Klemmetjes en touwtjes

Ik zit weer heerlijk aan de voeten van Meester. Als Meester de collar bij me heeft omgedaan vraagt Meester hoe het staat met de training met de kettlebells.

Eerlijkheidshalve moet ik opbiechten dat ik dat na mij schouderblessure niet meer heb gedaan. Ik zie de blik in Meester Zijn ogen veranderen. Ik probeer er nog onderuit te komen door mijn schouder ter sprake te brengen maar Meester weet natuurlijk dat dat al over is.

Ga maar naar boven zegt Meester. Ik kijk Meester wat verbaasd aan omdat Meester me nog nooit alleen naar boven heeft gestuurd. Kleed je boven maar uit en ga maar in het midden van de kamer in een openhouding op de grond zitten draagt Meester me op.

De spanning gaat als een gek door mijn lichaam heen als ik naar boven loop. Ik kleed mezelf uit en ik ga in de Nadu houding in het midden van de kamer op de grond zitten. Gespannen wacht ik af, de tijd lijkt wel voorbij te kruipen en ik vraag me af hoelang Meester me zo zal laten zitten. Ik kijk wat om me heen, misschien dat ik kan zien of Meester iets heeft klaargelegd, maar dat is ook niet zo. Dan hoor ik de muziek aangaan in de kamer en niet lang daarna de voetstappen van Meester op de trap. Een heerlijke spanning trekt door me heen en ik zorg ervoor dat ik netjes in de houding zit als Meester de kamer in komt. Meester kijkt me doordringend aan, waardoor de spanning alleen maar meer toeneemt. Meester pakt mijn polsboeien en doet deze bij me om en ik moet op de grond gaan liggen van Meester. Ik ga in een open houding op de grond liggen met mijn armen en benen wijd. Meester pakt een zaklamp met een behoorlijk fel licht en schijnt ermee op mijn kut. Meester komt tussen mijn benen in zitten en bekijkt met de zaklamp mijn kut eens goed. Eens kijken of jij je wel goed geschoren hebt zegt Meester.

Even gaat er een ongemakkelijk gevoel door me heen, maar dat ebt al snel weg en vloeit over in een heerlijke spanning. Het voelt best spannend en geil als Meester me zo bekijkt. Als Meester het heeft goedgekeurd moet ik van Meester tegen het bondagebed aan gaan staan. Afwachtend sta ik tegen het bed aan. Meester laat de takels zakken en maakt de spreidstang er tussen vast. Even denk ik nog dat ik daar moet gaan staan en dan de spreidstang vast moet houden, maar dan zie ik pas dat ook de tafel daar staat.

Kom maar op de tafel liggen zegt Meester en met je knieën over de rand van de tafel. Met touw bind Meester mijn bovenlichaam aan de tafel vast. Dan pakt Meester de Amerikaanse klemmen en zet er 2 op mijn tepels en 2 op mijn schaamlippen. De pijn van de klemmen trekt door mijn tepels en schaamlippen heen. Meester maakt aan de klemmen die op mijn tepels zitten touwtjes vast. De touwtjes gaan over de spreidstang heen en deze maakt Meester aan de klemmen vast die op mijn schaamlippen zitten. Deze touwtjes verbind Meester weer met de touwen die Meester aan mijn enkels heeft verbonden.

Mijn benen zijn nu gestrekt en die moet ik zelf omhoog houden. In het begin lukt dat nog wel maar mijn benen voelen steeds zwaarder en zakken toch langzaam steeds een stukje, waardoor de spanning op mijn kut en tepels steeds groter wordt. Ik jammer het uit van de pijn die door mijn tepels en kut heen trekt.

Dit is een hele mooie oefening zo zegt Meester en ik denk dat je vanaf nu je oefeningen thuis wel netjes zal gaan doen. Ja Meester jammer ik het uit. De pijn is zo intens dat ik de tranen in mijn ogen voel prikken. Ik vecht er tegen want ik wil niet huilen. Een opgelucht gevoel gaat dan ook door me heen als Meester de touwtjes weer losmaakt.

Maar het ergste moet dan nog komen want de klemmen moeten er ook nog vanaf. Een verwarrend gevoel altijd, ik wil de dat de klemmen eraf gaan, maar wetend welke pijn dat oplevert zou ik willen dat ze blijven zitten. Een moment waar Meester altijd graag mee speelt als ik het uitkerm van de pijnscheuten die door mijn tepels en kut heen trekken. Als ook de klemmen verwijderd zijn moet ik van Meester op mijn buik gaan liggen.

Meester laat eerst zijn vinger langzaam mijn kont in glijden, waardoor een heerlijk geil genot door mijn lichaam trekt. Meester pakt de middelmaat buttplug en laat die mijn kont in glijden. Ik had de afgelopen week een paar keer moeten oefenen van Meester dus de buttplug glijd makkelijk mijn kont in. Deze buttplug glijd zo makkelijk naar binnen dat Meester hem omwisselt voor de grote buttplug. Deze past niet helemaal maar ik merk wel dat het steeds een beetje makkelijker gaat. Meester laat het bondagebed zakken en ik moet voorover gebukt bij het bed gaan staan van Meester.

Meester komt achter me staan en laat Zijn pik mijn kont in glijden. Meester neukt me in mijn kont tot ik heerlijk klaarkom. Dan moet ik van Meester op mijn buik op bed gaan liggen, weer laat Meester Zijn pik mijn kont in glijden. Meester neukt me steeds harder en dieper in mijn kont. Mijn spieren trekken samen en ik mag weer heerlijk en behoorlijk heftig klaarkomen van Meester. Meester doet het condoom af en ik moet gaan staan van Meester. Meester doet een tuigje met mondstuk in mijn mond. Ik moet van Meester op de grond gaan liggen. Meester zet een trechter in het mondstukje vast. Ik weet dat Meester in de trechter wil gaan plassen. Ik voel me zenuwachtig, maar het voelt ook heel spannend en geil om zo onder Meester te liggen terwijl Meester over me heen staat. Ooit in het begin was dit een harde grens, maar die grens is vervaagd.

Het voelt zo spannend en ik voel aan alles dat ik dit wil doen. Meester ziet dat ik me eraan overgeef. Goed zo slavin zegt Meester, dit is genoeg voor nu, want ik zie dat je bereid bent dit te doen. Een trots gevoel gaat door me heen en Meester maakt het tuigje weer los. Ik moet van Meester weer op het bed gaan liggen. Meester vingert me diep tot ik squirtend klaarkom. Meester laat Zijn pik mijn kut in glijden en neukt Zijn slavin hard en diep. Zo heerlijk en geil hoe Meester gebruik maakt van Zijn slavin.

Als we beide heerlijk heftig klaargekomen zijn mag ik even tegen Meester aan kruipen om bij te komen. Meester staat op en ik moet van Meester op mijn buik gaan liggen. Meester pakt de dubbele slapper (ik weet even niet hoe die anders heet) en ik krijg er volgens mij wel meer dan 100 slagen mee op mijn billen. De slagen zijn heftig en gaan steeds meer pijn doen. Dan pakt Meester wat anders, een doffe heftige pijn trekt door mijn huid heen. Ik stop pas als je raad wat het is zegt Meester. Ik weet het niet en ik gok op de lussenzweep. Ik raad het in 1 keer goed, wat ik zelf bijna jammer vind haha.

Dan pakt Meester de slapper en krijg ik nog zo’n 50 slagen op mijn toch al pijnlijke billen. De pijn trekt heftig door mijn huid heen. De tranen prikken weer achter me ogen. Ik probeer er tegen te vechten maar het lukt niet. Het genot en de emotie gaan door me heen, tot ik breek en begin te huilen. Meester komt bij me zitten en ik kruip op zoek naar geborgenheid tegen mijn Meester aan. Als ik weer een beetje op aarde ben bedank ik mijn Meester en gaan we naar beneden. Nog even wat drinken en bijkomen van de heerlijke maar heftige avond.

Lieve Meester dank U wel weer voor de heerlijke avond.

Liefs en een warme knuffel van Uw eigendom.

Dikke kus moona XXXXX