slavin moona_B

Ellipsis, Dark Alleys

Vandaag mag ik weer met Meester en Kate mee naar een feest van Ellipsis. Het thema is dit keer Dark Alleys. Ik ben weer heerlijk aan het stuiteren en kijk er dan ook erg naar uit. Ik stop wat verschillende setjes kleding in mijn tas zodat Meester kan bepalen wat ik aantrek. Meester wil dat ik de balletjes altijd bij me heb dus snel pak ik nog even de balletjes en mijn koptelefoontje uit mijn andere tas, zodat ik in de trein muziek kan luisteren. Als ik mijn nagels heb gelakt en mezelf heb opgemaakt, ben ik er klaar voor om richting mijn Meester te gaan.

Het is me vandaag zowaar gelukt om niet alles op het laatste moment te doen, dus ik hoef me gelukkig niet te haasten. Als ik in de trein zit wil ik mijn koptelefoontje uit mijn tas halen om muziek te gaan luisteren. Met dat ik het koptelefoontje uit mij tas haal trek ik de balletjes mee. Het touwtje van de balletjes zit verstrengeld met het draad van mijn koptelefoontje. Daar hangen de balletjes bungelend in de lucht. De mevrouw naast mij kijkt me aan, het schaamrood stijgt me naar de kaken en gauw stop ik de warboel aan draadjes weer terug in mijn tas. Ik schaam me dood en weet niet waar ik kijken moet. Even overweeg ik om op te staan en ergens anders te gaan zitten, maar dat valt helemaal op. Dus ik blijf maar zitten en kijk zo nonchalant mogelijk maar naar buiten. Niet dat daar veel te zien is want het is immers al donker. De schaamte in combinatie met mijn toch al stuiterende gevoel zorgen voor een behoorlijke spanning in mijn lichaam. Met de tas op mijn schoot probeer ik zo onopvallend mogelijk met mijn handen in de tas de warboel aan draadjes los te maken van elkaar. Nog steeds voel ik dat de dame naast me af en toe naar me kijkt. Ik probeer het te negeren en gelukkig heb ik al snel de warboel los, zodat ik naar mijn muziek kan luisteren.

ls ik bij Meester aankom begroet ik mijn Meester op gepaste wijze en geef Kate een knuffel. Als ik aan de voeten van mijn Meester zit drinken we eerst nog wat koffie en hebben we nog wat tijd om gezellig bij te kletsen. Meester besluit dat ik mijn rokje met corset aan moet trekken. Als ik omgekleed ben doet Meester de polsbanden en de collar bij me om en gaan we onderweg naar Ellipsis. Als we bij Ellipsis aankomen is ook trainee e. al aanwezig op de parkeerplaats. We begroeten trainee e. en feliciteren hem met zijn verjaardag.

Gezamenlijk gaan we naar binnen, het ziet er weer heel mooi uit allemaal. De decoratie, de hekwerken en de verlichting geven goed de sfeer van een Dark Alley weer. Als iedereen is omgekleed gaan we naar binnen. Meester en Kate besluiten dat we in het zithoekje gaan zitten. Trainee e. en ik bestellen de drankjes. We bieden de drankjes aan onze Meester en Meesteres aan en gaan we aan Hun voeten zitten. Als we daar zitten krijgt trainee e. zijn verjaardagscadeautje van zijn Meesteres.  Het is een T-shirt met daarop de tekst: slaaf van Mrs. Kate. Vanaf nu mag trainee e. zich slaaf van Mrs. Kate noemen. Ik vind het mooi om hierbij te mogen zijn en te zien hoe de trots van slaaf e. zijn gezicht afstraalt.

Kate neemt slaaf e. mee naar een tafel achter de hekken. Meester en ik kijken vanaf de bank toe. Als Kate start met de birthdayspanking gaan ook wij die kant op. Slaaf e. telt een paar keer verkeerd waardoor het opnieuw moet. Ook van mijn Meester krijgt slaaf e. een birthdayspanking.
Nu moet jij zegt Meester tegen mij en pakt het olijfboomhouten plankje. Ik probeer nog tegen te stribbelen, want ik wil anderen niet slaan. Hij heeft het bij jou ook gedaan tijdens je collaring zegt Meester. Ik pak het plankje aan van Meester, ja maar Meester straks doe ik hem nog pijn sputter ik nog tegen. Meester begint te lachen, misschien is dat wel de bedoeling slavin. Het lijkt misschien makkelijk, maar voor mij is dit toch wel een meters hoge drempel. Het zit zo niet in mij om anderen pijn te doen, althans niet bewust. Ik moet van Meester slaaf e. 4 klappen met het plankje geven. Hoe hard moet ik dan slaan vraag ik me af, ik heb daar absoluut de feeling niet voor. Als ik al mijn moed bij elkaar geschraapt heb geef ik de eerste klap met het plankje op de billen van slaaf e. Nou ja klap, erg hard was het niet, maar voor mijn gevoel hard genoeg. Meester was het daar uiteraard niet mee eens en het moest opnieuw. Weer sla ik veel te zacht naar de zin van mijn Meester, dus weer moet het opnieuw. Nu moet ik het wel echt goed doen bedenk ik me, anders krijgt slaaf e. door mijn geklungel meer klappen dan de bedoeling is. De laatste 4 klappen zijn keurt mijn Meester gelukkig goed. Even vraag ik me af voor wie dit nu heftiger was, voor mij of voor slaaf e.

eester neemt me aan de ketting mee naar de andere ruimte. Ik moet van Meester in het midden op de mat gaan zitten en daar op Hem wachten. Meester gaat weg en ik wacht gespannen af op wat komen gaat. Als Meester terugkomt heeft Hij Zijn koffer bij zich. Ik moet me uitkleden en met mijn rug naar Meester toe gaan staan. Meester pakt een touw uit Zijn koffer. Ik moet mijn handen achter mijn rug houden en  Meester maakt een dragonfly bondage bij me. Ik moet iets voorover gebukt gaan staan en Meester pakt de korte Cane. De slagen van de korte Cane voelen intens en heftig waardoor ik steeds het gevoel heb dat ik voorover val zo met mijn handen op mijn rug. Meester houd me goed vast bij de touwen. Bij iedere slag ga ik automatisch wat voorover en trekt Meester me weer terug. Dit voelt zo overgeleverd en het lijkt net echt of ik zweef. Dit geeft een extra dimensie aan de Cane slagen. Meester maakt de touwen weer los en ik moet tegen de muur gaan staan. Meester pakt de singletail en ik krijg er flink wat slagen mee op mijn rug en billen. De heftige maar heerlijke pijn trekt door mijn huid heen. Nog 10 slagen zegt Meester en meetellen. Ik tel de laatste 10 slagen mee. Soms slaat Meester mis, maar volgens mij doet Meester dat expres om te kijken of ik wel eerlijk meetel. Als ik me om moet draaien krijg ik ook aan de voorkant behoorlijk wat slagen met de singletail. De voorkant is net weer wat enger omdat ik dan de zweep aan zie komen. Een heerlijke spanning trekt door me heen bij iedere keer dat ik de zweep op me af zie komen. Ook aan de voorkant moet ik de laatste 10 slagen meetellen van Meester.

Meester wijst naar de grond, ik moet op handen en knieën gaan zitten. Meester pakt de korte Cane. De korte Cane voelt net weer wat heftiger en intenser. Ik krijg een paar flink harde slagen met de korte Cane op mijn billen en bovenbenen. De heftigheid van deze Cane zorgt ervoor dat ik me al snel weg voel zweven. Meester slaat ritmisch maar het lijkt wat harder dan anders op mijn billen. Ik voel mijn kut samentrekken als ik me overgeef aan de ritmische slagen. Ik mag klaarkomen van Meester. Als ik heftig klaargekomen ben mag ik even tegen mijn Meester aan bijkomen.

We gaan wat anders doen zegt Meester, kleed je maar aan. Ik doe wat Meester zegt. De spanning trekt door me heen terwijl ik me afvraag wat Meester van plan is. Meester maakt de ketting aan de collar vast en doet de blinddoek bij me voor. De spanning in mijn lichaam neemt nu nog meer toe, dit is toch wel eng. Ik voel dat er spanning op de ketting komt te staan, dus ik begin te lopen. Eerst nog wat onzeker, maar als ik me helemaal op mijn Meester focus volg ik mijn Meester vol vertrouwen. Iedere keer als de spanning van de ketting af is blijf ik stil staan. Met het gevoel van de ketting, de verbinding tussen mij en mijn Meester, laat ik me blindelings door de ruimte leiden. Aan de geluiden hoor ik dat we in de zaal bij de bar zijn, al weet ik niet precies waar ik sta.

Als Meester me door de ruimte heeft geleid staan we stil. Ik voel de handen van Meester over mijn lichaam gaan. Dan voel ik nog een paar handen en niet veel later nog meer handen. Ik weet nu zeker dat er meer dan 2 mensen zijn die aan me zitten. Ik vind het eigenlijk helemaal niet eng, ik vertrouw Meester en het voelt eerder spannend. Er word over mijn lichaam geblazen. Doordat ik niks zie voelen alle aanrakingen intenser en heftiger aan. Als de handen weer weg zijn voel ik iets aan mijn mond. Even schrik ik voordat ik de lucht van cola ruik en ik doorheb dat het een bekertje is. Ik krijg een paar slokken cola. Als Meester de blinddoek afdoet zie ik mijn Meester, Kate, slaaf e, Ron en con om me heen staan. We staan bij de bar, een heel andere plek dan ik dacht waar we stonden. We praten en drinken wat met elkaar.

Kate geeft aan dat ze nog even wil gaan roken. Ik kijk Meester aan en vraag of ik met Kate mee mag om te roken. Daar staan uiteraard vooraf wat Cane slagen tegenover. Kate besluit dat ook slaaf e. de Cane slagen krijgt en dat we daarna gaan roken. Slaaf e. en ik moeten naast elkaar bij het kruis gaan staan. Meester vraagt hoeveel slagen met de Cane ik kan verdragen. Ik verlang naar de pijn en het lijden voor mijn Meester, 40 slagen Meester zeg ik. Kate vraagt aan slaaf e. of hij ook 40 slagen kan hebben. Even zie ik de twijfel bij slaaf e. Hij vindt het toch wel veel, maar geeft toch toe. Na 40 heerlijk heftige slagen met de Cane zeg ik tegen Meester dat ik er eentje extra wil, zodat ik er toch meer heb dan slaaf e. Ow weet je dat zeker zegt Meester, ja Meester zeg ik terwijl ik al weet dat die heel hard zal zijn. Ik ga voorover staan bij het kruis en ik krijg echt een snoei harde pets met de Cane op mijn kont. Die is heftig, de pijn trekt door mijn huid heen en blijft wat langer hangen dan anders. Maar als het overvloeit naar genot voelt het heerlijk en geil.

Met z’n alle gaan we even naar het rookgedeelte zodat Kate en ik even kunnen roken. Na het roken moeten slaaf e en ik weer bij het kruis gaan staan. Met verschillende zwepen neemt mijn Meester me behoorlijk onder handen. Het gevoel waarmee de heftigheid zich in het spel opbouwt voelt heerlijk heftig en intens. Ik voel mezelf heerlijk wegzweven terwijl ik geniet van de harde heftige slagen op mijn lichaam. Terwijl ik sta weg te zweven pakt Meester een andere zweep, die ik gelijk herken als ik de snijdende slagen op mijn rug voel. Het is de paardenharenzweep. Tussen de verschillende zwepen door checkt Meester steeds even hoe het met me gaat. Maar ik sta eigenlijk alleen maar heerlijk te genieten van de pijn en de heftigheid. Ik voel mezelf uiteindelijk in subspace glijden, een heerlijk leeg gevoel. Als Meester ziet dat ik bijna door mijn benen zakt stopt Meester. Meester neemt me mee naar het bankje waar ik heerlijk tegen Hem aan mag kruipen en bij mag komen. Ik voel me heerlijk en intens gelukkig in mijn eigen coconnetje.

Lieve Meester dank U wel weer voor de heerlijke avond. Ik vind het geweldig om te merken dat ik steeds meer kan hebben en ook naar steeds meer verlang. Dank U wel dat ik weer heerlijk voor U mocht lijden.
In blind vertrouwen Uw eigendom
Moona XXXXXX