Mijn derde keer

Het is vakantie voor Meester Bert, maar ondanks dat ontvang ik toch mail, in een van de mails de vraag of ik woensdag 27 september wil komen bij Meester Bert, of ik wil :-) Natuurlijk wil ik. Dan volgt er een nieuw mailtje ze hebben wat bedacht, of ik zaterdag 29 september wil komen dan is hun vaste slavin Joannie er ook. Ik denk oh nee dat doe ik niet daar ben ik niet aan toe. Dus in de eerste mail antwoord ik dat ik dat niet wil. ( ik moet eerst goed nadenken voor ik antwoord geef) want na een half uurtje denk ik, wel spannend en Meester Bert zou het niet voorstellen als hij vind dat ik er niet aan toe ben. Dus opnieuw gemaild dat ik toch wel wil. Gelukkig kon het nog, wat wel vervelend is, is dat het nog wel 2 dagen langer duurt.

Er gaat geen dag voorbij of ik denk aan zaterdag en wat er gaat gebeuren (geen idee namelijk ) Nou eindelijk is de week voorbij en dan is het zaterdag wat gaat zo' n dag traag om. Maar dan is het bijna tijd, ik vertrek richting Rotterdam om 17.30 moet er om 19.30 uur zijn heb dus wat speling Ik rij richting de mooiste stad van Nederland Amsterdam en wat lees ik: Omleiding voor als je over de A13 moet. O nee denk ik, maar vertrouwend op mijn Garmin. Ik moet over Utrecht na omwegen en file, onderweg even gebeld met Meester Bert dat ik het niet op tijd ga redden, was niet erg zei Hij.

Dan eindelijk even na half acht kom ik aan (ik schaam me dat ik te laat ben ) Meester Bert kust me en ik ben blij dat ik er ben. Mrs Kate begroet mij ook en ik word voorgesteld aan Joannie. Dan gaan we zitten en Joannie zorgt voor de koffie, ik moet al vrij snel bij Meester Bert komen staan en moet dan mijn truitje uitdoen.Niet dat dat veel uitmaakt, het is namelijk helemaal van kant gemaakt. Ik heb nu nog alleen mijn rode hempje aan. Dan keurt Meester Bert of ik geen slip aanheb wat dat mag ik niet meer als ik bij de Meester ben. Ik ben natuurlijk braaf geweest en sliploos gekomen :-). Ik mag nu niet meer op de bank zitten maar moet op de grond aan Meester. Bert zijn voeten zitten. Dit geeft mijn wel het gevoel dat ik echt een slavinnetje aan het worden ben. Na wat gepraat te hebben nou wij, Joannie eigenlijk het meest daar zit gewoon geen stop op :-).

Wij werden naar boven gestuurd en moesten naast elkaar op de grond zitten, Joannie heeft daar wat moeite mee haar voetjes gaan snel slapen en ja dat is niet fijn. Ik zelf heb daar minder last van, wel lekker zitten kletsen we zijn beide Amsterdammers altijd leuk.:-) Zit wel met kriebels wat zal de avond brengen is toch anders met z'n vieren normaal ben ik met Meester alleen.

Dan komen Meester Bert en Mrs Kate ik krijg een kleine opmerking dat ik niet helemaal goed zit, dan besef ik dat mijn handen open op mijn knieën moeten neer leggen. Zou ik daar nu straf voor krijgen denk ik? Meester Komt naar mij toe en ik krijg eerst polsboeien en een nekband om, dat geeft een fijn gevoel vooral de nekband geeft het gevoel dat Meester de controle heeft. Meester pakt de ring van de nekband en trekt hier zachtjes aan voor mij een teken dat ik moet gaan staan, dan word ik naar het bed geleid deze staat op zijn kant tegen de wand hier word ik met mijn rug tegen aan gezet en mijn armen worden hoog vast gemaakt, ik begin nu al geil te worden, ondertussen kijk ik naar Joannie deze krijgt allerlei bondages en wordt dan volledig van de grond opgehangen met haar gezicht naar beneden. Leuk om naar te kijken :-). En jammer dat ik geen bondage krijg ( misschien volgende keer) Voor haar was dit de eerste keer dat ze zo werd opgehangen.  Dan krijg ik een paardenbit in de eerste keer voor mij betekent dat ik bijna niets kan zeggen alleen mompelen dit geeft een groter gevoel van machteloosheid voor me en krijg er een zeer droge mond van zeker als je zoals ik loop te hijgen omdat ik op dit moment al erg geil ben. Meester weet daar wel wat op en zoent mij met veel speeksel zodat ik mijn mond iets vochtiger kan maken ( lief he ).

Dan ziet Meester een mooie druppel geil hangen ( ben alleen nog maar vastgezet en toch al zo ontzettend geil ) en wil hier graag een foto van maken. Maar als Meester terug is ligt deze druppel inmiddels op de grond, maar hij weer toch wel een paar mooie foto’s te maken van mijn druipende kut. Ik krijg nu een oog masker voor want er worden nog meer foto’s gemaakt.
Dan krijg ik tepelklemmen op waar ik ondanks de pijn nog geiler van word,  Meester hangt hier gewichtjes aan en mijn tepels voelen dit behoorlijk ( nu ik dit schrijf nog steeds ). Mijn tepels worden met touwtjes omhoog getrokken. Dan begint hij met het slaan met de rijzweep met het handje maar hier geniet ik echt. De pijn en genot wat ik hierbij krijg brengt me soms op een anders plek, als Meester dat door heeft slaat hij wat steviger zodat je weer even op aarde terugkomt. Ik heb nu niet meer in de gaten dat Mrs Kate met haar slavin er ook nog zijn. Meester komt bij mij staan en maakt het bit los, vervolgens haalt hij de tepelklemmen los maar ik ben nu zo ontzettend geil en in mijn eigen wereldje dat ik dat niet echt voel. Meester trek aan de ring en leid mij naar het houten kruis is voor mij voor het eerst dat ik daar tegen aan word gezet. Ik sta nu met mijn gezicht tegen het kruis aangezet, ik word hier niet vastgemaakt, maar hier krijg ik met een zweep, het is zo lekker dat ik zou willen dat Meester wat langer doorgaat, Meester doet nog niets met me, en hier word ik steeds geiler van. Meester maakt nu mijn masker los
pakt de ring van de nekband en neemt mij mee de gang in dit geeft mij het gevoel dat ik van hem ben dan komen we in de slaapkamer van Meester, de kamer is mooi kan het niet allemaal goed zien want heb mijn bril niet op.

Ik vind dit mooi, spannend maar ook heel privé, Meester zijn slaapkamer, dan zegt Meester dat ik op mijn rug op bed moet gaan liggen. Meester komt naast mij liggen en zegt  dat ik hem moet pijpen, nou niets liever Meester, ik vind het zo heerlijk als ik u mag pijpen. Dan probeer ik te deep throaten en aan Meester te horen vind hij het lekker. Hierdoor  word ik nog  geiler Meester is inmiddels over mij heen gaan zitten en hij likt aan mijn clit, ik weet even niet waar ik het zoeken moet maar ik wil hem goed terwille zijn en probeer mij op het pijpen te concentreren dan lik aan zijn ballen en wil ook graag zijn anus likken wat hij zo te horen niet erg vinden. Meester haalt zijn pik uit mijn mond en draait zich om ( vind ik erg jammer had graag gewild dat hij in mijn mond zou klaarkomen zodat ik zijn zaad kon
slikken ). Hij draait zich om en zegt dat ik een neuksletje ben wat ik alleen maar kan beamen :-). Meester gaat nu staan en ik moet op mijn buik gaan liggen. Meester heeft zijn eigen zweep en nog een andere klaarliggen en ook het rode rietje:-) dan begint Meester met de volgens mij kleine zweep. Ondanks de pijn geniet ik nu ook, pas als Meester zijn eigen zweep gebruikt wordt het genieten iets minder en maakt plaats voor pijn, maar toch geniet ik hier heel erg van komt omdat het zijn eigen zweep is, door zijn handen gemaakt en dat  geeft voor mij een apart gevoel ( weet ook niet hoe dat komt). Dan komt het rode rietje ik mag zelf zeggen hoeveel ik denk te kunnen ontvangen nou de eerste keer was 10 keer op elke bil dus zeg ik nu 12. Dus moet ik weer tellen en Meester voor elke slag bedanken, wat ik niet erg vind, en op het eind ja dan krijg ik het toch even moeilijk als de laatste slag geweest is dan wrijf ik zelf over mijn billen ze doen nu echt even pijn en gloeien. Ik zeg de volgende keer dat ik er maar 5 wil ( zou Meester Bert daar intrappen? :-) denk het niet maar wie weet)

Ik moet nu op mijn rug gaan liggen. Meester dringt nu mijn kut binnen en begint mij lekker stevig te neuken ik zoen en lik het zweet van zijn lichaam en ik geniet intens. Ik moet mij op mijn  buik draaien en op mijn knieën gaan zitten ( ik verwachte dat hij mij nu anaal zou gebruiken maar helaas ) wel voel ik nu vingers mijn kut binnendringen en ja ook in mijn kont heerlijk. Dan dringt hij weer mijn kut binnen en neukt mij stevig. ik ben zo geil nu, ik moet weer op mijn rug en opnieuw word ik geneukt en dan komt Meester heerlijk in mij klaar. Hij zegt dan dat ik zijn zaad kan opdrinken uit het condoom vandaan, nou zeg ik, ik heb liever dat u gewoon in mijn mond klaarkomt ;-). Dan vind hij het tijd dat ik ook mag genieten en bewerkt mijn clit met een kleine clitverwenner maar hiermee kom ik niet klaar, dan pakt Meester mijn grote vriend, de 'genotsknots'en dan laat het klaarkomen niet lang op zich wachten en ik kom twee keer heerlijk klaar.

Dit alles was weer heel fijn en vond het jammer dat we stopten had van alles nog wel meer gewild.
We gaan dan terug naar de sm kamer waar Mrs Kate en Joannie inmiddels ook klaar zijn. Mrs Kate laat Joannie de rode stok zien ze mag daarna de binnenkant van haar armen omhoog houden en krijgt daar een ferme tik mee. Joannie kermt behoorlijk ik kijk en denk dat het wel meevalt Meester Bert ziet wat ik denk ( hoe doet hij dat toch) en zegt doe jij je armen maar ook zo kan je het ook voelen, ik krijg twee slagen maar ervaar het niet zo als Joannie. Dan zegt Mrs. Kate dat ze mij ook wel een tik wil geven, na wat twijfel stem ik toe, maar ook nu voelt het niet erg voor me, Meester Bert vraagt nog of Mrs. Kate harder slaat dan hij? Nee zeg ik voor mij voelt het gelijk. Vond het minder erg dan verwacht dat ik van Mrs Kate een tik kreeg.

Dan gaan we naar beneden wat drinken en nog lekker na te genieten en te knuffelen. Ook hier maakt Meester nog wat foto's van mijn kont en rug. Dit was weer een avond om heerlijk op terug te kijken en na van te genieten.


Meester Bert en Mrs.Kate heel erg bedankt weer.
Xx van uw lerend slavinnetje tijgertje (sio)