2e keer naar Fetish Cafe

Uiteraard weer volop voorpret toen U mij vroeg of ik weer mee wilde naar het FC!

Dit keer geen Steel Moon Plus maar iets met Lounge Party ofzo. Wat U erover vertelde klonk erg goed, dus behoorlijk wat gestuiterd vooraf. U had vooraf instructies gegeven wat ik aan moest (rode latex jurkje en een butplug in...het juweel). Ik vertelde U dat ik inmiddels ook de Njoy uitgeprobeerd had en toen liet U mij de keuze welke ik in zou doen...als het de verkeerde zou zijn waren dat strafpunten!!!! Ewwww, veilige keuze gedaan en het juweel ingedaan omdat dat Uw eerste opdracht was, maar wel de Njoy meegenomen...waar U achteraf om moest lachen.

Ik was eindelijk eens op tijd en dit keer moesten we op MrsKate wachten...best gezellig, net als de rit er naar toe.

Enrico zou er ook weer bij zijn en ik vond het leuk dat hij ook weer van de partij was.
Enrico stond bij het FC te wachten en we gingen met zijn vieren naar binnen, ook hier weer moest ik me laten registreren en toen eindelijk naar binnen.
Bij de garderobe alles uit en MrBert deed mijn boeien en collar om....het feest kon beginnen.

Eerst samen met Enrico wat te drinken gehaald en netjes aangeboden...hoewel ik een klein beetje vergeten was hoe dat ook alweer ging. Ondertussen mijn ogen goed de kost gegeven...het zag er allemaal wat chiquer uit qua aankleding, maar ik zag dat niet direct terug in de kleding van de gasten (met uitzondering natuurlijk van MrBert en MrsKate).

Ik kreeg weer belletjes op mijn tepels geklemd en moest flink schudden omdat MrsKate en Enrico het niet konden horen.

De eerste keer spelen moest ik over de bok gebogen staan, waar mijn billen eerst even flink met de blote hand bewerkt werden. Ook werd ik naakt in de cel opgesloten (mij flink schamend voor mijn ongeschoren kut...waar ik ook nog strafpunten mee verdiend had). U stak op een gegevn moment uw vinger door de tralies en ik heb daarop onbeschaamd klaar gereden!

Na nog wat gedronken te hebben was er een tweede speelmoment of eigenlijk was het tijd om mijn straf te incasseren...20 slagen met de cane (niet echt een prettig vooruitzicht. Ik moest eerst achterstevoren tegen het schavot staan, mijn kut naar voren stekend. Daar de hardste meppen met de cane tot dan toe op mijn bovenbenen (flinke marks), kut en borsten (beetje marks).

Daarna werkelijk aan het schavot (ugghhhhh dat stonk echt verschrikkelijk) en met o.a. de royal blue bewerkt.
Ik was blij toen ik uiteindelijk uit dat stinkschavot bevrijd werd. Waarna ik een soort dragonfly bondage kreeg. Mijn armen strak langs mijn lichaam achter mijn rug en daarna kreeg ik folie om mijn ogen en ook nog eens om mijn hoofd gewikkeld (het fijne paasei effect pfff) en werd naar een pilaar geleid waar ik ook nog eens strak aan vastgebonden werd. Op een gegeven moment voelde ik handen aan mijn tepels en borsten...eerst twee en toen drie! Hee hier klopt iets niet zei ik toen.

Volgens mij had Enrico de opdracht gekregen mij te bevoelen haha. Ik vond de bondage weer heel geil en het gefriemel aan mijn tepels natuurlijk ook weer, daar kan ik heerlijk op klaarkomen.

Weer wat gedronken en toen samen met MrBert naar MrsKate en enrico gekeken. Pffff dan voel ik mijzelf wel een watje hoor als je ziet wat hij kan verdragen...vond het toch ook geil om te zien. Er was ook nog een Meester naalden aan het zetten en daar ook nog beetje naar gekeken. Vind dat toch ook wel spannend, maar alsjeblieft nooit aan mijn tepels hahaha. Ik blijf het een extra dimensie geven om en publiek bespeeld te worden. Weer heerlijk nagestuiterd en nagekletst op de terugweg, beetje koude douche toen ik thuis kwam, maar uiteindelijk toch weer goed voor dagenlange napret.

Ook nu weer nu ik het allemaal weer de revue laat passeren zit ik met een natte kut. Foei stoute kut! Maar wel weer geschoren gelukkig!!!!! De volgende dag waren de marks niet alleen rood maar ook paarsblauw en ze zijn nog steeds niet weg.

Het was weer een geweldige belevenis, waarvoor weer hartelijk bedankt MrBert! En MrsKate uiteraard ook bedankt.

Geile kussen,

tink