Zei ik dat echt?

Er zit dit keer maar een weekje tussen voordat ik Meester weer zie. Ik heb er heel veel zin in en na een behoorlijk drukke week ook heel veel behoefte aan om weer naar Meester te gaan. De afgelopen week is zo druk geweest dat ik niet eens tijd heb gehad om aan het verslag te werken. Gelukkig ben ik die zaterdag dat ik naar Meester ga wel vrij dus besluit ik het verslag over de afgelopen keer te gaan schrijven. Zoals dat meestal gebeurd brengt het schrijven van het verslag me weer helemaal in het gevoel van de afgelopen keer, alleen weet ik nu dat ik straks weer naar Meester toe ga. Dat gevoel maakt dat ik nog meer ga stuiteren en al stuiterend en geil onderweg ga naar Meester. Als ik weer heerlijk aan Meester Zijn voeten zit krijg ik de Collar om. Nog even koffie drinken en bijkletsen en dan gaan we onderweg naar de VSSM.

Bij de VSSM kleden we ons eerst om en krijg ik ook de polsboeien om van Meester. Beneden bij de bar bestel ik de drankjes en bied deze aan, aan mijn Meester en Kate. Nadat we wat gedronken hebben neemt Meester me mee naar boven. Het is erg druk en alle ruimtes zijn bezet. We komen boven in de speelruimte en daar staat slavin s. vast aan een mooie constructie. Ik ben zo aan het kijken hoe die construcie in elkaar zit dat ik niet eens door heb dat Meester de kooi heeft geopend. Met een kleine aanraking trekt Meester mijn aandacht en kijk ik hem aan. Meester zegt niks maar maakt een gebaar naar de kooi. Ineens moet ik schakelen omdat ik me helemaal niet bewust was van de kooi. Ik doe wat Meester van mij wil en ik stap de kooi in. Meester sluit de deur en kust me door de tralies heen. Ik voel wel wat spanning maar gek genoeg voel ik me ook rustig. Meester is bij, het is goed. Sluit je ogen maar zegt Meester. De spanning neemt wat toe, niet weggaan hé Meester vraag ik, toch nog een beetje opzoek naar bevestiging. Nee slavin, ik zal niet weggaan krijg ik de gelukkig de bevestiging van Meester. Met Zijn hand op mijn lichaam brengt Meester me tot rust, de spanning zakt langzaam weg. Ik ben van Hem, het is goed en Hij let op me zeg ik tegen mezelf. Langzaam laat Meester me los, de spanning bouwt zich weer een beetje op. Ik focus me op het geluid of ik Meester kan horen, maar Meester kan altijd zo stil zijn dat ik Hem niet hoor. Meester, zeg ik.... ja slavin, hoor ik mijn Meester zeggen. Hij is er nog en Zijn stem zorgt ervoor dat ik me weer ontspan. Ontspannen geef ik me over aan het gevoel. Ik voel geen angst, geen spanning. Ik voel me veilig en vol vertrouwen in Meester.

Dan voel ik Zijn hand weer op mijn lichaam, goed zo slavin je overwint je angst wel. Een super gelukkig gevoel gaat door me heen als ik merk dat Meester trots is op Zijn slavin. En terwijl ik dit  stukje over de kooi beschrijf neem ik mezelf voor dat ik de volgende keer ga proberen niet meer om bevestiging te vragen, want ik weet dat dat niet nodig is. Ik stap de kooi uit en krijg een heerlijke knuffel van Meester. We gaan weer naar beneden, daar is een kamer vrij. Ik moet van Meester bij het bed wachten en dan gaat Hij Zijn koffer halen. Als Meester terugkomt moet ik me uitkleden van Meester. Kijk eens wat ik meegenomen heb zegt Meester blij en Hij laat me de shock collar zien. Of ik hier zelf nou ook zo blij van word dat weet ik niet, want alleen het idee al vind ik eng. Meester doet de shock collar bij me om. Alleen al het geluid van de afstandbediening en doordat ik zie dat Meester een knopje in drukt reageerd mijn hele lichaam. Terwijl er eigenlijk nog niets gebeurd want ik voel niks. Hij doet het niet hoor ik Meester zeggen en een blij en opgelucht gevoel gaat door me heen. Hihi wat heb ik een geluk vandaag bedenk ik me.

Meester haald de shock collar af en doet hem om mijn arm, ook daar doet de shock collar het niet. Meester begin wat aan de afstandsbediening te knutselen en ik besef dat ik iets te vroeg gejuichd heb. Ik heb een hele handige Meester en uiteraard krijgt Hij het apparaatje weer aan de praat. Meester zet de trilfunctie ervan aan, mijn reactie erop is meer de schrikreactie, want al snel merk ik dat het best wel meevalt. Owww is dat het bedenk ik me en ik ontspan, maar dan voel ik de schok door mijn arm gaan. Auw roep ik uit. Die schok is heftig en geeft een scherpe pijn. Mijn hoofd draait overuren als ik me bedenk dat je dit in je nek voelt. Meester dit is echt te heftig hoor voor in mijn nek zeg ik iets wat smekend. Eigenlijk weet ik niet echt of het nou echt te heftig zal zijn voor in mijn nek of dat het meer mijn angst is voor het stroomgedoe wat opspeelt. Maar gelukkig hoef ik hem voor nu niet om mijn nek van Meester. Na nog een paar heftige schokken door mijn arm moet ik van Meester op mijn buik op bed gaan liggen. Meester zet de pinnen van de shock collar op mijn billen en ik krijg een paar flinke schokken door mijn billen heen. Het zweet staat in mijn handen en ik roep het uit van de pijnlijke schokken.

Weer een schok en zonder na te denken floep ik er uit, Meester ik heb nog liever de elektronisch vliegenmepper.

Ik schrik er zelf van dat ik dat hardop zeg, sommige dingen kun je nou eenmaal beter alleen denken voordat het Meester op ideeën brengt. Koeltjes reageerd Meester, ja dat snap ik slavin, maar ik weet nu al dat Hij dit echt wel gaat onthouden. Gelukkig ruimt Meester de shock collar weer op en pakt Hij de zwepen. Ik krijg wat heerlijke slagen met de zweep op mijn billen en rug. Heerlijk om de pijn van de zwepen weer door mijn huid te voelen gaan. Meester doet de tigernail om en legt de naaldenkam naast me neer. De spanning bouwt zich in mijn lichaam op als ik de scherpe naaldenkam naast me zie liggen. Het voelt zo heerlijk hoe Meester zo met mijn spanning kan spelen door de naaldenkam alleen maar neer te leggen en er nog niks mee te doen. Ik voel de tigernail over mijn rug en billen krassen. Het voelt heerlijk en geil de krassen over mijn lichaam. Met de tigernail schrijft Meester slet op mijn billen. Het verbaasd me even hoe heerlijk en geil ik het vind om Zijn slet te zijn. Het woordje slet waar ik in het begin toch nog wel wat moeite mee had. Meester pakt de heerlijke naaldenkam, de scherpe naalden krassen over mijn lichaam en Meester prikt ermee in mijn huid. Wat is dat toch heerlijk spannend en vreselijk geil als Meester met scherpe dingen over mijn huid heen gaat en de naalden op mijn kut zet.

Ik krijg nog flink wat slagen met een zweep op billen, ik geef me over aan de harde slagen, vang de pijn op en lig er heerlijk van te genieten. Meester buigt zich over me heen, Hij weet precies in welke staat ik ben en dat ik dus ook niet heb meegeteld. Hoeveel slagen waren dat slavin fluiterd Meester in mijn oor. Ik ben er gelijk weer helemaal bij, shit.... dat weet ik niet Meester beken ik. Tja dan moet het opnieuw zegt Meester. Opnieuw krijg ik de slagen van Meester, ik tel netjes mee. Weer buigt Meester zich over me heen en fluiterd in mij oor, hoeveel waren dit er slavin. 50 Meester antwoord ik en gelukkig heb ik goed meegeteld. Ik moet me omdraaien van Meester en op mijn rug gaan liggen. Ik moet mijn benen helemaal optrekken van Meester zodat mijn kut helemaal toegankelijk is voor Hem. Met de zweep krijg ik flink wat harde slagen op mijn kut. Als Meester mijn kut heerlijk gemarteld heeft moet ik komen staan van Meester. Meester pakt de touwen en een lekker stuiterend gevoel gaat door me heen. Meester maakt een mooie lichaamsbondage bij me. Ik voel mijn kut nat worden als de touwen langs mijn lichaam gaan. De bondage zit vooral bij mijn kut en kont behoorlijk strak, zelfs pijnlijk bij bepaalde bewegingen. Degene die staat te kijken vind de bondage mooi en Meester verteld hem dat Hij mij zo mee naar de bar gaat nemen. Ik was er al bang voor, en ik voel de weerstand in me naar boven komen. Het blijft toch wel een dingetje als Meester dat doet, maar ik wil het doen voor Hem. Ik krijg een heerlijke knuffel van Meester. Het touw zit zo strak dat mijn huid heel gevoelig is als Meester me zacht aanraakt.

Meester please niet zo zacht smeek ik. Oww niet zo zacht zegt Meester, ga dan nog maar even liggen. Ik ga weer op het bed liggen en krijg van Meester nog flink wat slagen met de zweep op mijn rug en billen. Als ik weer mag komen staan zet Meester met de tigernail een hele mooie B op mijn borst. Meester ruimt mijn kleding op in Zijn koffer en ik moet achter Hem aanlopen naar de bar. Ow wat voel ik me ongemakkelijk, zeker ook met de aandacht die ik ermee krijg. In de bar moet ik wat te drinken bestellen voor ons. Met een vreselijk ongemakkelijk gevoel bestel ik onze drankjes. Meester komt achter me staan, ik voel zijn handen. Ik probeer me op zijn aanraking te focussen. Hij is bij me, het is goed spreek ik mezelf toe. Zijn aanraking neemt het gevoel niet helemaal weg maar ik voel me wel wat rustiger worden gelukkig. Als we de drankjes hebben neemt Meester me mee naar de hoek in bar waar ik mag gaan staan.

Gelukkig mag ik een sigaretje roken van Meester. Als ik een beetje aan het gevoel gewend ben voel ik me weer wat rustiger. Al vind ik het wel behoorlijk koud bij de bar. Alsof het afgesproken werk is komt net op dat moment Jan weer binnen. Ook Jan vind het weer erg leuk om samen met Meester even met mijn schaamte te spelen. Nadat we wat gedronken hebben neemt Meester me weer mee, we gaan even een ruimte zoeken zodat ik de touwen weer los kan maken zegt Meester. Meester neemt me helemaal mee naar boven. Onder het mom opzoek naar een ruimte leid Meester me toch even door het hele pand heen in de bondage. Meester weet het leuk te brengen, maar ik moet er ook wel om lachen hoe Hij dit doet. Al had ik heus wel door! Uiteindelijk zijn we weer helemaal beneden en maakt Meester op de gang de bondage los. Ik mag mijn kleding weer aantrekken van Meester.

Nadat we Kate even hebben opgezocht gaan we weer verder. In de hal drukt Meester me tegen de muur aan. Zijn vingers glijden mijn kut in en ik mag klaarkomen van Meester. Ik wil je horen zegt Meester voordat ik klaarkom. Ja Meester en luidkeels kom ik klaar. Pas daarna voel ik wat schaamte en kijk ik gauw om me heen of niemand het gehoord heeft. Nadat we nog even wat gedronken hebben neemt Meester me mee naar de speelruimte beneden. Meester vraagt hoeveel slagen met de cane ik kan hebben. Ik kies voor 40 slagen. Meester gaat zitten en ik moet over Zijn knieën gaan liggen. Ik krijg een heerlijke spanking van Meester.  Als ik weer mag staan moet ik me uitkleden. Meester zet de bok klaar met een handdoek eroverheen. Ik moet over de bok gaan liggen. Het worden harde slagen had Meester beloofd. De eerste slagen zijn zo hard dat ik me weer afvraag of ik dat wel vol ga houden. De pijn trekt heftig door mijn huid heen en vloeit telkens weer over naar een heerlijk geil genot. Na 10 slagen pakt Meester een andere cane. Weer voel ik de pijn heftig door me heen trekken en een signaal afgeven naar mijn kut. Na weer 10 slagen pakt Meester weer een andere cane. De pijn is heftig en geil, ik voel dat ik ga zweven. Ik probeer mijn hoofd erbij te houden omdat ik moet tellen. Soms is de pijn zo heftig dat ik van de bok afkom, maar Meester dwingt me zonder wat te zeggen weer in positie.

Meester pakt de rode dunne cane, die is heftig. Ik zweef, ik voel me zo van Hem... ow ja ik moet tellen, ik weet het niet meer. Ik ben in subspace, hoeveel waren dat er slavin hoor ik Meester zeggen... Ik weet het niet meer Meester kan ik nog uitbrengen. 39 slavin... nog eentje. Ik ontvang de laatste harde slag met de cane en ik laat mezelf gaan en zweef heerlijk weg. Ik moet van Meester overeind komen en me aankleden. Meester neemt me mee naar de bar, waar ik heerlijk tegen Hem aan mag zitten en weg mag zweven, heerlijk in mijn eigen coconnetje. Even probeer ik de gesprekken om me heen nog te volgen. Het voelt gek, ik hoor het wel maar het lijkt niet binnen te komen. De geluiden vloeien langzaam weg, tot ik voor mijn gevoel alleen nog maar met Meester ben. Als Meester me weer terug haalt naar het nu, moet ik wat drinken van Hem. Hhmm ik wil niet, ik wil in mijn coconnetje blijven. Als ik wat gedronken heb, legt Meester Zijn hand op mijn keel. Bij die aanraking voel ik me weer wegglijden en Meester begeleid mijn hoofd weer tegen hem aan. Weer zweef ik heerlijk weg...... heerlijk in mijn eigen coconnetje waarin alleen Meester is.

 

Lieve Meester wat was het weer een heerlijke avond. En wat heeft U me weer in een heerlijk diepgaande subspace gebracht. Dank U wel Meester

 

Dikke kus van Uw eigendom XXXXX