Productreview

Verstelbare spreidstang

 Tepelklem Bauhaus

Aangezien we ook regelmatig op parties buitenshuis spelen wilde ik graag een verstelbare spreidstang hebben.  Op donderdag deze  https://www.bdsmstore.nl/spreidstang-bondage-online/verstelbare-spreidstang_22740.html via de webshop besteld en vrijdag al een  onopvallend en neutraal pakje aan de deur. Natuurlijk snel even uitgepakt om te zien of het een beetje leek op het plaatje op de website.
Tepelklem Bauhaus De spreidstang is netjes verpakt in een luxe ogende verpakking zoals hiernaast te zien is.

 

SpreidstangDe set bestaat uit drie buisdelen welke in elkaar geschoven kunnen worden en welke op een aantal posities vast gezet kunnen worden met de bijgeleverde vergrendelpennen.

Spreidstang

De spreidstang is prima bruikbaar in het spel en de ogen aan de uiteinden zijn ook voldoende stevig. De zwarte afwerking is netjes en er zijn geen scherpe randen aan de buizen.
Aangezien ik deze spreidstang vooral ook graag naar feestjes wil meenemen, vind ik het belangrijk dat deze voldoende klein is om in mijn speelkoffer mee te nemen. Het langste  buisdeel is 38cm lang dus dat gaat prima lukken. Het systeem met de vastklikkende pennen werkt goed, maar in een donkere ruimte is het wel wat lastig om de gaatjes in de buizen goed tegenover elkaar te krijgen maar daarna zitten de vergrendelpennen er gemakkelijk genoeg in en klikken ze goed vast.

 
Spreidstang

De spreidstang is in te stellen tussen 60 cm en 90 cm wat een prima bereik geeft bij het spelen.

De spreidstang is natuurlijk op diverse manieren te gebruiken. Uiteraard tussen de enkels aan enkelboeien. Dit maakt natuurlijk wat er tussen is heel toegankelijk.

 Natuurlijk kan deze ook tussen de polsen gebruikt worden of tussen een pols en enkel. Heel vermakelijk ook  om een glaasje drinken in te laten schenken met de spreidstang op de kortste stand.  Dat wordt dan een  hele nieuwe ervaring voor de onderdaan.

Tepelklem Bauhaus Tepelklem Bauhaus
 

Tepelklem BauhausOp de foto's is te zien dat er enige speling is tussen de delen als de stang op zijn langste stand staat. Maar ook dan voelt het voldoende stevig en kunnen de benen of armen niet bij elkaar gebracht worden.

Natuurlijk is deze stang niet geschikt om iemand aan op te hangen daar is een zwaarder soort stang voor nodig welke dan ook niet verstelbaar is en veel zwaarder zal zijn.

Mijn waardering voor deze spreidstang:
4 punten voor het uiterlijk, de passing tussen de buizen is net wat ruim waardoor deze niet recht blijft in uiterste stand
5  punten voor afwerking en presentatie
4 punten voor het gevoel en gebruik, instellen in donker is wat lastig 
               
5  punten prijs kwaliteit
De spreidstang voldoet goed aan mijn verwachtingen en is prima bruikbaar voor het doel waarvoor ik deze wilde hebben. Ik ga hem zeker vaker mee nemen naar feestjes en heb zo altijd mijn eigen  spreidstang bij de hand. De beperkingen die ik hierboven heb aangegeven kan ik goed mee leven en ik kan deze  spreidstang gerust aanbevelen.
Mijn waardering  is een 8.5,  op een schaal van 0 tot 10