Wie is die MrBert nu eigenlijk?

Je kunt me best wel een levensgenieter noemen, ik weet van de leuke dingen in het leven te genieten, mrbert zónder de serieuze zaken te willen vermijden. Míj zul je niet vaak zomaar met de afstandsbediening "voor de buis" treffen. Er zijn veel leukere dingen die je in die tijd kunt doen. Mijn gevoeligheid wordt gewaardeerd en ik word gelukkig nog steeds als een lekkere vent omschreven.
Ik ben loyaal, open en eerlijk, zorgzaam, soms iets te idealistisch, maar ook heel ruimdenkend. Van jaloezie heb ik gelukkig geen last maar ik ben wel zuinig op wat ik heb en probeer op te bouwen met een onderdanige.
De sportschool schiet er soms bij in maar ook daarnaast probeer ik mijn conditie op peil te houden door training en voldoende beweging dit als compensatie voor mijn "kantoorbaan" als ontwikkelaar.

Als laatste, een niet onbelangrijk detail: Ik neem de relaties die ik aan ga serieus en verwacht hetzelfde van de ander. Dat geldt voor gewone relaties maar zeker ook voor SM relaties. Ik doe 100% mijn best om relaties voldoende aandacht te geven en nooit iemand zomaar in de steek laten.

Wat ik zo in het dagelijkse leven doe? Na het voltooien van mijn HBO opleiding ben ik al jaren werkzaam als technisch ontwerper. Een funktie die ik met veel plezier vervul en een leuke andere bron van voldoening is.

Hobbies

BDSM en erotiek staan hoog op dat lijstje samen met internet en web design.
Daarnaast fotografeer ik niet onverdienstelijk en maak ik ook graag een groot deel van mijn SM spullen.
En besteed ik natuurlijk ook tijd aan mijn SM kamer.

Uitgaan

Ik ga graag en best wel vaak uit Dat is er lleen de afgelopen jaren niet meer van gekomen omddat door de covid maatreglen alles gesloten was en helaas ook veel plekken op SM gebied dit niet hebben overleefd.:

  • Uit eten gaan (Grieks, Argentijns, India's, Indonesies, Italiaans, Mexicaans, Spaans )
  • Een lekker biertje , wijntje
  • SM-party, VSSM , Showboat, Fetishcafe, en natuurlijk prive SM feestjes)
  • Maar we gaan ook als het kan regelmatig een weekend weg om bijvoorbeeld in Duitsland een SM avond te bezoeken./li>

Woonplaats

Hier naast een foto van een vande markante bruggen hier in Rotterdam met een stukje van de veel geroemde skyline van de stad!

Ik ben geboren en getogen in Rotterdam, waar ik heel lang naar mijn zin had, maar de sfeer in de stad is in de loop van de jaren veranderd en niet op alle fronten verbeterd. Rond mijn huis in Rotterdam waren onderhand zoveel studentenhuizen gekomen dat het elke nacht wel bal was. Dat was ik op een gegeven moment zat. Toen ik dan ook een mooi huis in de buurt van Rotterdam kon bemachtigen ben ik in 2018 verhuisd naar één van de buurt gemeenten van Rotterdam waar ik nu met veel plezier woon en toch ook weer snel in mijn stad kan zijn

 

Sex/Erotiek

 

mrbert Zoals uit deze site al blijkt heb ik een sterke interesse in SM en eigenlijk is dit een belangrijk aspect van mijn sexuele leven. Hiermee heb ik dan ook al een ruime ervaring opgedaan met verschillende sub's en slavinnen. Hierbij vind ik het af en toe leuk om als Dominant een spel of sessie te hebben met meerdere onderdanigen.
Daarnaast geeft het mij soms een extra kick als ik een spel speel met toeschouwers erbij , zoals dat bijvoorbeeld op bijeenkomsten van de VSSM of de Showboat mogelijk is.
Voor degenen die daar in geïnteresseerd zijn heb ik op deze site ook een uitnodiging staan.
Uiteraard betekent dit alles niet dat ik niet van 'standaard' of 'vanille' sex hou. Ik vind het namelijk ook heerlijk om gewoon lekker te zoenen , knuffelen en te vrijen met een leuke vrouw zonder dat er SM bij te pas kom. Hierbij ben ik voor heel veel in en heb dan ook weinig remmingen. Ikvan mening dat iets niet snel gek is en zeker niet als je het beiden leuk vindt om te doen. En daarnaast huldig ik het principe: "Je moet alles minstens twee keer geprobeerd hebben."