Spread Eagle

Ik ben de dagen voordat ik naar Meester en Kate toe ga alweer aan het aftellen. Ik heb er zin in en verlang er naar om voor Meester te mogen lijden. Onderweg naar Meester ben ik flink aan het stuiteren een heerlijk gevoel waar ik intens van kan genieten.

Op het station aangekomen mis ik net de tram, maar ik ben ruim op tijd dus ik red het prima bedenk ik me. Als ik eindelijk in tram zit, ben ik nog steeds lekker aan het stuiteren en diep in gedachte over wat er allemaal gaat gebeuren vanavond. Mijn gedachte worden onderbroken als ik hoor dat de halte waar ik uit moet stappen omgeroepen wordt. Snel pak ik me tas en loop ik naar de deur, ik vergeet op het knopje te drukken, waardoor de tram mijn halte voorbij rijd. Echt weer slimme actie van mij, maar nu kom ik dus wel te laat bij Meester. Bij de volgende halte stap ik snel de tram uit en bel ik Meester om te vertellen dat ik wat later ben. Meester kan er gelukkig wel om lachen, maar door het te laat komen voel ik me nog zenuwachtiger.

Als ik er dan eindelijk ben begroet ik Meester op gepaste wijze. Meester gaat alvast de koffie pakken en dan begroet ik Kate en slaaf p. Als ik alvast mijn schoenen uit wil trekken val ik ook nog bijna om. Sjonge jonge wat ben ik aan het stuntelen vandaag. Je bent lekker bezig vandaag slavin zegt Meester en ik voel de schaamte al door me heen gaan. Ik ga maar gauw bij Meester aan zijn voeten zitten en dan voel ik eindelijk de rust weer een beetje in me terugkomen. Nadat we gezellig wat gedronken en gekletst hebben mag ik me even omkleden van Meester en krijg ik mijn collar en polsbanden om. Meester en Kate hebben mijn hoofd al weer lekker op hol gebracht voordat we naar boven gaan.

Kate gaat met slaaf p naar de speelkamer en Meester neemt mij mee naar de andere kamer. Het voelt best een beetje vreemd en ongemakkelijk om in de slaapkamer van Meester en Kate te staan, maar ook wel weer heel bijzonder. De kamer ziet er in ieder geval erg gaaf uit. Ik moet me uitkleden en krijg een heerlijke knuffel van Meester. Meester loopt om me heen en blijft achter me staan. Ik voel de hand van Meester over mijn hals heen naar mijn neus en mond glijden. Een heerlijk gevoel trek door me heen als Meester de controle over mijn adem heeft en ik voel hoe ik me helemaal ontspan. Meester houd me bij mijn haren vast en begeleid me naar het bed.

Ik moet voorover op bed gaan liggen en Meester warmt mijn billen heerlijk op. Eerst een heerlijke spanking met Zijn handen en daarna met de Slapper. Als ik weer moet komen staan van Meester pakt Meester de nieuwe tepelklemmen. De klemmen lijken op zich niet heftig maar als ze op mijn tepels staan is het toch behoorlijk gevoelig. Aan de klemmen zit een klein draaiknopje waarmee Meester de klemmen kan stellen. Ik merk al gauw dat Meester maar heel subtiel aan het knopje hoeft te draaien en de klemmen geven een geheel ander gevoel. Als Meester de klemmen op mijn tepels heeft gezet voelen ze lekker en best geil. Met het kettinkje aan de klemmen trekt Meester me iets meer naar zich toe wat erg gevoelig is. Meester draait de klemmen iets strakker aan, een pijnscheut trekt door mijn tepels heen. Ik sta te kronkelen en te smeken voor Meester. Wees maar blij dat ik je er geen jumping jacks mee laat doen zegt Meester. En ik probeer maar zo stil mogelijk te staan al lukt dat niet erg.

Als Meester de spanning er weer wat afhaalt geven de klemmen een heerlijk geil gevoel. Zo zegt Meester, toen je de oefeningen met de kettlebells deed, hoe vaak heb je die oefening gedaan? (Ik heb geen idee meer hoe die oefening heet maar Meester had er een naam voor) Dat weet ik niet Meester antwoord ik. Meester draait de klemmen wat strakker en ik voel weer een pijnscheut door mijn tepels gaan. Ja maar Meester piep ik, ik weet het echt niet, want ik heb gewoon het filmpje gevolgd. Oké zegt Meester en hoe vaak heb je me van de week foto’s van de marks gestuurd? Maar 1 keer Meester antwoord ik terwijl ik de schaamte door me heen voel gaan.

Dat ben ik niet van je gewend moona, zegt Meester. Nee Meester ik weet het. Ergens wist ik al dat ik daar wat over te horen zou krijgen maar ik heb het gewoon erg druk gehad die week waardoor ik het steeds vergat om foto’s te maken. Nu draait Meester ook de andere klem aan. Weer voel ik een heftige pijnscheut nu door mijn andere tepel gaan. Meester maakt één van de klemmen los en trekt me aan het kettinkje mee naar de hoek van het bed. Meester doet het kettinkje om de spijl van het bed heen, zodat de spijl tussen mij en het kettinkje zit, en maakt de klem weer aan mijn tepel vast. Meester streelt over mijn lichaam. De klemmen zitten strak om mijn tepels, iedere keer wanneer ik beweeg voel ik de pijn door mijn tepels trekken. Het voelt lekker en geil, maar de pijn maakt dat ik toch probeer stil te staan, al maakt Meester me het niet makkelijk.

Je moet wel stil staan zegt Meester, want wat gebeurd er als je niet stil staat? Dan doe ik mezelf pijn Meester zeg ik. Meester legt zijn hand weer over mijn mond en neus. Ik word zo geil van breathplay dat het me niet meer lukt om stil te staan en de druk op mijn tepels alleen maar heftiger wordt. Meester maakt de klemmen weer los en ik moet van Meester op mijn rug op bed gaan liggen.

Meester pakt de touwen en begint het touw te knopen op een manier die ik nog niet eerder had gezien. Meester maakt het touw aan mijn pols vast en bind het vast aan de spijl van het bed. Een verlangend en stuiterend gevoel gaat door me heen als ik weet dan Meester me vast gaat binden. Ook mijn andere pols word aan de andere kant van het bed aan de spijl vastgemaakt. Meester pakt nog meer touw en bind ook mijn enkels vast aan weerszijde van het bed. Ik lig nu helemaal open en gespreid op bed. Dit heet de spread eagle zegt Meester. Meester komt tussen mijn benen inzitten en streelt mijn lichaam zo zacht dat het kietelt. Nee Meester nee smeek ik, maar dat maakt het voor Meester alleen maar leuker. Meester gaat door met kietelen zelfs onder mijn voeten wat me echt helemaal gek maakt.

Door de bondage kan ik geen kant op en gil ik het uit stop Meester stop. Ik weet op een gegeven moment gewoon niet meer wat ik moet voelen. Ik krijg de slappe lach, maar het is te heftig en ik wil dat het stopt, maar het is ook weer lekker. Ik weet het niet meer. Dan pakt Meester de blinddoek en doet Meester die bij me om. Even is het stil in de kamer. Ik probeer me te focussen op wat ik hoor, maar Meester doet zo zacht dat ik niks hoor. Ik voel iets heel zachts over mijn lichaam gaan. Het is in het begin wel uit te houden tot Meester een gevoelig plekje raakt in mijn zij en iedere aanraking weer begint te kriebelen. Meester gaat met het zachter ding over heel me lichaam heen. Weer is het gekmakend en bijna niet uit te houden. Als Meester met het zachte ding mijn oor raakt hou ik het bijna niet meer uit.

Ik lig dubbel van het lachen maar ik wil dat het stopt, ik word gek van dat zachte gekriebel. Het voelt lekker maar het is te heftig. Wat een martelgang! Ik voel een heftig verlangen naar pijn in me op komen. Als Meester stopt met het zachte ding waarvan ik nog steeds niet weet wat het was, voel ik wat scherps over mijn huid glijden. Een heerlijk verlangend en geil gevoel trekt door me heen als ik door heb dat het het mes is. Ik vind het heerlijk als Meester het mes gebruikt. De spanning, de angst, de opwinding. Ik geef me er aan over en voel hoe het mes over mijn lichaam glijd. Ik voel het mes over mijn benen, buik en borsten heen glijden. Als Meester met het mes lang mijn keel heen glijd, voel ik de spanning in mijn lichaam stijgen, de spanning en overgave aan Meester maken me geil en ik voel mijn kut nat worden.

Meester prikt met de punt van het mes in mijn tepels. Het is eng maar super spannend, overgeleverd aan Meester en Zijn vlijmscherpe mes. Meester glijd met het mes weer verder over mijn lichaam en ik voel hoe de scherpe punt in mijn klit en kut prikt. Weer stijgt de spanning in mijn lichaam, wat kick ik toch op knifeplay. Meester doet de blinddoek af en pakt de zweep. Ik krijg flink wat harde slagen met de zweep op mijn buik en borsten. De pijn is heerlijk maar ook heftig als ik het door mijn huid voel trekken. Ik merk aan mezelf dat ik de zweepslagen aan de voorkant ook steeds spannender en lekkerder ga vinden. Meester trekt Zijn broek uit en komt op me liggen. Ik voel de heerlijke pik van Meester mijn kut in glijden.

Binnen 10 tellen kom je klaar zegt Meester. Meester stoot 10 keer hard en diep in mijn kut waarna ik heerlijk klaarkom. Echt geweldig hoe Meester mijn klaarkomen bepaald. Meester staat op en pakt de Cane. Ik krijg een paar harde slagen met de Cane, de Cane slagen zijn heftig, vooral die op mijn bovenbenen zijn heftig en daar blijft de pijn ook lang aanhouden. Als Meester de touwen losmaakt draait Meester me op mijn buik. Weer maakt Meester de touwen vast. Mijn kont en rug moeten er nu aan geloven en ook hier krijg ik een paar flinke slagen met de zweep en Cane. Ik voel me helemaal zweverig en ontspannen. Meester komt weer tussen mijn benen zitten en ik voel Zijn pik tegen mijn kont aan drukken. Ik verlang er naar dat Meester me in mijn kont neukt. Ondanks dat ik regelmatig van Meester moet oefenen met de buttplug blijft het toch een heel gevoelig moment als Meester mijn kont in glijd. Maar als ik de pik van Meester mijn kont in voel glijden voelt het heerlijk en super geil.

Weer moet ik van Meester binnen een paar tellen klaarkomen. Als ik heerlijk klaargekomen ben komt Meester even bij me liggen en ik mag even bijkomen in de armen van Meester. Als ik wat bijgekomen ben gaan we naar beneden wat drinken. Kate en slaaf p komen ook naar beneden. We drinken en kletsen gezellig wat. Als we weer naar boven gaan wisselen we van kamer. Meester neemt me mee naar de speelkamer en klapt het bondagebed uit. Ik moet van Meester op mijn knieën op het bed gaan zitten. Meester pakt de Cane en ik krijg een paar flinke Cane slagen die behoorlijk heftig zijn als ik zo zit. Ik moet van Meester op mijn rug gaan liggen. Meester komt op me liggen en ik voel Zijn pik mijn kut in glijden. Meester neukt Zijn slavin tot ook Meester heftig klaarkomt. Als we een beetje bijgekomen zijn zegt Meester, zo ik ga je nog even slaan. Ik moet van Meester op mijn buik gaan liggen en Meester pakt de Cane. Ik krijg een paar harde slagen met de Cane van Meester. Hoeveel van deze harde slagen kun je hebben vraagt Meester. 12 Meester zeg ik, en Meester verdubbelt die slagen per bil. De slagen van de Cane zijn heftig, vreselijke pijn maar heerlijk. De slagen op mijn benen zijn zo heftig dat het bijna niet is vol te houden. Maar als de pijn langzaam wegtrekt vloeien ook die weer over in een heerlijk genot. De laatste slagen van de Cane, zorgen dat ik wegzweef, ik voel me leeg en ontspannen. De tranen prikken in me ogen. Na de 24 harde slagen krijg ik nog flink wat slagen met de witte zwepen. Als Meester naast me komt liggen kruip ik tegen Hem aan, verlangend naar de geborgenheid van de armen van Meester.

Lieve Meester dank U wel voor de heerlijke avond. Weer nieuwe ervaringen en echt geweldig hoe ik merk en voel hoe ik me steeds meer over kan geven aan het spelen met het mes. Ik heb weer heerlijk genoten en weer heerlijk voor U mogen lijden.


Dikke kus van Uw eigendom moona XXXXX