Klemmen en knijpers

Volgens de Van Dale:

Klem·men (klemde, heeft geklemd)

  1. met sterke druk vastknellen
  2. een knellende werking hebben: de deur klemt gaat slechts met moeite open.

Binnen een SM spel gaat het uiteraard om de eerste definitie het met druk inknijpen van gevoelige delen van het lichaam. Tepels en schaamlippen zijn bij een vrouw dan de eerste plekken waaraan gedacht wordt om een klem of knijper te plaatsen. Maar je kunt ze natuurlijk bijna overal op het lijf plaatsen. Het gaat bij knijpers en klemmen over het algemeen om de druk en de pijn prikkel.

Is het plaatsen van een klem al wat gevoelig?
De pret is nog groter als de klem er na een wat langere tijd afgehaald wordt. Alleen die wetenschap al en het moeten wachten tot deze verwijderd wordt op het moment dat ik dat als dominant bepaal is al een ervaring op zich. Zeker als je het al eens hebt ervaren hoe dat voelt.

Terug plaatsen van de klem nadat hij er even is afgeweest is nog veel gevoeliger. Als een slavin dat eenmaal ervaren heeft kan alleen die dreiging al een flinke impact hebben.

 

Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld:

Meerdere knijpers op het lichaam zetten en deze er dan met een zweep van afslaan. Na de eerste knijper weet je hoe het kan voelen. Een paar keer net niet raak slaan bouwt de spanning op , en dan 'PETS' daar vliegt de knijper door de lucht. Stel je het gevoel en de spanning voor.

 

Een rits knijpers aan een veter rijgen en als deze er een tijdje opzitten in eén keer er vanaf trekken.