slavin moona_B

Kieteldood

Ik ben weer met Meester en Kate bij de VSSM. Alles is een beetje ingericht in de sinterklaassfeer. Na wat gedronken te hebben neemt Meester me mee naar boven. In de kamer moet ik me uitkleden van Meester. Meester pakt de roe uit Zijn koffer (hoe kan het anders haha) Meester gaat op het randje van het bed zitten en ik moet over Zijn knieën gaan liggen. Na een paar flinke slagen zegt Meester dat Hij met Zwarte Piet heeft afgesproken dat ik 25 slagen met de roe krijg. De eerste slagen van de roe doen eigenlijk geen pijn, voelt zelfs best lekker. Maar des te meer slagen ik krijg des te zeerder mijn billen gaan doen. Als ik de 25 slagen heb gehad vraagt Meester, wat zeg je dan? Dank U wel Meester antwoord ik. Nee, zegt Meester je had dank je wel Zwarte Piet moeten zeggen dus nu moet het opnieuw! Ik begin te lachen, mijn Meester weet de regels altijd weer leuk aan te passen. Weer krijg ik 25 harde slagen met de roe, die nu toch wel wat heftiger aanvoelen. Dank je wel Zwarte Piet zeg ik als ik de 25 slagen heb gehad. Nee zegt Meester weer, deze had je van mij omdat je het daarnet fout had. Lachend sputter ik tegen, nee Meester dat is echt niet eerlijk! En Meester laat het hier gelukkig bij. Mijn billen zijn inmiddels in ieder geval goed opgewarmd.

Als ik weer mag gaan staan pakt Meester het touw uit Zijn koffer. Meester maakt een bondage om mijn borsten heen waardoor mijn borsten helemaal worden afgebonden. Het touw zit lekker strak waardoor mijn borsten en tepels super gevoelig worden als Meester er met Zijn handen langs streelt. Ik moet van Meester op mijn buik op bed gaan liggen. Ik steun wat op mijn ellenbogen, omdat het best pijnlijk voelt om op mijn afgebonden borsten te gaan liggen. Meester heeft dat door en zegt dat ik gewoon plat moet gaan liggen. Ik krijg weer wat heerlijke slagen met wat zwepen. Heerlijk weer hoe Mevrouw U gemene beten achterlaat in mijn huid. Ik ben Mevrouw U in de loop der tijd toch wel steeds meer gaan waarderen. Heftig, pijnlijk maar ook heel lekker. Ook met de Cane krijg ik weer flink wat harde slagen, die blijft toch echt mijn favoriet! De heftige pijn, overvloeiend naar het heerlijke genot. Als ik op mijn rug moet gaan liggen van Meester moet ook mijn kut eraan geloven. Ik krijg wat slagen met de zweep en de loop op mijn kut. Als Meester mijn kut martelt is de pijn die door mijn kut heen trekt zo heftig, maar toch voelt het ook mega geil.

Meester pakt Zijn elektrokastje, het kastje waar Meester mij al vanaf thuis gek mee aan het maken is. Een heftige spanning trekt door me heen. Ik weet dat elektro me enerzijds erg geil kan maken maar toch blijf de dingen met stroom ook doodeng vinden. Meester plakt de elektro plakkers aan de binnenkant van mijn bovenbenen. De zenuwen gaan door me heen als Meester de stroomschokjes langzaamaan sterker laat worden. Het is niet heel erg pijnlijk. Dan plakt Meester de plakker op mijn liezen. Hier is het gevoel veel heftiger. Meester voert de schokjes op het voelt heftig, maar niet echt pijnlijk. Door de heftige schokjes worden mijn benen uit elkaar geduwd en lijk ik niet echt meer controle te hebben over mijn eigen spieren. Meester vind dat natuurlijk heel leuk en voert de spanning nog een beetje op tot ik het uit lig te kermen. Meester maakt de elektro plakkers weer los terwijl mijn benen nog een beetje na liggen te trillen.

Als ik weer mag komen staan maakt Meester de bondage om mijn borsten heen wat mooier. Meester heeft er een mooi kunstwerkje van gemaakt. Ik mag mijn rokje en underbust corset aantrekken, maar mijn kanten shirtje moet ik uitlaten van Meester. Ik kleed me aan en het is alleen de bondage die mijn bovenlichaam bedekt. Moet ik echt zo mee naar beneden Meester sputter ik nog tegen. Ja zegt Meester en ik denk dat Jan het wel heel mooi zal vinden. Ja daar was ik inderdaad al bang voor haha. Meester neemt me mee naar beneden en uiteraard staat Jan daar. Even wil ik me wegdraaien maar ik moet van Meester met mijn handen in mijn nek gaan staan. Een golf van schaamte en verlegenheid voel ik door mijn lichaam trekken, terwijl Jan me staat te bekijken. Jan vind het inderdaad heel mooi.

Meester neemt me mee naar de bar, ik voel me echt vreselijk ongemakkelijk, wat Meester natuurlijk erg leuk vind. Als we wat gedronken hebben gaan we opzoek naar Meesteres Kate.
Kate is samen met Miss-T boven in de speelruimte aan het kijken. Meester en ik gaan er ook bij staan. Er is behoorlijk druk in de speelruimte en er wordt flink gespeeld.

Kate laat haar lange nagels over mijn hoofd, hals en armen heen glijden. De tintelingen trekken door mijn lichaam en het kippenvel staat op mijn huid. Kate vraagt zich af of ik er onder mijn voeten ook zo goed tegen kan. Ik zeg dat ik denk van wel, omdat ik weet dat als ik ontspannen ben ik gekriebel of massage aan mijn voeten best lekker kan vinden. Dat moeten we dan maar even uitproberen zegt Kate. Meester en Kate nemen me mee naar de Engelse kamer. Ik moet op het bed gaan liggen van Meester. Meester en Kate pakken ieder een voet en al gauw beginnen Ze met de kietelmarteling. Kate met haar nagels en Meester heeft de tigernail erbij gepakt. In het begin houd ik het nog even vol, maar al snel lig ik spartelend, lachend en gillend op het bed.

Meester en Kate houden allebei mijn benen in bedwang en gaan door met kietelen. De marteling is heftig en niet uit te houden, maar tegelijkertijd lig ik dubbel van het lachen. Ik probeer mezelf weg te draaien zodat ik op mijn buik lig, maar dat was niet zo’n slimme actie want nu ben ik nog meer overgeleverd. Meester!! Kate!!! please, stop schreeuw ik uit… Ow ze schreeuwt mijn naam uit hoor ik Kate nog zeggen. Even voel ik schaamte door me heen gaan, al duurt dat niet heel lang omdat de marteling weer verder gaat. Als Meester en Kate stoppen met kietelen ben ik serieus uitgeput, van het lachen, tegenstribbelen en schreeuwen. Meester en Kate slaan om de beurt nog een paar keer flink op mijn billen. Meester krast met de tigernail over mijn lichaam en komt op het idee om boter kaas en eieren op mijn lichaam te spelen. Meester krast met de tigernail het frame en om de beurt zet Meester een kruisje met de tigernail en Kate een rondje met Haar nagel.

Gelijkspel hoor ik Meester zeggen en Hij maakt een krassende beweging over mijn huid, alsof Hij het spel uit wil wissen. Dat is best pijnlijk! Kate krast een nieuw frame in mijn huid en nog een keer spelen mijn Meester en Kate boter kaas en eieren. Ook dat is weer gelijkspel en Kate wist het spel uit met een krassende beweging van Haar nagel.
Als ik weer mag staan en ik de handdoeken van het bed wil opruimen, pakken Meester en Kate de handdoeken. Meester en Meesteres Kate hebben bedacht dat je ook met handdoeken prima kan slaan. Ik moet aan het voeteneind voorover gebukt bij het bed gaan staan. Meester en Kate slaan om de beurt met de opgerolde handdoeken op mijn billen, het komt eigenlijk nog harder aan dan dat ik verwachte. Dan komt Meester op het idee om de handdoek nat te maken. Als Meester de handdoek heeft nat gemaakt krijg ik de eerste slagen met de natte handdoek, ook dat komt eigenlijk harder aan dan dat ik dacht. Het is geen gemene scherpe pijn. Het vocht van de handdoek loopt langs me benen. Ondanks dat ik weet dat het water is geeft het echt een vies gevoel als ik het vocht langs mijn benen mijn kousen in voel trekken.

We gaan met z’n allen weer even naar beneden wat drinken. Jan komt uiteraard nog een paar keer bij me staan om zo gezegd de bondage van mijn Meester te bewonderen. Wat toch iedere keer weer wat schaamte ter weeg brengt. Al merk ik wel dat ik me gedurende de avond steeds wat meer op mijn gemak voel met alleen de bondage om. Ik ben wel trots op het kunstwerkje van mijn Meester. Na gezellig wat gepraat en gedronken te hebben neemt Meester me weer mee naar boven. We gaan weer naar de Engelse kamer. Ik moet me uitkleden en voorover gebukt bij het bed gaan staan van Meester. Er komen wat mensen binnen en ze vragen aan mijn Meester of ze daar mogen gaan zitten. Meester vind het goed.

Ik krijg wat heerlijke gemene beten van Mevrouw U, die best heftig aankomen. Meester vraagt of ik hem nog lief vind. Nee Meester piep ik. Oww zegt Meester en kijkt me doordringend aan. Auw weer een paar flinke slagen. Meester pakt de Cane en ik moet op het bed gaan liggen. Ik krijg nog behoorlijk wat pijnlijke maar vreselijke geile slagen met de Cane van Meester. Ik voel mezelf heerlijk wegzweven. Meester zegt dat Hij wat leuks bij zich heeft en pakt klein duimpje uit zijn koffer. Meester laat klein duimpje in mijn kut glijden. Let goed op dat je hem niet verliest zegt Meester want anders doe ik hem in je kont. Kom maar staan zegt Meester. Zonder na te denken sta ik op en houd ik mijn benen iets uit elkaar. Achter me hoor ik een vrouw zeggen, ik zou me benen maar bij elkaar houden. Ik kijk haar dankbaar aan voor haar hulp en doe gauw mijn benen bij elkaar. Meester pakt een touw en maakt met het touw een bondage waardoor het op een soort string lijkt. Die houd klein duimpje gelukkig wat op zijn plaats waardoor ik minder bang ben hem te verliezen. Gelukkig mag ik van Meester mijn rokje erover aan en zo gaan we naar beneden.

Weer staan Jan daar met een grijns op zijn gezicht. Ik moet van Meester mijn rokje omhoog doen zodat Jan de bondage kan zien. Jan snapt uiteraard gelijk al dat de bondage iets tegenhoud en kan het niet laten om daar een opmerking over te maken. Weer voel ik die schaamte opkomen en me hoofd wordt rood. Wat voor mijn Meester weer genieten is. Als we naar de bar gaan moet ik wat te drinken bestellen voor mijn Meester en mij. En dan moet ik natuurlijk het drankje nog aanbieden aan Meester. Even denk ik dat dat niet zo moeilijk is, maar als ik door mijn knieën wil zakken voel ik het touw tussen mijn billen en bij mijn kut strak trekken. Dit is nog niet zo makkelijk, maar na even stuntelen lukt het dan toch om het drankje op gepaste wijze aan te bieden aan mijn Meester.


Na nog even gezellig met elkaar bij de bar te hebben gezeten neemt Meester me mee om de bondage los te maken. We gaan naar de kleedkamers om ons om te kleden waarna we naar een heerlijke en gezellige avond weer naar huis gaan.

Lieve Meester dank U wel weer voor de heerlijke avond. Precies een jaar geleden ook rond sinterklaas ging ik voor het eerst met U en Kate mee naar de VSSM. Wat een wereld van verschil, met hoe ik me toen voelde. Zo onzeker en eng als dat ik toen alles vond. Met momenten dat ik het liefst achter U weg kroop. Of beter gezegd in U weg kroop. U weet het nog steeds wel voor elkaar te krijgen om me ongemakkelijk te laten voelen. Maar ik voel me zeker veel meer op mijn gemak en vind alles niet meer zo doodeng. Dankzij Uw begeleiding heb ik echt een grote groei doorgemaakt het afgelopen jaar.

Dank U wel lieve Meester.
Met trots Uw eigendom moona
XXXXXX