Xantike

Het beloofde een spannende avond te worden deze keer. Niet alleen de eerste keer dat ik ergens naartoe ga met mijn Meester, maar ook het feit dat ik de afgelopen maand heel wat strafpuntjes heb weten te scoren die ik ga moeten inleveren vanavond. Deze keer had Meester me de opdracht gegeven om mezelf hoerig te schminken en een latex jurkje aan te doen. Het moeilijkste voor me was dat hoerig schminken , daar ik anders mezelf nooit heel hard opmaak. Maar deze keer was het een opdrachtje en ik wilde dat mijn Meester tevreden zou zijn over me. Ik had gekozen voor een hevige rode lipstick en bijpassende nagellak, mijn ogen zwart opgemaakt en een zacht paars kleurtje boven mijn ogen. Ik hoopte maar dat dit het was wat Hij wilde hebben en vond mezelf wel een clown in de spiegel. Maar zoals later zou blijken vond mijn Meester het best heel mooi staan bij me ,wat me dan ook een heel goed gevoel gaf. W/we hadden afgesproken dat ik rond een uur of zeven bij Hem thuis zou zijn ,om zo verder naar BarX te rijden. Maar toch slaagde ik erin om maar liefst meer dan anderhalf uur later aan te komen, ik had namelijk een afrit gemist en heb een hele tijd liggen ronddolen in Rotterdam zelf.

Enfin hoe ik er uiteindelijk toch ben geraakt is me nu nog steeds een raadsel, en ik hoopte dat Hij niet al te boos op me zou zijn omdat ik Hem zo had laten wachten. Maar dat viel uiteindelijk heel goed mee te vallen, Meester was eerder bezorgd geweest dan boos op me en na een heerlijke begroeting en innige zoen vergat ik snel het afgelopen ellendige moment in de auto. W/we moesten nu wel opschieten want mijn Meester had afgesproken rond een uur of acht in BarX en het was nog wel een heel eindje rijden. Via een hele omweg omdat er een gedeelte was afgesloten in den Haag bereikten we uiteindelijk BarX.

Het was geheel anders dan ik me had voorgesteld. Geen akelig gedoe maar een heel gezellig café-tje ( alles sinds de bovenverdieping dan toch) Het was een avond die ingericht was door de VSSM en een aantal mensen had ik al eerder ontmoet. Aan de anderen stelde mijn Meester me voor en geloof me ik was best trots om bij Hem te horen die avond:-) Nadat we I/iedereen begroet hadden gingen we bij enkele mensen staan waarvan ik een slavinnetje al eerder had ontmoet op een meeting hier in Belgie. Aan mij de eer om voor I/iedereen een drankje te gaan halen aan de bar , en even later weer netjes naast Hem plaats te nemen. Ondertussen had ik al een paar mensen zien neerdalen in een opening en ging mijn vermoeden er wel naar uit dat daar de speelruimte was. Waar ik op dat ogenblik over het denken was weet ik nu niet meer, maar natuurlijk had Meester dat opgemerkt en vroeg me waaraan ik het denken was. Euch.... Ik was naar die mooie naakte kabouter daar aan het kijken Meester kwam er heel spontaan uit men mondje. Heel dom natuurlijk achteraf gezien dan wel. Want ik wist niet wat ik hoorde !! xanti het is hier een traditie dat iedere nieuwe sub die hier binnenkomt hem een heel lief kusje gaat geven. Ja vergeet het maar was mijn eerste reactie , ik ga me niet belachelijk maken om zo een stenen ding te gaan zoenen hoor ging er door mijn hoofdje, maar sprak deze woorden niet uit omdat ik er dan wel heeel zeker van was dat ik het net wel zou moeten doen.

Ik dacht eerder dat Meester er mee aan het lachen was, maar al heel snel begreep ik aan Zijn blik dat dit niet het geval was. Het lachen verging me dan ook heel snel en al wiebelend op mijn benen en met een blik van: Doe me dit aub niet aan Meester.

Helaas zonder resultaat echter. De blikken van de anderen op me, gewoon heel vernederend! Met mezelf een innerlijke strijd voerende, om daarna zo vlug ik maar kon naar die kabouter toe te stappen en hem een vluchtig kusje te geven. Helaas, dit was niet naar de zin van mijn Meester. "Dit kan je veel beter xanti, en wees een beetje lief voor hem wil je! **zucht** Weer het gelach van de anderen en ik voelde me op dat moment heel klein en dom, maar de wil om mijn Meester zijn bevel uit te voeren overwon. Ik dus terug naar dat kleine mormel en kusje hem deze keer zoals het moest en ja het leek nu wel OK te zijn voor mijn Meester.

Ondertussen kreeg ik een halsband en hand en enkelboeien aangedaan, iets wat mijn positie als slavin nog meer liet blijken maar waar ik heel trots op was ook. Hoe en waarom? Dit was iets wat me ontgaan was op dat moment, maar plots zag ik mijn Meester in een strubbeling met een andere slavin die aan ons tafeltje stond. Ik kon enkel zien dat ze een ijsblokje in haar handen had en dit tevergeefs in mijn Meester shirt wilde steken. Maar solidair dat wij subjes onderling toch zijn besloot ik haar een handje te helpen. Ook kreeg Hij ondertussen de hulp van Iemand en voor ik het goed en wel doorhad zaten we beiden geknield en onze handen vast aan elkaar geketend voor mijn Meester. Pff.... Dit was het dan, totaal overmeesterd zaten we nu netjes en al met veel minder praat en lef voor Hem. Achteraf vertelde Hij me dat het wel een heel mooi zicht was ons zo te zien zitten.

Even later toen we bevrijd waren uit onze toch enigszins moeilijke positie stak ik een sigaretje aan en kreeg ik er de opmerking bij, "Dit is voorlopig wel de laatste geweest hoor!" Dat vond ik dus alles behalve prettig, vooral omdat het me iets om handen gaf en ik geen raad wist met mijn handen die ik niet voor me heen mocht houden. Veel tijd om er over na te denken kreeg ik niet meer, want Meester vond dat het nu wel tijd was om eens nader te gaan kennismaken met de speelruimte en zei me alvast naar beneden te gaan en daar netjes op Hem te wachten.

Via een wel heel enge en steile trap kwam ik uiteindelijk terecht in de speelruimte, Waar het er ondertussen al een heel aantal mensen aan het spelen waren. Om niemand te storen of om niet in de weg te lopen besloot ik om maar op een bankje te gaan zitten dicht bij de ingang van de ruimte. Pff...Weeral verkeerd gedacht! Wie heeft jou verteld dat je mocht gaan zitten? Weerklonk mijn Meester stem nu achter me. Tja dacht ik even, maar had hij dan gezegd dat het niet mocht? Veel tijd kreeg ik niet om er verder over na te denken, want blijkbaar moet Hij gevonden hebben dat ik te veel kleding aan had. Voor ik het begreep ging de sluiting van mijn jurkje naar beneden en stond ik geheel naakt voor Hem. Naakt op een halsband en een stel enkel en handboeien na dan wel te verstaan. Een opluchting dit maal want in zo een rubberen kleedje wordt je al snel druipnat van het zweten.

Ondertussen zag ik dat Hij een zwarte koord uit zen koffertje nam en hem begon te knopen, af en toe voor me houdend om te kijken of de lengte wel juist was. Een lus rond men hoofd heen en enkele knopen voor me naar onder toe over mijn buik heen naar men kutje toe en dan weer geheel omhoog gaande over mijn rug heen. Heel vlotjes, maar met een uiterste concentratie werd de gehele koord rond me heen gebonden. Wat op zich wel een heel apart gevoel gaf, het touw dat lekker strak rond me heen zat en ook de druk die het touw uitoefende op men klitje en me later bij iedere stap een zalig geil gevoel gaf. Weer een geheel nieuwe ervaring voor me trouwens. Tevreden over Zijn werk blijkbaar mocht ik terug even naar boven om het te tonen aan de anderen. En inderdaad de reactie bleef dan ook niet uit, de meeste vonden het een heel mooie **japanse sierbondage*

En stiekem stond ik wel een beetje trots te wezen om zo te mogen rondlopen in de bar , iets waar ik het anders niet zo makkelijk mee heb trouwens. Ik zou haast vergeten dat ik nog een serieuze straf moest inlossen, maar blijkbaar was Meester dit niet vergeten , want ik mocht terug naar beneden gaan en op de bank neerleggen op mijn rug. Mijn armen werden vastgemaakt naast me heen met mijn handboeien maar ook met een bondagekoord bevestigd zodat ik ze zekers niet meer kon bewegen al zou ik dat willen. Mijn benen open gespreid en naar boven toe vastgebonden. Het moet een heel fraai beeld geweest zijn om daar zo te moeten liggen, geheel toegankelijk voor I/iedereen die het maar wil zien, maar enkel het idee op zich vond ik wel erg opwindend:-/

Omdat ik ditmaal geen blinddoek omkreeg kon ik alles netjes mee volgen en zag ik hoe mijn Meester ondertussen een stel handschoenen aantrok, waar op dat ogenblik mij het nut niet geheel duidelijk leek te zijn. Tot Zijn handen dichterbij kwamen en ik zag dat er op die zwarte handschoenen zo van die gemene prikdingetjes opzaten. Eerst heel teder wrijvende met Zijn handen over mijn lichaam , rillingen trokken door me gehele lijf heen gewoon een heerlijk gevoel , maar af en toe toch vrij pijnlijk als Hij er druk mee uitoefende . De combinatie echter van pijn en genot was mmm en ook het touw dat aan men kutje zat moest er aan geloven en zou vast vochtig zijn geworden naar mijn menig. Even later de inmiddels bekende tepelklemmen die op men tepels werden bevestigd ,maar deze keer werden ze aan een touw vastgemaakt en omhoog gebonden vastgemaakt. Iedere beweging die ik nu maakte voelde ik de pijn door mijn tepels heen gaan. Ondertussen verschillende zweepjes op mijn gehele lichaam voelende, sommige al wat lekkerder dan de andere. Stil blijven liggen was nu niet zo eenvoudig meer, en bij iedere beweging een heerlijke pijn door mijn tepels. De pijn bleef helaas niet heerlijk, want mijn Meester besloot om de tepelklemmen te verwijderen. In plaats van ze er zachtjes af te halen, haalde Hij ze er met een snelle beweging af . Iets wat dan ook verschrikkelijk veel pijn deed en ik geloof dat ik het dan ook wel effen heb uitgeroepen van de pijn op dat ogenblik.

Ik werd losgemaakt en kreeg een heerlijke knuffel en zoen van mijn Meester. Nog steeds had ik geen straf gekregen en had ook stiekem gehoopt dat die niet meer zou volgen ook. Pfff... ik kon beter stoppen met te denken, want weer bleek ik het mis te hebben. Meester vond wel dat mijn billen eerst wat moesten opgewarmd worden en ik moest zoals een klein stukje over Zijn knie, met men kontje omhoog en wat er toen volgde was een heerlijke spanking. Het geile gevoel was op dat moment veel sterker dan de pijn die het me bezorgde. Maar helaas:-( mooie liedjes duren nooit lang en moest ik nu plaats gaan nemen op mijn handen en knietjes voor Hem. 46 had ik er nog openstaan en deze gingen nu worden ingeleverd. Het vooruitzicht daaraan was niet al te rooskleurig, maar tja... ik had geen andere keuze dan ze netjes in ontvangst te nemen. Weer netjes meetellen en Meester danken *zucht* Het leven van een slavin kan soms toch gemeen hard zijn ging er toen door mijn hoofd heen.

Zo kwamen er nu de eerste 15 , de ene kwam al wat harder aan dan de anderen, maar ondanks dat het wel pijn deed had ik niet het gevoel dat ik mijn stopwoordje zou moeten gaan gebruiken. Zo dat was deel een , en mocht ik weer terug recht gaan staan voor Hem. Mijn bondage werd afgedaan,iets wat een heerlijk gevoel gaf .De koorden die over mijn lichaam heen werden losgemaakt, het gaf me ook een heel aangename gewaarwording en kippenvel. Achteraf wel heel jammer dat ik mezelf niet heb kunnen bewonderen in mijn Meester Zijn kunstwerkje:-( Maar terug naar het vervolg ,er stonden immers nog een 31 strafpuntjes open die ik nu mocht inleveren.

Ditmaal moest ik me met mijn knietjes neerzetten op een soort bankje en met mijn buik over het bankje heen buigen. Mijn handen werden met een rode koord onderaan het bankje vastgemaakt. En ondeugend dat ik zelfs op zo een moment was, dacht ik eraan dat het wel heel makkelijk leek te zijn om los te geraken. Ik had ergens wel wat angst dat Anderen het zouden opmerken en het tegen mijn Meester zouden vertellen; Meester zelf kon het niet zien dacht ik , want die stond achter me nu. Wat later een enorme vergissing van me bleek te zijn weeral. Pff... Meesters zien ook alles *zucht* Niet dat ik van plan geweest zou zijn om te gaan lopen hoor, trouwens ver zou ik toch niet geraakt zijn vrees ik.

Klaar uiteindelijk om de rest van mijn straf te mogen ontvangen en ook een beetje afgeleid door geluiden naast en achter me. Tja zeeeg stond iedereen rond mij wat te kreunen van genot verdorie en ik moest mijn straf nog ondergaan. Veel tijd om na te denken kreeg ik nu niet meer wat al vlug kwam nr 16 op mijn billen terecht en ik geloof dat ik op dat ogenblik mezelf afduwde van de pijn en met het bankje ging rijden. Regelmatig voelde ik hoe mijn Meester het bankje weer naar zich toe moest trekken. Ondertussen waren het er al 30 toen ik plots iemand hoorde zeggen dat we moesten voortmaken omdat ze wilden sluiten. OK, xanti dan gaan we de rest van je puntjes even in een sneltempo achter elkaar geven hoorde ik mijn Meester nu zeggen. Ik had wel verschrikkelijk veel angst op dat ogenblik en stond zelfs op het punt om mijn stopwoordje uit te schreeuwen, maar ik kreeg er de kans al niet meer voor, want inderdaad in een heel snel tempo werden nu mijn laatste puntjes uitgedeeld. Ik had nu helemaal geen tijd om te bekomen , een constante snijdende pijn die ik nu voelde op men inmiddels gloeiend kontje. Ik voelde hoe de tranen (hehehe hebt U lekker niet gemerkt) opkwamen. Op dat moment was er enkel pijn, geen greintje geil gevoel, ik wilde er aan ontsnappen maar veel bewegingsvrijheid daartoe had ik niet. Toch probeerde ik bij elke slag de volgende te ontwijken. Het enige voordeel van dit, was dat ik er nu wel aardig snel vanaf was.

De pijn en het brandende gevoel in mijn billen was nu het enige wat ik aan mijn straf overhield. En natuurlijk weer de troostende armen van mijn Meester om me heen, waardoor ik een heel zalig gevoel kreeg en de pijn al heel snel verminderde. Nadien nog in de bar wat gaan drinken en nog effen wat met de andere nagekletst , helaas dat het tijd was om te sluiten. Een mooie herinnering rijker, en met nog een mooi vooruitzicht op wat nog moest komen die nacht bij Meester thuis . En dat het heerlijk was.?? mmmm....

U speeltje ,xanti XXX