1 april

Vandaag gaan we weer naar een feestje van Ellipsis, dit keer op een geheel nieuwe locatie. Met een heerlijke spanning en kriebel in mijn buik duik ik mijn kast in om te kijken wat ik aan ga trekken. Nadat ik steeds wat anders heb aangetrokken en weer uitgetrokken, ligt mijn bed inmiddels vol met kleding want ik weet echt niet wat ik aan moet. Ik besluit Meester een berichtje te sturen met wat Hij wil dat ik aantrek, dat rode corset of dat ene speelpakje. Weet je wat zegt Meester, dit keer neem ik je gewoon naakt mee! Naakt??? Typ ik terug naar Meester terwijl ik vol verbazing naar mijn scherm staar. Ja antwoord Meester, dat kan toch zo onderhand wel. Even denk ik dat Meester een grapje maakt, maar dan typt Meester; Neem je speelpakje maar mee voor als het koud is, we gaan er vandaag in dresscode heen, ik ga in mijn kilt in de auto.

Het speelpakje meenemen voor als het koud is? Het speelpakje heeft niet erg veel om het lijf dus veel warmte zal het niet bieden denk ik.

Dus speelpakje mee en een goede jas zegt Meester want het is een bijzondere dag vandaag. Nu draait mijn hoofd helemaal overuren... een bijzondere dag? Ben ik iets vergeten? Ik probeer me met alle mogelijkheid te bedenken wat er bijzonder is aan vandaag. Meester, Kate en ik zijn alle drie niet jarig vandaag, misschien dat Kate haar slaaf jarig is, maar ik kan me niet herinneren dat Meester daar iets over heeft gezegd. Misschien dat er iets in de uitnodiging van Ellipsis staat maar die heb ik niet gekregen. Of misschien noemt Meester het wel een bijzondere dag omdat Hij het nu de tijd vind om de naalden te gaan gebruiken. Allerlei gedachtens gaan door mijn hoofd maar ik kan me niet bedenken wat er dan vandaag zou zijn. Ik loop weer naar mijn bed, ik kijk naar mijn korte zomerjasje die ik al klaar had gelegd. Tja die kan ik maar beter niet aantrekken als Meester echt wil dat ik naakt onder mijn jas ben. De spanning in mijn lichaam bouwt zich steeds meer op terwijl ik mijn tas in sta te pakken. Wat is Meester van plan en zou Hij echt serieus willen dat ik naakt onder mijn jas de straat over ga? Ik heb dit keer meer spullen bij me dan anders omdat ik bij Meester en Kate blijf slapen, dus zit er niets anders op dan mijn winterjas maar aan te trekken en dat terwijl het zonnetje schijnt. Met een stuiterend gevoel ga ik onderweg naar Meester.

Bij Meester aangekomen staat Meester me bovenaan de trap op te wachten met een grote grijns op Zijn gezicht. Ik begroet Meester en Kate en onder het genot van een beker koffie probeer ik er toch achter te komen wat er zo bijzonder is vandaag. Ik leg Meester uit dat ik de uitnodiging niet heb gehad dus dat ik dat ook niet heb kunnen lezen. Je had het wel op de site kunnen lezen slavin zegt Meester en ik moet eerlijk toegeven dat ik daar niet gekeken heb. Snel pak ik mijn telefoon om alsnog op de site te gaan kijken. Ik lees de uitnodiging maar nog steeds zie ik niets bijzonders staan. Je leest niet goed slavin zegt Meester. Ik begrijp er nu werkelijk niets meer van, hoezo ik lees niet goed? Begin nou eens bovenaan met lezen helpt Meester me. En dan zie ik staan: Saturday 1 april 2017.......

Ongeloof, schaamte, maar ook opgelucht dat het maar een grap was, van alles gaat door me heen, wat voel ik me stom zeg, dat ik daar ben ingetrapt. Meester en Kate liggen dubbel van het lachen. Honderden gedachte zijn door mijn hoofd gegaan in nog geen 2 uurtjes tijd. Stuiterend en de spanning die zich steeds meer opbouwde omdat ik me afvroeg wat er zo bijzonder zou zijn vandaag. Mezelf zo blind gestaart op alle spannende dingen die zouden kunnen gebeuren dat ik totaal niet over 1 april heb nagedacht. En het erge is nog dat ik gewoon terwijl het zonnetje heerlijk scheen in een dikke lange winterjas heb rondgelopen omdat ik dacht dat ik van Meester naakt over straat moest. Maar 1 ding is zeker Meester en Kate jullie 1 april grap is geslaagd.

De toon is gezet en dan gaan we onderweg naar het feestje. We kleden ons eerst om en een ongemakkelijk gevoel gaat door me heen als ik in mijn speelpakje sta. Nadat we wat gedronken hebben bij de bar neemt Meester me mee naar het kruis dat in de hoek staat. Ik moet me uitkleden van Meester en met mijn buik tegen het kruis gaan staan. Met touw maakt Meester mijn polsboeien vast aan het kruis. Meester komt achter me staan, Zijn dominantie is voelbaar. Genietend van de spanning die door me heen gaat wacht ik af wat er gaat gebeuren. Een heerlijk gevoel gaat door me heen als ik Meester Zijn handen over mijn lichaam voel glijden, maar al gauw sta ik te springen en te dansen aan het kruisen als Meester van strelen overgaat naar kietelen. Ik kan geen kant op, smekend of Meester wil stoppen, maar dat is Meester uiteraard niet van plan.

Als Meester stopt met kietelen krijg ik de blinddoek voor, een gevoel van rust gaat door me heen als ik me eraan overgeef en me focus op Meester. De heerlijke felle zweepslagen raken mijn huid. Ik heb geen idee welke zweep het is, maar hij voelt lekker. Daarna krijg ik nog behoorlijk wat slagen met de plak van Meester op mijn billen. Beginnend bij zacht voel ik hoe Meester de slagen steeds harder opvoert. Terwijl ik me overgeef aan de slagen van de plak voel ik ineens een bijtende pijn door mijn huid heen trekken... HHmm mijn Meester heeft mijn hartsvriendin Mevrouw U gepakt. De heftige pijn van de beten van Mevrouw U trekt door mijn huid heen. Wat is ze toch heerlijk heftig en geil. Meester maakt me los van het kruis en ik moet me omdraaien zodat ik met mijn rug tegen het kruis aan sta. Meester maakt mijn polsboeien weer vast aan het kruis. En ook mijn buik en borsten worden flink onder handen genomen met mijn hartsvriendin. Ik sta te kronkelen van de pijn maar ook zeker van genot.

De blinddoek gaat af en mijn polsboeien worden weer los gemaakt door Meester. Ik moet van Meester bij het kruis blijven staan. Hij rommelt wat in Zijn koffer terwijl ik verlangd sta af te wachten wat er gaat gebeuren. Meester komt voor me staan met in Zijn hand het trilei. Alleen al het idee zorgt dat de schaamte door me heen gaat. Breng hem zelf maar in zegt Meester. Nee Meester kom ik in opstand... maar Meester kijkt me streng aan. Het schaamte gevoel is nu vollop aanwezig en ik kijk gauw om me heen of niemand kijkt. Snel duw ik het trilei mijn kut in, in de hoop dat niemand het heeft gezien. Meester neemt mij me mee richting de bar en zet het trilei net als we in gesprek zijn met anderen aan. Ik schaam me dood en vind het vreselijk als Meester dit doet, al voelt de trilling in mijn kut ook lekker en geil. Meester vind het heerlijk om met mijn schaamte te spelen. We lopen weer een stukje verder en kijken even bij Kate en haar slaaf. Meester laat het trilei aanstaan, maar klaarkomen gaat me echt niet lukken omdat ik nodig moet plassen. Ik zeg het tegen Meester en gelukkig mag ik even naar de wc. Op de wc haal ik stiekem het trilei uit mijn kut en dan snel even plassen. Ik heb geen idee waar ik het trilei kan verstoppen want ik ben naakt. Dan maar gewoon in mijn hand en ik loop weer naar Meester. Meester zet het trilei weer aan, shit daar had ik weer niet over nagedacht... nu moet ik gaan toneelspelen anders heeft Meester door dat het trilei niet meer in mijn kut zit. Nou ben ik daar niet zo goed in dus Meester heeft al direct door dat ik het trilei niet meer in heb. Meester kan er gelukkig wel om lachen en ik krijg geen traf voor. Meester bergt het trilei op en neemt me mee naar boven. Ik moet van Meester met mijn handen in mijn nek gaan staan. Ik krijg flink wat harde slagen met Sweety van Meester. De slagen van Sweety zijn echt heel heftig, soms zelfs nog heftiger dan van Mevrouw U. Na iedere slag moet ik een kwartslag draaien van Meester zodat de zweep me overal raakt. Na een iets te bijdehante opmerking die ik maak, kijkt Meester me streng aan. Het was een grapje Meester... 1 april... probeer ik mezelf nog te redden, maar daar trapt Meester niet in. Meester loopt naar me toe, pakt me bij mijn haren en zet me bij het voeteneind van het bed neer. Ik moet voorovergebukt gaan staan van Meester. Meester pakt de zwarte Cane en slaat er hard mee op mijn kont, 1 april zegt Meester gevolgd door weer een harde slag, 2 mei... weer een harde slag, 3 juni en nog een harde slag, 4 juli..... weer een harde slag... ik moet lachen om wat Meester doet, maar de tranen prikken achter mijn ogen van de pijn. Na flink wat slagen en datums verder sta ik te wiebelen op mijn benen en  zweeft het aardig in mijn hoofd. Meester gaat op het bed liggen, de straf was heftig, maar ik mag heerlijk in Zijn armen wegkruipen. 

Nadat we beneden nog wat gedronken hebben en ik heerlijk aan Meester zijn voeten heb gezeten neemt Meester me nog een keer mee naar boven. Ik moet op het grote bed gaan zitten en krijg een heerlijke connective bondage van Meester. Zweverig van het heerlijke touw om me heen laat ik me meevoeren op de bewegingen van Meester. Ik moet van Meester op mijn rug op het bed gaan liggen en met draaiende bewegingen volgen de heerlijke geile slagen van Mevrouw U. Ik moet me omdraaien van Meester, ik heb nog 20 slagen met de Cane te goed en ik moet zelf weer harder of zachter aangeven. De slagen met de Cane zijn hard en heftig, de tijd dat ik me weer moet herstellen duurt langer, maar toch kies ik voor harder Meester en soms voor even hard. Het zweverige gevoel wordt heftiger en intenser en ik space heerlijk weg in de armen van mijn Meester. Als ik weer een beetje bij kom vraagt Meester of ik nog 10 slagen kan verdragen. Ja Meester zeg ik tot mijn eigen verbazing. Bij de eerste slag met de Cane twijfel ik of ik dit vol kan houden. De harde slagen zijn heftig en de tranen prikken in mijn ogen. Maar ik wil het volhouden, bij de laatste slagen lopen de tranen al over mijn wangen. Ik ben er bijna... ik kan dit. Als de laatste slag mijn billen raakt laat ik me gaan. Ik kruip in Meester Zijn armen dicht tegen Hem aan, ik voel me helemaal van Hem.

Meester dank U wel voor de heerlijke maar heftige avond. Dank U wel dat ik zo voor U heb mogen lijden. Ik heb er vreselijk van genoten en vond het weer heerlijk om door U naar bed gebracht te worden. Liefs en een hele lekkere knuffel van Uw eigendom

Dikke kus moona XXXXX