Subspace

Ik zit aan Meester Zijn voeten als ik toestemming krijg om me vast om te kleden. Ik haal wat kleding uit mijn tas, maar Meester vind het lak corset met kousen voldoende. Ik vind het persoonlijk nogal bloot want het corset bedekt alleen mijn buik. Meester vind dat zolang mijn navel bedekt is ik gekleed genoeg ben, dus ik trek alleen het corset aan met de kousen.

Ik krijg mijn collar en de polsboeien om van Meester. Als ik mijn hakken aan heb neemt Meester me mee naar de speelkamer. In de speelkamer krijg ik een heerlijke knuffel van Meester. Meester laat de takels zakken en maakt de polsboeien eraan vast. Meester doet de enkelboeien bij me om en maakt de verstelbare spreidstang tussen mijn voeten aan de enkelboeien vast.

Meester maakt wat foto’s van me en doet dan de blinddoek bij me om. Volgens mij maakt Meester eerst nog wat foto’s als ik voel dat Meester knijpers vanaf mijn oksel naar mijn borst toe zet. Auw dat is een pijnlijke plek, de zenuwen gaan door me heen als ik me bedenk dat dit de zipper wel eens zou kunnen zijn. Ik weet nu hoeveel pijn dat kan doen, alleen nu sta ik vast en kan ik me niet bewegen. Als ik wat op mijn borst terecht voel komen weet ik dat Meester de knijpers eraf wil gaan slaan. De spanning bouwt zich in mijn lichaam steeds meer op als Meester de blinddoek weer af doet, zodat ik kan zien wat er gebeurd. Meester heeft een soort plak in zijn hand maar dan in het klein. Meester slaat er niet al te hard mee op mijn borsten maar toch als er beweging in de knijpers komt voel ik de pijnscheuten door mijn borst heen trekken. Gelukkig besluit Meester de knijpers er gewoon vanaf te halen en ze er niet af te slaan.

Daarna krijg ik een paar petsen op mijn borsten, buik en kut. Als ik goed kijk zie ik pas dat de vorm van het ding waarmee Meester slaat een handje is. Is dat nou een handje vraag ik aan Meester? En Meester laat het aan me zien en verteld dat dit een vliegenmepper is uit een land (ik weet even niet meer welk land) die Meester ooit gekocht heeft. U bent nogal gek van vliegenmeppers hè Meester, floept er iets te snel uit mijn mond. Dat had ik beter niet kunnen zeggen want Meester pakt gelijk de elektronische vliegenmepper erbij. Ow wat haat ik dat ding toch.

Slavin bondgageIk kronkel en draai aan de takels als Meester de elektronische vliegenmepper bijna tegen me aan houd. Ik roep al auw voordat er iets gebeurd. En op de momenten dat ik wel een schokje krijg gil ik bijna uit. Ik ben blij als Meester de vliegenmeppers weer opruimt. Meester maakt spreidstang los en maakt me los van de takels. Ik moet van Meester op mijn knieën op het bondagebed gaan zitten. Meester maakt de spreidstand weer tussen mijn enkels vast. Op mijn knieën zittend moet ik voorovergebogen met mijn schouders op het bed gaan liggen. Mijn handen moet ik tussen mijn benen door naar achteren houden. Meester maakt de polsboeien met touw aan elkaar vast. Het is niet echt een hele comfortabele houding zo, maar wel vol te houden. Meester maakt weer wat foto’s terwijl ik in een hele openhouding zo voor Meester zit. Ik hoor dat Meester de verpakking van een condoom openscheurt. Gespannen wacht ik af als ik ineens de pik van Meester mijn kut in voel glijden. Meester neukt Zijn slavin hard en diep, tot ik heerlijk heftig klaarkom. Meester haalt Zijn pik weer uit mijn kut, zo zegt Meester je zat er zo open bij dat ik wel even gebruik van je moest maken. Een heerlijk gevoel trekt door me heen, ik vind het geweldig als Meester gebruik maakt van Zijn slavin.

Slavin bondageMeester maakt het touw en de spreidstang weer los en dan mag ik komen staan. Meester klapt het bondagebed omhoog en zet de tafel in het midden van de kamer. Ik moet van Meester op mijn rug op tafel komen liggen met mijn armen langs mijn lichaam. Gespannen wacht ik af wat er gaat gebeuren als ik Meester om de tafel heen loopt. Een blij gevoel gaat door me heen als ik zie dat Meester de touwen pakt. Meester bind me met de touwen vast aan de tafel. Ik krijg de blinddoek voor en Meester maakt weer wat foto’s. Dan voel ik hoe Meester me vanaf mijn enkels tot mijn hals inpakt met folie aan de tafel vast. Ik voel  dat Meester van alles aan het doen is en voel dat Meester iets tegen mijn kut aanzet. Volgens mij is het de terminator. Het voelt even koud aan maar het neemt al snel mijn lichaamstemperatuur aan, waardoor ik hem al snel vergeet als Meester verder gaat.

Slavin Subspace bondageMeester doet de blinddoek af, even kan ik zien, maar niet voor lang, want Meester pakt een andere folie die voor mijn ogen gaat en Meester maakt mijn hoofd ermee vast aan de tafel. Ook over mijn kin gaat folie en word ik daarmee vastgelegd. Alleen mijn neus en mond zijn nog vrij. Ik voel niet echt een weerstand maar toch probeer ik me te bewegen. Ik merk al snel dat dat weinig zin heeft en ik geen me over aan het gevoel. Ik luister naar de muziek en langzaam voel ik hoe ik weg aan het zweven ben. Even voel ik de lippen van Meester op mijn mond en voel ik langzaam wat water in mijn mond komen. Ik neem een slokje van het water en zweef weer heerlijk verder. Het is op de muziek na doodstil in de kamer, even vraag ik me af of Meester er nog wel is. Maar ik voel me heerlijk, rustig en zweverig waardoor ik me bedenk dat het goed is en me eraan overgeef. Ik kom in een steeds diepere staat van ontspanning. Ik zweef, ontspan en ben in een staat waarin tijd en ruimte niet meer belangrijk zijn. Ik voel me leeg met alleen nog de heerlijke muziek op de achtergrond. Ik weet niet eens hoelang ik zo gelegen heb, maar heerlijk was het zeker. Dan voel ik ineens de handen van Meester over mijn lichaam gaan. De aanraking die heel zacht is, komt heftig binnen door de folie heen. Ik voel wat scherps over mijn lichaam glijden wat langzaam het folie van mijn lichaam snijd.

Als de folie een stukje los is voel ik iets scherps, het mes of de tigernail over mijn borst en keel heen glijden. Het prikt in mijn borsten en het voelt heerlijk en geil. Langzaam maakt Meester het folie steeds meer los. Als ik uit de folie ben heb ik nog steeds de touwen om me heen. Meester zet de terminator die ik helemaal vergeten was zacht aan. Ik voel de trilling door mijn kut heen gaan. Dan zet Meester hem een standje harder. De trillingen van de terminator gaan heftig door mijn kut heen, tot ik heftig klaarkom. Meester laat de terminator na het klaarkomen nog even doorgaan, waardoor ik het gevoel heb alsof ik in het klaarkomen blijf hangen. Dat ding maakt je serieus helemaal gek en gelukkig lag ik nog vast want het voelt alsof je bijna een meter van de tafel komt. Als Meester de terminator uitzet moet ik even op adem komen. Door het heftige klaarkomen moet ik ineens heel nodig plassen. Meester maakt de touwen los. Pas als ik denk dat ik op wil gaan staan merk ik hoe heftig ik in subspace ben. Ik mag van Meester nog niet gaan staan, omdat ik dan waarschijnlijk door mijn benen zak. Langzaam mag ik op de tafel komen zitten. Hangend tegen Meester aan kom ik een beetje bij. Als ik van de tafel af mag begeleid Meester me gelukkig naar de wc. Als ik klaar ben neemt Meester me weer mee de speelkamer in en mag ik op mijn buik op het bondagebed gaan liggen. Ik mag even bijkomen van Meester.

Geen idee hoe lang ik zo gelegen heb maar als Meester zegt dat ik op mijn rug mag gaan liggen ben ik even in de war. Ik zat nog zo in mijn gevoel dat ik vastgebonden in de folie op tafel lag dat ik verbaasd ben dat ik op bed lig. Ik ga op mijn rug liggen, Meester kleed zich uit en komt tussen mijn benen in. Ik voel de heerlijke pik van Meester mijn kut inglijden. Terwijl Meester me neukt bijt Hij heerlijk hard in mijn borst. Als Meester een paar harde klappen op mijn borst geeft mag ik heerlijk klaarkomen van Meester, waarna ook Meester heftig klaarkomt in Zijn slavin. Als we even zijn bijgekomen krijg ik nog een paar flinke slagen met de Cane op mijn billen. Waarna ik op mijn knieën ga zitten en mijn Meester bedank voor het heerlijke spel.

Lieve Meester dank U wel weer voor de heerlijke avond. Het was echt een super gave ervaring om zonder pijn toch in subspace te raken en even helemaal van de wereld te zijn.
Totale overgave en ontspanning, lekker helemaal wegzweven.

Dikke kus van Uw eigendom moona
XXXXX