Kerst Ellipsis XL

Zoals gewoonlijk een paar minuten te laat, maar ruim op tijd voor het feest...arriveer ik bij U thuis...

ik ben benieuwd wat U aanheeft.... jammer genoeg niet uw slip met spikes waarover ik gegrapt had dat ik het wel leuk zou vinden als uw dijen ook lekker rood mee zouden kleuren. Maar wel een mooie leren broek en leren shirt met rode biezen...we kleuren leuk bij elkaar.
Ik vraag u om mijn rits verder dicht te trekken want dat kan ik niet, heb het met een kleerhangertje geprobeerd maar helaas. MrsKate ziet er ook weer prachtig uit met een kanten jurk met korset en afgetapete tepels.
Eerst nog koffie gedronken en wat gekletst en toen heerlijk, heerlijk op weg naar Gaypalace waar het feest gegeven wordt. Als we daar binnenkomen blijken er nog niet zo veel mensen te zijn...een mooie gelegenheid om vast wat foto's te maken. Ik hoop wel natuurlijk dat het veel drukker wordt. We kijken ook naar de prachtige aquarellen van Marinus.
Dan zoeken we MrsKate en Marinus weer op die beneden bij de bar zitten en krijg ik een stuk of vijf marshmallows in mijn mond gepropt en mag ik niet kauwen. Brrrrrr wel er zoet.....en toch ook geil. Met enige mooite deze zoetigheid naar binnen gewerkt. Ik weet wel iets lekkerders...;)
Daarna nog met mijn hoofd in het kastje gestaan, ik zie alleen mezelf en niets daarbuiten. Wel spannend vooral als er mensen om je heen staan. Later op de avond stond Kas erin en werd hij door twee dames geplaagd en heb ik hem teruggeknepen net boven zijn elleboog...waar hij mij aan het begin van de avond geknepen had.
Redelijk aan het begin van de avond was ik al voorgesteld aan Kas dus, ja die van de Kas klappen en Ron en con, uiteraard ook aan Marinus en later aan Stijn (mmmmmm).
Ook nog belletjes aan mijn tepels en op een gegeven moment hing u een stalen cilinder met spikes aan mijn Njoy zodat de spikes als ik bewoog tegen mijn benen prikten. Dit als straf omdat ik gewild had dat u uw slip met spikes zou dragen. Daar liep ik dan achter u aan aan de ketting met zij prikding tussen mijn benen...hij hing als een soort staart tussen en tegen mij. Benen., pijnlijk voor al bij traplopen....maar toch ook wel geil. Toen over de bok een opwarmend pak voor mijn billen. Om ze beetje bij te kleuren.
Later op de avond moest ik op een tafel plaats nemen en kreeg ik masker op, jurkje uit eigen masker op en het zware oogmasker van u erover heen. Mmmmm. Met touw vastgebonden aan de tafel omdat ik nogal fladderde haha Ik werd bekrast ... U zette o.a. Een B bij mijn kut..en heeft volgens mij ook de spikes die aan de Njoy gehangen had nog gebruikt. Toen ik op mijn buik lag haalde u de Njoy uit mijn kont en heeft mijn rug billen en bovenbenen eerst met de zware strokenzweep bewerkt ....mmmmmmm. Daar houd ik wel van...vervolgens met de cane (ewwww) en daarna met de bullwhip, toen ik weer op mijn rug moest gaan liggen voelde ik meerdere handen op mijn lichaam...dat was erg spannend en geil omdat ik niet wist wie er nog meer aan mijn lijf zat. Het voelde erg prettig aan. Blijkbaar wilde u me kussen en kneep tegelijkertijd in mijn tepel waardoor ik met mijn hoofd omhoog kwam...u bijna een gebroken brug en ik mijn tand door mijn lip. Jeetje stom van mij..maar ja ik had u niet zien aankomen.

Daarna ook weer met cane op borsten,buik kut en bovenbenen. Ook ben ik onbeschaamd klaargekomen op mij tepels heerlijk... U noemde me een schaamteloze slet omdat ik daar zomaar en publiek klaar lag te komen.
U deed ook nog wat breathplay..mijn favoriete spel dat vind ik zooo geil. Toen eindelijk het masker eraf mocht stond Mr Ron nog bij de tafel en ik schaamde me heeel klein beetje dat ik zomaar klaargekomen was maar het was maar een klein beetje hoor.

Later op de avond moest ik mijn Marks' laten zien..maar die waren er eigenlijk niet ...ai ai dat kon u natuurlijk niet zo maar laten gaan en moest ik tegen de bok staand nog een paar stevige meppen met de cane incasseren...vooral twee flinke meppen op mijn bovenbenen zullen mij nog lang aan het feest herinneren....dank U MrBert!! Mooi rood met blauwpaarse randen. Ook nog de birthdayspanking van Marinus gekeken nadat hij eerst happy birthday met een "microfoon" had moeten zinngen. MrsKate werd geassisteerd door Stijn en het was best geil om te aanschouwen. Ook later nog gekeken hoe hij van Mrs Kate met de bullwhip er van langs kreeg...hij kreeg het behoorlijk te verduren.

Ook nog mooie suspension bondage gezien...erg geil en ook een asskicking door twee meesters...vond het eerst wel heftig..maar toch ook opwindend en nieuwsgierig naar hoe dat zou zijn. Aan het eind van de avond ging MrBert zitten en moest ik over zijn knieŽn komen liggen en kreeg ik nog even een flinke spanking met de blote hand...dat was wel pijnlijk omdat mijn billen toch ook behoorlijk wat te verduren hadden gekregen...en toch ook weer een natte. Kut krijgen...wat een slet ben ik toch.

Oh ja ook nog helemaal boven geweest om even lekker te zoenen met MrBert en daarna op de trap ook nog wat foto'ss gemaakt. Overigens vond ik het enige wat jammer was aan het feest dat ik u niet heb kunnen proeven of voelen MrBert. Ik had toch wel graag uw lekkere pik in mijn mond gehad of andere gaten ermee gevuld gevoeld..maar ja dat is natuurlijk not done op zo'n feest. Verder een geweldig feest wat mij nog lang napret bezorgt....ik kijk uit naar een volgend samenzijn MrBert En ik tinkel nog steeds na

 

Xxxx Geile kussen voor u en lief kusje voor MrsKate tink