slavin moona_B

Birthday spanking 2

Het is de avond voor mijn verjaardag en ik ga met Meester en Kate mee naar Ellipsis. Van Meester kreeg ik de opdracht om thuis mijn plugje in te doen en zo onderweg naar Meester te gaan. Dit is de eerste keer dat ik met het plugje in naar buiten ga. Ergens is het wel een beetje eng omdat ik maar hoop dat die er niet uit floept, maar het is ook weer super spannend. Als ik bij Meester aankom en de trap op loop staat Meester me bovenaan de trap met een doordringende blik aan te kijken. Als ik de blik van Meester zie, sta ik stil op de trap. Ik voel me klein worden en een onderdanig gevoel trekt door me heen. Wat is er Meester vraag ik en Meester begint te lachen.

Opluchting gaat door me heen, want even was ik bang dat ik wat verkeerds had gedaan. Ik begroet mijn Meester en Kate en er is nog even tijd om koffie te drinken. Als ik me heb omgekleed doet Meester de collar en polsbanden bij me om en vertrekken we richting Ellipsis. De nieuwe ruimte van Ellipsis ziet er mooi en ruimtelijk uit met voldoende ruimte om te spelen. Na wat rondgekeken te hebben bestel ik wat te drinken voor ons en bied ik de drankjes aan mijn Meester en Kate aan. We gaan in het zitgedeelte zitten. Meester en Kate op de bank en ik heerlijk aan de voeten van Meester.

Als we wat gedronken hebben neemt Meester me mee naar de andere kant van de ruimte. Meester zet me neer bij een soort bok en daar moet ik op Hem wachten als Hij Zijn koffer gaat halen. Ik word afgeleid door het stel naast ons wat aan spelen is en kijk hoe hun aan het spelen zijn. Als Meester terug komt merkt Hij dat ik wat afgeleid ben en zegt Hij dat ik mijn focus op Hem moet houden. Meester heeft gelijk, dat is iets wat ik nog wel moet leren, omdat ik soms teveel ben afgeleid door de dingen die om me heen gebeuren. Ik moet mezelf uitkleden van Meester en mijn spullen op de stoel neerleggen.

Dit is één van de eerste keren dat ik aan mezelf merk dat ik me niet ongemakkelijk voel als ik me uitkleed. Meester doet me de blinddoek om en ik moet voorover gebukt bij de bok gaan staan. Door de blinddoek is mijn focus direct weer op mijn Meester gericht.

Met de tigernail krast Meester heerlijk over mijn lichaam wat me helemaal in de stemming brengt. Meester pakt een zweep, een heerlijk gevoel gaat door me heen als ik de eerste zweepslagen op mijn huid voel. De pijn en genot trekken heerlijk door mijn lichaam heen als ik de verschillende zwepen van Meester voel. Als ik mag gaan staan haalt Meester de blinddoek af en moet ik midden in de ruimte gaan staan, zodat Meester de langere zwepen kan gebruiken. Ook heeft Meester zwepen die ik nog niet ken, ze voelen heftig en pijnlijk, maar ik vind het heerlijk als Meester me zo onderhanden neemt.

Meester merkt aan me dat ik steeds meer kan hebben en zegt dat Hij trots is op Zijn slavin. Meester zegt dat het even genoeg is voor nu omdat het bijna 12 uur is en het dus bijna tijd is voor mijn birthday spanking. Meester ruimt de spullen op en ik mag me weer aankleden.

Ik zit weer heerlijk bij de bank aan de voeten van mijn Meester als Meester laat weten dat het 12 uur is en verjaardag liedjes begint te zingen. Schaamte gaat door me heen, ik vind het vreselijk als de aandacht zo op mij gericht is en Meester weet dat maar al te goed. Degene die bij ons zitten feliciteren me allemaal en ik moet van Meester meelopen naar de tafel. Ik moet mijn rokje uitdoen van Meester, mijn corset mag ik aanhouden.

Ik buig voorover op de tafel als ik de eerste birthday spanking krijg van Meester. Meester slaat hard en het door het tempo waarmee Meester slaat lukt het me niet om het tellen bij te houden. Ik ben ook blij dat Meester er niet naar vraagt. Dan is Kate aan de beurt. Ook Kate slaat behoorlijk hard en snel achter elkaar op mijn steeds meer gevoelig wordende billen.

Als Ronald aan de beurt is, voel ik nog een klein beetje weerstand in me opkomen. Al is het al een heel groot verschil met dik een jaar geleden, sta ik nog steeds niet heel erg te juichen als anderen aan me zitten. Meester merkt dit volgens mij aan mijn lichaamshouding en komt voor me staan om me vast te houden. Het voelt veilig en vertrouwd dat Meester me vasthoud en de weerstand zakt weg als ik de handen van Meester voel.

Als ik ook van conny de spanking heb gehad is ilse aan de beurt. Ilse is niet zo van het slaan, een heel herkenbaar gevoel voor mij. Ik vind het ook niet fijn als ik een ander moet slaan. Ilse kiest ervoor om te strelen over mijn behoorlijk gevoelige billen, wat zo gevoelig is dat ik heen en weer sta te kronkelen.

Meester zegt dat Hij de slagen voor wel geeft en ik krijg van Meester nog een keer een heerlijk heftige spanking. Ik mag me weer aankleden van Meester en mijn billen gloeien en voelen behoorlijk pijnlijk aan als ik mijn rokje erover heen trek.

We gaan weer even zitten om met elkaar nog wat te drinken. Naast ons wordt iemand op het liggende kruis vastgebonden, ze gaan een spel doen met water. Het kruis ligt schuin zodat de slavin met haar hoofd naar beneden ligt. Als Meester en ik er naar toe lopen om te kijken word aan Meester gevraagd of Hij wil assisteren.

De slavin krijgt een doek over haar hoofd waar water overheen word gegoten. Meester en nog iemand anders staan er naast om de slavin omhoog te trekken als het teveel word. Het is best heftig om te zien, maar ook ontzettend gaaf. De angst de spanning, maar ook het vertrouwen en de overgave. Het ziet er gaaf uit.

Als Meester weer terug is mag ik even met Kate mee om te gaan roken. Er komen wat meer mensen bij en we staan gezellig te kletsen in de rookruimte. We staan eigenlijk zo gezellig te kletsen dat ik even vergeet hoe lang ik al weg ben. Ga jij eens gauw naar je Meester toe zegt Kate. Oeps denk ik, als Meester maar niet vind dat ik te lang ben weggebleven en gauw ga ik opzoek naar Meester.

Meester staat aan de andere kant van de ruimte, Hij staat te praten en ik loop snel naar Hem toe. Meester houd me vast en gaat verder met Zijn gesprek. Even vraag ik me af of ik nu aan zijn voeten moet gaan zitten, omdat Meester dat wel eens gezegd heeft als Hij in gesprek is. Maar Meester zegt er niks over en houd me vast, dus ik blijf stilletjes staan wachtend tot Meester klaar is met praten.

Als Meester klaar is neemt Hij me mee naar de tafel. Ik moet me uitkleden van Meester en Meester gaat Zijn koffer halen. Ik moet van Meester op mijn buik op de tafel gaan liggen. Met verschillende zwepen krijg ik er flink van langs van Meester. Het voelt heftig, soms bijna niet uit te houden maar lekker en geil.

Dan pakt Meester de korte Cane. Meester slaat ritmisch maar wat harder dan anders op mijn billen. De heerlijke slagen van de Cane trekken door mijn huid en kut en maken me super geil tot ik heerlijk klaar mag komen van Meester. Na het klaarkomen krijg ik van Meester nog behoorlijk wat harde slagen met de Cane.

Als ik me om mag draaien laat Meester me ook aan de voorkant heerlijk lijden voor Hem. Meester laat Zijn vingers over mijn kut en klit heen glijden. Als ik bijna klaarkom stop Meester. Ik zeg tegen Meester dat ik dat echt niet lief van Hem vind. Ow zegt Meester weet je dat heel zeker. Ja Meester dat is echt niet lief zeg ik, terwijl ik weet dat ik Hem daarmee uitdaag.

Oké zegt Meester streng, draai je maar weer om. En weer krijg ik er flink van langs op mijn billen. Mijn billen doen nu echt heel pijn en ik vrees dat ik hier nog wel dagen lang last van zal houden als ik ga zitten. Ik krijg nog een heerlijke slagenregen van Meester gevolgd door de paardenharenzweep. Een snijdende prikkende pijn van de zweep trekt door me huid heen, maar voelt heerlijk heftig en geweldig. Als ik me weer om mag draaien laat Meester Zijn slavin alsnog heerlijk klaarkomen.

Lieve Meester dank U wel weer voor de heerlijke heftige avond. Echt super om te merken dat we steeds een stapje harder en heftiger gaan. Ik heb er heerlijk van genoten om zo voor U te mogen lijden.

Dank U wel!
Lekkere warme knuffel van Uw eigendom
Dikke kus moona XXXXX