tink 1e keer

Mmmmm eindelijk is het dan zo ver.....vanavond naar MrBert.

Een eerste ontmoeting met hem en Raven (zij zou later komen). Ik was de hele week al aangenaam gespannen, dat werd ook nog eens versterkt door de berichtjes die ik af en toe ontving. Daar stond eigenlijk niets expliciets in, maar het draaide de snaar voor mij wel steeds een tandje strakker en verhoogde de voorpret helemaal.

Ik wist al wat ik aan zou trekken en wat niet (haha geen slip en geen bh!). Kousen natuurlijk en een leren jurkje met naaldhakken. Oei...toen ik het leren jurkje aantrok (ik had het niet eerder gedragen) was het wel erg kort, de boorden van mijn kousen piepten er onder uit. Vreemd...waar je je allemaal druk om kunt maken. Geen tijd meer, want ik ben al een beetje aan de late kant. Oei, oei...als ik in de auto stap en ga zitten stroopt het jurkje helemaal op tot boven mijn dijen. Ehhmmm straks maar blijven staan dan, denk ik.

De aangename spanning begint zich nu toch ook te mengen met een dosis nervositeit. Ten eerste omdat ik te laat ben, maar natuurlijk nog veel meer om de ontmoeting zelf. Zie ik er leuk genoeg uit, voldoe ik aan zijn verwachtingen nou ja noem maar op.

Gelukkig kon ik voor de deur parkeren en hoefde ik niet een eind te lopen in mijn toch ineens wel sletterige outfit. Er zitten wel wat gasten op het terrasje, maar ik doe net of het de normaalste zaak van de wereld is dat ik er zo bijloop...ik focus me volledig op de deurbel en dan de deur die opengaat....het eerste wat me opvalt is een paar pretogen en de leren broek en laarzen. Dat vind ik prettig, maar neemt mijn nervositeit niet helemaal weg. Eenmaal boven word ik naar de rode sofa verwezen......ewwww ja hoor het jurkje stroopt op tot op mijn billen, nou ja niks meer aan te doen. Natuurlijk is het MrBert opgevallen dat ik zenuwachtig ben en we hebben het er over en praten verder over koetjes en kalfjes maar ook natuurlijk over bdsm en hoe ik daarmee in aanraking ben gekomen enz. Ik begin geleidelijk aan te ontspannen en alleen de aangename spanning blijft over. Intussen is Raven ook thuisgekomen, zegt even gedag maar laat ons verder praten.

Dan stelt MrBert voor om "de kamer" maar eens te gaan bekijken. Whoops ja het moet er maar eens van komen...natuurlijk had ik al op de site gekeken, maar ik kon nu alles in het echt en van dichtbij bekijken, aanraken zelfs. Dan zegt MrBert dat ik hem netjes moet vragen of ik hem mag dienen (zoiets was het, want helemaal precies weet ik het niet meer. Ik heb hem waarschijnlijk schaapachtig aangekeken en intussen mij afvragend hoe je zoiets naar behoren doet, vooral bij zo'n ervaren Meester). Het enige wat bij mij opkwam was knielen en het hem vragen....haha niet bepaald de hoofdprijs voor originaliteit. tinkelen

Na de keuring kreeg ik een halsband om, pols- en enkelboeien...en een blinddoek..daarmee stond ik meteen nogal wankel op mijn hoge hakken, misschien ook wel omdat mijn knieŽn een beetje slap werden eerlijk gezegd. Niet van angst, maar eigenlijk gewoon van geile afwachting. Iedere zenuw in mijn lichaam tot het uiterste gespannen, wachtend op wat er komen gaat. Het was MrBert (natuurlijk) ook opgevallen dat ik nogal wankel op mijn benen stond, dus hij bood aan om mij in de kettingen te hangen. Erg vriendelijk aanbod haha, maar het hielp wel. Daardoor hoefde ik mijn aandacht niet meer bij mijn evenwicht te houden en kon ik mij volledig concentreren op het ervaren wat er zo komen. "De nagel" dus..ik had hem al zien liggen in de vitrine en erover gegrapt omdat ik er in de verhalen over gelezen had. Ik vond het een bijzondere sensatie om de nagel over mijn lichaam te voelen glijden en krassen. Er over lezen was leuk, maar het zelf ervaren was zo bijzonder (ik ben gelijk fan:P) en vooral opwindend. Daarna de zweep..ik kan me er nog steeds over verbazen hoe zweepslagen door een ervaren Meester toegediend mij zo geil kunnen maken. Later heeft MrBert toen ik op de bank vastgebonden lag me nog geplaagd met de cane (we hadden het erover gehad namelijk) ik was me helemaal aan het voorbereiden op het neerkomen van de cane op naar ik dacht mijn buik. Gelukkig bleef de slag uit..hoewel ik ergens heel diep in mijn donkerste gedachten het toch ook wel een heel klein beetje jammer vond..ik had mijn lichaam er zo op voorbereid, dat ik er (naar ik dacht) helemaal klaar voor was haha.

Op de bank mocht ik niet klaarkomen, wat mij ontzettend moeilijk gemaakt werd. Ik was inmiddels al zo ontzettend geil dat een subtiele aanraking naar mijn idee al genoeg zou zijn geweest om mij te laten klaarkomen..wat er gebeurde was verre van subtiel zal ik maar zeggen..maar ik was vastberaden om MrBert niet teleur te stellen. Op een gegeven moment had ik het zo ontzettend moeilijk om mij nog in te kunnen houden dat ik ge..ge.gen. Aan het prevelen was..ik wilde genade roepen, maar toch ook weer niet. Heb het uiteindelijk toch een keer moeten roepen omdat ik anders vreselijk klaargekomen zou zijn, maar vond het vreselijk toen MrBert ook daadwerkelijk stopte. Toen ik uiteindelijk mocht was het het lekkerste orgasme wat me in tijden overkomen was..ik dacht dat ik er in zou blijven en zou dat niet erg hebben gevonden haha. Toen ik uiteindelijk MrBert ook daadwerkelijk "mocht ontvangen" was dat voor mij de kroon op een toch al zo heerlijk speelmoment.

Beetje jammer dat ik daarvoor aan het eind met weer zo'n zelfde schaapachtige blik en niet originele manier bedankt heb door te knielen en uw laarzen te kussen. Geheel ontoereikend naar mijn idee. Daarna beneden nog bijgekomen met een glas wijn en een fijn gesprek met Raven erbij. Dankzij haar ben ik toch tot een beter inzicht over mijn beleving van onderdanigheid en dan vooral mijn idee over onderdanigheid naar een Meesteres toe gekomen.

Het gaat mij om het ervaren van dominantie en dan maakt het dus in principe niet uit of de dominant man of vrouw is..bedankt voor dit inzicht Raven!
Uiteraard mag je daarin een voorkeur hebben haha.

MrBert en Raven nogmaals bedankt voor deze geweldige avond en ik hoop dat het niet bij deze ene avond blijft..ik ben namelijk verslaafd!

Geile kussen tink