slavin moona_B

Rad van Fortuin

Ik ben met Meester onderweg naar de studio van Kate. Dit wordt de tweede keer dat ik naar de studio ga. Een heerlijke spanning en stuiterend gevoel gaat door me heen om weer een keer met Meester in de studio te mogen spelen. Als we bij de studio HouseOfSubMission aankomen laat Kate ons binnen.

We begroeten en Kate en drinken we eerst wat koffie. Na een tijdje gezellig kletsen neemt Meester me mee naar de voorkamer in de studio. Meester gaat op de stoel zitten en ik moet me uitkleden. Meester wijst naar de grond voor zich en ik ga op mijn knieën voor Meester zitten. Meester doet de collar en de polsbanden bij me om. Het heerlijke onderdanige gevoel trekt door me heen. Meester wijst naar Zijn benen en ik ga over Zijn knieën liggen. Na een paar flinke petsen op mijn kont zegt Meester dat Hij er even iets bij gaat pakken want anders doet Hij Zijn handen zeer. Terwijl ik over Meester Zijn knieën lig rommelt Hij wat in zijn koffer.

Net als ik me afvraag wat Meester aan het pakken is voel ik de eerste klap op mijn kont. Die komt hard binnen en de pijn trekt na iedere klap steeds heftiger door mijn huid heen. Meester laat zien waar Hij mee slaat. Ik zie het kleine plankje en ik schiet in lach. Voor de kerst had ik mijn Meester en Kate een zelfgemaakt pakketje met allerlei dingetjes cadeau gedaan. Eén van de dingen was dit kleine plankje die ik er voor de grap bij had gedaan, omdat die me deed herinneren aan de olijfboomhouten plank waar Meester wel eens mee slaat. Stom dat ik er eigenlijk niet over nagedacht had dat Meester die wel eens zou kunnen gaan gebruiken. Ik kan me ook gewoon niet voorstellen dat dit kleine plankje zo intens en pijnlijk aan kon voelen. Ik krijg van Meester 20 slagen met het plankje, per bil natuurlijk. En ik raak door de heftigheid van de slagen de tel weer kwijt.

Als ik weer mag gaan staan gloeien mijn billen heerlijk en voelen pijnlijk aan.
Ik moet van Meester de stang boven mijn hoofd vast houden en Meester maakt met touw een bondage om mijn bovenlichaam heen. Het touw voelt heerlijk om me lichaam heen. Als de bondage klaar is moet ik van Meester in het midden van de kamer gaan staan. Meester maakt aan de elektronisch takel een ring vast en zet me daar met de bondage aan vast. Dan maakt Meester touwen vast aan mijn benen en maakt ook deze aan de ring vast zodat ik los kom te hangen van de grond. Het los van de grond zijn voelt dit keer nog enger dan bij Meester thuis want ik ken deze takel niet. Meester takelt me nog verder op waardoor ik nog hoger kom te hangen dan ik normaal gewend ben. Zo hoog vind ik echt eng en mijn ademhaling veranderd wat paniekerig. Meester komt bij me staan, je angsten overwinnen moona zegt Meester, focus je op mij en het vertrouwen.

Ik focus me op mijn Meester en voel me wat rustiger worden. Meester roept Kate erbij zodat Zij de suspension van Meester kan bewonderen. Als Meester me weer laat zakken voel ik me toch wel een beetje opgelucht. Even heb ik tijd om bij te komen, maar dan takelt Meester me weer op. Doordat ik zo gespannen ben voelt de bondage zwaar. De spanning in combinatie met de angst en ook weer het heerlijke gevoel van de touwen maken dat ik me een beetje zweverig voel. Als Meester me op de grond laat zaken maakt Hij de touwen van mijn buik en benen los. Als ik weer mag staan zit ik nog steeds met de bondage om mijn borst aan de ring vast. Ik voel me nog wat slap en zweverig.

BDSM Rad van FortuinMeester pakt de Russische Bullwhip en laat me die met een paar slagen voelen. Deze voelt heftig en Meester zegt dat ik er 20 slagen mee krijg. De slagen laten pijnlijke striemen achter in mijn huid en na volgens mij 10 slagen sta ik weg te spacen op het heerlijke maar pijnlijke gevoel. Meester pakt het mes en laat het mes langs mijn lichaam glijden. Het mes is heftig en behoorlijk scherp, het blijft een wat eng gevoel. Maar het mes in de hand van mijn Meester zorgt voor vertrouwen en overgave. De spanning als het mes over mijn keel, mijn lichaam en kut heen glijdt is intens en geil. Het voelt heerlijk om daar helemaal aan over te geven. Ik voel me wat wiebelig op mijn benen en Meester begeleid me naar de grond. Terwijl ik tegen Meester leun en heerlijk weg aan het spacen ben vol overgave maakt Meester de bondage los.

Meester klapt het bed naar beneden en ik moet op handen en knieën op bed gaan zitten. Ik krijg de andere 10 slagen met de Russische Bullwhip die pijnlijk door mijn huid heen trekken. Meester vraagt Zich af welke ik heftiger vind, de Russische Bullwhip of Mevrouw U. Meester geeft me een paar slagen met Mevrouw U die bijtend door mijn huid heen gaan. Het is lastig kiezen, want allebei de zwepen zijn behoorlijk heftig maar laten een andere pijn achter. Maar toch kies ik voor Mevrouw U, ik kan haar natuurlijk niet telleurstellen.

Meester zegt dat ik op mijn buik moet gaan liggen en pakt de Cane. Meester slaat een paar keer heel hard met de Cane op mijn billen. Meester slaat écht hard en de heftige pijn van de Cane trekt door mijn billen en vloeit weer over naar het heerlijke genot. Meester vraagt hoeveel van deze harde slagen kan je hebben slavin. Ik wil lijden voor mijn Meester, de pijn het genot het zweven. 20 slagen Meester zeg ik. Zo zegt Meester, jij durft en dat maakt de drang om  het vol te houden voor Meester alleen maar groter. De slagen met de Cane zijn behoorlijk heftig en na iedere slag wordt het alleen maar gevoeliger. Maar het heerlijke signaal naar mijn kut na iedere slag voelt heerlijk en geil. Na 15 behoorlijk harde slagen pakt Meester een zwaardere Cane en ik weet al dat de laatste 5 slagen nog heftiger zullen worden. De slagen zijn heftig en ik kreun het uit van de pijn en het genot. Als ik de 5 slagen gehad heb mag ik de Cane een kusje geven van Meester. Ik voel me heerlijk en mijn hoofd is leeg en zweverig.

Ik krijg nog wat slagen met een andere zweep op mijn rug en billen al weet ik even niet meer welke zweep. Als ik me om mag draaien pakt Meester een groot apparaat. Meester noemde hem geloof ik Robocop. Meester doet er een condoom omheen en zet het apparaat op mijn klit. Een behoorlijk heftige trilling trekt door mijn kut heen en net als ik bijna klaarkom stopt Meester. Het gevoel blijft wat na sudderen maar trekt langzaam weg. Weer zet Meester het apparaat op mijn klit, de heftige trilling trekt weer door mijn kut heen tot ik heftig klaarkom. Meester haalt het apparaat van mijn kut af maar de heftige trilling blijft doorgaan waardoor het klaarkomen langer en heftiger is.

Als ik een beetje ben bijgekomen neemt Meester me mee naar binnen. Ik moet van Meester bij het rad gaan staan. Het rad waar ik een tijdje geleden een beetje lacherig over deed omdat ik me niet kon voorstellen wat voor effect dat zou hebben. Meester helpt me om op de stepjes van het rad te gaan staan.

Vriendelijke floggers Meesteres Kate komt erbij en samen maken Meester en Kate de riempjes vast. Als Meester het rad heen en weer beweegt merk ik voor het eerst hoe intens alleen de schommeling aan het rad al is. Steeds een stukje verder maar net niet over de kop. Het spannend en het voelt heerlijk, maar ook eng. Kate komt op het idee dat Meester er een filmpje van maakt terwijl Zij aan het rad draait. Kate zet het rad in beweging, Kate, Kate, Kate! roep ik het uit en ik geef een gil wanneer ik over de kop ga. Dit is echt veel heftiger en intenser dan ik had verwacht, maar de heerlijke spanning en adrenaline zijn ook een vreselijke kick. Kom zegt Kate tegen Meester we kijken wie het sterkste is en Meester en Kate gaan aan weerszijde van het rad staan om zo om de beurt aan het rad te trekken. Dat heen en weer bewegen is spannend omdat ik steeds niet weet hoever Ze gaan en of ik over de kop ga, wat toch wel een eng gevoel is.
Kate lijkt steeds enthousiaster te worden en pakt er een zweep bij. Terwijl Kate aan het rad draait slaat Meester met de zweep op mijn buik en bovenbenen. Als het rad weer stil hangt vraagt Meester wat heftiger was, het rad of de zweepslagen. Ik weet het niet Meester antwoord ik. Het is allebei heftig, het rad voelt heftig en spannend maar de zweepslagen ook omdat ik nu niet weet waar ze terecht komen. Tja dan moet het opnieuw zegt Meester. En weer draait Kate me over de kop aan het rad terwijl ik van Meester de zweepslagen krijg. En vraagt Meester wat was heftiger. Het rad Meester antwoord ik terwijl ik sta bij te komen. Ik voel de striemen die de zweep heeft achtergelaten in mijn huid nog na prikken. Als Meester van het rad heeft losgemaakt voel ik de heftigheid van het rad nog even nagonzen in mijn lichaam. Ik bedank mijn Meester en Kate door Hun voeten te kussen. Met een heerlijk nagenietend gevoel mag ik me aankleden van Meester. We kletsen nog even na voordat we ergens een hapje gaan eten. Ik heb mijn collar om, dit is voor het eerst in een openbare gelegenheid zonder jas dat ik mijn collar draag. Het voelt spannend maar ik voel me super trots dat ik gecollard mee mag met Meester en Kate.

Lieve Meester en Kate dank jullie wel weer voor de heerlijke, spannende nieuwe ervaringen.


Ik vond het weer heerlijk om voor U te mogen lijden Meester en ik heb intens genoten van de heerlijke spanning en de energie waarmee Jullie spelen.


Lekkere knuffel en dikke kus van Uw slavin
moona XXXX