Wilt U mij nog meer pijn doen Meester?

Ik zit weer heerlijk aan Meester Zijn voeten. Door de behoorlijk drukke periode van de afgelopen tijd, merk ik aan mezelf dat ik weer even in moet komen. Gek eigenlijk hoe dat soms werkt, de ene keer stap ik bij Meester binnen, laat ik alles los en ben ik direct vol overgave en de andere keer heb ik toch wat meer moeite om alle verantwoording die ik draag gelijk los te laten. En voel ik me eerder wat opstandig dan dat ik me onderdanig gedraag. Na de koffie moet ik me omkleden van Meester en neemt Meester me mee naar de speelkamer. In de speelkamer krijg ik een heerlijke knuffel van Meester. Meester verteld me dat hij vandaag nog aan één van mijn verslagen zat te denken, waarin ik met een dildo met mijzelf moest spelen van Meester. Meester loopt naar het kastje en opend de la. Ik sta naar een hele collectie dildo’s en vibrators te kijken. Ik weet dat je niets met dildo’s heb zegt Meester maar ik zou je natuurlijk wel met een vibrator kunnen laten spelen. Een weerstand komt in me op, Meester weet hoe ongemakkelijk ik mij voel als ik mezelf klaar moet maken terwijl Hij toekijkt. Nee Meester zeg ik en in heel mijn lichaamshouding is de weerstand te zien. Meester pakt me bij mijn keel, gaan we opstandig doen slavin? Vraagt Meester terwijl Hij me streng aankijkt. Zijn hand op mijn keel en Zijn strenge blik zorgen er voor dat de weestand verdwijnt en mijn onderdanige gevoel naar voren komt. Op je knieën zegt Meester streng. Ik doe wat Meester zegt en voor ik het weet laat Meester Zijn pik diep mijn keel in glijden. Ik heb letterlijk het gevoel dat Meester me de mond snoert. Wel op een hele lekkere manier want ik vind het heerlijk om Meester Zijn pik in mijn mond te hebben en diep mijn keel in te voelen glijden. Ik moet weer overeind komen van Meester en voorover gebukt bij de tafel gaan staan. Meester pakt het olijfboomhouten plankje en laat die over mijn billen glijden. Het hout zo glijdend over mijn billen voelt heel zacht. Gespannen wacht ik af, want ik weet hoe hard die aan kan voelen. Ik krijg een paar flinken klappen met het plankje op mijn billen, die een heerlijk diepgaande pijn door mijn huid laat trekken.

Meester zet de tafel in het midden van de kamer en ik moet er op mijn rug op gaan liggen. Meester komt naast me staan en streelt met Zijn handen over mijn lichaam. Het voelt heerlijk en ik lig intens te genieten als ik Meester Zijn hand naar mijn kut voel glijden. Een pijnscheut trekt door mijn kut als Meester hard op mijn kut slaat met Zijn hand. De pijn trekt weg en een heerlijk genot gaat door mijn kut heen. Nog een keer Meester vraag ik. En weer slaat Meester hard op mijn kut. Het voelt zo intens lekker en geil als Meester mijn kut marteld en weer vraag ik om meer. Na nog een paar harde slagen op mijn kut voelt mijn kut behoorlijk gevoelig en pijnlijk aan. Meester pakt de zipper en zet deze diep op mijn schaamlippen vast. Ook deze pijn trekt weer heftig maar heerlijk door mijn kut heen. Meester trekt zacht aan het touwtje van de zipper, waardoor de druk van de knijpers goed voelbaar is. Een behoorlijk spanning trekt door me heen als ik doorheb hoe diep Meester de knijpers op mijn schaamlippen heeft gezet. Dat gaat echt heel veel pijn doen als Meester deze zipper er af gaat trekken. De heftige spanning maakt me geil. Zo zegt Meester die laat ik even een tijdje zitten dan is het extra gevoelig als ik ze er af trek. En weer voel ik een golf van spanning door mijn lichaam heen trekken. Meester pakt de Cane en slaat er eerst zacht en ritmisch mee op mijn lichaam. Met een wat hardere klap slaat Meester net boven mijn kut. De knijpers komen daardoor in bewegin en ik voel een heftige pijn door mijn kut en schaamlippen heen trekken. Daarna slaat Meester op mijn borsten met de Cane en raakt met een harde klap precies mijn tepel. Ik krimp in elkaar van de pijn en Meester houd me goed vast zodat ik niet van de tafel rol. Zo zegt Meester triomfantelijk, die was midden in de roos, dan moet de andere tepel ook. En ook op mijn andere tepel krijg ik een harde klap met de Cane van Meester. De pijn trekt heftig door mijn tepel heen en geeft als het wegtrekt were een heerlijk signaal af naar mijn kut.

Meester legt de Cane weg en bijt hard in mijn borst, het is zo geil dat ik vraag harder Meester. Zijn hand gaat naar mijn kut en terwijl Meester me bijt maakt Hij langzaam tergend 1 voor 1 de knijpers los, wat ook weer voor heerlijke pijnscheuten zorgt in mijn kut. Ik moet van Meester op mijn buik gaan liggen. Ik voel hoe Meester met Zijn vinger mijn kont in glijd en daarna met 2 vingers. Hert voelt heerlijk en geil en ik voel mijn kut nat worden. Meester pakt het mes en laat me nog even heerlijk wegzweven op het heerlijke scherpe gevoel als Hij met het mes over mijn huid heen krast.

Meester rijd de tafel naar de andere kant van de kamer en klapt het bondagebed uit. Ik moet van Meester op mijn knieën op bed gaan zitten. Meester laat Zijn heerlijke pik mijn kont in glijden en maakt flink gebruik van Zijn slavin. Wat voelt dat geil als Meester me zo hard en diep in mijn kont neukt. Als Meester ook gebruik heeft gemaakt van Zijn slavinnenkut en we bijgekomen zijn, moet ik van Meester bij de spiegel gaan staan. Meester pakt de nieuwe zweep. Spanning gaat door me heen omdat al weet dat deze heel heftig zal zijn. Ik krijg behoorlijk wat slagen met de nieuwe zweep van Meester. De heftige pijn geeft een snijdend gevoel in mijn huid die lang aan blijft houden. Deze is inderdaad heftig, maar wouw wat houd ik daar van. Dat kan ik wel waarderen.

Als Meester de zweep om me heen slaat komt het puntje van de zweep hard en precies op mijn klit terecht. Ik zak door mijn benen als de snijdende pijn heftig door mijn klit heen trekt. Ik moet van Meester weer gaan staan en ook aan de voorkant krijg een paar flinke zweepslagen. Dan moet ik van Meester voorovergebukt bij het kruis gaan staan. Meester pakt de Cane en na een paar harde slagen slaat Meester er hard maar ritmisch mee op mijn billen. Een heerlijk geil signaal gaat naar mijn kut en mijn kut trekt samen. Ik mag van Meester heerlijk klaarkomen op de Caneslagen. Ik mag van Meester even op de grond zitten om bij te komen terwijl Hij de lage tafel klaarzet. Meester gaat op de tafel zitten en ik moet tussen Zijn benen in komen zitten. Met het touw in Zijn handen maakt Meester weer een heerlijke connectivebondage en geef ik me weer helemaal over aan de bewegingen van Meester. Ik lig heerlijk een beetje na te zweven in de armen van Meester als ik het verlangen naar meer pijn door me heen voel gaan. Meester wilt U me meer pijn doen, vraag ik. En dat wil Meester wel. Ik moet weer gaan staan van Meester en Meester neemt me nog even flink onder handen met de nieuwe zweep. Een heerlijke heftige pijn trekt door me heen, maar zo geil is het. Het begint alweer heerlijk te zweven in mijn hoofd als ik de zweep weer diep in mijn huid voel. Ik voel dat ik door mijn benen zak, maar al snel voel ik de armen van Meester die me opvangen. Ik moet van Meester op mijn buik op de tafel gaan liggen en krijg nog een heerlijke slagenregen. De tranen staan in mijn ogen, maar ik voel me heerlijk ontspannen en leeg in mijn hoofd. Als ik wat ben bijgekomen mag ik komen staan van Meester. Ik krijg een heerlijk Meesterlijke knuffel en wrijf mezelf geil tegen Meester aan.

Ben je nou gewoon weer geil vraagt Meester, nee Meester zeg ik iets beschamend. Mag jij jokken slavin? Nee Meester....

Dat dacht ik ook zegt Meester dat zijn voor straf 10 Caneslagen. Ik ga op mijn buik op tafel liggen en ontvang de heftige Caneslagen op mijn toch al pijnlijke kont. En stiekem lig ik heerlijk te genieten van het toetje.

Lieve Meester dank U wel voor de pijnlijke maar heerlijke avond. Ik heb weer vreselijk genoten. En wouw de nieuwe zweep is echt heftig maar ik vind hem heerlijk en geil.

Liefs en een dikke knuffel van Uw eigendom

Dikke kus moona XXXXX