Naaldjes

Kleed je maar gelijk om, zegt Meester nadat ik Hem heb begroet. Direct voel ik de heerlijke spanning en kriebel weer door me heen trekken. Terwijl Meester naar de keuken loopt voor de koffie, trek ik mijn jurkje en kousen aan. Thuis had ik al als verrassing het plugje in gedaan, al duurt het niet heel lang voordat ik mezelf weer verraad en Meester het al veel eerder door had dan de bedoeling was.

Wat ben je toch een geil sletje geworden slavin zegt Meester, hihi ja Meester en het voelt heerlijk. Ik krijg mijn Collar en polsboeien om van Meester. Na de koffie neemt Meester me mee naar boven naar de speelkamer. Ik moet me uitkleden van Meester en Meester laat de takels zakken. Met een heerlijke spanning wacht ik af wat er gaat gebeuren. Meester gebaard naar me dat ik bij de takels moet gaan staan en Hij maakt mijn polsboeien eraan vast. Meester doet de tigernail om en krast ermee over mijn huid. De gevoeligheid van het gekras en het kietelende gevoel door mijn huid zorgen ervoor dat ik geil sta te kronkelen aan de takels. Meester krast met de tigernail weer een mooie B op mijn borst, wat ben ik er trots op dat ik Zijn mark draag.

Meester pakt de enkelboeien en doet deze om mijn enkels heen met de spreidstang ertussen. Meester heeft al heel snel door dat ik niet heel stabiel sta en geeft me een duwtje naar achteren. Een tinteling gaat door mijn buik, als ik een stukje naar achteren val. Echt vallen kan ik niet omdat ik aan de takels vast zit. Meester pakt een dikke Cane en staat ermee voor me, die gaat vast behoorlijk pijn doen bedenk ik me. En ik probeer me al voor te bereiden op wat komen gaat. Verbaasd kijk ik als ik merk dat Meester mij op het verkeerde been heeft gezet, want Meester pakt touw pakt en maakt de Cane onder mijn borsten vast aan mijn lichaam. Meester pakt een andere Cane en legt deze op mijn borsten en maakt dit met een ander stuk touw ook aan mijn lichaam vast, zodat de twee Cane’s naar elkaar toe getrokken worden. Mijn borsten zitten er strak tussen, het is gevoelig maar wel een lekker gevoel. Met Zijn hand slaat Meester op mijn borsten, het geeft een heerlijke intense pijn die door mijn borsten heen trekt. Meester pakt iets van het kastje en ik kijk er naar, ik kan even niet thuis brengen wat het is. Meester schuift het uit en het blijkt een zweepje te zijn. Ik doe er een beetje lacherig om hoe het eruit ziet, is dat alles? Het lijkt wel een reiszweepje. Het ziet er ook niet echt heftig uit ofzo. Het lachen vergaat me als Meester me er een paar flinke petsen mee op mijn borsten en billen geeft. Auw dat kreng is nog venijnig ook Meester zeg ik en Meester begint te lachen. Meester pakt de terminator, die met de stroomschokjes. Oww nee en een heftige spanning gaat door me heen voordat er wat gebeurd. Ik zal er denk ik nooit aan wennen want ik ben niet zo van de stroom, maar Meester vind het maar al te leuk. Ik sta te dansen en te springen als de schokjes door mijn lichaam gaan. Als Meester de terminator vol op mijn klit zet schrik me rot. Al bijna voelde ik de stroom door mijn kut heen trekken als tot me doordringt dat alleen de trilfunctie aanstaat.

Na al dat gespring en daardoor de druk op mijn polsen beginnen mijn vingers te tintelen. Ik geef dat bij Meester aan en Meester haalt de spreidstang weg en maakt me los van de takels.

Meester zet de tafel in het midden van de kamer en ik moet er op mijn rug op gaan liggen. Meester loopt om de tafel heen en kijkt me doordringend aan. Ik voel een behoorlijke spanning door me heen trekken. Meester ik word er een beetje zenuwachtig van als U me zo onheilspellend aan kijkt zeg ik. Met touw bindt Meester me vast aan de tafel. Meester zegt niet veel en dat maakt me nog veel zenuwachtiger... wat is Hij van plan? Ik krijg wat kusjes van Meester, maar ook Zijn kusjes voelen anders. Alsof het gerustellende kusjes zijn, maar ik ben er toch niet geruster op. De spanning gaat als een gek door me heen, het lijkt wel een achtbaan. Meester staat achter me en pakt iets... dan voel ik iets kouds op mijn borst. Meester houd het bij mijn neus en ik ruik dat het een alcoholdoekje is. Ow god!! Gaat het nu dan echt gebeuren? Ik weet even niet meer hoe ik het heb. Ik probeer mezelf rustig te houden en spreek mezelf toe. Meester bind een doek voor mijn ogen. Weer dat alcoholdoekje.... Ow wat is dit eng....

Even lijkt het of ik het prikje al voel, mijn gedachte schieten alle kanten op... Is dit echt of een mindfuck. Het zweet staat in mijn handen, de angst gaat door me heen, maar toch is er ergens ook dat verlangen diep van binnen. Ik heb een paar maanden terug deze grens aan Meester gegeven, maar dat neemt de angst niet weg. Tranen voel ik achter mijn ogen prikken, maar ik wil geen genade zeggen. Na het eerste voel ik ook in mijn andere borst wat prikken, deze doet meer pijn... Ik probeer mezelf rustig te houden en maak mezelf wijs dat dit een mindfuck is. De blinddoek gaat af en ik kijk Meester aan of ik iets van Zijn gezicht af kan lezen. Ik durf niet naar mijn borsten te kijken, ik durf niet eens te kijken of het echt is ja of nee. Ik wil het niet zien Meester zeg ik... Dit is een te mooi moment om het niet vast te leggen zegt Meester. Ik ga even mijn telefoon halen om er een foto van te maken. Gespannen blijf ik op de tafel liggen. Zal ik kijken vraag ik me af, maar nee ik durf het niet. Ik probeer mijn gevoel op mijn borsten te focussen of ik er zo achter kan komen of de naaldjes erin zitten, maar als ik zo stil lig voel ik niets.

Als Meester terug is maakt Hij foto’s van mijn borsten. Durf je wel op de foto te kijken vraagt Meester. Ik ben toch wel nieuwsgierig of het nu echt is en zeg ja, op de foto is het toch minder eng. Meester laat me de foto zien, in iedere borst een naaldje. Het is gewoon echt en dat gevoel komt ineens zo binnen dat ik mijn emoties niet meer onder controle heb. De tranen rollen over mijn wangen een ontlading van de spanning en ik krijg een heerlijke knuffel van mijn Meester. Wouw ik heb het gewoon gedaan en ik voel me super trots. Ik kan het gevoel niet eens uitleggen, maar het voelt zo intens en heftig om door je angsten heen te gaan een grens voorbij. Zo gaaf en trots op mijn Meester hoe Hij mij hier doorheen heeft begeleid.

Dank U wel lieve Meester voor deze geweldig maar ook enge ervaring.

Ik moet van Meester op mijn buik op het bondagebed gaan liggen. Ik voel hoe de heerlijke zweepslagen mijn rug en billen raken. Ik kan niet echt thuis brengen welke zweep het is, maar heftig voelt hij wel. De pijn trekt intens door mijn huid heen en het voelt heerlijk. Meester pakt de Cane en slaat er ritmisch mee op mijn billen steeds wat harder. Het lijkt wel of Meester het weet, want ik verlang naar de pijn, alsof ik het nodig heb. Meester zegt dat ik op iedere bil een serie van 5 harde slagen achter elkaar krijg. Ben je er klaar voor vraagt Meester, ik ga goed liggen en zeg ja Meester...

5 hele harde slagen kort op elkaar krijg ik op mijn ene bil. Er is geen tijd om de pijn op te vangen, die bouwt zich alleen maar op. De heftige pijn trekt door me heen maar het signaal naar mijn kut maakt ook dat ik geil word van de pijn. Meester gaat aan mijn andere kant staan. Weer vraagt Meester of ik er klaar voor ben, ja Meester zeg ik als ik weer goed ben gaan liggen. Weer volgenen er 5 hele harde slagen kort op elkaar op mijn andere bil. Ik voel weer een heftig signaal naar mijn kut toe gaan door de heftige pijn. Ik moet me omdraaien van Meester. Hoeveel slagen denk je dat je op je bovenbeen kan hebben slavin vraagt Meester. Ik weet dat ik er 2 wel net kan hebben als Meester zo hard slaat, maar toch wil ik een klein stapje verder gaan en zeg 3 Meester. Oké zegt Meester 3 per bovenbeen. Waarom denk ik daar ook nooit over na, ik weet dat Meester de slagen graag verdubbeld als Hij dat wil. Maar het verlangen naar de pijn is groot en ik wil dit graag voor Meester doen, dus ik zeg ja Meester.

Terwijl ik de heftige slagen op mijn benen krijg houd ik Meester vast, dat geeft me gevoelsmatig dan toch weer meer steun en kracht om het vol te houden. De pijn van de harde slagen met de Cane op mijn benen is bijna niet uit te houden, maar genade zeggen wil ik echt niet... Ik wil dit volhouden voor mijn Meester, Hem laten zien dat ik dit kan. De laatste 2 slagen met de Cane krijg ik net boven mijn kut, die doen echt pijn maar oww wat is het vreselijk geil.

Ik moet weer op mijn buik gaan liggen van Meester. Ik krijg nog een keer op iedere bil 5 slagen achter elkaar alleen nu met iets meer tijd ertussen. Even denk ik dat dat makkelijker is, maar ow wat heb ik me daarin vergist. Nog voor de pijn is weggetrokken komt de volgende harde slag, waardoor de pijn langer en veel dieper lijkt aan te houden en bij iedere slag de pijn ook heftiger binnenkomt.

Als ik de laatste 2 series van 5 heb gehad, slaat Meester ritmisch door op mijn billen. Het duurdt niet heel lang voordat ik mijn kut voel samentrekken en ik heerlijk mag klaarkomen op de slagen van de Cane. Dank U wel Meester.

Na de Caneslagen krijg ik nog een heerlijke slagenregen met de strokenzwepen van Meester, mijn hoofd is helemaal leeg en zweverig. En met een pijnlijk en gevoelig lichaam mag ik daarna heerlijk even bijkomen in Meester zijn armen.

Dank U wel voor de geweldige avond Meester. Met als hoogtepunt toch echt de naaldjes. Dat gevoel zit nu een paar dagen later nog steeds in me. Wat was eng maar zeker ook super gaaf. Het was echt geweldig om een paar maanden geleden mijn harde grens aan U te geven vol vertrouwen. Steeds weer heeft U met die grens gespeeld, me er gek mee gemaakt. Het voelt echt heel intens om door je angsten heen te gaan. Ik ben blij met U als mijn Meester!

Liefs en een lekkere knuffel van Uw eigendom

Dikke kus moona XXXXX