Ander slaggereedschap

Naast zwepen bestaat er natuurlijk een grote verscheidenheid aan middelen om een pak slaag te geven. Hieronder een kleine introductie van veel gebruikte slaggereedschappen.

Barehand spanking

Zoals over de knie leggen en slaan met de blote handen is een zeer populaire vorm van een pak slaag geven. Dit is een zeer herkenbare en intieme manier. Dit resulteert bijvoorbeeld in prachtige blozende billen. Maar ook het beheerst in het gezicht slaan (faceslapping) kan grote impact hebben en aan de ene kant zeer vernederend ervaren worden maar ook erg opwindend zijn.

Plakken en slappers

Dit zijn wat grotere slaggereedschappen die in één keer een groter deel van de huid raken. Ze worden veelal van leer of rubber gemaakt. In de vorm van een brede strook of als een soort pingpongbatje. Slappers zijn wat smaller dan een plak en vaak ook langer en voorzien van een wat langer handvat. Deze maken allen behoorlijk veel geluid wat op zichzelf al erg imponerend is.

(voorbeeld foto Plak, batjes , slapper)

Tawse of paddle.

Dit zijn harde smalle slagwerktuigen vaak gemaakt van dik leer, hout, rubber of ander stevig materiaal. Ze komen al snel hard aan en slaan vooral diep in de huid en veroorzaken vaak stevige blauwe plekken die na afloop door de liefhebber als trofee gekoesterd worden.

(foto?)

Cane

Canes zijn er een grote diversiteit aan materialen. Van een ouderwetse rotting tot metaal, of kunststof. Ze geven een harde felle pijn en een flink na-effect. De striemen zijn over het algemeen dun en hebben vaak twee randen aan beide zijden van de slagplek die op komen. Deze striemen kunnen ook dagen zichtbaar blijven en ook deze worden vaak als trofee gekoesterd.. Maar een cane kan ook zeer subtiel worden gehanteerd en dan juist heel erg ontspannend en aangenaam voelen. Ook hier is het de hand van de Meester die het verschil maakt. Veel onderdanigen en masochisten hebben daarom een haat liefde verhouding met de cane.

Overigen

Lineaal, stok, sjambok, slipper, badborstel, haarborstel handdoek schoenlepel. Dit zijn ook allemaal voorbeelden van veel gebruikte voorwerpen. Elk met een eigen karakter en gevoel en mentale impact.

Stel je maar eens voor wat het jou zal doen als je geslagen zo worden met je eigen haarborste.