Productreview

Zeus Electro Vibe Massage Vibrator

 

 buttplug

Ik had weer wat leuks gevonden bij (https://www.bdsmstore.nl/stalen-buttplug/lange-metalen-buttplug_29128.html . Ik heb al wel een en ander op het gebied van anale speeltjes maar zoiets als deze lange metalen butttplug met meerdere balletjes die ontbrak nog in de speelkamer, dus ik heb deze al snel besteld. De volgende dag was het al een fijne verrassing want er werd weer een pakje bezorgd. Dat terwijl ik eigenlijk net wat laat had besteld voor levering de volgende dag. Dat was dus boffen.
Net als iedere eerdere bestelling was het weer heel neutraal verpakt.

buttplug

De eerste indruk:

Ik had deze keer twee speeltjes besteld dus bij openen van de doos vond ik ook twee verpakkingen, goed afgesloten en omwikkeld met beschermende folie. Aan de vorm van de inhoud van één van de pakjes was al te voelen welk pakje de buttplug bevatte.

buttplugNa openen van de linker verpakking had ik het nieuwe speeltje in de hand. Mooi glimmend en een plezierig gewicht zodat dat in ieder geval geen belemmering zal zijn om de buttplug in te brengen en te laten dragen door mijn slavin.

 

.

buttplugZoals op bovenstaande foto te zien is is de plug mooi glanzend gepollijst en er zitten nergens scherpe randjes aan. Ook de opvolgend bolletjes voelen mooi glad aan

Een leuk detail is dat er in de voet een klein gekleurd streentje zit

De Praktijk:

Ik had deze nieuwe buttplug al eerder aan mijn slavin laten zien en het was voor haar even wachten voor de juiste gelegenheid. Die deed zich al snel voor en ik liet mijn slavin op haar knieen voorover gebukt op het bed zitten. Rustig bracht ik het eerste bolletje in en al snel kon ik steed weer een bolletje meer naar binnen duwen. De plug liet zich daarbij makkelijk vast houden aan het handvat. Helemaal ingebracht ziet het er mooi uit en zit de plug mooi in de bilspleet waarbij de greep niet te breed is om langer te kunnen blijven zitten.Maar deze keer wilde ik voral met het gevoel van insteken en uit trekken door de de balletjes spelen.
Dit is wat mijn slavin er over schreef in haar verslag:

 

Het is een lange buttplug van metaal met allemaal balletjes lopend van klein naar groot. Een heerlijk verlangen gaat door me heen. Meester brengt de buttplug langzaam in, het gaat eigenlijk makkelijker dan ik dacht. Het is een apart en geil gevoel om de balletjes 1 voor 1 naar binnen te voelen glijden en voor ik het weet zit de buttplug er helemaal in. Meester laat de buttplug er even inzitten en trekt hem er dan weer langzaam uit. Het bubbelend gevoel wat de balletjes teweeg brengen als Meester de buttplug eruit haalt geeft een heerlijk signaal af naar mijn kut en voelt erg geil. Dit nieuwe speeltje van Meester voelt echt heerlijk

Mijn waardering voor deze Lange Metalen Buttplug:

10 uit 10 punten voor het uiterlijk
10 punten voor afwerking en presentatie.
10  punten voor het gevoel en gebruik.
10  punten prijs kwaliteit
Ik ben helemaal blij met deze nieuwe buttplug. Hij is helemaal wat ik verwachtte toen ik deze bestelde en ook de afwerking is helemaal zoals je van zo’n plug zou willen. Ik heb dus op geen enkel punt een minpunt kunnen ontdekken.
Een fijne aanvulling voor de verzameling SM speeltjes en ik zal deze blug beslist regelmatig gaan gebruiken.