Thea, een introductie in SM

p>Aangezien ik graag uitga, ontmoet ik ook een heleboel leuke mensen, een daarvan is Thea.

Ik ontmoette haar in de Baja bar waar ik regelmatig op maandag of dinsdag een paar biertjes ga drinken, samen met mijn beste vriend.

Eigenlijk weet ik niet echt meer hoe we in gesprek kwamen, maar het bleek al snel dat het wel klikte tussen ons. Op een geven moment kwamen we bij de wederzijdse liefhebberijen en kwam ook mijn SM voorkeur ter sprake. Dat vond zij wel spannend en we hebben daar nog een tijdje over zitten kletsen.

Door dit gesprek raakte ze duidelijk sexueel geprikkeld en liet ze merken dat ze het eigenlijk wel eens zou willen meemaken. Uiteraard kon ik zo’n verzoek niet weigeren.

Omdat we allebei wat gedronken hadden leek het me geen goed idee om dat diezelfde avond te doen. Verder gaf het haar ook meteen de gelegenheid om er nog eens rustig over na te denken. Ik gaf haar dus mijn visitekaartje en we spraken af dat zij mij die week nog zou bellen.

Dat gebeurde ook en wel de volgende dag al, waarna wij voor het weekend een afspraak maakten. Ik gaf haar de opdracht om sexy kleding aan te trekken, een beetje bloter dan ze normaal zou durven, en om acht uur ‘s avonds bij mij te zijn.

Vrijdag 10 minuten over acht uur wordt er gebeld en ja hoor daar is ze. Ik zeg haar binnen te komen en ze komt de trap op. “daar ben ik dan” zegt ze met een nerveus lachje.

Ik laat haar haar jas uittrekken. Wat ik te zien krijg is een plaatje, Ze heeft zich heel goed aan de instructies gehouden, Ze heeft een zeer kort rokje aan getrokken en een half doorschijnend naveltopje. Dat maakte toch wel iets van het te laat komen goed ;-))

We gaan de huiskamer in en ik bied haar wat te drinken aan en nodig haar uit om even rustig te gaan zitten. Ik ga op de bank zitten en zeg haar op de andere bank tegenover mij te gaan zitten, zodat ik haar goed kan zien. Zij gaat zitten en slaat automatisch haar benen over elkaar, zoals ze dat van haar moeder geleerd heeft. Dat is niet de bedoeling en ik geef haar dan ook direkt de opdracht de benen naast elkaar te zetten en goed uit elkaar te doen. Het eerste is geen probleem, maar het tweede kost haar duidelijk meer moeite en er is een herhaling van die opdracht noodzakelijk. “Je kunt dan zo in mijn kruis kijken “zegt ze, waarop ik antwoord :”Dat is ook precies de bedoeling, ik hou van een mooi uitzicht”. Zij doet haar benen van elkaar en begint prompt een beetje te blozen, hetgeen ik een prachtig gezicht vind. We zitten zo nog een wat te praten over wat er wel en niet zou kunnen tijdens het SM spel en ze raakt wat meer ontspannen. Het vertrouwen groeit duidelijke en ze begint zich steeds meer op haar gemak te voelen. Na een tijdje gaat ze verzitten en doet automatisch haar benen weet over elkaar. “Wat is jouw nu net geleerd, hoe moet jij zitten” vraag ik haar. Geschrokken doet ze haar benen weer wijd uit elkaar, “Sorry meester, ik was het even vergeten” biedt ze haar verontschuldiging aan. “dat is al je tweede fout, slavinnetje. Eerst te laat komen en mij laten wachten en nu binnen 10 minuten al een opdracht vergeten, dat is niet best”.

Ze kijkt me angstig aan en vraagt “Heb ik nu straf verdiend?” en ik vraag haar “Wat denk je zelf?”

“ik denk van wel, maar het is voor mij voor het eerst dat ik dit doe meester”. Natuurlijk besef ik dat, maar het feit blijft staan. Een eerste deel van de straf zal ze nu gelijk krijgen. Onder haar topje is ze duidelijk bloot, maar ik heb gezien dat ze een mooi slipje aanheeft. Daarom geef ik haar de opdracht om haar slipje uit te trekken en aan mij te geven. “Maar, dan kun je zo mijn kutje zien” spartelt Thea nu tegen. “Dat weet ik liefje, maar dat is ook de bedoeling. “reageer ik “Dat is een deel van jouw straf omdat je je benen over elkaar geslagen hebt. Ik wil dat jij heel goed beseft dat je open moet zitten in mijn bijzijn.” “Moet het echt?” probeert ze nog een keer. “Ja en nu direkt” is mijn antwoord. Heel aarzelend staat Thea op, ze gaat met haar handen onder haar rok en begint haar slipje naar beneden te doen. Hierbij probeert ze nog om alles een beetje te verbergen en ik laat haar even, als het helemaal uit is kan ik alles toch onbelemmerd zien. Als de string uit is gaat ze weer zitten. “Had ik niet gezegd dat je die in moest leveren Thea! “ zeg ik nu wat strenger. “Kom hier en biedt me jou broekje aan en doe dat op gepaste wijze”. Als door de bliksem getroffen staat ze op en loopt naar me toe. Ze steekt haar hand met het niemendalletje naar mij uit om het te overhandigen. “Vind jij dit op gepaste wijze Thea? Ik verwacht wel iets beter van je ” Twijfelend kijkt ze me aan. “Hoe moet ik dat dan doen?”

“Verzin eens even, een beetje nederiger zou geen kwaad doen”. Ik zie gewoon even de twijfel op haar gezicht en dan aarzelend knielt ze aan mijn voeten. Aarzelend steekt ze nu opnieuw haar hand met het slipje uit en vraagt heel nederig :”mag ik U mijn slipje aanbieden meester?” Met een glimlach pak ik het aan en snuffel er even aan. Het ruikt lekker, een beetje kruidig en het kruisje is vochtig geworden. Het is duidelijk dat ze door wat er gebeurd is al aardig opgewonden begint te raken. Ze begint ook al beter in haar rol te raken wan ze heeft nu heel nederig haar hoofd gebogen en blijft zo afwachtend aan mijn voeten zitten. Ik geniet hier op gepaste wijze van en na enige tijd vertel ik haar dat ze mag opstaan en weer op de bank mag gaan zitten. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd en snel loopt ze naar de bank en gaat zitten. Daarbij gaat ze op haar rokje zitten. “Dat is niet de bedoeling Thea, als jij gaat zitten mag je niet meer op je rok gaan zitten, maar moet je met je blote billen op het leer gaan zitten” Angstig zegt ze “Maar meester dat is koud”. “Dat weet ik en dat is ook de bedoeling en nu snel goed zitten slavin!”. Ze wipt snel even met haar billen omhoog en ploft met haar blote billen op het koele leer. Geschrokken maakt ze een zacht kreunend geluidje en veert ze even op maar gaat weer gelijk zitten, waarbij ze wederom haar benen kruist. “Wat doe je nu verkeerd Thea? “vraag ik haar minzaam.

Verbaasd kijkt ze me aan en…. dan valt het kwartje. “Oh Meester, sorry ik was het even vergeten” en dan een beetje ondeugend, ” Maar het is toch niet zo erg ? Of is het erg dom van mij en heb ik nu weer straf verdiend”. Snel zet ze haar benen goed naast elkaar en spreidt ze langzaam een beetje open. Wat ik nu te zien krijgt doet me werkelijk veel plezier. Bij ons eerste gesprek had ik verteld dat ik het mooi vind als een slavinnetje goed onthaard is en dat heeft ze heel netjes gedaan. Ze heeft een heel mooi spleetje om te zien, een beetje gezwollen buiten lipjes met de binnen lipje voorzichtig daartussen naar buiten prikkend. Ik verheug me nu al op het moment dat ik haar met mijn mond zal verwennen, maar dat vertel ik uiteraard niet. Eerst zal ze dat moeten verdienen. Haar glas is ondertussen leeg en ik geef haar de opdracht om nu voor mij te strippen. Op de radio is net een leuke plaat gaan spelen en met sensuele bewegingen begint zij haar lichaam te strelen en mij uit te dagen. Genieten is dat als je zo zit te kijken als al dat moois voor je onthuld wordt en je weet dat het allemaal voor jou is. Haar borsten zijn stevig en een paar brutale tepeltjes priemen parmantig vooruit. Het is duidelijk te zien hoe opgewonden ze van dit alles raakt. Haar ademhaling wordt veel zwaarder en in haar ogen komt de kende gloed. Dat belooft wat .Ook ik begin onderhand een aardig probleem in mijn leren broek te krijgen. Er is een duidelijk bobbel zichtbaar en Thea kijkt daar met een duidelijk verlangen naar.

Ik geef haar de opdracht om de trap op te gaan naar de speelkamer en loopt dicht achter haar aan naar boven. Onderwijl kan ik lekker haar dansende billen strelen en genietend blijft ze halverwege staan. Mijn handen glijden om haar heen en dwalen naar de voorkant, waar ze over de glooiende bolling van haar onderbuik gaan. Langzaam gaan mijn vingers over de Venusheuvel naar beneden en dan opeens knijpt ze haar dijen tegen elkaar. Een tikje op haar billen, waar ze even van schrikt en ze loopt weer verder door naar boven. Ik stuur haar naar rechts en geef haar de opdracht om de speelkamer binnen te gaan ze mag daar 5 minuten vrij rondkijken en dan moet ze midden in de kamer geknield te gaan liggen met haar gezicht op de grond en zo te wachten tot ik binnen kom. Zonder op haar antwoord te wachten draai ik mij om en ga nog even naar beneden om het laatste restje uit mijn glas op te drinken en wat nieuws in te schenken. Na ca 10 minuten ga ik met het drinken naar boven en ga heel zachtjes de kamer binnen. Zij heeft beslist begrepen wat de bedoeling was, ze ligt met haar billen naar de deur, haar hoofd helemaal tegen de grond gedrukt en haar handen naast haar benen met de handpalmen naar boven. Ik zet de glazen neer en genietend loop ik zachtjes om haar heen. Nu merkt ze dat ik er ben en er gaat een schokje door haar lichaam. Ze realiseert zich klaarblijkelijk dat het nu menens geworden is.

Ik geef haar de instructie dat zij niet meer ongevraagd mag praten en dat ze als ze nu tegen mij praat dat ze me altijd met meester moet aanspreken. Verder vraag ik haar of zij nog weet wat de afgesproken stopwoorden zijn. Dat weet ze nog en met een beetje bibberige stem noemt ze ze en vertelt daarbij onder welke voorwaarde ze gebruikt worden.

Om een beetje extra sfeer in de kamer te maken zet ik zacht een CD van ERA op. Dat vindt zij ook mooie muziek en het geeft een passende stemming. Dan loop ik terug en pak een zachte streelzweep van het zwepenrek. Ik leg de stroken van de zweep zachtjes op haar rug neer en er gaat eer rilling door haar lijf. Wat een spanning moet dat voor haar zijn om zo aan het begin te liggen en voor het eerst het materiaal van een zweep tegen haar rug te voelen. Heel rustig begin ik haar met de zweep te strelen eerst over haar onderrug en dan langzaam naar haar schouder. Dan weer terug naar de onderkant. Langzaam aan merk ik dat ze aan het gevoel begint te wennen. Haar ademhaling wordt steeds zwaarder en haar houding wordt veel meer ontspannen. Zachtjes geef ik haar een klapje met de zweep op haar billen en weer is daar de gewenste reactie waar je als dominant zo van geniet. Dat gaat zo een tijdje door en ze raakt steeds beter op dreef. Ze krijgt nu de opdracht om op te staan en zich uitgebreid bloot te geven aan mijn blikken. Handen in haar nek, haar buik een beetje naar voren gedrukt. Genietend ga ik dat zitten bekijken en geef de opdracht om haar benen zo ver mogelijk te spreiden. Het is duidelijk te merken dat ze veel gewilliger geworden is. Zonder enige gêne volgt ze dit commando op en laat zich uitgebreid zien. Omdat dit zo gemakkelijk gaat moet ze nu haar lipjes van elkaar trekken en mij een goed uitzicht geven op wat daar verborgen was. Wat ik daar te zien krijg is zacht rose vlees dat vochtig glanst van verlangen. Ik ga dichterbij en bekijk het moois nog eens uitgebreid. Als ik er dichtbij komt kan ik de bekende geur waarnemen en ik zie ook dat haar klitje goed bereikbaar zal zijn. Ik druk mijn lippen even tussen haar handen door op al dit lekkers en laat mijn tong eerst even door het gleufje glijden (ze smaakt heerlijk) om hem daarna even om haar kietelaar te laten kwispelen. Dat dit alles haar heel erg opwindt is heel duidelijk te merken aan het kreunende geluid en de schokken door haar lichaam. Maar dat is even genoeg voor het moment. Klaarkomen mag nog even niet, dat kan nog rustig even wachten. “Toe meester alstublieft ga nog even door, ik was er bijna “ smeekt ze, maar ik ben onverbiddelijk. We zijn nog maar net begonnen en er staat nog veel meer te wachten.

Ik loop naar de rekjes en pak daar een halsband van af. Bij haar terug gekomen houd ik deze op en geef Thea de opdracht om haar nek daarin te leggen. Een beetje angstig lijkt ze me aan en ik kijk lachend terug. Aarzelend legt ze haar nek in de band en strijkt haar haar er tussenuit. De halsband wordt niet al te strak dicht gedaan, maar wel zo strak dat ie duidelijk voelbaar aanwezig is. Daarna pak ik een stel polsboeien en enkelboeien van het rekje en geef haar de opdracht om die zelf om te doen. Het is te merken dat dit nieuw voor haar is, want ze heeft er duidelijk moeite mee. Rustig bekijk ik dat alles eens en na een tijdje heeft ze door hoe het moet en staat ze daar helemaal naakt met alleen boeien om voor me.

Het wordt nu tijd dat ze leert hoe het is om machteloos te zijn. Ik geef haarde opdracht om naar het kruis te gaan en er met haar rug tegenaan te gaan staan. Ik loop naar haar toe en pak haar rechte pols beet. Ik trekt deze beslist naar boven en klik deze met een musketonhaak vast aan het oog hoog boven haar hoofd. Even is er een glimp van paniek in haar ogen als ik haar andere pols pak. Nu beseft ze ineens heel erg hoe ze in mijn macht zal zijn. “Rustig maar” spreek ik haar toe. “Je kunt me vertrouwen. Weet je de stopwoorden nog en zul je die gebruiken als het nodig is?” Ze knikt bevestigend en noemt ze nog een keer. Daarmee zie ik de paniek verdwijnen en ze geeft zich nu helemaal over. Als ook haar linkerhand is vastgezet volgen haar enkels. Ze probeert nog even tegen te spartelen, maar dit win ik met gemak en al snel staat ze helemaal machteloos in volle glorie aan het kruis. “Thea je bent nu helemaal van mij en ik ga me eens lekker met je vermaken” Rustig maar resoluut geeft ik haar een kus en na een korte aarzeling opent ze gewillig haar mond om mijn tong te ontvangen. Onderwijl heb ik haar billen stevig beetgepakt en er lekker in geknepen. Gebonden als ze is drukt ze nu toch heel stevig haar onderbuik tegen mij aan, ik hoef niet te twijfelen of mijn subje nog opgewonden is. Deze manier van kussen terwijl ze zelf machteloos is doet haar duidelijk wat en als ik stop begint ze gelijk te bedelen om meer. Dit is nu de tweede keer dat ze ongevraagd praat. De eerste keer heb ik dat nog door de vingers gezien, maar ik kan natuurlijk niet aan de gang blijven. Op het moment dat ik haar met deze fout confronteer is duidelijk te merken aan de blijk in haar ogen dat ze een beetje ongerust is. Met een heel lief stemmetje vraagt zij of ze iets mag zeggen en voor deze keer krijgt ze toestemming. “Sorry meester” zegt ze, “ Het was zo lekker dat ik het even vergeten was dat ik niets mocht zeggen en ik begrijp dat ik nu straf verdiend heb. Ik zal deze zo goed mogelijk proberen te ondergaan”. Als meester doet dat je wel wat natuurlijk en ik lach een beetje gemeen naar haar. “uiteraard krijg je daar straf voor, je krijgt straks 15 zweepslagen op je billen met een stevige zweep!. Ik zal tevoren waarschuwen als de straf begint”. Nu is Thea even vertwijfeld en angstig kijkt ze me aan, waarop ik nogmaals naar haar lach.

Even wacht ik nog om het goed tot haar door te laten dringen en ik begin haar dan zachtjes te strelen. Eerst met mijn vingers langs haar wang naar beneden, rond haar kin aan de andere kant naar boven en weer terug. Dat stelt haar duidelijk weer gerust en Thea sluit haar ogen om er extra van te kunnen genieten. Dan laat ik mijn vingertoppen achter een oor verdwijnen en begin daar zachtjes het lekkere plekje te stimuleren. Daar lust ze wel pap van en opnieuw begint ze wat zwaarder te ademen. Na een tijdje langs haar nek naar beneden en ik ga eerst met een hand en later met beide handen haar borsten strelen. Zachtjes glijden mijn handen langs de bollingen de intensiteit langzaam opvoerend tot een zacht kneden. Ik voel hierbij haar tepels in mijn handpalmen prikken. Hoe bedoel je opgewonden *grijns* Cirkelend laat ik nu een vingertop om een tepel heen gaan steeds nauwer tot ik midden op de tepel zit. Deze pak ik tussen duim en wijsvinger en begin dan rustig in die tepel te knijpen. Eerst heel zachtjes, maar dan gelijkelijk steeds wat harder en ik zie haar lichaam trekken. Dit moet ze al aardig voelen. “Doe je ogen open, en kijk mij aan!” zeg ik en ik kijk met genoegen naar de gloed in haar ogen. De pijn valt zo te zien nog wel mee. Dan knijp ik nog wat harder en begin de tepel te rollen tussen mijn vingers. Een luid snuiven komt uit haar mond en ze drukt haar hoofd achterover tegen de muur. Nog iets harder en ze begint zacht kermende geluidjes te maken. Even de druk wat verminderd en met de andere hand de tweede tepel gepakt. Deze ondergaat het zelfde lot. Als er weer geluid komt begin ik allebei de tepels tegelijk te rollen en nu worden de geluiden duidelijk harder. Even nu een iets steviger druk aangehouden en plotseling helemaal los gelaten. “Awwwhhhh!” klinkt het. Nu gaan mijn handen langs haar buik naar beneden en voel ik rustig tussen haar lipjes. Ze is daar echt kledder geworden en daar ben ik blij om. Het leidt geen twijfel dat ze schaamteloos staat te genieten.

Ik loop naar de rekjes en pak daar een halsband van af. Bij haar terug gekomen houd ik deze op en geef Thea de opdracht om haar nek daarin te leggen. Een beetje angstig lijkt ze me aan en ik kijk lachend terug. Aarzelend legt ze haar nek in de band en strijkt haar haar er tussenuit. De halsband wordt niet al te strak dicht gedaan, maar wel zo strak dat ie duidelijk voelbaar aanwezig is. Daarna pak ik een stel polsboeien en enkelboeien van het rekje en geef haar de opdracht om die zelf om te doen. Het is te merken dat dit nieuw voor haar is, want ze heeft er duidelijk moeite mee. Rustig bekijk ik dat alles eens en na een tijdje heeft ze door hoe het moet en staat ze daar helemaal naakt met alleen boeien om voor me.

Het wordt nu tijd dat ze leert hoe het is om machteloos te zijn. Ik geef haarde opdracht om naar het kruis te gaan en er met haar rug tegenaan te gaan staan. Ik loop naar haar toe en pak haar rechte pols beet. Ik trekt deze beslist naar boven en klik deze met een musketonhaak vast aan het oog hoog boven haar hoofd. Even is er een glimp van paniek in haar ogen als ik haar andere pols pak. Nu beseft ze ineens heel erg hoe ze in mijn macht zal zijn. “Rustig maar” spreek ik haar toe. “Je kunt me vertrouwen. Weet je de stopwoorden nog en zul je die gebruiken als het nodig is?” Ze knikt bevestigend en noemt ze nog een keer. Daarmee zie ik de paniek verdwijnen en ze geeft zich nu helemaal over. Als ook haar linkerhand is vastgezet volgen haar enkels. Ze probeert nog even tegen te spartelen, maar dit win ik met gemak en al snel staat ze helemaal machteloos in volle glorie aan het kruis. “Thea je bent nu helemaal van mij en ik ga me eens lekker met je vermaken” Rustig maar resoluut geeft ik haar een kus en na een korte aarzeling opent ze gewillig haar mond om mijn tong te ontvangen. Onderwijl heb ik haar billen stevig beetgepakt en er lekker in geknepen. Gebonden als ze is drukt ze nu toch heel stevig haar onderbuik tegen mij aan, ik hoef niet te twijfelen of mijn subje nog opgewonden is. Deze manier van kussen terwijl ze zelf machteloos is doet haar duidelijk wat en als ik stop begint ze gelijk te bedelen om meer. Dit is nu de tweede keer dat ze ongevraagd praat. De eerste keer heb ik dat nog door de vingers gezien, maar ik kan natuurlijk niet aan de gang blijven. Op het moment dat ik haar met deze fout confronteer is duidelijk te merken aan de blijk in haar ogen dat ze een beetje ongerust is. Met een heel lief stemmetje vraagt zij of ze iets mag zeggen en voor deze keer krijgt ze toestemming. “Sorry meester” zegt ze, “ Het was zo lekker dat ik het even vergeten was dat ik niets mocht zeggen en ik begrijp dat ik nu straf verdiend heb. Ik zal deze zo goed mogelijk proberen te ondergaan”. Als meester doet dat je wel wat natuurlijk en ik lach een beetje gemeen naar haar. “uiteraard krijg je daar straf voor, je krijgt straks 15 zweepslagen op je billen met een stevige zweep!. Ik zal tevoren waarschuwen als de straf begint”. Nu is Thea even vertwijfeld en angstig kijkt ze me aan, waarop ik nogmaals naar haar lach.

Even wacht ik nog om het goed tot haar door te laten dringen en ik begin haar dan zachtjes te strelen. Eerst met mijn vingers langs haar wang naar beneden, rond haar kin aan de andere kant naar boven en weer terug. Dat stelt haar duidelijk weer gerust en Thea sluit haar ogen om er extra van te kunnen genieten. Dan laat ik mijn vingertoppen achter een oor verdwijnen en begin daar zachtjes het lekkere plekje te stimuleren. Daar lust ze wel pap van en opnieuw begint ze wat zwaarder te ademen. Na een tijdje langs haar nek naar beneden en ik ga eerst met een hand en later met beide handen haar borsten strelen. Zachtjes glijden mijn handen langs de bollingen de intensiteit langzaam opvoerend tot een zacht kneden. Ik voel hierbij haar tepels in mijn handpalmen prikken. Hoe bedoel je opgewonden *grijns* Cirkelend laat ik nu een vingertop om een tepel heen gaan steeds nauwer tot ik midden op de tepel zit. Deze pak ik tussen duim en wijsvinger en begin dan rustig in die tepel te knijpen. Eerst heel zachtjes, maar dan gelijkelijk steeds wat harder en ik zie haar lichaam trekken. Dit moet ze al aardig voelen. “Doe je ogen open, en kijk mij aan!” zeg ik en ik kijk met genoegen naar de gloed in haar ogen. De pijn valt zo te zien nog wel mee. Dan knijp ik nog wat harder en begin de tepel te rollen tussen mijn vingers. Een luid snuiven komt uit haar mond en ze drukt haar hoofd achterover tegen de muur. Nog iets harder en ze begint zacht kermende geluidjes te maken. Even de druk wat verminderd en met de andere hand de tweede tepel gepakt. Deze ondergaat het zelfde lot. Als er weer geluid komt begin ik allebei de tepels tegelijk te rollen en nu worden de geluiden duidelijk harder. Even nu een iets steviger druk aangehouden en plotseling helemaal los gelaten. “Awwwhhhh!” klinkt het. Nu gaan mijn handen langs haar buik naar beneden en voel ik rustig tussen haar lipjes. Ze is daar echt kledder geworden en daar ben ik blij om. Het leidt geen twijfel dat ze schaamteloos staat te genieten.

Ik druk een vinger in haar lustgrotje en daar lust ze duidelijk pap van. Met een brede lach op haar gezicht duwt ze met haar kutje tegen mijn hand om die vinger er zo diep mogelijk in te krijgen. Om haar niet teleur te stellen stop ik er snel een tweede vinger bij en begin pompende bewegingen met mijn hand te maken. Dat is wel even geniet voor haar. Al snel staat ze te kreunen, maar nu van puur genot. Heel haar lichaam straalt nu geiligheid uit en ze heeft nu geen enkele remming meer. Met mijn andere hand begin ik haar klitje te wrijven en al snel staat ze duidelijk op springen. “Waag het nog niet om klaar te komen” bijt ik haar toe, “hou het tegen, want als je wel klaar komt zonder mijn toestemming ……”

Ik loop naar de rekjes en pak daar een halsband van af. Bij haar terug gekomen houd ik deze op en geef Thea de opdracht om haar nek daarin te leggen. Een beetje angstig lijkt ze me aan en ik kijk lachend terug. Aarzelend legt ze haar nek in de band en strijkt haar haar er tussenuit. De halsband wordt niet al te strak dicht gedaan, maar wel zo strak dat ie duidelijk voelbaar aanwezig is. Daarna pak ik een stel polsboeien en enkelboeien van het rekje en geef haar de opdracht om die zelf om te doen. Het is te merken dat dit nieuw voor haar is, want ze heeft er duidelijk moeite mee. Rustig bekijk ik dat alles eens en na een tijdje heeft ze door hoe het moet en staat ze daar helemaal naakt met alleen boeien om voor me.

Het wordt nu tijd dat ze leert hoe het is om machteloos te zijn. Ik geef haarde opdracht om naar het kruis te gaan en er met haar rug tegenaan te gaan staan. Ik loop naar haar toe en pak haar rechte pols beet. Ik trekt deze beslist naar boven en klik deze met een musketonhaak vast aan het oog hoog boven haar hoofd. Even is er een glimp van paniek in haar ogen als ik haar andere pols pak. Nu beseft ze ineens heel erg hoe ze in mijn macht zal zijn. “Rustig maar” spreek ik haar toe. “Je kunt me vertrouwen. Weet je de stopwoorden nog en zul je die gebruiken als het nodig is?” Ze knikt bevestigend en noemt ze nog een keer. Daarmee zie ik de paniek verdwijnen en ze geeft zich nu helemaal over. Als ook haar linkerhand is vastgezet volgen haar enkels. Ze probeert nog even tegen te spartelen, maar dit win ik met gemak en al snel staat ze helemaal machteloos in volle glorie aan het kruis. “Thea je bent nu helemaal van mij en ik ga me eens lekker met je vermaken” Rustig maar resoluut geeft ik haar een kus en na een korte aarzeling opent ze gewillig haar mond om mijn tong te ontvangen. Onderwijl heb ik haar billen stevig beetgepakt en er lekker in geknepen. Gebonden als ze is drukt ze nu toch heel stevig haar onderbuik tegen mij aan, ik hoef niet te twijfelen of mijn subje nog opgewonden is. Deze manier van kussen terwijl ze zelf machteloos is doet haar duidelijk wat en als ik stop begint ze gelijk te bedelen om meer. Dit is nu de tweede keer dat ze ongevraagd praat. De eerste keer heb ik dat nog door de vingers gezien, maar ik kan natuurlijk niet aan de gang blijven. Op het moment dat ik haar met deze fout confronteer is duidelijk te merken aan de blijk in haar ogen dat ze een beetje ongerust is. Met een heel lief stemmetje vraagt zij of ze iets mag zeggen en voor deze keer krijgt ze toestemming. “Sorry meester” zegt ze, “ Het was zo lekker dat ik het even vergeten was dat ik niets mocht zeggen en ik begrijp dat ik nu straf verdiend heb. Ik zal deze zo goed mogelijk proberen te ondergaan”. Als meester doet dat je wel wat natuurlijk en ik lach een beetje gemeen naar haar. “uiteraard krijg je daar straf voor, je krijgt straks 15 zweepslagen op je billen met een stevige zweep!. Ik zal tevoren waarschuwen als de straf begint”. Nu is Thea even vertwijfeld en angstig kijkt ze me aan, waarop ik nogmaals naar haar lach.

Even wacht ik nog om het goed tot haar door te laten dringen en ik begin haar dan zachtjes te strelen. Eerst met mijn vingers langs haar wang naar beneden, rond haar kin aan de andere kant naar boven en weer terug. Dat stelt haar duidelijk weer gerust en Thea sluit haar ogen om er extra van te kunnen genieten. Dan laat ik mijn vingertoppen achter een oor verdwijnen en begin daar zachtjes het lekkere plekje te stimuleren. Daar lust ze wel pap van en opnieuw begint ze wat zwaarder te ademen. Na een tijdje langs haar nek naar beneden en ik ga eerst met een hand en later met beide handen haar borsten strelen. Zachtjes glijden mijn handen langs de bollingen de intensiteit langzaam opvoerend tot een zacht kneden. Ik voel hierbij haar tepels in mijn handpalmen prikken. Hoe bedoel je opgewonden *grijns* Cirkelend laat ik nu een vingertop om een tepel heen gaan steeds nauwer tot ik midden op de tepel zit. Deze pak ik tussen duim en wijsvinger en begin dan rustig in die tepel te knijpen. Eerst heel zachtjes, maar dan gelijkelijk steeds wat harder en ik zie haar lichaam trekken. Dit moet ze al aardig voelen. “Doe je ogen open, en kijk mij aan!” zeg ik en ik kijk met genoegen naar de gloed in haar ogen. De pijn valt zo te zien nog wel mee. Dan knijp ik nog wat harder en begin de tepel te rollen tussen mijn vingers. Een luid snuiven komt uit haar mond en ze drukt haar hoofd achterover tegen de muur. Nog iets harder en ze begint zacht kermende geluidjes te maken. Even de druk wat verminderd en met de andere hand de tweede tepel gepakt. Deze ondergaat het zelfde lot. Als er weer geluid komt begin ik allebei de tepels tegelijk te rollen en nu worden de geluiden duidelijk harder. Even nu een iets steviger druk aangehouden en plotseling helemaal los gelaten. “Awwwhhhh!” klinkt het. Nu gaan mijn handen langs haar buik naar beneden en voel ik rustig tussen haar lipjes. Ze is daar echt kledder geworden en daar ben ik blij om. Het leidt geen twijfel dat ze schaamteloos staat te genieten.

Ik druk een vinger in haar lustgrotje en daar lust ze duidelijk pap van. Met een brede lach op haar gezicht duwt ze met haar kutje tegen mijn hand om die vinger er zo diep mogelijk in te krijgen. Om haar niet teleur te stellen stop ik er snel een tweede vinger bij en begin pompende bewegingen met mijn hand te maken. Dat is wel even geniet voor haar. Al snel staat ze te kreunen, maar nu van puur genot. Heel haar lichaam straalt nu geiligheid uit en ze heeft nu geen enkele remming meer. Met mijn andere hand begin ik haar klitje te wrijven en al snel staat ze duidelijk op springen. “Waag het nog niet om klaar te komen” bijt ik haar toe, “hou het tegen, want als je wel klaar komt zonder mijn toestemming ……”

Kermend gaat ze door het lint en haar hele lichaam schokt hevig terwijl ik een duidelijk golfje vocht op mijn handen voel. “Dat heb je met een onervaren slavinnetje nog geen zelf beheersing heh !” zeg ik lachend. En ik duw mijn lichaam tegen haar aan. Onderwijl streel ik haar overal en wacht even tot de storm uitgeraasd is. Dit vraagt gewoon om een reactie van mijn kant

Ik maak haar los van het kruis en neem haar mee naar het midden van de kamer. Nadat ik de takels heb laten zakken maak ik haar handen er aan vast en hijs ze dan weer en flink eind omhoog. Ze kan nog net met haar voeten op de grond staan en is verder volledig gesterkt.

Ik loop duidelijk zichtbaar naar het zwepen rek en ik pak de zachte suède zweep. Nu wordt Thea toch wel even bang en angstig rukt ze aan haar boeien. Strelend laat ik de stroken langs haar lichaam gaan en ik laat haar daardoor even vertrouwd raken met het idee. Haar weerstand neemt af en ze ontspant weer een beetje. Dan doe ik een stap terug en zwaai de zweep naar achteren voor de eerste klap. Nu is ze duidelijk een beetje bang maar er komt geen stopwoord. Ze heeft het geaccepteerd en vertrouwt me volkomen. Rustig laat ik de zweep vooruit zwaaien en met een pets komt hij op de voorkant van haar lichaam terecht, net onder haar borsten Ze had hem goed aan zien komen en zette zich duidelijk schrap voor de pijn. Gelijk een tweede erachter aan en nu iets harder en derde en een vierde. Ik vraag haar hoe het gaat en ze laat weten dat het eigelijk wel meevalt. Sterker nog dat het best wel lekker is.

Nu loop ik naar haar achterkant en ze kan nu niet goed meer zien wat er gebeurt. Met een luide klets komt de zweep op haar rug terecht en nog eens en nog eens, twaalf klappen achter elkaar steeds iets harder. De huid begint nu licht rose te kleuren wat een heel mooi gezicht is. “Hoeveel klappen waren dat Thea? “ vraag ik. Ze weet het niet en ik vertel haar dat ze in het vervolg moet tellen. Op verkeerd tellen staat uiteraard een sanctie afhankelijk van de afwijking. Ik heb het aantal klappen dat je gaat krijgen in gedachten.

Als ik vraag hoeveel het er waren en het is goed is er niets aan de hand.

Als je er teveel noemt begin ik gewoon opnieuw met een bonus van twee keer het teveel.

Als je het echt niet weet begin ik gewoon opnieuw

Noem je er weinig, dan is dat de veilige keuze en wordt het aantal aangevuld tot het werkelijke aantal.

Op mij vraag of ze dat begrepen heeft antwoordt ze met “Ja”.

“Wat zeg je?” vraag ik haar en weer antwoordt ze “Ja”. “JA WAT” bijt ik haar toe, nu gaat het lichtje aan bij haar, “Ja Meester” zegt ze nu en ik prijs haar omdat ze het zo snel begrepen heeft.

Ik vertel haar dat ze nu veertig klappen met deze zweep gaat krijgen en herinner haar aan haar verplichting tot tellen. Ik begin te slaan, eerst vier op haar billen en dan iets harder vijf op haar rug, dan weer wat harder twee op haar billen en ze begint geluid te maken. Weer twee op haar rug, nog iets steviger en gelijk drie er achteraan op haar billen. Dan stop ik en vraag “Hoeveel waren dat er?” ”Ik weet het niet meester, ik ben de tel kwijt geraakt” stamelt ze. “ik denk twintig meester” er gelijk achteraan. Ze wil me duidelijk te vriend houden en gokt maar dat ik op de helft gestopt ben. “Weet je dat zeker?” vraag ik nog. “Nee Meester, maar ik denk wel dat het er twintig waren, dat is precies de helft meester” komt er gelijk achteraan. “Dat het de helft is weet ik ook wel, schatje, maar je hebt wel verkeerd gegokt “ zeg ik gemeen. Het waren er minder, namelijk zestien klappen.“ Je weet wat daar op staat”. “Ja Meester, opnieuw beginnen en een bonus Meester”. “En hoe groot is die bonus slavinnetje van mij?” “twee keer het verschil Meester dus acht klappen Meester”. Ik prijs Thea nu en geef haar de opdracht om er zelf om te vragen. Het vraagt even doorbijten van haar kant maar uiteindelijk komt dan het hoge word eruit: “Meester, wilt u alstublieft opnieuw beginnen met slaan en mij acht bonus klappen geven, Alstublieft Meester” smeekt zij nu. Dat kan ik natuurlijk niet weigeren. En ik begin haar opnieuw met de zachte zweep te bewerken, afwisselend op haar rug en billen. Het is duidelijk aan haar reacties te merkend dat het haar raakt , maar als ik na tweeëntwintig klappen vraag hoeveel het er waren, weet ze mij precies te vertellen dat het er tweeëntwintig waren. Kijk ze had het geleerd. Nu maak ik het tot veertig klappen af en loop naar de voorkant terug. “Nu de bonus nog, die krijg je op de voorkant, twee op je buik en de rest op je borsten” Angstig kijkt ze naar me om te zien of ik dat wel meen, maar als ik lachend knik slaat ze met een zucht haar ogen neer en zegt heel zachtjes, ”Alstublieft Meester”

Ik doe als of ik haar niet versta en vraag wat ze zei. Weer heel zachtjes ”Alstublieft Meester” en weer heb ik het niet verstaan. “Kan het wat duidelijker of ben je ineens je stem kwijt?”, “”Alstublieft Meester” klinkt het nu veel luider en ik zeg “graag, daar komt het” De eerste klappen komen luid kletsend op haar buik terecht en direct daarna wat zachter op elke borst een. Ik kijk naar haar en zie een spoor van een glimlach om haar mond. Twee hardere klappen opnieuw op haar borsten de glimlach verdwijnt en ik hoor zachte schrik geluiden. Nu een steviger klap op haar linker borst gevolgd door een net zo harde op de rechter. Een grommend geluid ontsnapt aan haar keel en ze kermt een beetje. Als ik daarop haar borsten streel gaat dat gelijk over in een kreunen van genot. Dat was duidelijk goed bevallen. Ik rol nog even haar tepel en het kreunen wordt alleen maar luider en ze maakt stootbewegingen met haar heupen naar mijn buik toe. Mijn vingers glijden nog even door haar gleufje dat nu bijna druipt van genot. Nu zorg ik er wel voor dat ze niet klaar kan komen. Een boos gegrom is mijn beloning als ik stop met masseren. “Je hebt nog straf tegoed, weet je nog. Of wilde je gelijk nog meer oplopen?” vraag ik haar. Wild schudt ze “nee” met haar hoofd en ze is gelijk weer rustig. “Ik ga je nu de vijftien strafklappen geven op je billen” vertel ik haar. Daarvoor maak ik haar los van de takels en laat haar voorover bukken over de tafel. Haar borsten worden zo een beetje platgedrukt en ze puilen daardoor een beetje uit, wat ik zelf wel een mooi gezicht vind. Ik maak haar handen en enkels met een paar touwen vast aan de poten van de tafel en ze is weer geheel in mijn macht.

Nu is het even tijd voor mijzelf om te genieten. Ik ga achter haar op de grond zitten en begin zachtjes van haar lustgrotje te snoepen. Dat heeft een heerlijke geile smaak en het laat Thea duidelijk niet onberoerd. Ik trek even snel mijn broek uit en pak gelijk een condoom om die om mijn edele delen te doen. Nogmaals buk ik en nu steek ik mijn tong zo diep mogelijk in haar natte poes. Kreunend ligt Thea te genieten van deze behandeling. Ik kan er bijna geen genoeg van krijgen, maar er wacht nog een zware taak. Ik sta dus op en laat nu de eikel tussen haar billen naar beneden glijden langs haar natte gleufje en wrijf hem langs haar kietelaar. Weer komt ze bij klaar, wat natuurlijk niet de bedoeling is en ik waarschuw haar dat niet te laten gebeuren. Ze moet zich maar beheersen. Dan heel zacht zet ik mijn eikel tegen de opening van haar kutje en begin hem heel rustig naar binnen te duwen. Ze is zo nat dat hij er ondanks de omvang soepel inglijdt en ik stoot hem rustig helemaal tot de wortel naar binnen. Daar hou ik hem even en Thea probeert zich nog verder open te krijgen en mij tegemoet te drukken. Nu begin ik haar in een rustig tempo te neuken flink diep in haar doorstotend. Dat vindt ze wel wat en enthousiast vangt zij mijn stoten op. Als beloning geef ik nu een paar petsen met mijn vlakke hand op haar billen. “MEER! Alstublieft Meester” schreeuwt ze bijna uit en er volgen er meer zodat haar billen al snel aardig rood zien. Steeds zwaarder gaat haar ademhaling en ze dreigt alweer klaar te komen. Ik geef nog een luide pets en trek in een keer mijn leuter uit haar terug. “ahhhhh” jammert ze “alstublieft, ga nu door, het is zo lekker”. Maar ik ben onverbiddelijk. Eerst de straf en daarna beloof ik haar de beloning. Ik loop naar de zwepen toe en pak een iets harder exemplaar. Niet echt streng, maar voor Thea denk ik pittig genoeg. Ik ga achter haar staan en waarschuw haar dat ze gaan komen. Ze moet alle klappen hardop mee tellen. De eerste geef ik tamelijk zacht maar hij komt toch flink aan en ze schrikt wel even. “één Meester, dank u” piept ze. Nummer twee volgt op de andere bil. Nu wist ze wat er ging komen en er volgt een duidelijk “twee Meester, dank u”. Daarop volgen in een rustig en regelmatig tempo nog acht klappen steeds een klein beetje harder en netjes verdeeld over haar billen. Dan sla ik met de zweep door de lucht en er gaat weer een schok door haar hen alsof ze geraakt was. “elf Meester, dank u” klinkt het. Op mijn vraag op ze geraakt was antwoordt ze ontkennend en ze zegt met een beetje geknepen stem “Oei, ik geloof dat dit een foutje was Meester”. “ja, inderdaad” bevestig ik “en je weet wat daar op staat he” “Ja Meester, ik denk opnieuw beginnen vrees ik”. “Precies zeg ik met een brede lach” en ik knijp haar gelijk even in haar schaamlippen. Ze piept even van schrik maar reageert al snel heel enthousiast op deze wat hardere liefkozing. Ook dit is ze duidelijk niet gewend, maar ze vindt het zo te zien wel erg lekker. De gevoeligheid in haar billen is nu een beetje afgenomen en ik kan wel weer opnieuw beginnen met haar verdiende straf.

Deze keer laat ik de zweep bij acht missen omdat haar billen erg rood worden en het haar duidelijk wat meer moeite kost dan de vorige keer. Nu heeft ze er wel erg in. en stopt met tellen. Troostend streel ik haar billen die heerlijk warm aanvoelen. Totdat Thea ze weer met genoegen begint te wiebelen tegen mijn hand. In een behoorlijk tempo maak ik de straf nu af en na de laatste klap is komt er een duidelijk snuivend geluid uit haar mond. Nog even is het stil en dan klink een dankbaar “Dat was wel even moeilijk Meester, maar ik ben er wel blij mee. Dank u dat u mij dit heeft willen leren, ik zal in het vervolg beter mijn best doen om mij aan uw opdrachten te houden. Dank u nogmaals” Nu streel ik haar billen wat langer en ik overdek ze met zachte kussen tot alles weer rustig aanvoelt en het genot weer de overhand krijgt.

Ik maak Thea los en neem haar mee naar het bed. Daar begin ik haar met mijn mond te verwennen en als spoedig komt er een soort van loeiend gekreun uit het diepst van haar wezen. Heftig schokkend komt ze klaar, maar het is duidelijk te merken dat ze nog meer wil. Ze blijft haar kutje tegen mijn mond aanduwen en ik ga rustig door met beffen. Waarbij ik in 69 houding draai en zij mij vol overgave begint te pijpen. Daar wordt ik helemaal gek van en ik kan me nauwelijks meer concentreren op wat ik aan het doen ben. Zo gaan we een hele tijd door elkaar steeds weer opnieuw op de rand brengend.

Dan ga ik met mijn gezicht naar haar gezicht toe en begin haar te kussen. Wild wordt mijn kus beantwoordt en ze laat haar armen om mij heen. Dan pakt Thea een condoom en zegt “ik wil hem nog een keer hebben als dat mag”. Daar kan ik weinig bezwaar tegen hebben en al snel zit het rubber eromheen. Op het moment dat ik bij haar binnen dring stoot Thea mij woest tegemoet en hij gaat er in een stoot helemaal tot het einde in. Dan slaat ze haar benen om mijn middel en we beginnen wild te neuken. Onze schaambenen stoten daarbij hard tegen elkaar aan maar dat maakt het alleen maar heftiger. Thea opent zich zover ze kan en ik voel mijn eikel bij ieder stoot tegen het einde aanstoten. Hierbij kreunt Thea steeds luider en schreeuwt het op een gegeven moment uit “Harder! Harder!”

De ontlading kwam als een storm. Eerst bij Thea, en ik verschoot mijn kruit er vlak achter aan luid brullend van genot. Heerlijk nagenietend zijn we zo nog een hele tijd blijven liggen. Ik werd nog steeds niet slap ondanks de ontlading en we bleven zacht lang elkaar heen wrijven. Omdat we niet het risico van een klapband wilden lopen zijn we na een tijd met veel moeite uit elkaar gegaan en kon ik het condoom dichtknopen. Dat dit niet het einde van de avond was moge duidelijk zijn. We gingen weer heerlijk verder met knuffelen en zij daarna nog een hele tijd doorgegaan, maar dat is een heel ander verhaal.Naschrift van Thea:
Toen ik van mijn meester hoorde dat hij ons avontuur op zijn internet site wilde zetten was ik gelijk enthousiast. “Zo iets moois mogen we andere mensen niet onthouden “ heb ik geantwoord en stiekem ben ik er ook nog trots op ook.
Het was een voor mij onvergetelijke gebeurtenis waar ik vreselijk vol van was en eigenlijk nog steeds ben. Ik had geprobeerd om me tevoren een voorstelling te maken van wat er ging gebeuren, maar de werkelijkheid raakte mij veel dieper dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik heb er nog dagen van gedroomd. Ik had me wel op een ervaring met behoorlijk wat pijn voorbereidt, maar in de praktijk heb ik het eigenlijk meer als een vorm van harde tederheid en een intens gevoel van liefde ervaren. Eigenlijk voelde ik me niet gestraft, maar juist heel erg gewaardeerd door ‘mijn’ meester. Ik ben hem echt heel dankbaar dat hij me dit heeft laten meemaken.

Helaas kon mijn vriend daar minder goed mee om gaan en hoewel wij een vrije relatie hebben stond hij er op dat het bij deze ene keer zou blijven.
XX voor mr_Bert

Thea

P.S.
Nadat ik het verhaal gelezen heb ben ik weer helemaal opgewonden geworden en beginnen mijn voornemens om het bij een keer te houden te wankelen.