slavin moona_B

VSSM 2016 nieuwjaar

We zijn weer bij de VSSM. Als we iedereen begroet hebben en onze spullen hebben opgeruimd gaan we eerst wat drinken in de bar. Al snel neemt Meester me mee naar boven naar een kamer.

In de kamer pakt Meester een rood latex masker uit Zijn koffer. Ik krijg de latex masker op van Meester. Het voelt enerzijds een beetje eng dat strakke om  mijn hoofd maar ergens intrigeert het me ook en voelt het ook wel lekker en spannend. Ik kijk in de spiegel hoe ik eruit zie. Het voelt vreemd en het ziet er apart uit. Ik moet erg wennen aan hoe ik eruit zie zo en ik weet eigenlijk niet zo goed op dat moment wat ik ervan moet vinden.

Meester vind het voor nu even genoeg en het masker mag weer af. Dit was gewoon even om aan het idee en het gevoel te wennen. Ik moet me uitkleden van Meester. Meester gaat op het randje van het bed zitten en ik moet over Zijn knieën gaan liggen en krijg ik een heerlijke spanking van Meester.

Als ik weer overeind mag komen van Meester moet ik op mijn rug op het bed gaan liggen. Meester pakt de touwen uit zijn koffer. Ik moet mijn benen optrekken en Meester maakt de touwen om mijn benen vast. Als mijn benen gebonden zijn moet ik gaan zitten van Meester. Meester helpt me overeind en komt achter me zitten. Ik moet mijn armen tussen mijn benen houden en Meester maakt de bondage af.

Het voelt heerlijk en ontspannen om zo tegen Meester aan te zitten en de touwen langs mijn lichaam te voelen glijden. Ik geniet van het ontspannen gevoel en vergeet al gauw de omgeving om me heen. Als de bondage klaar is ben ik als een balletje bij elkaar gebonden en moet ik op mijn rug gaan liggen. Mijn kont en kut liggen nu helemaal open en toegankelijk voor Meester.

Ik krijg wat heerlijk slagen met de zweep van Meester. Dit is nu extra gevoelig maar heerlijk als ik er zo bij lig. Meester pakt de Cane erbij. De Cane komt nu toch heftiger binnen dan anders, een gloeiend gevoel trekt door mijn huid heen. Toch maakt het heftige gevoel me ook nu weer erg geil. Meester pakt de pussypump en zet deze op mijn kut. Meester voert de druk op mijn kut behoorlijk op en ik voel hoe mijn kut opzwelt in de pomp. Het voelt heerlijk en geil.

Meester speelt met mijn tepels en ik voel een heerlijk signaal naar mijn kut toe gaan. Door de druk van de pussypump lukt het me niet om klaar te komen. Meester laat de druk weer zakken en haal de pussypump weg. Wil je klaarkomen of Cane slagen vraagt Meester. Cane slagen Meester antwoord ik. Je bent echt een pijnsletje aan het worden hé zegt Meester. Ik voel een beschamend gevoel door me heen trekken als Meester dat zo zegt, al weet ik wel dat Meester gelijk heeft.

Meester vraagt hoeveel ik er kan hebben, 10 Meester zeg ik. De Cane slagen zijn hard en behoorlijk heftig. Na de eerste paar harde Cane slagen die ik krijg van Meester ben ik even bang dat ik het niet vol ga houden en probeer ik terug te krabbelen en zeg ik Meester ik bedoelde eigenlijk 5 slagen met de Cane. Meester kijkt me doordringend aan. Je gaat me nu toch niet teleurstellen hé slavin. Nee Meester jammer ik. Natuurlijk wil ik dat ook helemaal niet, hoe heftig het ook is. Ik wil het volhouden voor Meester en ik onderga ook de laatste paar slagen met de Cane. Ik voel de marks gewoon opkomen zo zeer doet mijn kont, maar toch voelt het ook weer heerlijk en geil en ik ben trots dat ik het heb volgehouden voor Meester.

Meester maakt de touwen los en als ik weer een beetje ben bijgekomen gaan we naar beneden wat drinken. Als we wat gedronken hebben gaan we opzoek naar Kate. Kate is aan het spelen met haar slaaf. Terwijl Meester staat ga ik aan de voeten van mijn Meester zitten en kijken we naar het spel.

Kate maakt het haar slaaf erg moeilijk. Het is mooi om te zien en het verwarrende gevoel en het niet meer weten zo herkenbaar.  We blijven nog even kijken hoe Kate haar slaaf flink onder handen neemt en gaan dan weer naar beneden. Ook Kate en haar slaaf komen naar beneden, even tijd om wat te drinken en te kletsen, voordat Meester me weer mee naar boven neemt. Ik kleed me uit en ik moet van Meester weer op het bed gaan liggen.

Meester neemt me flink onder handen met een zweep, ik weet eerlijk gezegd niet meer welke. Meester wisselt 2 zwepen met elkaar af eerst een paar slagen met de ene en dan met de andere. Het geeft een apart gevoel omdat ik me steeds net niet aan het gevoel van de ene zweep kan overgeven als ik de andere alweer voel. Als ik de heftige slagen door mijn huid voel trekken krijg ik al snel een heerlijk zweverig gevoel in mijn hoofd.

Ik moet gaan staan van Meester. Meester wil me de zweep aan de voorkant laten voelen. Ik sta niet echt heel stevig maar ik ben nieuwsgierig naar hoe de zweep aanvoelt op mijn buik. Als ik de heftige klap van de zweep op mijn buik terecht voel komen zak ik door mijn benen. Die was hard, heftig en kwam behoorlijk binnen. Maar deze zweep voelt echt wel lekker hard, pijnlijk maar ook geweldig aan.

Ik mag van Meester weer op het bed gaan liggen. Dat voelt wel even beter omdat ik me nogal zweverig voel. Ik voel me zo zweverig dat ik ook niet meer precies weet met welke zwepen Meester nog meer geslagen heeft. Als ik op mijn rug moet gaan liggen van Meester laat Meester me 2 keer achter elkaar squirtend klaarkomen.

Ik moet weer op mijn buik gaan liggen en Meester zegt dat ik nog 10 harde slagen krijg. Ik mag kiezen van Meester of dat met de Cane is of met de zweep waarmee Hij mij op mijn buik sloeg. Ondanks dat ik die zweep ook geweldig vind wil ik de Cane ook niet missen. Dus ik zeg 5 met de Cane en 5 met die andere zweep Meester. Ik krijg eerst de 5 heerlijk harde slagen met de Cane van Meester. Daarna mag ik gaan staan en krijg ik de 5 harde slagen met de zweep op mijn buik. De slagen met die zweep zijn heftig en pijnlijk. Een heerlijk spannend gevoel trekt door me heen als ik de zweep op me af zie komen. En het geeft me een enorme kick als ik zo intens mag lijden voor mijn Meester.

Na de zweepslagen moet ik van Meester op mijn buik op bed gaan liggen. Ik krijg een heerlijke slagenregen, steeds harder, steeds intenser. De tranen staan in me ogen en een ontspannen leeg gevoel gaat door me heen. Meester komt naast me liggen, verlangend naar de geborgenheid kruip ik dicht tegen Hem aan. Heerlijk die Meesterlijke armen om me heen.

Lieve Meester wouw dit was een heftig avondje. Dank U wel dat ik zo intens voor U mocht lijden. De harde slagen die mooie marks op mijn lichaam achterlieten, waar ik nog dagen van heb na kunnen genieten.

Dank U wel Meester
Lekkere knuffel en dikke kus van Uw eigendom
moona XXXXX