Niet zo zacht Meester!!!

Het moment is daar, ik sta voor de kooi in de speelruimte bij de VSSM. Ik had zelf een tijdje geleden aan Meester aangegeven dat ik denk dat ik er nu wel aan toe ben, dat ik het nu wel aandurf. Maar het moment dat ik er dan echt voor sta is toch spannender dan ik dacht. Ik voel mijn hart bonken en de zenuwen door mijn lichaam gaan. Meester opent de deur van de kooi. De spanning neemt toe, ik kijk Meester aan, opzoek naar steun. Met enige aarzeling stap ik de kooi in. Ik kan dit spreek ik mezelf toe. Als ik in de kooi sta sluit Meester de deur. Aan de kooi hangt een groot slot. Meester pakt het slot en zet daar de deur mee vast. Nee Meester niet op slot piep ik. Het slot ziet er zo oud en roestig uit dat ik bang ben als Meester hem dicht doet dat hij dan niet meer open gaat. Meester hangt het slot er omheen maar doet hem niet op slot gelukkig. Met onze ogen op elkaar gericht en Zijn hand op mijn lichaam, voel ik Zijn steun en weet ik dat ik dit aan kan. Sluit je ogen maar zegt Meester. Waarom? Vraag ik me af en ik voel mijn hartslag weer sneller gaan. Maar ik doe wat Meester zegt en sluit mijn ogen. Ik richt me op Meester Zijn die me nog steeds aanraakt. Maar dan haalt Meester ook Zijn hand weg. Ik voel de paniek op komen, nee niet weggaan Meester zeg ik paniekerig. Denk je nou echt dat ik je bij zoiets al gelijk de eerste keer alleen zal laten vraagt Meester. Iets wat beschamend bedenk ik me dat Meester dat inderdaad nooit zou doen en ik voel me weer rustiger worden. Meester laat me nog even zo staan en ik voel me toch blij als ik Meester Zijn hand weer voel. Meester maakt de kooi open en ik mag er weer uitkomen. Ik krijg een heerlijk Meesterlijke knuffel, Meester is trots op me en ik zelf eigenlijk ook wel een beetje.
Meester neemt me mee naar het bed wat in de speelruimte staat. Ik moet me uitkleden van Meester en op mijn rug op bed gaan liggen. Even ben ik me heel erg bewust van al de mensen die in de speelruimte aanwezig zijn. Meester komt naast me zitten en ik focus me op Hem. Meester glijd met de tigernail over mijn lichaam. Misschien dat het nog van de spanning van de kooi komt, ik weet het niet, maar mijn lichaam lijkt wel hyper gevoelig. De tigernail voelt lekker, soms wat scherper maar het kriebelt ook over mijn huid waardoor ik niet stil kan blijven liggen. Ik moet mijn handen onder mijn hoofd houden van Meester, maar doordat het steeds zo gevoelig is haal ik mijn handen steeds onder mijn hoofd vandaag. Voor iedere keer dat je nu nog je handen onder je hoofd vandaan haalt krijg he 10 Caneslagen zegt Meester streng. Oeps denk ik bij mezelf en ik probeer echt mijn handen onder mijn hoofd te houden. Meester maakt het me niet makkelijk met de tigernail en ik haal dan toch tot 6 keer toe mijn handen onder mijn hoofd vandaan, wat me dus 60 strafpunten opleverd.
Meester pakt de Cane en de Sjambok uit Zijn koffer en houd deze achter Zijn rug. Ik mag kiezen welke hand. Als ik gekozen heb blijkt het de Sjambok te zijn, dat word heftig bedenk ik me. Meester legt uit dat de Sjambok is gemaakt van nijlpaarden huid. En ik weet begin te lachen. Ik weet niet of ik dat nou echt serieus moet nemen. De eerste 10 slagen met de Sjambok krijg ik op de voorkant van mijn bovenbenen. De pijn is heftig en trekt behoorlijk diep mijn huid in. Ik moet van Meester op mijn buik gaan liggen en dan krijg ik de volgende 10 slagen met de Sjambok op mijn billen. De Sjambok voelt toch heftiger en dieper dan de Cane, maar ik merk dat ik ook deze pijn wel erg geil vind. Als ik 20 strafpunten heb ingewisseld pakt Meester de Cane. Ook met de Cane krijg ik nog 10 harde en geile slagen op mijn kont.
Zo is het even genoeg zegt Meester terwijl Hij naast me komt liggen. De rest is voor later op de avond. Een heerlijk stuiterend en verlangend gevoel gaat door me heen. Voordat we naar beneden naar de bar gaan krijg ik nog een heerlijke slagenregen met de Flogger van Meester. Meester bouwt de slagen langzaam op, steeds harder en harder. Bij iedere slag voel ik me steeds meer ontspannen.
Als we bij de bar zijn vertel ik trots aan Kate dat ik in de kooi geweest ben. Kate vraagt hoe ik dat ervaren heb en we staan er wat over te kletsen als ook ilse bij ons komt staan. Ilse merkt op dat Meester een kilt aanheeft en vraagt of Hij hem draagt zoals het moet, zonder onderbroek. Nou haakt Meester daar gelijk op in, dat mag moona wel even controleren. Nee Meester ff serieus, we staan in de bar en ik hoef het niet controleren want ik weet het al. Op je knieën zegt Meester en Hij kijkt me streng aan. Ja maar Meester probeer ik nog, ilse wilde het weten, ik toch niet. Maar weer herhaald Meester: op je knieën! Ik kijk ilse aan, waarom vraag je dit dan ook zeg ik zacht en ik ga op mijn knieén in de bar zitten. Meester doet zijn kilt over mijn hoofd en ik zit me werkelijk dood te schamen onder Zijn kilt. Ik voel niks hoor ik Meester zeggen en de schaamte en vernedering neemt alleen maar meer toe. Ik neem Meester Zijn pik in mijn mond en probeer zo zacht mogelijk heen en weer te bewegen, omdat ik als de dood ben dat iedereen dit ziet. Als ik weer mag komen staan weet ik gewoon niet waar ik kijken moet. En alsKate vraagt: Wat deed jij daar nou bij mijn man. Dan heb ik het helemaal niet meer. 
We drinken en kletsen nog even wat en dan vraag ik aan Meester of ik een sigaretje mag roken. Daar staat uiteraard wat tegenover en ik moet weer op mijn knieën van Meester onder Zijn kilt. Ik probeer nog even tegen te sputteren maar de blik in Meesters ogen zegt genoeg als Hij me weer streng aankijkt. Ik ga met mijn hoofd weer onder Meester Zijn kilt en neem Zijn pik in mijn mond. Nog steeds pijp ik Meester niet vol overtuiging omdat de schaamte de overhand heeft. Als ik onder Meester Zijn kilt vandaan kom, komt Jan aanlopen. Vanaf wij daar zijn had ik Jan nog niet gezien en uitgerekend net op dit moment komt hij aan en hij kan het uiteraard niet laten om hier op in te spelen. Wat voel ik me ongemakkelijk! Maar ik mag gelukkig nu even roken. Nadat ik mijn sigaret op heb neemt Meester me weer mee naar boven. In een kamer moet ik me uitkleden en op mijn rug op bed gaan liggen. Meester haalt een klein tasje uit Zijn koffer en komt bij me op bed zitten. Nieuwsgierig kijk ik naar het tasje en vraag me af wat er in zit. Al snel raad ik het en haalt Meester het elektro setje uit het tasje. Al snel hebben we wat toeschouwers in de kamer. Meester pakt een plugje en duwt die in mijn kut en sluit het aan op het elektrokastje. Ook plakt Meester 2 elektroden bij mijn liezen. Langzaam bouwt Meester de spanning op en voelt ik de schokken steeds wat harder door mijn kut heen trekken. Ik lig te kronkelen op bed als Meester de stroomschokken steeds weer harder en zachter zet. Meester verplaatst de elektroden net boven mijn kut, wat weer een heel andere sensatie geeft. Nu voel ik de schokken door mijn kut en buik heen trekken. Nadat Meester nog even een tijdje met het elektrosetje heeft gespeeld en Zijn slavin heeft laten kronkelen ruimt Meester het setje op en mag ik op mijn buik gaan liggen.
Met verschillende zwepen krijg ik flink wat heftige slagen op mijn billen van Meester. De slagen zijn heerlijk en trekken heftig door mijn huid heen. Als mijn billen helemaal gevoelig geslagen zijn, streelt Meester met Zijn hand zacht over mijn kont. Nee, niet zo zacht Meester roep ik het smekend uit. De toeschouwers in de kamer beginnen hard te lachen. Ik schrik en voel de schaamte door me heen gaan. Ik was me niet eens meer bewust van dat er mensen stonden te kijken. Ik kan normaal van zacht ook erg genieten maar niet als ik net hele harde slagen heb gehad. En Meester speelt daar graag mee.
Ik krijg nog 10 harde slagen met de Sjambok om mijn trafpunten in te wisselen. Meester en dan moet ik van Meester op mijn rug gaan liggen met mijn hoofd aan het voeteneind. Meester komt over mijn hoofd heen staan en duwt Zijn pik in mijn gezicht. Ik neem Meester Zijn pik in mijn mond terwijl ik met Zijn zweep op mijn kut geslagen wordt. Hoe heftig die slagen ook zijn ik blijf dat toch ook heerlijk geil vinden als Meester me op mijn kut slaat. Na de kutslagen laat Meester Zijn slavin heerlijk klaarkomen. Na een korte pauze in de bar neemt Meester me mee naar een andere kamer, want ik heb nog 20 strafpunten in te wisselen. Ik moet me uitkleden en op mijn buik op bed gaan liggen van Meester. Meester vraagt welke ik lekkerder vind, de Cane of de Sjambok. Ik weet niet goed welke ik moet kiezen. Ze zijn allebei heftig en geil op een andere manier en ze geven allebei een totaal ander gevoel. Het valt me wel op dat als Meester eerst de Sjambok gebruikt dat de Cane daarna dan minder heftig lijkt, omdat de Sjambok veel dieper in de huid voelbaar is. Meester wil toch dat ik een keuze maak en dan kies ik voor de Sjambok. De eerste 10 slagen krijg ik met de Sjambok en het voelt weer heerlijk heftig en geil om de pijn door me heen te voelen trekken. De volgende 10 harde slagen krijg ik met de Cane van Meester. Ik geef me over aan de heftige slagen en voel me heerlijk zweverig in mijn hoofd.
Meester pakt het touw en doet de heerlijke connectivebondage bij me. Ik laat me meevoeren op de bewegingen van Meester en voel me helemaal leeg en ontspannen.
Als Meester naast me komt liggen, kruip ik in Zijn armen dicht tegen Hem aan. Ik wil me overgeven aan de geborgenheid en heerlijk wegzweven bij Meester, maar ik merk dat me dat niet lukt. Alsof ik op het randje bungel van wegzweven, maar er zit nog een verlangen wat me tegenhoud. Een verlangen naar de slagen op mijn voorkant. Met een subtiele hint vraag ik Meester waarom Hij mij nooit zo vaak op mijn voorkant slaat. Hoor ik daar een sollicitatie vraagt Meester me?  Hihi eigenlijk wel Meester. Hoeveel slagen met Mevrouw U denk je dat je kan hebben vraagt Meester. 10 slagen Meester antwoord ik en dat vind Meester een mooi aantal. Ik moet van Meester naast het bed gaan staan met mijn handen in mijn nek. Ik krijg de 10 harde en heftige slagen. De beten van Mevrouw U laten me heerlijk wegzweven, de heerlijke slagen die ik nodig had om heerlijk in subspace te raken.

Dank U wel lieve Meester. Het was weer een heerlijke avond. Al heeft U me ook behoorlijk wat schaammomenten bezorgd. En ik ben er super trots op dat ik onder Uw begeleiding de kooi ben in geweest.

Liefs en een intense knuffel van Uw eigendom.

Dikke kus moona XXXXX