tinkelend feest

Vanaf het eerste moment dat U het feest genoemd heeft, verkeerde ik al in uiterste staat van opwinding en toen wist ik nog niet eens de bijzonderheden. Ik hoopte alleen maar dat mijn latex jurkje klaar zou zijn en dat het ook nog binnen de eventuele dresscode zou passen. Hoe groot zou het feest zijn, zou MrBert nog meer "protegé's" meenemen, zou MrsKate ook gaan en wie zou zij dan meenemen??? Toen ik uiteindelijk de uitnodigingvoor het feest van U ontvangen had, werd mij eigenlijk nog niet veel duidelijk, alleen waar het feest zou zijn. Uiteindelijk nog los kunnen peuteren dat het om een privéfeest zou gaan...pffffff. Oh ja en dat het latexjurkje draagbaar zou zijn en wat een geluk...het was op tijd klaar. De spanning voor een afspraak met MrBert loopt altijd hoog op, gelukkig is het een aangename opwinding...een soort stuiteren ofwel fladderen zoals het een tink betaamt hihi.

Op de zaterdag zelf het jurkje pas opgehaald...eerst nog even gepast...met de voorkant was ik meer dan tevreden...de pasvorm aan de achterkant vond ik minder, maar hoopte maar dat de voorkant de aandacht af zou leiden van de imperfectie van de achterkant. Gauw naar huis, nog even wat te eten en toen verdere voorbereidingen treffen..uiteindelijk, oops is het alweer zo laat????? geheel gekleed met over mijn latexjurkje een makkelijk zwart jurkje aangetrokken. Vol geile opwinding klopte mijn hart en kwam uiteindelijk toch nog te laat aan omdat ik vanwege de wegwerkzaamheden tot twee keer toe moest omrijden.

Gauw naar boven...helaas was het MrBert natuurlijk niet ontgaan dat ik toch weer (ietsje) te laat was (strafpunten!!!!!!! uiteindelijk een totaal van 70!!!!! aaiiiiiiii). Moest hem ook nog vragen of hij mijn rits verder dicht wilde maken (embarasing!!). Gelukkig was MrsKate nog niet klaar en kreeg ik tijdens het wachten meer informatie over het feest. MrsKate zou een slaaf menemen en die zouden we onderweg oppikken. Onderweg gezellig gebabbeld en grapjes gemaakt over hoe de slaaf nog nerveuzer gemaakt zou kunnen worden (hierdoor konden mijn eigen zenuwen een klein beetje bedaren). Uiteindelijk op de plaats van bestemming gearriveerd....door de lantaarns langs het pad een heel stijlvolle en toepasselijke sfeer. Bij de deur werden we begroet door de gastheer en later ook door de gastvrouwen. Bij het uittrekken van mijn gewone jurkje zei MrsKate dat zij mijn jurkje bijzonder geslaagd vond en ook MrBert vond het gelukkig mooi. MrBert had al gezegd dat hij het meest moest sjouwen en toen hij zich ging verkleden begreep ik ook hoe dat kwam. Hij had een prachtig riementuig bij zich, met een slip met spikes en mooie leren pants die ook zijn billen vrij liet. Ik moet zeggen dat hij het mooist gekleed was van de aanwezige mannen. U deed me de halsband om en de pols en enkelboeien...dat is toch altijd weer een heel speciaal moment....het bevestigd nog even extra dat ik onderdanig aan U ben (niet dat ik dat vergeet en zonder halsband en boeien ben ik dat natuurlijk ook, maar het benadrukt gewoon nog even en geeft me de kriebels in mijn kut).

p>Nadat iedereen helemaal klaar was, gingen we naar de woonkamer waar we door een van de gastvrouwen werden opgewacht met een glas champagne. Na even aan een statafel met elkaar gepraat te hebben ging MrBert een voorstelrondje doen, met mij aan de ketting hem op gepaste afstand volgend. Na eerst met een aantal koppels gesproken te hebben en waarbij het voorstellen min of meer vanzelf goed ging, kwamen we bij een koppel waarbij ik door de situatie per ongeluk eerst de onderdanige een hand gaf....oeiiiii ik schaamde me dood toen de dominant daar iets van zei, niet eens zozeer voor mezelf, maar omdat ik het allemaal goed wilde doen voor MrBert en ervoor wilde zorgen dat hij zich niet voor mij hoefde te schamen....Nou dat ging dus goed verkeerd. Wat ik soms ook moeilijk vond om in te schatten was of iemand nou dominant was of niet. Ik kan me een dominant niet als nerveus voorstellen, maar kennelijk kan dat toch..Ik heb het uiteraard niet over U Mr.Bert...bij U is het heel duidelijk dat U dominant bent haha.

In het begin van de avond heeft U me een rondleiding door de kelder gegeven...er was verder nog niemand beneden. U liet me de bok uitproberen met de harde hoek en ik moest mijn voeten van de grond halen zodat mijn volledige gewicht me met mijn kut op de harde hoekrand drukte...dat zou ik niet echt lang vol kunnen houden denk ik, gelukkig hoefde dat ook niet. U heeft daar ook mijn butplug eruit gehaald en die moest ik in mijn hand houden.

Op een gegeven moment had ik klemmetjes met zilveren belletjes op mijn tepels...heel toepasselijk en ook wel grappig. De slaaf van MrsKate had een belletje om zijn hals. U zat op de bank naast een prachtige dame die zich met mijn belletjes bemoeide terwijl ik aan Uw voeten geknield zat....ik vond het niet eens vervelend dat zij zich met mijn tepels bemoeide. Ook Eigenlijk weer een stapje verder...een vrouw die aan mij zit, terwijl ik het niet onprettig vind. U vertelde haar over mijn butplug en zij wilde hem zien..ze vond hem erg mooi en vroeg waar ik hem gekocht had. Ik vond het een beetje eng om hem aan haar te geven, ik had hem wel schoon gemaakt, maar toch. Uiteraard moest ik U steeds van een drankje voorzien en de eerste keer dat ik U het aanbood deed ik het verkeerd, ik was de helft van de ceremonie vergeten...dat ging lekker maar niet heus.

Mmmmmm eindelijk was het zover, ik moest Uw koffertje halen en we gingen naar de kelder...Het was al een stuk drukker beneden en ik moest zonder jurkje op een soort massagetafel gaan liggen...op mijn buik, ik zou mijn straf voor te laat komen en het feit dat ik mezelf eerder op de avond tegensprak incasseren...we waren op 70 strafpunten uitgekomen. Ai ai...met de cane ook nog..nou ja eigen schuld. Moest de echte slagen tellen....Pfff de cane is niet mijn favoriet..gelukkig ging U op een gegeven moment over op een andere zweep. Ik kan nog steeds geen zwepen herkennen, nou ja wel de cane onderscheiden haha. Ook op mijn rug gedraaid zodat ik ook aan de voorkant wat slagen mocht ontvangen. Toch ook wel geil....vooral waarvan ik vermoedde dat het een paardenharen zweep was...dat is een heel apart gevoel...eerst zwaar en dan een prikkelende naslag zeg maar...deze vond ik wel zo geil dat ik daarop klaar kon komen...nog eens bedankt MrBert (ik word er weer nat van als ik er aan denk).

Ook heeft U de nagel weer gebruikt en een soort prikradertje. Wel erg lekker ook. Mocht U ook pijpen terwijl ik op mijn zij op de tafel lag...mmmmm, ik vond het alleen een lastige positie waardoor ik Uw pik voor mijn gevoel niet goed genoeg en zeker ook niet ver genoeg in mijn mond kon krijgen

Na afloop hielp U me weer in mijn jurkje en gingen we weer even wat drinken boven, hoewel het al die tijd goed gegaan was haalde ik natuurlijk toch mijn kousen open met mijn enkelboeien...liep ik er weer als een ordinaire snol bij...U kon het natuurlijk niet nalaten om dat aan MrsKate en anderen te laten weten.

En hier ga ik alweer de mist in waar het de chronologische volgorde betreft, ik bedenk mij nu dat ik ook nog met mijn latex masker op een soort kruiszetel gezeten heb, armen wijd met riemen vastgezet en benen en enkels wijdbeens met riemen vastgezet. Doordat ik het masker ophad met blinddoek kon ik alles veel scherper ervaren...je ziet een aanraking niet aankomen en iedere zenuw in je huid is in opperste staat van paraatheid...erg geil word je daar van zeg maar.

U heeft me ook nog onbeschaamd op mijn knieen zittend klaar laten komen terwijl U met mijn tepels speelde....later op de avond moest ik dat van U ook nog tegen een dominant vertellen (dat vond ik toch ook wel een beetje beschamend). Na weer wat gedronken te hebben, gingen we weer naar beneden, het was heel erg druk en ik kon mijn ogen uitkijken...hoewel ik het erg geil vind om te kijken hoe anderen spelen, vind ik het natuurlijk het geilste om zelf te spelen. De mooie dame was met een andere dame (kennelijk switchend) een man (kennelijk ook switchend) aan het bewerken en dat ging er nogal heftig aan toe. Toen hoorde ik de mooie dame zachtjes vragen of ze mij mocht lenen om de man wat af te leiden....ik moest tussen zijn benen knielen en hem pijpen terwijl de dames met hem bezig waren.

Ik deed erg mijn best want aan de reacties te merken werd hij behoorlijk onder handen genomen en probeerde het zodoende draaglijk te maken voor hem. Ik weet niet of dat gelukt is... Na wat gedronken te hebben nam U me mee naar de garderobe, waar ik op Uw schoot plaats moest nemen en Uw heerlijke pik mocht ontvangen. We werden alleen wat gehinderd door Uw riementuig en mijn hakken, maar na wat gewend en gekeerd te hebben hadden we een juiste positie gevonden en kon het ons niet deren dat op de achtergrond mensen zich aan het verkleden waren etc. Het was voor mij een heerlijke kroon op de avond....XXXXX

Daarna weer naar boven om wat te drinken. MrsKate was er ook met haar slaaf en we hebben wat zitten babbelen. MrsKate prikte mij met een cocktailprikkertje in mijn tepel en ik moest mezelf er tegenaan duwen...beide tepels...ik vond dat wel geil om te doen...ik kon zo zelf de pijn doseren en probeerde verder te gaan dan dat...het was natuurlijk mijn eer te na om na een eerste prikje al terug te trekken. Ik moest erg lachen toen U klaagde over de spikes tussen uw benen, ik vond het erg grappig dat ze al de hele avond tegen uw dijen schuurden en ik kon niet stoppen met lachen...voor straf moest ik over de knie, maar kon ook toen niet stoppen met lachen in eerste instantie...pas toen behoorlijk zeer ging doen verging het lachen me wel een beetje.

Toen ik aan het eind van de avond nog naast U geknield zat deed U als toetje nog even breathplay....mmmmmmm zo had ik nog wel uren door kunnen gaan...Zoals de slaaf van MrsKate later vertelde had ik ook geen besef van de tijd en nog wel een heel weekend door kunnen gaan...als die adrenaline eenmaal gaat stromen kan daar geen redbull tegenop hahaha....

Helaas was er toch een einde gekomen aan de avond en gingen we naar huis. Een fantastische avond die me nog lang na laat stuiteren en fladderen en waarbij ik bij het opschrijven de sappen weer behoorlijk voel stromen. De slaaf van MrsKate bood me heel galant zijn arm ter ondersteuning op het grindpad.....Nadat we hem bij zijn auto afgezet hadden, ging de reis met zijn drieen

Ik vind het afscheid altijd een beetje ongemakkelijk....want eigenlijk wil ik helemaal geen afscheid nemen...ik wil dat het voortduurt en voortduurt en voortduurt........ Ach MrBert ik stuiter en fladder nog heftig na, ondanks de koude douche bij thuiskomst. Ik zie uit naar onze volgende ontmoetingen en hoop dat het er nog vele zullen zijn of het nu feesten of andere ontmoetingen en speelmomenten zijn.

 

Geile Kussen en U en Mrs Kate nog heel erg bedankt!!!!!!!!!