Productreview

Bauhaus precisie tepelklemmen

 Tepelklem Bauhaus

Op zoek naar een aanvullende set tepel klemmen vond ik de Bauhaus klemmen welke er spannend en fraai uitzagen op de foto. Ze zijn extra leuk omdat ze er ook anders uit zien dan mijn gebruikelijke tepelklemmen.

 

Tepelklem BauhausNa deze via de webshop besteld te hebben waren deze reeds de volgende dag binnen in een onopvallende en zeer neutrale bruine kartonnen verpakking . Vol verwachting heb ik deze doos open gemaakt en trof daarin de luxe ogende klemmenset in een mooie verpakking.

 

 
 

Tepelklem Bauhaus Natuurlijk heb ik snel dit mooie doosje opengemaakt  en vond daarin de klemmenset netjes gedraperd in een blisterfolie waarin de set eventueel weer op te bergen is.

De klem is van mooi metaal gemaakt met beschermdopjes op de klempunten. De klemmen zier er verzorgd uit en ook de verbindingsketting tussen de klemmen is netjes afgewerkt en van een bruikbare lengte.

 

 

Tepelklem BauhausDe klem bevalt prima in het gebruik. Hij laat zich snel plaatsen door hem helemaal open te draaien met de stelmoer en dan met twee vingers de klem op de juiste aanvangsspanning te knijpen en dan de licht lopende stelmoer met een lichte vingerbeweging aan te draaien tot deze de klem in positie houdt.

Vanaf dat moment begint de echte pret en kun je de klemdruk aanpassen door deze stelmoer naar believen wat vaster en losser te draaien. Natuurlijk voer je deze druk steeds een beetje op en krijg je de gewenste reaties te zien van het 'slachtoffer'. De instelling is goed te bedienen door de geribbelde stelmoer en kan heel gemakkelijk flink opgevoerd worden. Een leuke variant met deze klemmen is om de ketting om een buis heen van de ene naar de andere tepel te verbinden zodat de onderdanig daarmee beperkt wordt in de bewegingsruimte omdat deze zichzelf dan meer pijn doet.

Hoe heeft mijn slavin moona deze klemmen ervaren?

Ik vond de tepelklemmen er minder heftig uitzien dan dat ze zijn. Met een subtiele draai aan de knopjes geven de klemmen al snel een ander gevoel waardoor Meester de pijn langzaam op kon voeren. Van zacht en genot naar pijnscheuten en lijden. Ik vind de klemmen heerlijk en heftig. Meester had er een leuk spelletje mee bedacht door vragen te stellen. Bij een verkeerd antwoord van mij draaide Meester de klemmen strakker aan waardoor de pijnscheuten door mijn tepels gingen. Heerlijke klemmen dus die ook lekker pijnlijk kunnen zijn

Mijn waardering voor deze klemmen:
5 punten voor het uiterlijk
5 punten voor afwerking en presentatie
4 puten voor het gevoel en gebruik (de klemmen zouden net wat groter mogen zijn voor mensen met grote tepels)
4.5 punten prijs kwaliteit (vooral omdat ze net wat klein zijn)

Ik ben zeker van plan deze klemmen vaker te gebruiken en niet alleen op de tepels. Ik heb ze ook al even op schaamlippen gezet en ook daar zitten ze prima en voelen ze lekker eng aan. Ook omdat je lekker met het kettinkje kunt spelen als dominant.

Ik kan deze klem zeker aanbevelen