VSSM tinkelingen

Zoals altijd weer flink wat voorpret beleefd aan het vooruitzicht op een speelavond/feest met U en MrsKate haar slaaf.

Dit keer nog spannender omdat het de eerste keer is dat U mijn korset ziet en ik hoop dat het U bevalt.
Ik moest nog wel iets vinden waar ik mijn korset op of bij kan dragen. uiteindelijk een rokje met strikjes gevonden en pads met kwastjes en strikje. Ook had ik nog een zwartjurkje. Beide variaties op film gezet en aan U de keuze gelaten....
Het werd het rokje met de kwastjes op mijn tepels en het kontjuweel en uiteraard het korset. Ik ben er zo blij mee, maar vind het zo spannend of het ook aan Uw verwachtingen voldoet.

Zo eindelijk is het zo ver en spullen gepakt, dit keer niets vergeten en bijna op tijd! MrBert doet open en draagt gewoon een spijkerbroek en sweatshirt...ik was bijna bang dat het niet door ging, maar MrsKate is wel op de gelegenheid gekleed, dus ik haal weer opgelucht adem en begroet MrBert op gepaste wijze en daarna begroet ik MrsKate.
Ze bewonderen het korset en MrsKate begint het aan te rijgen....ik had niet verwacht dat het nog zo veel strakker kon! Een smalle taille heb ik nu....ik zweef haast van plezier.

Dan gaan we op pad...zoals gewoonlijk wordt er gezellig gebabbeld en ik hoor wie er met MrsKate mee mag, Marinus dus.
Ik zit te stuiteren op de achterbank zo opgewonden ben ik.
We kunnen bijna voor de deur parkeren...gelukkig want het regent en het waait.
Gauw naar binnen....o ja in de auto de "toooeeetttt" instructie gekregen, we hebben er hartelijk om gelachen en ik ben benieuwd of ik er gebruik van moet maken.

We worden begroet en er wordt gevraagd of ik geÔnstrueerd ben...hahaha ja dat ben ik dus helaas.
Dan checken we in en kunnen naar de kleedkamer om ons te verkleden.
Ik be reuze benieuwd wat MrBert aan gaat trekken......ahhhhhh een leren kilt.....zoooo geil vind ik dat...ik vind dat heel bijzonder!
Ik ben er trots op om met MrBert te zijn en ik hoop dat hij ook een beetje trots op mij kan zijn. Ik plak de pads met kwastjes op mijn tepels...helaas plakt het niet zo heel erg als ik gedacht had, nou ja vooruit maar.
We gaan naar het bargedeelte en ik moet wat te drinken bestellen en het aanbieden...stom genoeg gaat het altijd mis de eerste keer. Ik vind dat er een ontspannen sfeer hangt in de bar, er worden bekenden begroet en ik word voorgesteld. Alleen MissT en haar slaaf heb ik al eens eerder ontmoet, verder allemaal nieuwe gezichten.
Als ons drankje op is leidt MrBert me rond op de begane grond, de diverse kamers en een speelkamer met een Andreas kruis, een stoel, een bok en een bank. U gaat op de bank zitten en gebiedt me over Uw knieŽn te gaan liggen.

p>U slaat me op mijn billen en ik moet tellen....de klappen volgen elkaar zo snel op dat ik eigenlijk meer raad dan dat ik echt de tel bij kan houden...
U moet steeds opnieuw beginnen omdat ik verkeerd tel.
We gaan terug naar de barn en mijn billen zijn aardig opgewarmd...

We drinken nog wat samen met MrsKate en marinus.
Die stomme pads laten steeds los en we moeten ze steeds weer vastdrukken, volgende keer secondenlijm hahaha.
MrsKate was al met marinus naar boven gegaan en toen onze drankjes op waren gingen we ook naar boven...
we kwamen in een soort appartement...een bed, een zitgedeelte met bank en ook een soort pantry.
Naar de pantry toe was een koppel aan het spelen,
MissT was er met haar slaaf op de bank en MrsKate was marinus aan het bondageren.
Ik moet handdoeken op bed leggen mijn rokje en korset uit en nou ja de tepelpads vielen er vanzelf wel af hahaha.
Daarna op mijn buik dwars op het bed gaan liggen. U kraste over mijn rug en billen eerst zacht, maar toe steeds harder en toen kwam MrsKate ook nog even de nagel gebruiken.....ik voelde me zeer vereerd dat zowel U als MrsKate mijn rug bewerkten!
Daarna legde U me uit dat ik klappen met de paddle zou krijgen en dat ik zelf aan moest geven als ik vond dat het harder kon.
Oei een hele verantwoordelijkheid...ik moest zelf aangeven hoe ver ik dus wilde gaan met lijden voor U.
Ik kreeg een paar flinke klappen met de paddle...ai ai die kwamen best aan, maar ik riep toch maar harder MrBert...ik wilde dat U trots op me kon zijn en dat U er plezier aan zou hebben.
Pffffff dat kwam aardig aan, maar toen ik zover was riep ik weer harder MrBert..ik werd er bijna wazig van, begon een beetje weg te zweven en riep nog maar een keer harder MrBert ...
Ik hoorde dat er mensen stonden te kijken dus ik wilde des te meer dat U zich niet voor mij hoefde te schamen en riep nog een laatste keer harder MrBert!
Ik voelde me in een roes en was ook trots dat ik dit kon incasseren en er ook nog van kon genieten.

Daarna gebruikte U de strokenzweep...de harde zware slagen vind ik altijd prettig, vooral op mijn rug...als hij zo zwaar op mijn rug neerkomt dat de lucht uit je longen geperst wordt Maar al snel ging U over op een singletail....
ik weet niet of het mevrouw U was, maar ik vond hem in ieder geval niet lief.
Vervolgens moest ik op mijnrug gaan liggen, handen in mijn nek en benen wijd...ik kreeg een soort zuignappen op mijn tepels...nou die bleven tenminste zitten...we hadden het al over Amerikaanse klemmen gehad...dat die zich vaster klemmen hoe harder je eraan trekt.
U zette ze op mijn kutlippen en trok eerst mijn kut flink open, daarna trok U flink aan de klemmen...vergelijkbaar met 1 kilo, U deed drie keer harder trekken en ik weet niet meer hoeveel kilo het uiteindelijk vergelijkbaar was volgens U...ik dacht negen kilo hahaha, maar zoveel zal het niet geweest zijn...het leek of mijn kutlippen eraf getrokken werden!

Ik moest me weer op mijn buik draaien,
U pakte iets uit de koffer....aiaiai knijpers! U zette er drie op iedere bil auwwww wat een krengen daarna zette u op iedere bil er nog een knijper bij op een nůg gevoeliger plekje en ik moest zeggen welke het meest pijn deed...dan haalde U hem weg en zette hem op een ander, natuurlijk nůg gevoeliger plekje...dat ging een paar keer zo door.
Daarna kwam U bij mijn hoofd zitten en moest ik mijn hoofd in Uw schoot leggen en U drukte mijn neus en mond in Uw schoot....breathplay mmmmmm een van mijn favorieten. Genieten!
Toen zei U dat het eens tijd was om met de slapper kennis te maken....brrr dat klonk onheilspellend en mijn billen brandden nog van daarnet.....maar ja, je zegt natuurlijk geen nee.
Knal heeee dat is een soort van lekker...U knalde er flink op los en ik zweefde helemaal weg....wat maakt die slapper een geil lawaai....Ik vind de slapper lief! Wat? Ik hou van de slapper!!!!
Er stonden een paar mensen te kijken, die waren zeker op het geknal afgekomen. MrsKate werd ook benieuwd hoe de slapper in de hand lag en het onzalige idee ontstond dat marinus de tafel van twee op mijn linkerzijde en de tafel van drie op mijn rechterbil moest tellen.
Als hij het fout had moest er weer van voren af aan begonnen worden.....marinus werd er helemaal zenuwachtig van, maar er was geen keus. De slagen begonnen en Marinus telde steeds verkeerd en er moest iedere keer opnieuw begonnen worden.
Hij werd steeds zenuwachtiger en daardoor ging hernieuwde keer opnieuw verkeerd....ik protesteerde hevig iedere keer dat hij fout telde en er opnieuw begonnen werd, maar stiekem lag ik te genieten en moest ik ondanks de pijn ook vaak lachen om zijn gestuntel.
Het publiek werd aardig vermaakt en ik hoop dat MrBert en MrsKate trots op me waren en er veel plezier aan beleefd hebben....Ik in ieder geval wel. Als toetje mocht ik even met mijn hoofd onder de kilt van MrBert en zij heerlijk geile pik in mijn mond nemen.

Daarna mocht ik me weer aankleden nou ja, mijn korset aan, want die tepeldingen vielen er toch af en rokje weer aan. We gingen even wat drinken en vervolgens gingen we kijken naar MrsKate. We hadden unaniem besloten dat marinus mij wat verschuldigd was voor zijn gestuntel met tellen en ik koos uiteindelijk voor een voetmassage....mmmmmm dat was lekker ontspannen, gelukkig kan hij dat wťl!
Terwijl ik zo zat te genieten zei tanja dat ze het niet zo op die brede slagdingen had (dit naar aanleiding van de vraag hoe ze hun nieuwe zweep had ervaren). Nou dat moest dan maar eens uitgeprobeerd worden! Ze kreeg er flink van langs met de slapper en zelfs ook op haar borsten. Ouch? Nou zoals zij erbij keek leek het helemaal geen pijn te doen.
Intussen moest marinus een andere straf incasseren en kwam er een einde aan mijn voetmassage.
MrBert wilde de nieuwe zweep van tanja wel eens proberen...op mij! Mmmmm niet verkeerd, maar de slapper is toch wel mijn favoriet....mijn toch al behoorlijk geteisterde billen mochten nogmaals genieten van de slapper en toen zei U dat ook mijn borsten het moesten ontgelden...

Ewwww dat vond ik gezien de gevoeligheid wel een beetje beangstigend, maar wilde het toch ook wel ervaren....en het viel mee....ik denk dat U de slagen goed doseerde en zodoende was ook dit lekker!!
Als toetje nog even breathplay...mmmmm wat een geweldige avond is dit!!

Nog even wat drinken In de bar en tijdens het drinken weer breathplay en moest ik mijn hoofd in Uw schoot leggen...
U speelde met mijn haar terwijl ik naast U op mijn knieŽn nog heerlijk zat na te zweven en te fladderen.....jammer genoeg was het al weer twee uur en gingen we naar huis....ik had nog wel het hele weekend willen blijven zo bijzonder en heerlijk was het allemaal!!

MissT vroeg voor haar vertrek nog of we vriendjes konden worden...ja natuurlijk wil ik dat! (inmiddels zijn we dat ook!) U zult zich wel afvragen waarom ik er niet bijgezet heb wanneer, hoe en hoe vaak ik klaargekomen ben.....ik zou het beslist niet meer weten de hele avond was een soort grote orgastische golf waarbij ik van het ene genot in het andere rolde afgewisseld met pijn.
Ik kijk er met geile genoegens op terug, maar ook met trots en ik hoop dat U ook tevreden over me bent MrBert. Zo is iedere keer weer mooier en geiler dan de vorige, hoewel ik de full suspension van de vorige keer ook fantastisch vond natuurlijk, maar deze keer was bijzonder omdat MrsKate ook meespeelde en ik het gevoel had dat ik u echt heb kunnen dienen.

Heel erg bedankt MrBert en MrsKate voor deze fantastische belevenissen. En hopelijk weer tot gauw

Xxxxxx Tinkelende tink