Gelukkig moet weer bij Meester komen.

<

Mijn derde sessie zit erop zoals jullie hebben kunnen lezen .

Dan is het weer afwachten wanneer ik weer moet komen , wanneer wil Meester mij weer zien , soms gaat de tijd snel , maar in dit geval langzaam wil nog zoveel leren , een ding leer ik zeker , geduld hebben :-) . Meester stuurt af en toe een mailtje met wat vragen en met de foto's die hij gemaakt heeft , best heel gaaf om jezelf te zien . Het is nu al 12 dagen sinds mijn laatste sessie en ik ben nog steeds in afwachting .

Dan mail van Meester Bert :-)
Of ik wil komen volgende week en of ik zin heb , wat een vraag natuurlijk wil ik komen en heb ik zin. Zelfs een groot verlangen , maar het duurt nog minimaal een week :-( . En ik weet nu al dat het verlangen steeds erger word nu ik weet wanneer ik weer mag komen.Ik heb ook een verassing , namelijk om Meester te plezieren een lakrokje gekocht is wel wat kort en ik mag geen slip dragen als ik kom , dus moet wel een langere jas aan als ik heen ga , wel lekker geil om zonder slip te lopen :-) . Dan krijg ik nogmaals een mailtje van Meester Bert !
Met daarin de opdracht kousen te dragen als ik kom. Was ik al van plan met dit weer en als ik slip loos moet dan kan je geen panty aan.
Maar er staat nog iets leuks in de mail een opdrachtje mmmmmm oke had dit niet verwacht , ik moet op vrijdagavond mezelf vingeren tot ik bijna klaarkom dan een minuut stoppen en dan weer verder gaan tot ik echt klaarkom dan moet ik hardop zeggen dat ik dat voor Meester Bert doe. Nog even gevraagd of ik dit ook op de dag mag doen ben namelijk vrij die dag , en avonds moest ik weg ,maar nee kreeg een mail terug met NEE vrijdagavond des te spannender.
Nou daar zijn de meningen over verdeeld :-) . Maar opdracht is opdracht. Wordt ik vrijdag gebeld afspraak gaat niet door ik zou naar de ijsbaan gaan maar degene met wie ik zou gaan is ziek , toen bedacht ik me dat ik wel bij mijn zus onder zonnebank kon gaan en heb daar mijn opdracht uitgevoerd, lekker warm en geil geworden duurde niet lang dat ik al snel tegen mijn hoogtepunt aan zat , 1 minuut gewacht, is best lang , maar toen tot mijn eigen verbazing duurde het vrij lang voordat ik klaarkwam , was wel goed nat het sopte behoorlijk en tijdens dat ik klaarkwam hardop gezegd " dit doe ik voor U Meester Bert" en ik kwam ook heerlijk klaar . Nou in afwachting wat er donderdag allemaal komt.

Zondag het verlangen wordt groter en er gaat geen uur voorbij of ik denk aan donderdag , tijd gaat langzaam als je ergens naar verlangt en ik verlang nu naar mijn Meester . Dan mail van Hem :-) waarom hij niets van mijn opdrachtje gehad heeft ( nou breekt mijn klomp) ik nog vragen of ik een verslagje moet schrijven , hij zegt dan nee deze keer niet , en dan nu zeggen dat hij niets heeft gekregen . Tja moet hij maar duidelijk zijn . Uiteraard gelijk wat gestuurd want had voor mezelf wel een verslagje gemaakt. Dan staat er ook in de mail wanneer ik weer verwacht word bij hem

Het is donderdag eindelijk , ik ben vrij vandaag , maar hoef pas om 19.00 uur bij Meester te zijn, ga eerst in Rotterdam winkelen en een stukje van deze stad proeven . Dan is het tijd om richting het huis van Meester te gaan, in de auto mijn lakrokje aan gedaan heb mijn mijn kousen al aan dan loop ik naar de voordeur en bel aan iets te vroeg . De deur gaat open en ik loop de trap op , terwijl ik naar boven loop bedenk ik me dat ik mijn slip nog aan heb ( stom) snel op de trap mijn string uitgedaan ( net op tijd) zou Meester het door gehad hebben ?

Dan ben ik boven en krijg een kus van Meester, of ik koffie wil ja Meester graag , we gaan eerst even koffie drinken en praten wat , altijd gezellig , maar dan wordt het tijd om naar de speelkamer te gaan :-) Ik maak bijna de fout om voor Meester de trap op te gaan :-) .

In de speelkamer krijg ik eerst leren polsbanden en een leren halsband om , de halsband geeft me altijd het gevoel dat ik dan van Hem ben , tussendoor voelt Hij aan mijn kut en vraagt op de schaal van 1 tot 10 hoe geil ik ben want hij heeft gevoeld dat ik al aardig nat ben , ik zeg op 8 ongeveer . Voordat we echt beginnen wil Hij van mij de stopwoorden weten ,ik denk en kan er niet meteen opkomen ja de eerste is genade maar de tweede ik denk na dan zegt Hij dit duurt te lang en Hij zegt het stopwoord voor ( rood) ik schaam me en word hier een beetje onzeker door vooral omdat Hij me aankijkt met een afkeurende blik , Hij zegt dat ik dat toch behoor te weten en dat ik dan ook straf krijg , ik voel me even heel klein worden , ik denk straf! ja Hij heeft wel gelijk dat ik dit behoor te weten.

Dan stelt hij nog een vraag en hij is niet tevreden met mijn antwoord , of ik mag jokken zegt hij, ik zeg een beetje brutaal "JA" , nou Meester heeft hier een andere mening over en gelijk mag ik over zijn knie gaan liggen om ook hier mijn straf voor in ontvangst te nemen . Meester spanked me behoorlijk het was voor mijn gevoel lang en hard maar verdiend .

p>Dan mag ik gaan staan , ik kijk wat hij gaat doen en zie dat hij een touw pakt (bondage leuk ) hij brengt het touw aan om mijn middel net onder mijn borsten dan weer om mijn middel aan de boven kant van mijn borsten ,nu wikkelt Hij het touw om mijn borsten waardoor deze mooi rond worden en naar voren gaan staan. tijgertje2Dit alles voelt lekker , het touw zit lekker strak. Ik kijk in de spiegel en een glimlach komt op mijn gezicht , bondage ziet er mooi uit , wel op foto's gezien maar nu bij mezelf . Het is een geil gezicht! Meester pakt onderwijl ergens iets vandaan maar ik ben druk met mezelf , dan zie ik wat hij heeft gepakt een spreidstang met een middenstok waar inmiddels een dildo op zit ( o jee denk ik ). Hij plaats de stok tussen mijn benen welke aan iedere kant met een leren band wordt vastgezet ik kan mijn benen niet meer bij elkaar doen en ben nu heel beschikbaar voor Hem .
Dan duwt hij de dildo iets naar binnen en ja daar sta ik dan voor de spiegel mijn handen vast in de takels spreidstang en een dildo in mijn kut mijn borsten opgebonden ja je voelt dan wel je kwetsbaarheid. Meester zegt dat mijzelf moet gaan neuken en doorgaan tot ik klaarkom. Ik ben druk bezig om mijzelf te neuken en ben ook zo ontzettend geil kan in de spiegel kijken dat voelt wel een beetje raar je zelf zo te zien. Meester maakt van de gelegenheid gebruik om in mijn tepels te bijten en te zuigen waar ik alleen nog maar geiler van word. Dan hangt Hij tepelklemmen aan mijn tepels en aan mijn schaamlippen en daarna aan touwtjes die worden stak getrokken , en weer moet ik mezelf met de dildo neuken alleen nu moet ik op mijn tenen staan om de pijn aan mijn tepels iets te verlichten. Maar dan voel ik dat de klemmen op mijn schaamlippen strak komen te staan dus wat ik ook doe of de klemmen op mijn tepels of schaamlippen komen strak te staan. Maar is niet te merken aan mijn geilheid, Meester wil dat ik klaarkom maar dat wil nog niet lukken tot Meester mij komt helpen hij vingert mij dan en ja dan blijft het niet lang uit dat ik klaarkom. Meester zegt dan , met hulp van mij lukt het wel geil sletje! Hij is dus niet helemaal tevreden wat ik had mijzelf klaar moeten maken voor Hem. Nadat de spreidstang is verwijderd en mijn polsen zijn los gemaakt , moet ik met mijn benen op de grond en mijn buik op het bed gaan liggen .
Hij zegt nu dat ik bij elke derde klap " dank u Meester " moet zeggen en bij elke vijfde klap "dank u wel Meester Bert "moet zeggen , niet zo moeilijk denk je nu , nou als je daar ligt en je voelt de klappen en je moet dan ook nadenken dan pakt het anders uit. Ik tel dus mee en bij de derde klap zeg ik dank u Meester!
Dan bij de vijfde klap zeg ik dank U wel Meester Bert, dan zeg ik bij de zesde klap dank u wel Meester ( fout) had dank u Meester moeten zijn dus zegt Hij opnieuw o nee denk ik en ik raak pissig op mijzelf , dan gaat het een tweede keer mis bij klap 15 hier zeg ik dank U wel Meester Bert. En dan is het even stil, dan zegt Hij opnieuw, wat opnieuw denk ik ik doe het nu toch goed ? Hij zegt 15 is deelbaar door 5 en door 3. Mijn hersenen kraken natuurlijk ik had het beide moeten zeggen ,nu nog pissiger om mijn eigen stommiteit . Dan begint Meester opnieuw gelukkig weet ik het nu tot een goed einde te brengen en ben blij als slag 25 de laatste is .
Maar dan, ik mag rechtop gaan staan en zeg dan dat ik dit toch wel gemeen vind van Hem , oei dat had ik beter niet kunnen zeggen. Hij vraag dan " je vind mij gemeen", ik had nog een kans , maar zo eerlijk als ik ben zeg ik Ja Meester. Dan veranderd Meester zijn houding en ja ik krijg straf , ik moet terug over het bed hangen en krijg nu (ik weet niet meer hoeveel ) met het rietje. Ook nu voelde ik het goed maar had het volgens Hem verdiend.
Ik krijg nu de opdracht om op de grond te gaan liggen , als ik lig veer ik iets omhoog en Hij vraagt wat er is , nou de knoop van de bondage op mijn rug ligt niet erg lekker Meester Dan zegt Hij iets van dat dat nou jammer is voor het slavinnetje en ik moet blijven liggen Meester gaat nu in standje 69 zitten maar hij zorgt ervoor dat ik mijn armen niet kan gebruiken. Hij likt mijn klit en ik probeer met mijn tong Meesters anus te likken maar kan er erg moeilijk bij (niet leuk ) wil Meester zo graag ook genot geven .
Ik kom niet klaar want Hij stopt te snel maar lekker was het wel.
Kom staan , ik kijk wat Hij gaat doen en zie dat Hij het rietje pakt , mijn billen zijn al gevoelig denk ik . Hij komt naast mij staan en zegt het dat ik best mag kermen , hij legt zijn hand onder mijn rechterborst en duw deze wat omhoog ja dan 3 slagen op mijn rechterborst , nee niet kermen nu is mijn linkerborst aan de beurt, 2 op mijn linker maar nee weer niet kermen maar genieten .
tijgertje 3"Ga op je knieën zitten" Natuurlijk doe ik meteen wat Hij zegt en als ik op mijn knieën zit kijk ik tegen zijn stijve pik aan ik mag hem nu pijpen ( zo fijn om dat te mogen ) ik hoor hem kreunen ik lik zijn eikel en neem daarna zijn pik tot aan zijn ballen in mijn mond ik dit herhaal ik een paar keer en hoor dat hij geniet ik word hier zelf heel geil van en hoop dat Hij klaarkomt , maar dat laat hij niet gebeuren Ik mag komen staan en moet weer voorover op het bed en dan iets wat Hij nog niet had gedaan maar Hij gaat mij nu anaal nemen wat Wat Hij niet ziet is mijn glimlach op mijn gezicht )Hierop heb ik lang op gewacht! Meester komt lekker diep naar binnen en neemt mij anaal, mijn geilheid is nu echt op een hoogtepunt en ik geniet van elke stoot. Onderwijl kneed hij mijn borsten , Hij wisselt rustig en hard met elkaar af (dit mag lang doorgaan van mij maar ja ik heb niets te vertellen ) ook nu komt hij niet klaar en Hij haalt langzaam zijn pik uit mijn kont zo zegt hij vond mijn sletje dat lekker Ja Meester heel lekker, ga dan nu op je rug op het bed liggen
Ik lig nog maar net of Hij komt boven mij en dringt mijn kut binnen en nu gaat hij hard en diep , ik ben nu echt zijn sexslavinnetje , zijn sletje , onderwijl dat hij me neukt slaat hij in mijn gezicht (daar heb ik nog altijd moeite mee en dat weet Hij, maar dat houdt hem niet tegen.) Terwijl Hij me neukt legt hij zijn hand over mijn mond , ik denk om het geluid dat ik maak te stoppen maar dan houd hij ook mijn neus dicht (maar ik word hier niet angstig van want ik vertrouw hem). Ik kan nu helemaal geen adem halen en voel meteen een ongeloofelijke geilheid opkomen! Hij neukt nog even verder maar dan vind Hij dat ik het werk mag gaan doen hij gaat onder liggen en ik moet hem nu berijden (wel leuk dat ik nu de leidende factor ben :-) althans dat denk ik Ik probeer het zo goed mogelijk te doen Meester laat onder het neuken mijn borsten ook niet ongemoeid , terwijl ik hem nu neukt zegt hij of ik snel of langzaam moet neuken hij trek me naar beneden kust me en zegt dan dat ik nu heel langzaam moet bewegen. (dus ja ik heb niet echt de touwtjes in handen ) uiteraard neuk ik nu heel langzaam .
Ik wil graag dat Meester klaarkomt want daar geniet ik heel erg van , maar nee hij laat mij van zijn lichaam gaan , maar Hij is nog niet klaar met me Hij zegt mij op mijn knieen op het bed zitten en mijn hoofd naar beneden zodat mijn kont goed omhoog steekt dan pakt hij mij weer anaal :-) ( in mijn hart bedank ik hem daar voor )
Meester gaat weer heerlijk diep en is niet heel rustig terwijl hij me neukt , ik ben er ook voor zijn genot , hij neukt hard en diep iets waar ik lang naar verlangd heb. Onder het neuken vingert hij me ook ik voel zijn ballen tegen mijn aan slaan en dan hoor ik hoe hij klaarkomt .
Ik geniet van het moment dat ikvoel en hoor hoe Hij in mij klaarkomt.

Als laatste mag ik Meester op gepaste manier bedanken iets wat ik graag doe. :-)