tara's verlangen

De laatste maanden worstelde ik heel erg met mijn gevoelens rond bdsm, die ik al vele jaren geleden diep in mijzelf weggestopt had. Ik merkte dat ik heel erg opgewonden werd als ik fantaseerde over mezelf, terwijl ik vastgebonden was en opdrachten moest uitvoeren. Toch wilde ik niet aan die gevoelens toegeven. Ik dacht dat die niet goed waren, niet netjes.
Toch werd het gevoel steeds sterker totdat ik op een dag op internet aan het surfen was en een site tegenkwam van een ervaren Meester. Ik merkte dat het sterker was dan ik en ik reageerde op zijn advertentie, die mijn fantasieën alleen nog maar meer prikkelde.
Ik hoefde niet zo lang te wachten voordat Meester reageerde. Eigenlijk durfde ik niet meer. Ik vertelde het hem ook. Maar Meester legde me uit, dat er vele vormen van bdsm zijn en om te demonstreren wat hij bedoelde liet hij me een verhaal lezen van een slavin die hij met bdsm geïntroduceerd had. Dit prikkelde me zo, dat ik een afspraak met hem maakte voor een telefonisch contact.
Nadat we eerst een tijdje aan de telefoon gesproken hadden, waarbij Meester mij geruststelde door te zeggen, dat hij me goed in de gaten zou houden, stelde hij me voor om een afspraak te maken om elkaar te ontmoeten, zodat we kennis konden maken. Aarzelend gaf ik toe. Moest ik dit wel doen? Ik was bang en nerveus. Maar ook nieuwsgierig en opgewonden.

Toch ging ik die zondagmiddag naar de afgesproken plek en wachtte totdat ik iemand zag die aan de beschrijving voldeed. Vanaf dat moment liet ik me al leiden. Hoewel ik niets van hem wist, want van het telefoongesprek was me door de zenuwen niet veel meer bijgebleven, liet ik me meenemen naar een pub. Daar dronken we samen koffie en kletsten wat. Er waren momenten, dat ik me op me gemak voelde, maar dan zette Meester me weer even op mijn plaats, door een opmerking te plaatsen, waardoor ik eraan herinnerd werd waarom ik eigenlijk daar naar toe gekomen was. Ik wilde mijn fantasieën uitleven, maar het bleek toch wel iets moeilijker dan ik dacht. Op gegeven moment toonde Meester mij iets, waarvan ik dacht dat het mini-handboeien waren. Het bleken duimboeien te zijn, en om het te demonstreren zette Meester mijn beide duimen aan elkaar vast. Ik bedekte de boeien met mijn hand, want ik was bang dat iemand van de omstanders het zou kunnen zien. Ik voelde dat ik vast zat en met mijn handen niets kon doen. Ik voelde me behoorlijk machteloos en probeerde me hiertegen te verzetten. Maar Meester hield mijn polsen vast en sprak me zachtjes, doch streng toe: “Geen verzet, laat het maar gaan.”
Zo voelde het dus om in de macht van iemand anders te zijn, en hoewel ik nog steeds een strijd voerde met mezelf, voelde ik ook hoe opwindend dit was. Mijn kutje werd helemaal vochtig.
Terwijl Meester met zijn ene hand mijn polsen vasthield, schoof zijn andere hand langzaam onder mijn truitje omhoog naar mijn borsten, en naar mijn tepels. Er woedde een enorme strijd in me, dit kon toch zomaar niet? Toch gaf ik het verzet langzaam op en liet Meester zijn gang gaan.
Omdat het zweet in mijn handen stond, voelde ik, dat ik één duim zo uit de duimboeien los kon maken, dat ik zo op kon staan en weg kon lopen, dat ik dit tegen kon houden; maar hoewel ik dat wist, deed ik niets. Ik liet het toe, en genoot ervan. Het was opwindend en spannend, en een gedeelte van de spanning werd veroorzaakt door de angst dat iemand van de aanwezigen zou zien wat er gebeurde.
Het was duidelijk dat Meester zeer veel ervaring had, en geen speelkamer nodig had om mij zijn wil op te leggen.
Daarna wisten Meester en ik allebei dat het dit was wat ik wilde, dat mijn gevoelens echt waren en we maakten een afspraak voor de week erop. Ik zou dan wel naar de Meester toe moeten komen, want hij had in zijn huis een speelkamer, waar wij beiden een spel zouden spelen. Ik kreeg de opdracht om me sexy aan te kleden, en hij zou het fijn vinden als ik mijn schaamhaar zou scheren. Het was of dat, of hij zou het voor me doen. En hoewel ik dat wel een hele opwindende gedachte vond, besloot ik toch om het zelf te proberen.

Die zaterdag zat ik vol spanning in de trein. Wat zou er gaan gebeuren? Het niet weten, het nergens invloed op uit kunnen oefenen, dat veroorzaakte de grootste spanning.
Ik had me met zorg aangekleed en dat bracht ook al spanning bij me teweeg; ik droeg een lange zwarte rok met een split van achteren, zwarte kousen, en een wit bijna doorschijnend truitje. Daaronder had ik wit kanten, zijden ondergoed.
Gelukkig stond Meester me aan het station op te wachten. Hij nam me mee naar zijn huis, waar hij me eerst rustig rond liet kijken. We dronken koffie en hij stelde me op mijn gemak. Ik kon eigenlijk alleen maar denken aan wat zou komen, en wilde er tegelijkertijd helemaal niet aan denken. Uiteindelijk mocht ik alvast de speelkamer zien. De zenuwen gierden door mijn keel. Te bedenken dat Meester dat allemaal op me zou gebruiken. Hij zette mijn polsen even vast aan kettingen die aan het plafond naar beneden hingen en voelde mijn kutje.ik werd al vochtig. Meester complimenteerde me, omdat ik me zo gehoorzaam geschoren had. En ik bloosde.
Meester maakte me los, en ik herademde. Het was tijd om uit eten te gaan.
Toen we na het eten weer thuis kwamen, wist ik dat er nu geen uitstel meer mogelijk was. Meester stuurde me naar boven en gaf me de opdracht om voor de deur van de speelkamer te wachten. Ik was heel erg angstig voor wat er komen ging.
Meester liet me gelukkig niet zo lang wachten en nadat hij alles in de kamer klaargemaakt had, vroeg hij me om binnen te komen. De deur ging dicht en ik voelde me als een muis in de val.
Voordat er ook maar iets gebeurde vroeg Meester me nog eens of ik de stopwoorden nog wist die we afgesproken hadden en of ik ze echt zou gebruiken, als dat nodig was. Ik knikte.
Het allermoeilijkste was voor mij het moment dat ik mezelf uit zou moeten kleden voor de onderzoekende ogen van mijn Meester. Terwijl hij voor me ging zitten, gaf hij me de opdracht om heel langzaam mijn truitje uit te trekken. Terwijl ik dat deed voelde ik ook dat ik nergens meer weerstand aan zou kunnen bieden. Ik moest ook mijn rok uittrekken en voor mijn Meester komen staan. Terwijl ik voor hem stond in mijn ondergoed en zwarte kousen, pakte hij polsboeien en deed ze me om, één voor één. Meester pakte een halsband en gebood me mijn nek erin te leggen. Ik hoorde aan zijn stem dat ik niet moest proberen om tegen te stribbelen. Het woordje "nu" sneed door me heen en gehoorzaam legde ik mijn nek op de halsband, zodat Meester hem van achteren dicht kon maken. Het voelde niet erg comfortabel aan. Toch was het ook spannend te voelen, dat ik nu een halsband om had. Ik had er al zo vaak over gefantaseerd. Dit betekende dat ik echt zijn eigendom was nu.
Ik moest onder de twee kettingen gaan staan, waar ik al eerder die avond vast gestaan had, en kreeg de opdracht om mijn ene hand zelf vast te maken aan de haak. Het ging niet erg makkelijk, maar het lukte. Mijn andere hand maakte Meester zelf vast. Ik kreeg ook enkelboeien om en voelde me zo heel erg opgewonden. Meester gebood me mijn benen wijd te doen en ik gehoorzaamde. Hij zoende me, een hete opwindende zoen. Ik wilde dat het nooit ophield.
Maar toen liep Meester naar het rek met zwepen en pakte er één af. Hij had me van tevoren verteld, dat ik in ieder geval met de zweep kennis zou maken. Die wetenschap liet ook al spanning bij me oplopen. Meester sloeg met de zweep hard op zijn hand, en ik werd bang, want ik wist dat het niet lang zou duren, voordat hij met diezelfde zweep mij zou slaan. Eerst streelde hij me met de zweep, ging langs mijn nek, mijn gezicht, buik, borsten.Het voelde eigenlijk wel lekker aan, maar ik wilde dat niet toegeven.ik probeerde nog het strelen van de zweep te vermijden, maar in deze positie kon dat niet. Mijn bh ging uit, en mijn slipjeen ik durfde niet te protesteren. Ik dacht alleen maar aan die zweep. Meester liep met de zweep in zijn handen om me heen, totdat hij achter me stond en ik hem niet meer kon zien. Ik zag alleen de schaduw op de muur. Ik dacht niet meer aan het feit dat ik bloot stond, ik zette me schrap voor de klappen. En toen voelde ik de eerste klap op mijn rug, meteen daarna nog één. Ik voelde een pijnlijke, heerlijke sensatie. En ik telde, omdat ik wist dat Meester daarnaar zou vragen. Ik telde de klappen op mijn borsten, op mijn buik, mijn rug, maar Meester vroeg er niet naar. Met zijn hand speelde Meester met mijn kutje, en dat was zo heerlijk. Ik kon bijna niet blijven staan van de opwinding, maar de kettingen hielden me aardig op mijn plaats. Meester voelde aan mijn kutje, dat ik helemaal nat was en zei streng: “Je geniet hier van hè? Je staat hier een beetje schaamteloos van op te geilen.” Ik lachte, en ik voelde me behoorlijk betrapt. Maar het was wel waar. Ik was bang, maar ik genoot er intens van.

Ik was al helemaal kletsnat van opwinding nu, maar ik moest eerst ervaren dat bdsm een spel van contrasten was. Dus kreeg ik nog meer klappen met de zweep, een andere nu en met zijn blote hand sloeg Meester me op mijn billen. Met zijn vingers speelde Meester met mijn tepels, die er helemaal hard van werden. Af en toe zoog hij eraan. Dat was echt een heerlijk gevoel. Ik werd er steeds geiler van.
Tijdens het tellen en het concentreren op de klappen had ik mijn benen niet geopend gehouden en opeens beet Meester me toe, dat ik me niet aan een simpele opdracht had gehouden. Ik probeerde "sorry" te zeggen, maar van schrik was mijn stem helemaal weg. Ik schrok er enorm van dat Meester me zo streng toesprak, omdat ik ongehoorzaam was. Snel zette ik mijn benen weer wijd uit elkaar en moest voor mijn ongehoorzaamheid nog meer klappen incasseren. Ik liet het gelaten over me heen gaan. Af en toe pakte Meester mijn hoofd vast en dwong me hem aan te kijken. Ik wilde die doordringende ogen vermijden, maar het lukte niet. Zijn greep en zijn wil waren sterker.
Hier was Meester klaar met me en maakte me los van de kettingen. Hij gebood me naar het kruis aan de muur te gaan. Ik ging er voorzichtig tegenaan staan, want het voelde heel koud aan. Meester maakte mijn polsen hoog vast en speelde nog wat met mijn kutje. Ook speelde hij nog met mijn tepels. Maar hij vond dat ik nog veel te veel heen en weer bewoog, dus pakte hij touwen en maakte die vast aan de enkelboeien. Door eraan te trekken moest ik mijn benen vanzelf wijd open doen. Ik werd hier erg band van. Zo kon ik me helemaal niet meer bewegen. En met de touwen zette hij me helemaal strak vast. Eerst mijn ene been, daarna mijn andere, en toen mijn armen, mijn buik en zelfs mijn borsten werden strak met de touwen ombonden. Dat deed behoorlijk pijn, maar ik zei niets. Ik had net gezien hoe streng Meester kon worden, dat wilde ik niet nog een keer meemaken. Nauwlettend hield ik in de gaten hoe hij steeds meer touwen pakte en me helemaal vastmaakte.
Ik stond zo volkomen machteloos. Meester had volledig macht over mijn lichaam. Hij kon met me doen wat hij wilde. Dus speelde hij eerst nog met mijn kutje, liet zijn vingers bij me naar binnen schuiven. En ik wilde meer, maar eerst moest ik de zweep op mijn lichaam voelen. Meester hief de zweep hoog op, en ik sloot mijn ogen, en ik zette me schrap voor de klap, maar die kwam niet. Toen ik mijn ogen open deed, kwam de klap toch. En meteen daarna nog een. Overal voelde ik de klappen nu.
Ineens stopte Meester nu en weer maakte hij me helemaal gek door met mijn kutje te spelen. Ik kreunde van genot. "Daar lust je wel pap van hè?", vroeg hij me en ik knikte. "Daar wil je wel wat klappen voor incasseren?" En weer knikte ik. "Dan moet je er maar om vragen." Dat kostte me heel veel moeite. Ik wilde helemaal niet geslagen worden. En ik wilde er zeker niet om vragen. Meester had volledig macht over me en kon met me doen wat hij wilde. Maar alsjeblieft, geen klappen meer. Ik hoorde, dat zijn stem nu nog strenger klonk. Met de zweep in zijn hand deed hij een paar passen naar achteren en bleef me aankijken. Dat maakte me haast nog nerveuzer dan zijn stem. Wat moest ik nu een hoop van mezelf overwinnen, maar uiteindelijk vroeg ik: "Wil je me slaan, alsjeblieft?" "Natuurlijk", was het antwoord, heel vriendelijk nu. "Maar dan neem ik wel deze zweep", hoorde ik hem wat strenger zeggen. En Meester koos voor de langere zweep. Ik had Meester veel te lang laten wachten, dat begreep ik wel. Ik wilde zeggen, dat ik de straf zo goed mogelijk zou proberen te ondergaan, maar mijn stem weigerde nu helemaal. Ik verdroeg de klappen zo goed mogelijk en telde zachtjes. "Hoeveel klappen waren dat?" "15", zei ik. En Meester beloonde me, omdat ik zo goed geteld had. "Ik wist dat je dat zou vragen", zei ik. Ik wist dat ik niets mocht zeggen, zonder dat me iets gevraagd was, maar ik waagde het er toch op. Er volgden nu geen consequenties op, gelukkig. " Ik wist wel dat je stond te tellen", zei Meester en ik vroeg me af hoe hij dat kon weten.
Daarna maakte Meester me los, omdat mijn handen en voeten begonnen te tintelen. Met de touwen nog steeds om mijn borsten mocht ik even op een krukje zitten en met mijn eigen kutje spelen. Meester deed me voor hoe het moest. Ik mocht mijn eigen borsten aanraken, die heel gevoelig waren geworden door de touwen die er omheen waren gebonden. Ondertussen deed Meester zijn shirt uit. Wat had ik graag even met mijn handen over die mooie borst gestreeld, maar zolang ik daar geen opdracht voor kreeg, mocht ik dat niet doen. Ik moest me dus maar bedwingen.

Meester zette een tafel klaar onder de kettingen en zei me op mijn rug op die tafel te gaan liggen.
Hij wilde mijn handen gestrekt boven me aan kettingen vastmaken, en ik raakte even in paniek. "Nee", zei ik. Ik wist ook wel dat verzetten helemaal geen zin had, ik zou het zeker verliezen, en diep van binnen wilde ik me ook helemaal niet verzetten. Maar ik had me het ongenoegen van mijn Meester al op de hals gehaald door te protesteren. Hij beet me toe "Nee, hoorde ik daar nee?" en ik schudde mijn hoofd. Gehoorzaam liet ik mijn andere hand vastmaken en durfde niets meer te zeggen. "Voor straf doe ik de kettingen nu wat hoger dan ik van plan was geweest" zei Meester streng. Ik knikte. Ik zou de straf ondergaan.
Nu waren mijn voeten aan de beurt. Mijn schoenen werden uitgedaan en mijn voeten aan kettingen vastgemaakt en omhoog gehesen. Helemaal open lag ik nu en Meester zou overal goed bij kunnen. Er was zeker niets meer te verbergen. Eerst ging Meester kijken hoe mijn kutje er uit zag en toen voelde ik zijn tong.Meester zoog, speelde met mijn kutje. Ik was nu helemaal geil en kreunde toen hij ophield. Weer liep Meester naar het rek waar de zwepen hingen. Ik voelde iets kouds, en ik tilde mijn hoofd op om te kijken wat er gebeurde, maar ik kon niets zien. Ik werd bang. Wat was dat? Plotseling voelde ik dat er iets mijn kutje binnen geschoven werd en toen..de golven van opwinding joegen door mijn hele lichaam. Het was een vibrator. Ik werd er helemaal gek van mijn kutje brandde, alles werd zo geprikkeldIk kreunde. Ik kreunde nog harder.
Toen stopte Meester. En hoe jammer ik het ook vond, ik was ook blij, want ik wist niet meer hoe ik dit gevoel nog op moest vangen. Meester maakte mijn armen en benen los van de kettingen, maar ik moest wel op de tafel blijven liggen. Met mijn armen en benen los lag ik een stuk prettiger.
Maar Meester was nog niet klaar met me, want hij had nog een andere vibrator. Toen die aanging, wist ik helemaal niet meer hoe ik het had. Ik gilde bijna, ik kromde mijn lichaam. Ik wilde doorgaan, maar ik kon niet meer. "stop, stop, stop, alsjeblieft stop," riep iken eerst zei Meester nee. Hij kon natuurlijk niet zomaar aan mijn verzoek gevolg geven. Maar toen hij zag dat ik echt niet meer kon, stopte hij . Alles brandde. Ik kon echt niet meer.
Meester kwam nu achter me staan en vroeg me of ik niet nieuwsgierig was hoe zijn pik eruitzag. Ik knikte. En hij gaf me toestemming om zijn pik uit zijn slip te halen. Ik had niet eens gemerkt dat hij de rest van zijn kleren ook uitgedaan had. Nog steeds op mijn rug op de tafel pakte ik zijn piemel en keek heel even omhoog of ik instructies kreeg. Meester duwde zijn pik heel dicht tegen me aan en helemaal automatisch nam ik hem in mijn mond en begon eraan te likken en te zuigen. MMM, dat was heerlijk.

Nu was het tijd geworden, dat Meester me meenam naar zijn bed en daar maakten we het spel af, waarna we nog een hele lange tijd knuffelden en kusten. Daarna praatten we lang na over het spel en mijn gevoelens, terwijl ik met mijn hoofd op zijn borst lag, zijn armen om me heen.

Ik kan je wel vertellen, dat ik de volgende morgen met een heerlijk relaxed gevoel weer in de trein naar huis zat, nog nagenietend van alles wat er die avond daarvoor met me gebeurd was.
Ik was zo verschrikkelijk bang geweest voor wat komen ging, maar heb gemerkt dat ik het heerlijk gevonden heb. De volgende keer zal ik in staat zijn om alles veel beter te ondergaan, omdat ik me nu niet meer zo nerveus hoef te maken voor de zweep. Mijn Meester heeft laten zien, dat hij heel goed weet waar hij mee bezig is, en mij heel goed in de gaten heeft gehouden. Het dineetje voor het spel en het ontbijt na het spel hebben mij heel goed geholpen om me te ontspannen en me volledig over te geven. En op die manier kon Meester me laten zien hoe zorgzaam hij is. Nog vaak ga ik in gedachten terug naar die avond en fantaseer dan hoe het verder zou kunnen gaan.
Ik verheug me nu al op de volgende keer en kan bijna niet wachten totdat het zover is.

tara.

Naschrift mr Bert

Het was een hele mooie ervaring om een slavin die zulke sterke SM gevoelens had een eerste keer te laten ervaren wat het in werkelijkheid is. Stap voor stap heeft zij een aantal drempels moeten nemen eer zij zover was en het was prachtig om haar innerlijke strijd waar te nemen.

Het verhaal van tara beschrijft volgens mij op een hele mooie manier hoe zij het allemaal beleefd heeft en het klopt heel goed met het beeld dat ik van deze ontmoeting heb.