1e echte SM

Dit keer zat ik heel ontspannen in de trein naar mijn Meester. De eerste sessie was een heel leuke en ook vriendelijke manier geweest om kennis te maken met de Meester en verschillende aspecten van het slavin zijn, dus ik zat me niet echt nerveus te maken ook al was ik me er bewust van dat de tweede keer wel heftiger zou gaan worden. Dat had Hij me al eerder die week laten weten
Dus ik was eigenlijk wel verbaasd over mijn trillende benen toen ik de trein uitstapte. Gelukkig kon ik me vasthouden aan de leuning van die rottrap naar beneden, anders was in misschien niet veilig naar beneden gekomen!.
De Meester zat, zoals de vorige keer rustig te wachten op een bank tegenover de trap. Zo kon hij me goed naar beneden zien komen en hij was duidelijk klaar om me mee te nemen.......
Nu was ik dan officieel een slavin in opleiding . gretig en onnadenkend als ik ben, was ik er met twee benen ingesprongen zonder echt te beseffen wat me te wachten stond. Dat zou ik nu heel snel gaan leren. Hij nam me mee van het station naar zijn huis en merkte onderweg al dat ik heel erg gespannen was. Daarom besloot hij denk ik om eerst eens ergens wat te gaan drinken zodat ik ook de kans kreeg om even tot rust te komen. Thuis gekomen werd het menens.. Ik moest me in meer gepaste kleding gaan kleden en kreeg de opdracht om een laksetje aan te trekken en een paar mooie kousen.
Terug gekomen in de huiskamer kwam hij naar mij toe en zei me hem op de juiste wijze te begroeten.
Nu had hij me bij de eerste keer al een paar houdingen geleerd evenals de regels, die ik dan ook prompt grotendeels was vergeten. Dat ik moest knielen ter begroeting wist ik nog wel gelukkig, en dat deed ik dan ook maar snel. De Nadu was de eerste houding, waartoe hij me opdracht gaf en ik vond het een leuke vanwege het aanbod dat ik zo deed. Ik kon horen dat de Meester even weg liep om iets te pakken maar ik had geen idee wat ie ging doen. Daarna kwam de Sula en die was behalve voor de Meester ,voor mij ook erg opwindend: letterlijk geopend op de grond liggen en jezelf schaamteloos aanbieden: daar werd ik echt geil van, vooral toen de Meester een beetje begon te spelen...Toen zag ik ook wat Hij eerder had gepakt : zijn digitale camera. Hij maakte foto's en behaagziek als ik ben, werd ik hier alleen nog maar meer opgewonden van. Ik vond het heerlijk om mijn Meester te behagen en was razend nieuwsgierig naar het resultaat, maar wist dit te bedwingen. Gelukkig maar, want hier was ik zeker op afgerekend.
Toen de Meester vond dat ik genoeg had gekronkeld en genoten , moest ik naar boven en naar de speelkamer waar het echte werk zou beginnen.
Een beetje zenuwachtig werd ik toch wel op het moment dat ik naakt en geblinddoekt aan het kruis werd gezet, maar ook opgewonden vanwege de leuke verhalen van zijn andere slavinnen. De houding was tot mijn verbazing een heel stuk ongemakkelijker dan ik had gedacht en toen ik daarnaast ook nog via een bondage nog vaster werd gezet en compleet immobiel werd gemaakt, namen de zenuwen nog toe ,al had mijn vertrouwen in mijn Meester de overhand, dus ik bleef heel rustig. Met die rust was het al snel gedaan... Er kwam nog een zware ketting om mijn onderlichaam heen. Die voelde erg koud op mijn verhitte lichaam en bracht een, voor de Meester aangename, schrikreactie teweeg. Vervolgens begon de Meester rustig met een scherp voorwerp langs mijn lichaam te gaan. Ik wist natuurlijk niet was het was, maar ik had me al zitten verheugen op de ring die hij de eerste keer had gebruikt. Die was echt heerlijk, maar ik merkte wel meteen dat het deze keer een ander scherp voorwerp was.
Meteen schoot me het mes in gedachten dat hij me had laten zien, maar ik zou er pas veel later achter komen dat het een , voor mij geheel nieuw speeltje was.
Het deed niet echt pijn en de Meester was ontevreden over mijn gebrek aan reactie en besloot me toen iets harder te behandelen om een reactie uit te lokken.
Toen deed het natuurlijk wel pijn. vervolgens kreeg ik een paar vreselijke tepelklemmen aan , waarvan ik echt even voor mijn gevoel door de grond ging van pijn. Heel scherp, het leek wel of ik opnieuw gepierced werd, alleen dan veel langduriger. De Meester eiste dat ik die pijn zou ondergaan dus het stopwoord heb ik met moeite ingeslikt, vooral toen ik hoorde dat het de zachtste klemmen waren die hij had.
En ondanks de overheersende pijn in mijn tepels was ik me toch bewust van het genot in mijn kut. Vooral toen de meester zijn aandacht daarheen verplaatste en ik merkte dat ik toch begon te bewegen voor zover dat mogelijk was en zelfs de pijn naar de achtergrond kon duwen. Na een tijdje zakte de pijn ook af en voor ik het wist kreeg ik de ketting die tussen de klemmen bevestigd was in mijn mond geduwd met de opdracht die goed vast te houden. Dat was zeker in het begin niet zo moeilijk als ik gevreesd had en op een van de foto's die hij gedurende de sessie gemaakt had kon ik zien dat het wel een heel spannend en geil gezicht was.
Hij streelde met zijn handen langs mijn lichaam en merkte aan mijn reacties dat en niet erg goed tegen kietelen kan. 'Hmmm interessante informatie ' zei Hij, "Dat zal ik onthouden" en gelijk begon ie me een beetje plagend te kietelen. Gelukkig ging ie daar niet te lang mee door want ondanks mijn gekronkel kon ik natuurlijk niet aan zijn handen ontsnappen!. Plotseling stopte hij en gaf me een zoen op mijn mond. Nu werd het echt lastig Ik wilde graag een kus hebben maar dan zou de ketting weg glippen.. Ondanks de verleiding koos ik voor de veilige optie om de ketting stevig tussen mijn tanden vast te houden
Hij liep weg en ik kon horen dat ie iets van een rekje pakte.. Plotseling hoorde ik een hard zwiepend geluid en er ging een heftige schok door mijn lichaam van schrik en weer zo'n zwiep door de lucht gelukkig raakte hij me niet.. Ik was opgelucht dat hij me daarmee niet echt sloeg. Weer even rust en ik voelde iets over mijn huid kriebelen maar dat duurde niet zo heel lang! Als snel hoorde ik een zacht zwiepend geluid gevolgd door tikken tegen mijn buik. Deze waren echt !! Dat was best wel gevoelig en ik werd een beetje nerveus voor wat volgen zou. Langzaam voerde de Meester de kracht van de slagen op en het zwiepen werd ook veel duidelijker te horen. Alleen dat geluid maakt al dat ik me kleiner ging voelen maar ook wat angstig. Zou ik het wel kunnen verdragen? De tikken werden steeds gevoeliger en het leken eigelijk net kleine beetjes. Alsof het niet genoeg was ging de Meester nu ook nog omlaag met het zwiepen zodat ook mijn boven benen te verduren kregen en daarna helemaal tot op mijn borsten. Daar schrok ik wel een beetje van want het was nog pijnlijker dan de rest .tot mijn verbazing wond me dit ook op en de Meester kon niet nalaten mij daarop te wijzen. Ik moest zelf proeven hoe geil ik van werd.

Toen ging de Meester gelukkig even over op het strelen van mijn lichaam en weer probeerde ik tegen de boeien en bondages van mijn positie in, zijn handen zoveel mogelijk tegemoet te komen, en net op het moment dat ik de pijn alweer vergeten was en alleen nog maar aan de heerlijke strelingen dacht, haalde Hij een klem van mijn linkertepel, die ik overigens al bijna vergeten was. Ik kon een kreet van pijn niet onderdrukken en tot mijn schrik zette Hij de klem vervolgens op mijn schaamlip. Dat deed zeer, maar het zakte ook weer snel weg gelukkig. Misschien was het toch vooral de schrik geweest… Daarna plaatste hij de andere klem over op mijn linker schaamlip. Op deze was ik voorbereid en ik liet geen kik horen. Mijn meester pakte toen een ander zweepje en achteraf hoorde ik dat het de rijzweep met het handje was. ( in sommige landen een vliegenmepper)
Daarmee ging hij langs mij lichaam, zonder er echt mee te slaan. Toen zei Hij dat ik een paar tikken op mijn borsten verdiend had en Hij slaat met Zijn hand hard op mijn linker borst. Dat was echt pittig en ik kon weer een kreet van pijn niet onderdrukken. Toen wilde Hij ook nog dat ik Hem daarvoor bedankte. Ik was zo verstandig om daaraan ook te gehoorzamen en kreeg op die manier twee klappen op elke kant. Daarna bood Hij aan om er nu een paar met het rijzweepje te geven. Nou voor mij hoefde dat niet: ik was een beetje bang voor de pijn van de zweep en wist van de klappen met zijn hand in ieder geval hoe ze aanvoelden. Misschien zouden die van de zweep wel erger zijn en ik vond deze zo al erg genoeg en dat zei ik dan ook. 'Weet je het zeker?' vroeg Hij, "Ben je niet nieuwsgierig hoe het voelt? " En heel eerlijk dat was ik dat, ondanks mijn angst, eigenlijk ook wel..Dus vroeg ik op de gepaste manier of Hij me op mijn borsten wilde slaan. Heel onwennig voor me om er om te vragen en Hij maakte de vernedering nog erger door te eisen dat ik er alstUblieft bij zou zeggen. Hij zei dat hij wel bereid was om het te doen omdat ik er zo beleefd om gevraagd had . Of ik er klaar voor was, vroeg de Meester vervolgens ook nog. Nou eigenlijk niet, maar ik wist intussen wel beter en zei braaf : "ja, Meester". Zo had Hij me uitstekend in de val gelokt door mezelf te laten bedelen om slagen die ik vervolgens ook kreeg toegediend. Twee op elke bost en alhoewel ze pijn deden, was het niet zo erg als ik had gedacht omdat voornamelijk de opluchting overheerste dat ze eindelijk kwamen, na al het gebedel.
En weer moest de Meester me er van bewust maken dat mijn lichaam al wist wat mijn geest nog niet wilde toegeven: Ik vond het lekker.
Ik merkte alleen ineens dat een hand was gaan slapen en vertelde dat aan Mr Bert. Mijn handen werden toen losgemaakt en ook de bondage werd verwijderd. Dat was wel een opluchting, maar de zware ketting bleef nog wel zitten en ook mijn enkels werden niet los gemaakt. De meester herinnerde me aan de klemmem op mijn schaam lippen en gaf me de keuze deze snel of langzaam te verwijderen. Eerst koos ik voor snel.. maar toen meester vroeg of ik dat zeker wist ging ik twijfelen.. Toch maar langzaam… "Weet je het zeker" klonk het… Nee toch liever snel meester…. Of nee toch langzaam… "OK" zij Hij "Ik zal hem er langzaam af halen" en heel voorzichtig werd de klem verwijderd!!! Dat werd even gevoelig maar ik was allang blij dat Hij de klem er echt langzaam afhaalde. Omdat ik zo moeilijk kon kiezen haalde Hij de andere er snel van af. Die plakte een beetje aan mijn huid geloof ik en het was daardoor veel pijnlijker. Maar ik werd onmiddellijk getroost door de Meester die mijn kutje heerlijk begon te strelen en de pijn was heel snel vervangen door genot .
Net toen ik dacht dat ik toch zo zou klaar komen hield de Meester op met strelen en werd me duidelijk dat deze sessie nog niet afgelopen was.
Ik werd vervolgens bevrijd van het kruis. en naar een tafel geleid. ik moest daar op mijn buik op gaan liggen. Nu was ik ook echt wel een beetje bang maar deed toch netjes wat me verteld was.
Ik koos zelf voor de optie van vastgezette polsen want ik vertrouwde mijn lichaam en haar reacties niet echt meer. Op momenten dat ik pijn had en dacht dat ik het niet leuk meer vond, had mijn lichaam al aan de Meester laten weten dat ze het heerlijk vond, wat te merken was aan mijn kutje dat steeds natter werd. Ik moet toch echt eens naar mijn lichaam gaan luisteren.
Vastgemaakt op de tafel kreeg ik de opdracht om de slagen met de blote hand te tellen. Dit kende ik al uit de verhalen en de eerste keer en ik was vast besloten om goed op te letten. De klappen waren hard en over een reactie om de Meester tevreden te stellen hoefde ik me volgens mij geen zorgen meer te maken, ik begon al vanzelf te piepen en te bewegen. De eerste serie had ik goed maar vanaf dat moment ben ik volledig de mist in gegaan. Ik begon weer opnieuw te tellen, toen ik ze erbij op moest tellen, ik gaf verkeerde aantallen kortom ik maakte er een zooitje van en kreeg dus heel veel klappen. Ik weet echt niet meer hoeveel, als ik ze net goed had geteld en de Meester me even afleidde met een andere vraag : was ik ze alweer vergeten. Ik was echt wanhopig en baalde vreselijk van mezelf dat ik zoiets relatief eenvoudigs gewoon niet goed kon doen. Daarnaast werd ik ook steeds meer in de war gebracht door de harde klappen en mijn brandende kont. De Meester vond het allemaal wel vermakelijk en genoot van de mijn verwarring . Als hij me niet had geholpen, was ik nu nog aan het tellen geweest.
Daarna mocht ik kennis maken met de zweep. Het werd eerst een streling en omdat mijn rug erg gevoelig is lag ik uitgebreid te genieten van het gekriebel van de uiteinden van de zweep. Ik had het idee dat ik er bijna op zou kunnen klaarkomen, maar voor ik van de tafel afkronkelde, liet de Meester me voelen waar de zweep nu echt voor gemaakt was.
Het gekerm was niet gespeeld al kon ik de zweep goed hebben. Dat had de Meester ook wel door en hij stapte al snel over op de zwaardere versie. En dat heb ik geweten. Kon ik me voorheen nog enigszins beheersen, na een paar slagen met de grote zweep lukte me dat niet meer. De slagen waren zo zwaar dat ik een onbewuste associatie maakte met de slagen uit het leven die je te verwerken krijgt en waar ik tot nu toe met succes van weggelopen was. Dat kon nu niet meer en met elke slag nam mijn verdriet toe tot ik zat te huilen en sniffelen van emoties. Ik kroop direct weer in de oude rol van zielig meisje en de emoties kwamen vanzelf omhoog. Ik was blij met het masker dat het enigszins verborg, want ik probeerde nog automatisch me te verzetten tegen mijn verdriet. Dat lukte ook wel en beetje.
Daarna was de Meester nog niet klaar met me : de paardenzweep moest ik nog ervaren. Die was echt venijnig en gemeen. Scherp pijnlijk en ik moest de Meester ook nog bedanken na iedere slag. Heel moeilijk, want ik werd er een beetje boos door en het duurde dan ook even voor ik goed Dank U Meester kon zeggen. Maar ik mocht zelf aangeven of ik nog tien slagen erbij kon hebben en dat lukte ook wel.
De sessie werd hierna afgesloten met het spelen met een vibrator, wat eigenlijk ook weer een hele omschakeling was van pijn naar lekker. De Meester maakte het niet al te gek, want mijn lichaam en geest had al veel te verduren gehad, voor zo'n eerste echte sessie. Toen de blinddoek afging zag ik er net zo afgeleefd en verfrommeld uit als ik me voelde, zeer tot plezier van de Meester. Ik schrok zelf een beetje van mijn spiegelbeeld, maar moest er tegelijkertijd ook om lachen. Het zag er echt niet uit.
Dit was dus mijn eerste echte sessie en ik ben nu ook meteen bij de les. Mijn opvoeding is nu echt begonnen en ik denk nu wel te weten waar ik aan ben begonnen, zo ongeveer. Ik ben de Meester ook heel dankbaar dat hij toch een barrière heeft weten te doorbreken en ik weet dat die ,naarmate er meer sessies volgen, ook steeds verder wordt afgebroken. Daar verheug ik me wel op. Ook al is het emotioneel heel moeilijk, ik verlang wel naar het afwerpen van die bagage.
Dank zij mijn Meester krijg ik daar nu de kans voor, zonder dat ik weer kan weg vluchten.
En ook ben ik hem dankbaar voor het mogen uittesten van mijn pijn grenzen en wat het met me doet. Voor iemand die zichzelf als redelijk zacht bestempeld ben ik wel trots op deze sessie. Ik denk dat ik misschien wel een goede slavin kan worden voor mijn Meester wanneer hij mij afdoende heeft opgevoed. Het is nog een lange weg, maar de eerste stapjes zijn gezet.
Oh en natuurlijk moest ik mijn kont bekijken in de spiegel: waanzinnig rood en gehavend , maar qua napijn viel het nog wel mee. Ik heb in ieder geval de lange rit in de trein naar huis gewoon zonder problemen uitgezeten, al hoor ik op dit moment het ijs al onder mijn voeten kraken....
Dank U meester. Liefs Uw slavin Nandi +++