BDSM rozes

Na mijn eerste sessie had ik de smaak te pakken en ik was dan ook heel blij dat de Meester me liet weten dat hij me mee zou nemen naar een bijeenkomst .
Wat ik me daar precies bij voor moest stellen wist ik niet, maar ik had al een keer een mooie avond beleefd in Bar X dus ik wist enigszins in welke richting ik het moest zoeken: veel Meesters en Meesteressen met hun slaafjes en slavinnen in prachtige sexy kleding. Indrukwekend mooie mensen die zich ongeremd overgaven aan hun spel en daarbij ook nog heel leerzaam voor een slavin in opleiding.
Aangekomen bij de plek van bestemming stapte ik , ineens zenuwachtig trillend, uit de auto. Onderweg had de Meester me al geleidelijk in de stemming gebracht door me stapsgewijs de polsboeien en enkelboeien om te laten doen en toen ik daar uit de auto stapte en klappertandend van de stress buitenstond deed Hij me glimlachend de halsband om en bevestigde daar, bij wijze van verrassing, nog een ketting aan. Zo werd ik aan de ketting meegevoerd naar binnen: als het echte bezit van mijn Meester. Binnen aangekomen stelde de Meester zichzelf voor aan de aanwezigen die Hij nog niet kende en ik werd meegenomen aan de ketting om te laten zien. Ik werd er erg onzeker van, maar dat was volgens mij ook de bedoeling. Als ik diep in mijn hart kijk vond ik het ook wel prettig om zo de leiding over mijzelf over te geven aan mijn Meester.
Later op de avond, na een paar drankjes om bij te komen en om beter kennis te maken met de andere aanwezigen, liet de Meester me de speelzolder zien en besloot vervolgens maar meteen te beginnen. Daar schrok ik wel een beetje van: ik wilde het liever nog een beetje uitstellen, maar de Meester had me weer mooi in de val gelokt. Ik moest tegen het kruis aan gaan staan met mijn ogen dicht en mocht niet stiekem kijken. Dat deed ik ook niet ook al was het wel moeilijk want ik hoorde allerlei geluiden omdat er meerdere mensen aanwezig waren op de zolder en ik denk dat ik geen geheim verklap als ik zeg dat die niet aan het ganzenborden waren:-) Toen de Meester een tijdje later terug kwam stond ik nog op de precies dezelfde plek als een brave slavin. Eerder die dag had ik al straf gekregen van de Meester omdat ik zo dom was geweest en paar opdrachten niet uit te voeren en zodoende een behoorlijk aantal strafpunten had verzameld. Ik mocht toen zelf kiezen hoeveel ik er wilde inlossen. In mijn enthousiasme om het aantal ineens flink te verminderen koos ik voor 10 slagen en daar kreeg ik al snel spijt van want nu mocht ik de gevreesde cane uitproberen. Mijn Meester warmde mij op met een heleboel 'zachte' tikjes op mijn billen zodat ik eerst een beetje aan het gevoel kon wennen en ik moet eerlijk bekennen dat dat wel lekker was. Daarna werd het serieuzer en kreeg ik mijn verdiende straf. Halverwege begon ik achter mijn blinddoek te huilen, maar ik wist het vol te houden tot het einde! Ik moest van de Meester via de spiegel naar mijn kont kijken en deze zag er ook danig gehavend uit. De Meester was erg trots op zijn kunstwerk en ik eerlijk gezegd ook toen ik in de spiegel keek. Hij verheugde zich er ook al op om Zijn werk te laten zien die avond. Tegen die tijd echter was het al aardig bijgetrokken en er was weinig meer van te zien. " Oh, maar daar kan wel wat meer bij!' zei de Meester met een glimlach. Ik schrok, want het was uitermate pijnlijk geweest, die ochtend, maar de Meester bleef gemeen glimlachen en ik wist dat ik er toch aan moest geloven. Ik was daar dus ook helemaal op voorbereid toen ik met gesloten ogen bij het kruis stond maar het bleek dat Hij heel iets anders van plan was. Ik kreeg een bondage en gaandeweg toen het touw steeds verder en strakker om mijn lichaam gewikkeld werd, voelde ik mezelf langzaam wegglijden tot ik weer wakker werd door de stem van de Meester die vroeg of ik er nog was. Pas de tweede keer hoorde ik Hem.

Vervolgens nam Hij me geblinddoekt en wel mee, waarna Hij de blinddoek verwijderde en het bleek dat ik voor een spiegel stond.. En het was werkelijk een prachtig gezicht : een heel mooie bondage met zwart touw Ik zag er prachtig uit. De Meester kreeg applaus en veel bewondering niet in de laatste plaats van zijn slavin zelf. Ik moest Hem op een gepaste manier bedanken, wat ik ook snel en met mijn hart deed. Daarna mocht ik naar beneden om wat te drinken op te halen, die ik ook op de juiste manier moest aanbieden aan de meester zoals Hij me had geleerd....maar ik was in het geheel niet nerveus meer, alleen trots op mijn Meester en de prachtige bondage. Ik dacht er zelfs niet meer bewust bij na dat ik verder niets droeg. Mijn meester vond het duidelijk heel jammer dat Hij Zijn camera niet had meegenomen, maar gelukkig had een bevriende Meesteres er wel een bij zich. (dank U Mrs Demelza) Hij mocht deze camera wel even lenen en heeft toen een paar mooie foto's gemaakt.
Wat later nam de Meester me weer mee naar boven en zette me vast in een paar handboeien die Hij aan takels vastmaakte die aan het plafond hingen. Hij had duidelijk plezier aan wat Hij zag en tot mijn genoegen bleek Hij Zijn 'tigernail' gepakt te hebben. Daarmee kraste Hij langs mijn huid. Ook langs de wat gevoeliger plekjes en ik blijf dat een heel intens gevoel vinden, waar ik me met plezier aan over geef. Na mij zo en tijdje verwend te hebben, verwijderde Hij de bondage en gaf me vervolgens een balgag in. "eentje waar je lekker van gaat kwijlen " zei Hij pesterig, om de vernedering nog eens duidelijk te maken...en bracht me vervolgens naar een soort lange beklede kist. Tijdens de gymlessen op school had ik wel iets dergelijks gezien, al week deze daar iets vanaf door het formaat en de hoogte. Op die kist mocht ik gaan liggen en ik koos er dit maal voor om niet voor" goud " te gaan en ging met mijn kruis van de mensen af liggen. Hij zette mijn handen vast aan de zijkanten van de kist en daar lag ik weer ..... overgeleverd aan de grillen van mijn Meester.....en dit keer met het volle vertrouwen door het effect dat de bondage had gehad. Dit viel de Meester wel op natuurlijk en Hij besloot me dan ook wat harder aan te pakken... slavinnetjes moeten natuurlijk wel nederig blijven natuurlijk.... Omdat ik letterlijk "monddood" was gemaakt, had de Meester me nog een balletje gegeven om me daarmee een mogelijkheid te bieden om een alarmsignaal te geven, mocht ik het niet meer aankunnen. Ik was natuurlijk vastbesloten om het balletje zeer beslist niet te laten vallen en concentreerde me er goed op om het zodanig vast te houden dat het ook niet per ongeluk uit mijn handen kon glippen...
Toen begon de Meester me te slaan met verschillende soorten zwepen en op een manier zo als Hij dat alleen kan....pijn tot je grens en dan genot tot je grens... Dit steeds afgewisseld met andere instrumenten en in een opbouwende manier. Er was veel publiek dat zat mee te genieten van het werk dat de Meester besteedde aan zijn slavin... Aan het eind kreeg ik nog 3 slagen met de cane Voor Zijn plezier, vertelde Hij er nog bij. Dit keer nog harder en de striemen van deze slagen, evenals die van de zweep, bleef ik nog dagenlang duidelijk zien.(Heel eerlijk was ik daar ook achteraf meer dan blij mee.) Hij was er dan ook zeer tevreden over en stuurde me direct naar een indrukwekkende Meesteres om te vragen of ze mijn kont wilde zien... Natuurlijk schaamde ik me dood om zo midden in en groep Meesters, Meesteressen en hun sub's te gaan vragen en ik praatte ook veel te zachtjes. Zij konden mijn gestamel duidelijk niet verstaan en ik stond daar even met een kop als een boei! Mijn Meester greep op tijd in en toen stond ook iedereen om me heen om mijn kont te bekijken. Ik voelde me uiterst ongemakkelijk, vooral toen her en der een commentaar opklonk van : " ach, dat valt wel mee..." " Daar kan wel wat meer bij, toch ? "
Natuurlijk had ik helemaal niet door dat ik een beetje werd geplaagd, zodat ik steeds angstiger naar mijn Meester keek. Hij verteld nog aan de plagende mensen dat Hij trots was hoe ik het had verdragen. En dat het die dag voor het eerst was geweest dat ik een Cane had mogen voelen Later maakte een andere slaaf dat gevoel nog beter door aan te geven dat Hij enorm van ons spel had genoten. Ik was opgelucht en trots dat ik in ieder geval mijn Meester niet had beschaamd. De rest van de avond ben ik braaf aan de voeten van mijn Meester blijven zitten. Een positie die ik zelf ook heel aangenaam vind...
Toen werd het tijd om terug te gaan. Jammer want ik vond het een heerlijke avond en was ook volkomen in de ban van mijn Meester en realiseerde me heel goed hoe veel deze slavin van haar Meester houdt. En ook hoeveel geluk zij heeft om als slavin geaccepteerd te worden door een ervaren goede Meester als Hij. Onderweg naar Zijn huis merkte ik op dat mijn kont wel erg pijnlijk was, dit tot volle tevredenheid van de Meester. Maar ja, ik moest het verdragen want hoe kwam ik anders thuis...?
En bovendien deed deze slavin haar Meester graag een plezier, als een klein bewijs van dank voor de prachtige avond.