Mindplay

Ik was nog steeds een slavin in opleiding, maar had me al bedacht dat ik steeds beter werd als slavin en zat al stiekum trots op mezelf te zijn. Dat zou echter niet zo héél lang duren, want de Meester had een verrassing voor zijn slavin in gedachten die ze niet snel zou vergeten....
Onwetend van wat me nog te wachten stond was ik bij de Meester die me de opdracht gaf om naar boven te gaan en de pols, enkel en halsboeien op te halen. Ook mocht ik zelf 3 zwepen uitkiezen Een uitzonderlijke gunst waar deze slavin ook direct gebruik van maakte en laf als ik ben, liet ik wijselijk de cane liggen, me wel bewust van de hoeveelheid strafpunten die ik had weten te verzamelen door opdrachten niet uit te voeren... Ik deed mijn best om de "lekkerste" zwepen eruit te pikken, wat aanzienlijk moeilijker was dan ik dacht. De meesten had ik immers, geblindoekt en wel, alleen gevoeld en dan wordt het moeilijk om uit een inmense verzameling de juiste er weer uit te pikken. Mijn kleding moest ik ook achterlaten en dus liep ik naakt met zwepen en boeien in mijn hand , vrolijk de trap af.
Beneden gekomen werd ik door de Meester "aangekleed" met de boeien en halsband en moest ik hem eerst op gepaste wijze begroeten. Op de achtergrond klonk een sfeervol muziekje en de wierrook die de Meester had aangestoken had een heftig effect. Terwijl ik geknield voor hem op de grond zat voelde ik me wazig worden en een beetje duizelig en ik moest moeite doen om ook netjes te blijven zitten. De Meester zag aan de reacties van mijn lichaam dat ik sterk reageerde en besloot dit op te nemen met een videocamera. Aan camera's was ik inmiddels wel gewend, dus ik bleef braaf op mijn knieen zitten, handen op de rug geboeid en blinddoek voor.
Plotseling ging de bel en de Meester reageerde verbaasd en verstoord dat Hij uit zijn spel werd gehaald. Ik verwachtte een verkeerd bezorgde pizza of iets dergelijks en bleef dus gerust zitten tot de Meester de ongenode bezoeker weer zou afpoeieren. Ik kon niets zien en luisterde dus naar wat er werd gezegd en het bleek een dame te zijn die een boek wilde terugbezorgen. Tot mijn verbazing nodigde de Meester haar uit om even boven te komen. Ik schrok wel, maar moest ook wel lachen en nam me voor om een goede slavin te zijn en niet te protesteren tegen deze vernedering. Ook hielp de blinddoek : het creert een soort " struisvogeleffect ".
De dame die nietsvermoedend het boek kwam afleveren schrok dus ook en was geschockeerd en verbaasd om een geboeide naakte vrouw op haar knieen aan te treffen midden in de woonkamer van de Meester. Haar reacties waren ook geschokt en lichtelijk afkeurend vanwege de vreemde situatie waarmee ze werd geconfronteerd. De Meester vond het wel vermakelijk en daagde haar uit om haar afkeuring om te zetten in een nieuwe uitdaging. Ze mocht wel even blijven kijken om te zien wat het " nut " kon zijn van een slavin. Tot mijn verbazing ging ze daar op in en begon ook allerlei vragen te stellen die aanvankelijk nog afkeurend en bedenkelijk waren, maar gaandeweg steeds geintresseerder werden. Inmiddels was mijn aanvankelijke rust omgeslagen in zenuwen, toen ik besefte dat dit niet snel even een korte storing werd, en het zweet liep ook in straaltjes langs mijn lichaam. Wat was ik blij met de blinddoek zodat de vrouw mijn schaamte niet kon zien.
De Meester demonstreerde de dame het nut van een slavin en op haar vragen over de piercings, ging de Meester naar boven om gewichten op te halen en vervolgens aan haar te laten zien hoe dat eruit zag wanneer ze bevestigd werden aan de diverse piercings. Ze kwam ook steeds dichterbij en ik moest op handen en knieen zitten om haar een vrij uitzicht te bieden. Ook vroeg ze mij een aantal dingen over SM en ik vond het heel lastig om daar antwoord op te geven. Zo werd ik actief betrokken bij deze bizarre situatie. Onderwijl luisterde ik naar de gesprekken die over en weer gingen tussen de dame en de Meester. Op een bep. moment bedacht ik me dat dit wel eens een vooropgezet spel zou kunnen zijn vanwege de vragen die ze stelde en die heel verdacht uitstekend binnen een SM spel pasten. Maar de Meester wist dit aardig te pareren en toen ik daarna weer naar hun gesprekken luisterde bedacht ik me dat dit wel echt was. Dus probeerde ik haar vragen zo goed mogelijk te beantwoorden om haar toch een duidelijk beeld te geven over SM en slavin zijn. Dat was nog vrij moeilijk omdat uit haar reacties wel bleek dat zij een zelfbewuste onafhankelijke dame was, en probeer daar maar eens de lol van het slavin zijn aan uit te leggen....
De Meester had van boven ook de cane opgehaald en daar was ik al bang voor geweest. Nu moest ik er weer aan geloven en dat ook nog in aanwezigheid van een wildvreemde die niet begreep wat de lol was van het slaan met de cane. Het was dan ook dubbel ongemakkelijk en ik moest mijn tranen inhouden, wat me wel lukte gelukkig. Om te gaan huilen in aanwezigheid van een vreemde leek me al heel akelig...Het vragen om elke slag en het daarna "dank U Meester" te zeggen was nu ook extra vernederend. Ik kon wel aan de stem van de Meester horen dat Hij zich goed vermaakte..... De dame was uitermate geintresseerd en wilde ook wel eens slaan. Pfff dat was eng: ik wist niet of ze misschien veel te hard zou slaan omdat ze geen ervaring met SM had, maar ze sloeg gelukkig zachtjes. De Meester en de vrouw zaten na mijn straf was uitgedeeld, uitgebreid mijn rood gestriemde kont te bekijken en te bespreken.
Gelukkig waren er zo ook weer 10 strafpunten van mijn verzameling af, dus dat scheelde weer, al stonden er nog wel veel te veel. Ik moest aan de vrouw laten zien wat mijn aangeleerde posities waren en toen ik bij sula aankwam besloot de meester dat ik mezelf wel mocht klaar maken! De vrouw zat er, inmiddels door het hele gebeuren heel geintresseerd geraakt en meegesleept door het spel, aandachtig bij te kijken. Ik dacht dat me dat absoluut nooit zou lukken. Mezelf vingeren terwijl de Meester toekeek, was al iets wat ik nog nooit gedaan had en zat er iemand bij !!!! Ik begon toch maar en ik merkte dat de dame dichterbij was gekomen en zelf me begon te strelen en zachtjes krassen met haar nagels. Toen de Meester merkte dat ik klaar ging komen, pakte hij snel de videocamera erbij en zo werd mijn orgasme vastgelegd op film, terwijl een onbekende vrouw me met haar nagels zachtjes bewerkte.
Er mochten toen ook 10 punten extra van mijn straf af en ik was heel opgelucht dat het was gelukt. Toen de blinddoek afging zag ik wie het was... Een vrouw, ayla die als sub wel eens met de Meester speelde en die ik al op een foto had bewonderd, maar nog nooit had ontmoet. Ik was altijd al nieuwschierig naar haar geweest , maar had niet gedacht dat ik haar op deze wijze zou ontmoeten. Ik was echter wel heel opgelucht dat zij het was en dat het een "Mindplay" was geweest i.p.v. een echte vreemdelinge.....
Nou dat was me de kennismaking wel zeg. Daarna moest ik me snel even douchen en omkleden want we zouden naar Bar X gaan. En wat de Meester daar nu weer allemaal met me gedaan heeft.....