Een prikkelende avond

Mmmm spannend,weer een ontmoeting bij U thuis.
Door alle verbouwingen heeft het even geduurd en ik ben dolblij dat U, ondanks Uw vermoeidheid toch tijd voor mij wil vrijmaken.
Het is de eerste keer dat ik U in de hoedanigheid van slavin zal ontmoeten. Het is niet te geloven, maar ik ben gewoon 20 minuten te vroeg!!!!! Ik blijf nog maar even in de auto wachten, want het lijkt me ook niet goed om zomaar 20 minuten te vroeg aan te bellen.

Ik ben benieuwd hoe Uw reactie zal zijn en bel 5 voor acht aan, grijnzend van oor tot oor (voor normale mensen is op tijd zijn de normaalste zaak van de wereld...voor mij is het een uitzonderlijke gebeurtenis).
Ik begroet U op gepaste wijze, u draagt een leren broek met een rood tshirt, geen laarzen. We maken wat grappen over het feit dat ik eindelijk eens op tijd ben en we drinken eerst koffie.
Natuurlijk praten we over de enorm drukke periode die voor U nu bijna achter de rug is, hoe mooi het allemaal is geworden.
Ook vraagt U hoe het nu voelt om Uw slavin te zijn. Uiteraard ben ik blij en trots, maar omdat we elkaar sindsdien eigenlijk niet gezien hebben weet ik niet zo heel erg wat het verschil is. Ik schenk U nog een tweede kop koffie in en biedt hem U aan en als U dit heeft opgedronken gaan we naar boven.

Ik draag een zwart met rood kwartcupbhtje, een zwart rokje, zwarte kousen met rood randje en mijn zwarte lakhakken. Boven moet ik U nogmaals begroeten en U doet mij pols- en enkelboeien en halsband om. U gaat op Uw gemakje op de rand van de bank zitten en ik moet plaats nemen op de houten stoel, benen goed wijd en met mezelf spelen terwijl U toekijkt.
Voor ik klaar ga komen moet ik om genade vragen. U plaagt mij en heeft het erover dat ik een masturbatieshowtje weg moet geven met als toeschouwers de witte onderbroeken brigade haha.
Mijn geilheid daalt terstond (maar niet zo heel erg)...Ik vraag U toch om genade.

U plaagt me met electrosex en zegt dat u een batterij gaat halen. Ik ben wel heel benieuwd ernaar, maar vind het ook wel heel erg spannend.
U komt terug met een batterij en ik moet mijn tong uitsteken...U zegt dat ik wel weet wat er gebeurt als je je tong tegen een batterij houdt.
Volgens mij krijg je dan een schok en dat vind ik behoorlijk eng. Uiteraard steek ik wel mijn tong uit, u plaagt en dan uiteindelijk duwt U de batterij tegen mijn tong....ik voel niks hahaha er zat nog een hoesje op de contactpuntjes.

Dan zet U de stoel onder de takels en word ik met stoel en al een beetje opgetakeld en U zet mijn enkels vast tussen de stoelpoten met een spreidstang, vervolgens mijn polsen aan de dwarsbalk van de stoel...

U zegt dat dat wel nodig is. Ik krijg het toch een klein beetje benauwd haha.
U speelt eerst nog wat met mijn tepels, daar word ik altijd zo ontzettend geil van en mag ik klaarkomen.
U pakt een soort houten koffer..... De Violet wand!!!
Heel spannend, maar vooral een beetje eng. U zet er eerst een soort glazen lepel op en u maakt me bang door vonkjes te laten zien en het knetterende geluid maakt me best wel een beetje zenuwachtig.
Dan gaat u met de knetterende lepel over mijn lichaam...het prikt een soort van en het knettert en ik ruik ook een beetje de ozonlucht...brrrrr....
U gaat steeds verder en ik moet uiteindelijk zelf mijn tepels er tegenaan drukken, iedere tepel twee keer ai ai ai. Echt iedere keer een knetterende prik...
U haalt de lepel eraf en zet er een soort harkje op...ik vind dit ng enger, het prikt nog iets meer. En U harkt ook over mijn kut en kontjuweel het prikt en knettert er vrolijk (nou ja) op los.
Maar U bent er nog niet klaar mee, U zet een soort laserpen (Note: laser is niet het juiste woord, maar zou niet weten hoe ik het anders moet noemen en ik vind dat het er op lijkt haha) erop waarmee u me gaat brandmerken zegt U en ik mag zeggen waar....huuuuhhhhhhh...ik met het zeggen!!!
Nou dan maar aan de binnenkant van mijn dijen...auwww het doet wel pijn, maar het geeft geen brandmerk....gelukkig en toch ook jammer haha.
En ook nog aan de binnenkant van mijn onderarmen (PS heb geen echte brandmerken gehad, maar wel een paar dagen rode strepen).
U blijft me plagen en pakt vervolgens een soort handschoen en zegt dat U dit zelf ook heel eng vindt...ik geloof er weinig van, maar ben nog steeds een beetje schrikkerig..Uiteindelijk vond ik dat wel geil..... een soort prikkelende streling...mmmmm U gaat over mijn benen, langs mijn kut naar mijn buik en ten slotte mijn borsten en tepels..
U zegt steeds dat U in een experimentele bui bent en van alles wil uitproberen, ik word er wel een beetje nerveus van, maar toch ook weer niet heel erg want ik heb ook weer alle vertrouwen in U. Ook als U de stoel een beetje optakelt en ik naar voren kom te hangen. Nadat U mij weer losgemaakt heeft pakt U eerst een latex stroken zweep en laat mij deze voelen.

Dan moet ik over de bank buigen om plakachtigen te testen om te kijken of er een bijzit die vergelijkbaar is met de slapper (mijn vriend) die U en MrsKate op de VSSM-avond op mij hebben uitgeprobeerd en waar ik veel genoegen aan beleefd heb.
Omdat ik vergeet te bedanken en ook nog eens vergeet te tellen, moet U steeds opnieuw beginnen.
U gebruikt diverse plakachtigen, maar de "impact" is toch heel anders dan die van mijn vriend....Het gevoel is iets scherper en veel lichter...mijn vriend zit er niet bij dus. Ik moet tellen en uiteindelijk zijn het wel 100 slagen die U afsluit met vijf flinke slagen met een hele pijnlijke brede plak..
.Ik zie zowat sterretjes, maar wil het toch voor U verdragen.
Dan laat u mij een bat met nageltjes zien, die wilt U ook eens uitproberen...ik zet mij schrap...U haalt uit....
.KLETSSSS....haha het is met de andere kant, niet met de spijkertjes en ja, deze lijkt op mijn vriend!!!!!! 40 slagen!!! mmmmm...stiekumpjes genieten Jippy.
U gebruikt er ook nog eentje met een harde en zachte kant, de zachte kant ging wel maar de harde????...auwwwwwauwwww!!!!!

Daarna moet ik op de bank gaan liggen op mijn buik en krijg ik als toetje met de Royal blue mmmmmm dat is toch ook wel een grote vriend van mij..vooral op mijn rug en schouders.
Dan zegt U dat ik met de cane ook vriendjes moet worden, ewwwwwwww. Met name net onder mijn billen doet het flink pijn, maar op mijn billen zijn de slagen bijna aangenaam...bijna dan haha. Ik moet me omdraaien en krijg twee flinke aan de binnenkant van mijn bovenbeen en U sluit af met mijn borsten......elk twee slagen.
Mijn billen willen wel een vriendschapsverzoek inwilligen, maar de rest van mijn lichaam???????
Ik moet voor U knielen en U pijpen...U duwt mijn neus een paar keer flink tegen Uw buik zodat Uw geile pik diep in mijn keel terecht komt en ik vrijwel niet kan ademen...mmmm breathcontroll. Daarna moet ik op het bed gaan zitten op handen en voeten en met mijn kont omhoog en U ramt Uw heerlijke pik in mijn kont....dat vind ik heerlijk geil en mag ervan klaarkomen, dan moet ik me omdraaien en wordt mijn kut flink te grazen genomen....zoooo lekkerrrr en d
Dan draait u zich om en moet ik Uw lekkere kont rimmen...ik doe zo goed mogelijk mijn best om mijn tong diep in Uw kontgaatje te krijgen en hoop dat U ervan geniet.
Ik vind alles lekker van U, dan neukt U me weer hard en diep en komt U grommend klaar...Ik ben supergeil drie keer klaargekomen en zie het als een bekroning van de avond dat U ook klaargekomen bent.

Tenslotte mag ik U bedanken en doet U mijn halsband en boeien af, waarna ik me mag aankleden.
We drinken nog even wat, ik water want dat is wel toepasselijk voor een slavin vind ik haha.
En dan weer naar huis...op vleugels gedragen...fladderend...tinkelend.

 

Dank U wel Meester Bert!!