Zipper

Weer een heerlijk avondje naar de VSSM met Meester, Kate en slaaf h. Leuk! Ik heb er zin en ben al flink aan het stuiteren van de voorpret. Als we ons hebben omgekleed en Meester  mijn Collar en polsboeien heeft omgedaan gaan we naar beneden naar de bar. Meester maakt de ketting aan de Collar vast en ik bestel wat te drinken voor ons. Meester en Kate willen allebei een biertje. Ik bied mijn Meester Zijn biertje op gepaste wijze aan. Iets wat ik normaal wel leuk vind om te doen, behalve als het om bier gaat. Ik vind bier wel zo ontzettend smerig en altijd als ik dan een kus op de rand van het glas geef, raakt die schuimkraag mijn lippen. Ik probeer altijd mijn adem maar een beetje in te houden zodat ik de geur niet ruik. Meester weet hoe vies ik bier vind en staat dan ook altijd erg te genieten van dit moment.

Bied Kate haar biertje ook maar aan zegt Meester met een grijns op Zijn gezicht. Nee niet nog een keer denk ik, maar ik doe wat Meester vraagt. Snel neem ik een slok van mijn eigen glas zodat de smaak van mijn lippen weg is. Maar als ik denk dat ik er zo makkelijk vanaf kom heb ik het toch mis. Meester zet Zijn glas aan mijn lippen. De geur van het bier komt mijn neus in, ik word er serieus misselijk van.  Ik kijk Meester smekend aan, ik wil echt geen slokje nemen, maar ik weet dat als Meester het echt wil dat ik het dan wel doe. Net als ik denk dat ik echt een slokje moet nemen van Meester, haalt Meester gelukkig het glas weer weg. Als ik gezellig in gesprek ben met slaaf h, voel ik dat er aan de ketting getrokken wordt. Sorry ik moet gaan zeg ik tegen slaaf h  en ik loop gauw achter Meester aan.

Meester neemt me mee naar een kamer en ik moet me uitkleden. Meester opent Zijn koffer en haalt er een tal van riemen uit. Met een heerlijke spanning wacht ik af wat komen gaat. Meester maakt met de riemen een mooie bondage tussen mijn door, over mijn schouders heen. Met de andere riemen maakt Meester een dragonfly bondage. Het ziet er mooi uit en het voelt heerlijk. Meester pakt met Zijn ene hand de riemen op mijn rug vast en duwt me wat voorover, met Zijn andere hand krijg ik een heerlijke spanking van Meester. Ik moet van Meester op mijn buik op het bed gaan liggen, dat is nog niet zo makkelijk met mijn armen op mijn rug gebonden.

Als ik op mijn buik op bed lig komen er wat toeschouwers de kamer binnen. Meester Gaat met Zijn handen zo zacht over mijn lichaam dat het kietelt en ik weet al wat Meester van plan is. Nee Meester nee please niet doen smeek ik. Maar daar luistert Meester uiteraard niet naar en laat Zijn handen naar mijn voeten glijden. Meester kietelt onder mijn voeten terwijl ik smekend lig te kronkelen op het bed. Meester pakt touwen uit Zijn koffer en bind deze om mijn enkels heen. Meester maakt met een ander touw een gag in mijn mond en maakt dat touw vast aan het touw wat om mijn enkels zit. Kijk maar eens wat er nu gebeurd als je beweegt zegt Meester. Meester kietelt weer onder mijn voeten, alleen als ik nu beweeg trekt het touw in mijn mond zich strak en dat doet pijn. Ik probeer wel stil te liggen, maar dat lukt me niet doordat het gekietel onder mijn voeten me echt gek maakt. Meester maakt de touwen en riemen weer los, terwijl Meester de spullen opruimt heb ik even tijd om bij te komen.

Een man en vrouw komen de kamer binnen om te kijken. Meester gaat tussen mijn benen zitten en begint ritmisch op mijn billen te slaan. Welk liedje was dit vraagt Meester ineens. Ik heb geen idee Meester. De vrouw in de kamer begint te lachen. Zij heeft zo’n aanstekelijke lach dat ik mijn lach ook niet meer in kan houden. Meester speelt daar gelijk op in met humor en zo ontstaat er een interactie tussen het publiek en ons spel. Meester verteld welk ritme Hij op mijn billen sloeg al weet ik niet meer wat het was. Weer slaat Meester in een ander ritme op mijn billen. Op de achtergrond weer het gegiechel van de vrouw, ik schiet weer in de lach en heb echt geen idee welk ritme Meester aan het slaan is. Oké zegt Meester, deze moet je toch wel weten en Meester begint opnieuw een ritme op mijn billen te slaan. Het komt me ergens wel vaag bekend voor maar ik heb geen idee. En iedere keer als ik de vrouw hoor lachen schiet ik zelf ook weer in de lach.  

Ik lig inmiddels dubbel van het lachen en Meester zegt je neemt het niet echt serieus hé slavin? Jawel Meester proest ik het uit, maar ik moet steeds lachen door haar, zeg ik terwijl ik naar de vrouw wijs. Meester pakt de slaper uit Zijn koffer. Ik krijg een paar flinke slagen met de slaper, waardoor het lachen me wel weer even vergaat, al duurt dat niet voor lang. Meester loopt weer naar Zijn koffer, eens kijken wat ik bij me heb zegt Meester. Meester pakt de witte zwepen uit Zijn koffer, kijk zegt Hij ik heb één van je lievelings zwepen bij me, een verlangend gevoel gaat door me heen, maar die ga ik natuurlijk niet gebruiken zegt Meester er achteraan en legt de zwepen naast me neer. Zie je hoe lief ik ben zegt Meester en ik werp mijn Meester een blik toe van “nou wat lief!” Het publiek reageert daar direct op en Meester uiteraard ook. Voor die blik krijg je 2 slagen met de loop zegt Meester, wat dus uiteindelijk 2 slagen per bil wordt. De pijn van de loop trekt door mijn huid heen, die kwamen behoorlijk aan. Meester pakt Zijn zweep en ook daar krijg ik een paar flinke slagen mee. De slagen van de zweep maken me rustig en de slappe lach verdwijnt.

Goed zo zegt Meester. Meester gaat op het randje van het bed zitten. Kom maar van het bed af zegt Meester. Terwijl ik opsta kijk ik de vrouw die inmiddels op de bank zit aan. Ze begint weer te lachen waardoor ik ook in de lach schiet. Meester wijst naar de grond en ik ga op mijn knieën voor Meester zitten. Ik probeer mijn lach in te houden maar steeds als ik het gegiechel van de vrouw hoor, schiet ik weer in de lach. Je neemt het allemaal niet zo serieus hé zegt Meester weer, jawel Meester proest ik het uit maar dat komt echt door haar. Meester kijkt me streng aan maar ik zie aan de twinkeling in Zijn ogen en de grijns om Zijn mond dat Hij het zelf ook erg vermakelijk vind. Meester speelt er ook zelf steeds op in met humor waardoor ik steeds weer in de lach schiet. Zal ik je dan maar even hier ten overstaan van iedereen squirtend klaar laten komen zegt Meester, nee Meester en ik kijk Hem smekend aan van please niet doen! Nou zegt Meester er zit daar iemand anders hard ja te knikken. Ik draai me om en kijk weer in het gezicht van de lachende vrouw, Nu schiet ik zo hard in de lach dat ik echt niet meer kan stoppen. Ik krijg een heerlijk Meesterlijke knuffel van Meester, nou hup kleed je maar aan zegt Meester dan gaan we eerst even wat drinken.  Ik kleed me aan en Meester neemt me mee naar de bar, ook Kate en slaaf h komen naar de bar en met elkaar drinken we gezellig wat.

Nadat we wat gedronken hebben neemt Meester me weer mee naar boven naar een kamer. Ik moet me uitkleden van Meester, de slappe lach is gelukkig over en het verlangen om voor Meester te lijden voel ik door mijn lichaam gaan. Meester pakt de zipper uit Zijn koffer. Ik voel de spanning door mijn lichaam trekken, maar ook een heftige nieuwsgierigheid omdat ik heel benieuwd ben hoe dat voelt. Meester zet de rits met knijpers vast op mijn borst. Dit zijn andere knijpers dan anders maar ze voelen nu al heftig. Meester bouwt de spanning heerlijk op door me doordringend aan te kijken. Meester heeft het touwtje wat aan de knijpers is verbonden in Zijn handen. Ik wacht gespannen af en dan trekt Meester de knijpers er met een ruk aan het touwtje er in één keer vanaf.

De pijn trekt heftig door mijn borst heen en ik schreeuw het uit. Ik voel een signaal naar mijn kut gaan, de heftige pijn maakt me geil. Ik houd me vast aan Meester terwijl ik de heftige pijn langzaam weer weg voel zakken. Dan is mijn andere borst aan de beurt. Meester zet de rits met knijpers weer op mijn borst, maar deze keer wil Meester de knijpers wat langer laten zitten. Terwijl de knijpers op mijn borst zitten moet ik voorover gebukt bij het bed gaan staan. Ik krijg een heerlijke spanking van meester op mijn billen. Bij iedere klap op mijn kont voel ik de pijn van de knijpers door mijn borst heen trekken. Als ik weer mag komen staan pakt Meester het touwtje weer vast.

Nu is het nog veel spannender omdat ik weet wat er komen gaat. Als Meester weer een ruk aan het touwtje geeft voel ik de knijpers weer van mijn borst af schieten. De heftige pijn trekt weer door mijn borst en maakt dat ik het uitschreeuw. Weer voel ik een heerlijk geil signaal mijn kut in trekken. Ik voel me wiebelig op mijn benen en houd me vast aan Meester. Als ik een beetje op adem ben gekomen moet ik weer recht gaan staan van Meester. Nu maakt Meester de knijpers vast op mijn schaamlippen. De spanning die ik nu voel is niet te beschrijven zo intens, dit gaat heftig worden. Meester pakt het touwtje vast en kijkt me aan. Ik probeer me voor te bereiden op de pijn die komen gaat, al lukt dat niet erg. Meester geeft een ruk aan het touwtje, de pijn schiet als een gek door mijn kut heen, ik schreeuw het weer uit en zak door mijn benen. Op mijn knieën gezakt zit ik aan de voeten van Meester, de pijn nog natrekkend door mijn kut heen. Als de pijn langzaam wegtrekt voel ik mijn kut nat worden en vloeit de pijn over naar een intens genot. Als ik ga staan voelt Meester aan mijn kut. Meester laat Zijn vingers mijn kut in glijden en laat me squirtend klaarkomen.

Ik moet van Meester op mijn buik op bed gaan liggen. Meester pakt de Cane en zegt dat ik zelf weer aan moet geven harder of zachter. Ik krijg een paar flinke Cane slagen van Meester, waarbij ik zelf steeds kies voor harder of even hard. Meester pakt de rode Cane, die ik me nog heel goed kan herinneren van de vorige keer. En ook met de rode Cane krijg ik paar flink heftige slagen op mijn billen. Meester komt tussen mijn benen zitten en dan krijg ik nog wat heerlijke slagen met de stroken zweep. Een geheel andere pijn maar ook deze voelt heerlijk aan als ik de slagen door mijn huid voel trekken. Dan pakt Meester de witte zwepen. Een zweverig gevoel gaat door mijn hoofd als ik de slagen op mijn rug en billen voel. Meester bouwt het langzaam op, de slagen komen steeds wat harder aan. De tranen prikken achter mijn ogen. Ik geef me er aan over en laat de emotie gaan. Meester komt naast me liggen, ik kruip tegen mijn Meester aan opzoek naar warmte en geborgenheid.

Lieve Meester dank U wel voor de heerlijke avond. Ik vond het super leuk hoe U de interactie met het publiek opbouwde. Ik had nooit gedacht dat ik dat ooit leuk zou vinden.

De ervaring met de zipper was echt heftig maar ook een geweldige ervaring. Het was een heerlijke en ook heftige avond, van de slappe lach tot huilen.
Dank U wel Meester!


Liefs en een lekkere knuffel van Uw eigendom moona
XXXXX