Productreview

Love Shuttle

 Love Shuttle

Het is voor een dominant heerlijk om met de schaamte van de onderdanige te spelen en  erg leuk als je dat ook op afstand kunt triggeren. Dus een speeltje gezocht wat ik draadloos kon bedienen. Voor deze keer wilde ik een ‘genots speeltje’  en het werd een Loveshuttle:
Ook deze kwam weer heel snel met de post  in de vertrouwde neutrale bruine doos. In dit geval samen met nog andere speeltjes dus de doos pakte wat groter uit dan normaal.

 

Tepelklem BauhausBinnen in het doosje zit keurig verpakt in een blisterfolie het beloofde speeltje.  Afstand bediening, Eitje en de benodigde batterijen. Dus klaar voor gebruik zoals ik altijd van zo’n speeltje zou verwachten. Het materiaal voelt aangenaam aan en is een heel klein beetje stroef waardoor het niet te snel weg glijdt.  Zowel het zendertje als het eitje zien er netjes afgewerkt uit.

 

 
 

Tepelklem BauhausOok het in gebruik nemen is simpel. Maar wel iets wat je even moet uitstellen tot vlak voor je het wilt gebruiken. Dit omdat dit beter is voor de levensduur van de batterijen. In ieder geval die van het eitje, want de ontvanger moet natuurlijk permanent zijn ingeschakeld om te kunnen werken

.In het  zendertje wordt het L102B batterijtje geplaatst. Bij drukken op de on/off schakelaar wordt het display geactiveerd en staat de beginstand 1 van de 10 mogelijke standen op het display. De diverse standen hebben allen hun eigen sterkte en ritme dus er is genoeg variatie mogelijk. Het batterij klepje schuift er wat moeizaam af waardoor ik even bang was dat ik iets zou slopen, maar het materiaal is sterk genoeg en het klepje schoof naar behoren open.

 

 

 

Tepelklem BauhausDaarna het ‘eitje’ open gedraaid en er komen drie plekjes voor de battrijtjes beschikbaar, welke zonder moeite geplaatst kunnen worden. De AA batterij geeft een indruk hoe klein deze batterijtjes zijn.  Op de foto zie je ook het handige lusje om het eitje terug te trekken.

 

Tepelklem BauhausOver de batterijtjes heb ik wel een opmerking. Ik vind het jammer dat de batterijtjes voor het eitje van een wat afwijkende en minder voorkomende maat (SUM5 of LR1 N) zijn. Natuurlijk zijn ze wel gewoon te koop,zeker via de shop en internet,  maar een AAA batterijtje zou ik zelf veel handiger hebben gevonden omdat deze overal verkrijgbaar zijn en meer standaard voor allerlei  apparaatjes.  Batterijtjes zal ik dus op voorhand in voorraad moeten houden. Want ik heb geen idee hoe lang deze mee gaan en je wilt niet halverwege zonder zitten.

 

Dan het gebruik in de praktijk.

Ik had de Loveshuttle mee genomen naar een feestje wat ik samen met mijn slavin bezocht. Zij is gevoelig voor dit soort controlle en de schaamte die dat bij haar veroorzaakt als ze midden tussen de mensen zo sexueel geprikkeld wordt. Het is de sterkste draadloze viberator die ik ooit in mijn handen had.

Haar bevindingen staan hier onder.


Dit tril-ei op afstandbediening is zeker een aanrader. De krachtige vibratie zorgt voor een intens genot, waarop je heerlijk kan klaarkomen.
Met de afstandbediening in de hand van mijn Meester, zorgde dit ook voor wat ongemakkelijke, maar stiekem ook wel voor spannende momenten. Zelfs toen mijn Meester naar de wc was, had de afstandsbediening een groot bereik en kon Meester het tril-ei aanzetten. Wat mij betreft een dikke 10 voor dit heerlijke speeltje!

Ik ben zelf in ieder geval erg blij met deze Loveshuttle.

Mijn waardering :

10 uit 10 punten voor het uiterlijk
8 punten voor afwerking en presentatie. (Dit i.v.m. het batterij klepje)
7  punten voor en gebruik.( Het is prima te reinigen na gebruik maar de kleine batterijtjes in het Eitje kost hier punten)
10 punten voor het het gevoel   en orgasme.
9 punten prijs kwaliteit

Dit eitje voldoet prima  aan mijn verwachtingen  en ik zal het met regelmaat  in mijn spel  betrekken. Dus van harte aanbevolen als je eens draadloos een vrouw sexueel wilt prikkelen en controleren.

Mijn uiteindelijke waardering  is een 9-  op een schaal van 0 tot 10