Productreview

Zeus Electro Vibe Massage Vibrator

 

 Tepelklem Bauhaus

Het was tijd voor een leuk cadeau voor de feestdagen en deze knots zag er mooi en spannend uit op de website.

Deze moest dus boven aan mijn verlanglijstje. Na bestellen, zoals ik gewend ben, reeds de volgende dag bezorgd . En net als iedere bestelling weer heel neutraal verpakt, het pakje was bezorgd bij de buren dus dat was wel zo plezierig.

Tepelklem Bauhaus

De eerste indruk:

De inhoud van het pakje was gewikkeld in bubbeltjes folie  en dus goed beschermd tegen eventuele beschadigingen  tijdens het verzenden . In deze doos een mooie geschenkverpakking welke zonder moeite geopend kan worden.

 

Zeus knotsAan de kop van deze knots is al te zien dat deze anders is dan de massageknotsen die ik al eerder hebgebruikt. Er zitten twee metalen ringen welke voor de electrostimulatie bedoeld zijn.

 

.

In gebruik nemen:

Zeus knotsHet gebruik van deze super vibrator spreekt voor zich. De stekker in het stopcontact en met de drukknopjes op het handvat de gewenste intensiteit instellen
In de handgreep zijn duidelijk de drukknopjes voor het instellen van de intensiteit te zien. Onder de groene LEDS aan de linkerkant, welke de ingestelde intensiteit weergeven,  de instelling voor de trilstand. Onder de rode LEDS zijn de knopjes  voor de electro intensiteit. Daar tussenin nog 1 extra knop voor het verrassingseffect waarover later meer.

De praktijk:

Zeus knots

Op de deze foto is de vibrator ingesteld op de middelste sterkte welke reeds behoorlijk stimuleert. De electrostand staat op standje één en dat geeft een niet al te sterke electrische prikkel welke een leuk extra stimulerend effect geeft. Begin daarbij gerust op de laagste stand om uit te proberen want voluit is deze goed te voelen maar exquise voor de liefhebster.

 

Zeus knots

Op de rechter foto is de surpriseknop ingedrukt voor het verrassingseffect. Nu blijft de  de electrostimulatie ingeschakeld maar is deze  onderdrukt. Deze wordt dan geactiveerd door op de knop aan de zijkant van de knots te drukken. Hiermee is dus een heerlijk verrassingseffect te geven door deze af en toe even korter of langer in te drukken.

 

 

De vibrator stand kan goed ingesteld worden en is op de hoogste instelling lekker sterk. In de hoogste stand is dit één van de sterktste vibrators welke ik in mijn bezit heb. Hij mag dan van mij ook best een ‘female terminator’ genoemd worden

Als ik al iets van kritiek zou moeten geven zou dat hoogstens zijn dat de vibrator niet met een condoom gebruikt kan worden als je ook de electrostand wilt gebruiken, want een contoom isoleert de electriciteit. Bij het gebruik zonder condoom en bij wisselende partners moet de kop dus zorgvuldig worden gereinigd. Het is niet duidelijk of de naadjes bij de metalen ringen geseald zijn.

Mijn waardering voor deze Zeus Electro Vibe Massage Vibrator:

10 uit 10 punten voor het uiterlijk
10 punten voor afwerking en presentatie.
9.5 punten voor het gevoel  en gebruik.
10  punten prijs kwaliteit
Deze Zeus Electro Vibe Massage Vibrator voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, die best hoog gespannnen  waren . Dit is een speeltje wat ik met veel plezier aan mijn verzamelijng heb toegevoegd en hij krijgt dan ook van mij een ruime  10-  waardering op een schaal van  0 tot 10.