slavin moona_B

Harder / zachter spel bij de VSSM

Het is eind van de middag en ik moet echt nog van alles doen voordat ik naar mijn Meester ga. Hoe krijg ik het toch steeds weer voor elkaar dat ik me zo moet haasten op het laatste moment, terwijl ik de hele dag gewoon vrij was. Maar ja het was zo’n regenachtige dag waarin ik het liefst de hele dag in me kloffie onder een dekentje op de bank lag. Lekker films kijken en niks hoeven doen. Nu moet ik snel opschieten dus, douchen, nagels lakken, tas in pakken en me door een berg kleding heen worstelen omdat ik weer niet weet wat ik aan moet. Volgende keer begin ik eerder beloof ik mezelf, dan heb ik de hele dag de tijd om me nagels te doen en te bedenken wat ik aan moet. Gelukkig ben ik echt net op tijd klaar en ga ik onderweg naar mijn Meester. We gaan vanavond naar de VSSM. Ik ben nog niet heel erg in de mood maar ik kijk er wel naar uit om mijn Meester en Kate weer te zien.

Als ik bij mijn Meester aankom begroet ik mijn Meester gevolgd door een dikke knuffel. Ik ga bij de bank aan de voeten van mijn Meester zitten. Als Meester me de collar en polsbanden omdoet voel ik de spanning en onderdanigheid weer heerlijk naar boven komen en ik merk dat ik er toch meer zin in heb dan ik eigenlijk dacht. Na de koffie gaan we onderweg naar de VSSM. Als we aankomen bij de VSSM gaan we eerst naar boven om ons om te kleden. Slavin s is ook boven en we staan gezellig wat te praten. Meester verteld iets over de periode toen Hij nog 35 was. Ik kijk slavin s aan en ik begin te lachen, ze weet wat ik wil zeggen maar ik hou me nog net in. Ze wilde wat zeggen verraad slavin s. Meester kijkt me doordringend aan. Nee Meester probeer ik al lachend terug te krabbelen. Maar Meester neemt daar geen genoegen mee. Ik wilde zeggen dat dat heel lang geleden is Meester zeg ik. Meester kijkt me streng aan en gaat op een krukje zitten. Ik moet over de knieën van Meester gaan liggen en zonder enige opwarming krijg ik een paar flink harde tikken op mijn billen. Dank je wel slavin s hahaha.

Als we naar beneden gaan, gaan we eerst naar de bar om wat te drinken. De slaaf van Kate komt wat later in de avond. Als we wat gedronken hebben neemt Meester me mee naar boven naar een kamer. In de kamer moet ik me uitkleden van Meester en krijg ik een heerlijke knuffel. Meester opent Zijn koffer en pakt de touwen eruit. Een verlangend gevoel gaat door me heen als ik de touwen zie. Dat is lang geleden dat Meester een bondage bij me heeft gedaan. Meester en ik hebben het er even over hoe gek ik vooral in het begin op de touwen was. Hardere floggers Ik vind de bondage nog steeds geweldig, al is inmiddels mijn masochistische kant wat meer naar de voorgrond getreden. Meester maakt een hele mooie lichaamsbondage bij me zonder ook maar 1 knoop in het touw te maken. Het touw gaat zit heerlijk strak en gaat van mijn nek langs mijn borsten en strak tegen mijn kut aan. Het voelt heerlijk zo met het touw om me heen. Ik moet van Meester op mijn rug op bed gaan liggen. Ik moet mijn benen opgetrokken houden en Meester maakt met touw de polsboeien aan mijn enkels vast. Ik voel hoe het touw langs mijn kut steeds strakker staat. Ik krijg de blinddoek om. Meester pakt het rollertje met scherpe puntjes en rolt ermee over mijn huis. Het scherpe gevoel van de pinnetjes is heel gevoelig maar voelt heerlijk. Meester geeft wat klapjes op mijn kut, die door het strak getrokken touw net weer wat heftiger aanvoelen. Als ik bijna klaarkom stopt Meester, vreselijk en frustrerend als Meester dat doet. Het scheelt niet veel of ik kom klaar, maar ik weet het nog net op tijd wel tegen te houden gelukkig. Meester bouwt dit nog een paar keer op en dan mag ik eindelijk heerlijk klaarkomen van Meester.

Wat moeten die mensen wel niet van je denken dat je hier zo ongegeneerd op bed ligt zegt Meester. Gauw wil ik mijn benen weer bij elkaar doen, maar de corrigerende toont van Meester maakt dat ik mijn benen gauw weer wijd doe. Even voel ik schaamte maar dat verdwijnt snel als ik me weer op mijn Meester focus. Meester verteld dat Hij knijpers bij zich heeft en dat Hij het wel leuk vind om die weer eens van me af te slaan. Ow shit dat wordt pijnlijk bedenk ik me en ik voel de spanning al door me heen gaan. Ineens voel ik hoe Meester een handje knijpers op mijn lichaam gooit. Een schrikreactie gaat door me heen vanwege het onverwachte gevoel. Meester zet op iedere tepel een knijper. Volgens mij zet Meester op iedere borst 3 knijpers. Dan vraagt Meester met welke zweep Hij de knijpers eraf zou slaan, de blauwe of de rode zweep. Ergens heb ik al het idee dat Meester de rode zweep heeft maar, ik bedenk me snel dat de blauwe zweep volgens mij wat zachter is, al weet ik dat niet helemaal zeker. Dus ik kies de blauwe. Dan heb je pech zegt Meester want ik heb de rode. Ik probeer me voor te bereiden op wat komen gaat, al is dat niet makkelijk met blinddoek om. Als Meester de eerste klap met de zweep geeft voel ik de pijn door mijn borst heen trekken. De spanning in mijn lichaam bouwt zich behoorlijk op als ik de tweede klap met de zweep afwacht. Weer de klap en weer die heftige pijn door mijn borst.

Als Meester de knijper van mijn tepels afslaat is de pijn door mijn tepel nog intenser. Even weet ik niet of het nou de pijn van de klap is of de pijn die door mijn tepel trekt omdat de knijper ervan af is. Daardoor weet ik even niet of de knijper er nu echt vanaf is. Jammerend en piepend kreun ik het uit van de pijn. Ik ben blij als Meester de laatste knijper ervan af heeft geslagen. Met de rode zweep, krijg ik nog een paar slagen, niet echt heel hard maar zo in bondage komen ze toch wat intenser aan, zeker op mijn kut. Meester maakt mijn armen en benen los. Meester pakt de loop en ik krijg er twee flinke slagen mee op mijn bovenbenen.  Nadat Meester de spanning heerlijk heeft opgebouwd mag ik komen staan. Gek genoeg voel ik me doormiddel van de bondage en spanning zweverig en sta ik niet zo stevig op mijn benen. Meester houdt me gelukkig goed vast als Hij de bondage losmaakt. Meester doet de blinddoek af en ik moet op mijn buik op bed gaan liggen. Meester komt naast me liggen en wrijft met zijn handen over mijn rug. De zachte strelingen voelen lekker en maken dat ik me heerlijk ontspannen overgeef aan Meester. Meester zegt dat Hij Mevrouw U gaat pakken, omdat Mevrouw U mij heeft gemist. Ik heb haar ook gemist Meester zeg ik. Dat komt mooi uit zegt Meester en Hij pakt Mevrouw U. Ik krijg een paar flinke slagen van Mevrouw U. Haar pijnlijke beten trekken door mijn huid heen.

Als Meester weer naast me komt liggen voel ik hoe Meester met de tigernail over mijn rug krast. De krassen zijn scherp en voel ik diep in mijn huid. Pijnlijk maar ontzettend geil om het gekras op mijn rug te voelen. Als Meester weer naast me komt liggen voel ik dat Meester met iets zachts over mijn rug en billen glijdt. Het voelt heerlijk op mijn gevoelige rug en billen van de tigernail. Als ik de eerste klap met dat ding krijg schrik ik even, omdat ik deze hardheid niet verwachte. Maar al snel dringt tot me door dat mijn Meester die plak in Zijn handen heeft met twee verschillende zijde. Aan de ene kant de zachte pluche kant en de andere kant gewoon hard. Die afwisseling is heerlijk juist ook omdat je niet weet wat komen gaat. Meester staat op en wisselt de plak in voor Mevrouw U.

Mevrouw U bijt weer heerlijk en pijnlijk in mijn huid. Ik bereid me voor op de slagen van Mevrouw U, als ik ineens de plak hard op billen terecht voel komen. De plak lijkt wel harder aan te komen doordat ik iets anders verwachte. Het maakt het een stuk lastiger om je op de slagen in te stellen als Meester de slagen met 2 totaal verschillende dingen afwisselt. Al voelt het wel heerlijk en spannend eigenlijk. Meester pakt de slapper en ik krijg een heerlijk spanking op mijn billen. De eerste slagen van de slapper vind ik nooit echt heel pijnlijk. Die pijn wordt eigenlijk gedurende het slaan steeds heftiger. Dan vraagt Meester hoeveel slagen ik heb gehad. Shit denk ik, weer niet meegeteld. Weet ik niet Meester zeg ik. Dan moet het opnieuw zegt Meester, maar dan wel dubbel. Ik moet toch echt eens gaan leren om mee te tellen denk ik, maar tegelijkertijd voelt het ook als een kick dat Meester me flink onder handen neemt. Ik krijg nog 20 flinke slagen met de slapper. De pijn trekt door mijn billen heen, maar als ik de 20 slagen heb gehad voel ik golf van genot door mijn kut heen trekken.

Meester vraagt of ik nog weet welk spelletje Hij mij had beloofd en pakt de Cane. Ja Meester het harder / zachter spelletje zeg ik. Bij iedere slag met de Cane moet ik zelf aangeven of het harder of zachter moet en daarna Meester bedanken. En doe het wel goed zegt Meester want je hebt een aantal toeschouwers. Toeschouwers? Ik kijk om en zie een 5 a 6 tal mensen staan. Mijn god! Zeg ik, en ik draai me snel weer om. Meester slaat wat ritmisch met de Cane op mijn billen, ik lig heerlijk te genieten van het heerlijke gevoel dat de Cane me geeft. Dan volgt de eerste harde Cane slag. Een pijn trekt door me heen, maar vloeit al gauw over in genot. Harder Meester, dank U wel Meester. En weer de volgende nu hardere slag. Weer de intense pijn, weer dat heerlijke genot. Ik weet niet eens hoeveel slagen met de Cane ik heb gehad, maar kies elke keer voor harder en bedank mijn Meester. Dan voel ik met een harde klap de Cane zo hard op mijn billen terecht komen. Een hele heftige pijn trekt door me heen en houd lang aan voordat het doorvloeit naar genot. Net als ik me bedenk dat ik niet harder kan, zegt Meester: Ik ben trots op je! Gedachte schieten door me heen, kan Hij gedachte lezen ofzo?

Nu mijn Meester heeft gezegd dat Hij trots op me is kan ik Hem natuurlijk niet teleurstellen door zachter te willen. Dus weer zeg ik harder Meester en ik voel de Cane weer heftig op mijn billen terecht komen. Mijn billen voelen pijnlijk en zijn zeer gevoelig. Meester zegt dat ik op iedere bil nog 5 snelle slagen achter elkaar krijg. De 5 slagen achter elkaar voelen heftig op mijn toch al pijnlijke billen. En ondanks dat ik gek ben op de Cane ben ik blij als de Cane slagen voorbij zijn. Meester pakt de 2 strokenzwepen en ik krijg een slagenregen op mijn rug en billen. Meester bouwt het op van zacht naar steeds harder. De slagen dreunen door mijn lichaam heen, mijn huid doet pijn en ik voel de tranen achter mijn ogen prikken.  Als ik breek stopt Meester met slaan. Meester komt naast me liggen en kruip dicht tegen Hem aan.

Ik voel me klein en kwetsbaar, een paar tranen vloeien, maar ik voel zo geborgen en vertrouwd in de armen van mijn  Meester. Als ik weer helemaal bijgekomen ben gaan Meester en ik naar beneden. We drinken eerst wat in de bar om daarna opzoek te gaan naar Kate en haar slaaf. Als we in de ruimte komen waar Kate is, zit haar slaaf vastgebonden aan de bondagestoel. Kate is net bezig met een behoorlijke mindfuck als wij binnenkomen. Dit is de eerste keer dat ik een mindfuck vanaf de andere kant kan bekijken. Mijn Meester speelt in op de situatie. Het is mooi om te zien hoe mijn Meester en Kate zonder ook maar wat afgesproken te hebben op elkaar ingespeeld zijn en de spanning flink opbouwen voor slaaf j.

Aan zijn hele lichaamstaal is te zien hoe gespannen hij is en hij schreeuwt het uit van  angst en pijn. Ik blijf het toch bijzonder vinden hoe Meester en Kate zo met je hoofd kunnen spelen, dat je werkelijk denkt maar zeker ook voelt dat het echt gebeurd. Bijzonder maar erg gaaf om dat eens van de andere kant te zien. Als slaaf j weer een beetje op adem gekomen is moet hij tegen de kastjes gaan staan. Kate bouwt de spanning heerlijk in hem op. Heel in het begin vond ik het behoorlijk heftig om naar een spel van anderen te kijken, maar nu vond ik het geweldig om te zien.

Als we weer naar de bar gaan zitten we nog even gezellig met elkaar te praten. Ik zit nog heerlijk een beetje in mijn eigen coconnetje na te genieten. Ook slavin s komt bij ons staan. Als ik aan Meester vraag of ik een sigaretje mag roken, vraagt Meester wat ik daarvoor over heb. 10 Cane slagen zeg ik, want daar ging Meester de vorige keer ook mee akkoord. Maar dit keer niet, nee zegt Meester dat vind jij alleen maar lekker. 10 minuten op de wooden pony zegt Meester. Nee Meester smeek ik, ik vind dat ding echt niet leuk en 10 minuten ga ik echt niet volhouden. 20 Cane slagen dan Meester, probeer ik te onderhandelen. Oké zegt Meester 20 Cane slagen en 10 minuten op de wooden pony. Nee Meester dat is niet eerlijk dat zei ik niet, probeer ik nog. Maar ik heb zo zin om te roken dat ik al snel toch maar ja zeg. Sjonge ik moet steeds meer doen voor een sigaret.

Als ik mijn sigaret op heb neemt Meester me mee naar de andere ruimte. Ik moet mijn rokje omhoog doen en op de wooden pony gaan zitten. Als ik zit moet ik mijn benen van de grond houden. Meester ondersteunt me gelukkig. Ik haat dat ding, de druk op mijn kut voelt echt niet lekker. Het is moeilijk vol te houden zo, maar gelukkig hoef het geen 10 minuten van Meester. Al voelde dat wel zo. Als ik van de wooden pony af mag moet ik voorover bij het bankje gaan staan. Meester zegt dat hij de 20 slagen maar niet met de Cane gaat doen maar met zijn handen. Ik krijg 20 harde slagen op mijn billen. Ik ben nog zo aan het nazweven van ons spel dat ik bijna weer helemaal wegzweef. Meester gaf aan dat Hij dat al door had, vandaar dat Hij koos de Cane maar niet te gebruiken nu.

Ik krijg een heerlijke knuffel van Meester en we gaan weer naar de bar. Ik ben blij als ik weer zit en voel me heerlijk zweverig. Slavin s staat nog bij ons aan het tafeltje en is op sommige momenten lekker aan het uitdagen. Ik moet er wel om lachen. Grapjes en uitdagingen gaan over tafel als Meester een opmerking terug maakt. En ik kan het niet laten om tegen slavin s te zeggen, na je 35e ga je echt rare dingen zeggen hoor. Ik had het laatste woord nog niet uit gesproken en Meester grijpt gelijk in. Meester pakt me bij mijn haren en ik krijg 2 flinke klappen in mijn gezicht. Een onderdanig gevoel trekt door me heen en maken dat ik me maar weer netjes gedraag, zoals mijn Meester dat wil.

 

Lieve Meester bedankt weer voor de heerlijke en pijnlijke avond. De bondage, de pijn en de overgave waren weer heerlijk. Ik heb er intens van genoten.
Dikke kus van U eigendom moona XXXX