slavin moona_B

1e Ellipsis feest

De dag na de vakantie van mijn Meester en Kate, mag ik weer naar mijn Meester toe. Ik kijk er verlangend naar uit. We gaan naar Ellipsis toe, best wel spannend want daar ben ik nog niet eerder geweest. Via de chat had mijn Meester de spanning alweer heerlijk opgevoerd, waardoor ik alleen maar meer loop te stuiteren. Ik vind het heerlijk als mijn Meester dat doet.

Mijn Meester had al gezegd dat hij wil dat ik mijn corset aantrek. Op mijn bed liggen allerlei kleding stukken uitgespreid omdat ik geen idee heb wat ik aan moest trekken. Uiteindelijk stop ik twee verschillende setjes kleding in mijn tas, zodat mijn Meester kan kiezen wat hij leuker vind. Ik pak mijn polsbanden en nog even kijk ik vol trots naar mijn collar voordat ik die ook in mijn tas stop. Een heerlijk gevoel gaat door me heen bij het idee dat ik vanavond de collar weer mag dragen. Als ik bij mijn Meester ben aangekomen hebben we nog genoeg tijd om even bij te kletsen en koffie te drinken. Als het tijd is om me om te kleden laat ik mijn Meester zien welke setjes kleding ik bij me heb. Een zwart jurkje of een rokje met een kanten topje erop. Mijn Meester heeft liever dat ik het rokje met het topje aantrek. Ik vraag mijn Meester of ik dan wel mijn bh eronder aan mag houden, omdat ik anders met blote borsten loop en daar voel ik me nog niet helemaal prettig bij. Je kleding gaat daar uiteindelijk toch uit zegt mijn Meester. Ja daar heeft Meester wel gelijk in, maar toch om zo binnen te komen, ook nog eens op een vreemde plek maakt me wel wat zenuwachtig. Meester zegt dat ik dan me jurkje wel aan mag trekken. Enigszins wat opgelucht wil ik me gauw om kleden, ik trek mijn broek uit en net als ik met mijn broek om mijn knieën sta zie ik ineens dat alle luxaflex gewoon open staan. Ow mijn god roep ik van schrik en ik trek snel mijn broek weer omhoog. Mijn Meester ligt uiteraard dubbel van het lachen en zegt: Jij word ook steeds schaamtelozer hé? Het schaamrood stijgt me naar mijn hoofd en ik loop gauw naar de andere kant van de kamer. Kate komt naar binnen lopen om te kijken wat er aan de hand is en ik moet van Meester aan Kate vertellen wat er gebeurde. Voor mijn Meester en Kate een hele leuke situatie, maar ik sta me dood te schamen. Als mijn Meester de luxaflex heeft dicht gedaan kleed ik me om en trek ik mijn jurkje en kousen aan. Door de hele situatie met het open raam vergeet ik mijn bh nog uit te trekken ook. Als ik weer aan de voeten van mijn Meester op de grond zit doet mijn Meester de polsbanden en de collar bij me om. Het heerlijke onderdanige gevoel gaat door me heen. Maar dan merkt mijn Meester op dat ik mijn bh nog aan heb, dat was niet de afspraak zegt mijn Meester. Shit denk ik en gauw wil ik hem uittrekken. Nee laat maar aan zegt mijn Meester, die mag je straks publiekelijk uittrekken. Ja maar Meester, dat deed ik niet expres probeer ik nog. Maar de blik in de ogen van mijn Meester zegt me alweer genoeg. Ik moet mijn bh aanhouden. Ik probeer in mijn hoofd nog allerlei uitvluchten te bedenken, misschien dat ik mijn bh ergens op een onbewaakt moment uit kan trekken. Maar ik heb het lef niet om het uit te voeren want ik weet dat mijn Meester dan waarschijnlijk wel een andere straf bedenkt.

Als we bij Ellipsis aankomen kijk ik mijn ogen uit, dit is iets totaal anders dan ik tot nu toe gezien heb, maar het heeft ook wel wat. In de kleedkamer zegt mijn Meester dat hij zich even om gaat kleden. Verbaasd kijk ik mijn Meester aan, want mijn Meester hoeft zich normaal nooit om te kleden. Mijn Meester heeft al een leren broek aan, dus ik vraag me af wat Meester aan gaat trekken. Meester trekt zijn leren broek uit en ik zie dat hij een leren kilt tevoorschijn haalt. Als mijn Meester zijn kilt aanheeft gaat er een heerlijke geile spanning door me heen. Mijn Meester in een kilt en laarzen eronder ziet er echt heel stoer en gaaf uit. Euh.. Meester zeg ik, onder een kilt hoort u eigenlijk niets aan te hebben. En Meester pakt zijn boxer uit de koffer en laat die aan me zien. Verbaasd kijk ik naar de boxer, wanneer heeft u die uitgetrokken want dat heb ik helemaal niet gezien. Mijn Meester lacht en ik krijg uiteraard geen antwoord. Vol bewondering kijk ik naar mijn Meester, weer die geile spanning. Die kilt is echt heel gaaf, zeker ook nu ik weet dat mijn Meester er niks onderaan heeft. Als we de spullen hebben opgeruimd gaan we naar binnen. Binnen besteld mijn Meester wat te drinken voor ons en ik bied mijn Meester zijn biertje aan. We gaan achterin bij een tafel staan en ik kijk om me heen om de omgeving in me op te nemen. We staan gezellig met elkaar te kletsen en begroeten wat mensen. Sommige mensen ken ik al maar ook weer veel nieuwe mensen. Ik krijg een knuffel van mijn Meester en ineens voel ik dat Meester mijn bh los maakt. Geschrokken kijk ik om me heen. Ik hoop maar dat niemand dit ziet. Meester haalt de bandjes van mijn schouders en trekt mijn bh uit, mijn god wat voel ik me ongemakkelijk. Als mijn Meester mijn bh in zijn handen heeft pak ik snel mijn bh. Mag ik hem alstublieft in de tas doen Meester vraag ik smekend en dat mag gelukkig. Mijn Meester staat triomfantelijk te lachen en ik schaam me dood als ik snel naar de tassen loop en mijn bh opberg.

Als de avond wordt ingeluid door één van de organisatoren neemt mijn Meester me mee naar de andere ruimte. Kate is daar al met slaaf marinus aan het spelen. De ruimte is in 3 delen verdeeld. Mijn Meester neemt me mee naar het middelste gedeelte en ik moet me uitkleden. Iets wat ik toch nog wel een beetje eng vind al is het al veel minder eng dan ooit in het begin. Ik trek mijn corset en jurkje uit en leg die op het bankje wat er staat. Meester gaat op het bankje zitten en ik moet van Meester over zijn knieën gaan liggen. Ik krijg een heerlijke harde spanking op mijn billen van Meester. De klappen op mijn kont galmen door de holle ruimte heen, wat ook weer een extra dimensie geeft. Als ik weer mag gaan staan van Meester gloeien mijn billen behoorlijk. Ik moet me omdraaien van mijn Meester. Ik hou het rekje boven het bankje vast en Meester pakt de lange zweep. Ik moet eerst even wennen aan de slagen van de zweep, maar als ik me eraan overgeef voelen de slagen heerlijk pijnlijk en geil. Ik moet me omdraaien van mijn Meester en ook op de voorkant voel ik hoe de zweep zich om me heen wikkelt en een heerlijke pijn achterlaat. Al zijn de zweepslagen op de voorkant toch gevoeliger dan op mijn rug. Als ik me weer moet omdraaien voel ik hoe mijn Meester met iets over mijn rug krast, het voelt wel lekker. Ik vraag me af wat het is, want het voelt niet zo scherp als anders. Mijn Meester zet het ding op mijn kut en drukt er tegen mijn kut aan, ik kan het gevoel niet echt thuisbrengen maar het voelt heerlijk zoals het tegen mijn kut aanprikt. Ik druk mijn kut er wat steviger tegenaan, wat echt heerlijk geil voelt. Als mijn Meester het weer weg haalt vraag ik Meester wat dat was. Mijn Meester vraagt of ik het lekker vond, ja Meester antwoord ik. En mijn Meester zegt dat het dan dus niet uitmaakt wat het was. Ergens heeft mijn Meester daar wel gelijk in al denkt mijn nieuwsgierige aard daar toch anders over. Meester pakt Mevrouw U en ook daarmee krijg ik flink wat slagen op mijn rug, billen, buik en borsten. De gemene beten van Mevrouw U trekken door mijn huid heen, maar ook deze pijn maakt me geil. Meester vraagt me welke zweep ik pijnlijker vind. Een lastige keuze want ze geven beide een hele andere pijn. De lange zweep voelt zwaarder wat pijn betreft maar Mevrouw U geeft gemene scherpe beten in je huid. Toch kies ik voor Mevrouw U, want ik wil haar uiteraard niet teleurstellen.

Meester pakt de tigernail en gaat op het bankje zitten. Ik moet  bij mijn Meester op schoot gaan zitten en Meester krast met de tigernail heerlijk over mijn rug. De scherpe en snijdende pijn van de tigernail maakt me geil. En ik realiseer me dat ik steeds meer en meer van scherpe dingen ga houden. Met de tigernail krast mijn Meester een B op mijn borst. Meester drukt met de scherpe punt van de tigernail tegen mijn tepel aan. Een heerlijk geil gevoel trekt door me heen en ik voel het in mijn kut. Ik voel hoe mijn kut natter wordt. Meester glijd met de tigernail over mijn lichaam naar beneden en drukt de punt tegen mijn kut aan. Een geil verlangen gaat door me heen en ik druk mijn kut er harder tegenaan. Het doet wel pijn, maar toch druk ik harder, volgens mij glijd de scherpe punt van de tigernail zelfs een klein stukje mijn kut in. Mijn Meester zegt dat ik voorover gebukt bij het bankt moet gaan staan. Mijn Meester pakt de zwarte Cane, die heb ik nog niet eerder gevoelt maar Meester verteld me dat die pijnlijker is dan de andere. Meester slaat met de zwarte Cane ritmisch op mijn kont. Hij voelt zo al zwaarder maar ook heel lekker. Er gaat een heerlijke spanning door me heen afwachtend wat er komen gaat. Ik krijg 2 slagen met de zwarte Cane en pijnlijk zijn ze zeker. Deze pijn blijft iets langer hangen voordat die overvloeit in het heerlijke genot. Meester vraagt me hoeveel slagen ik van deze Cane kan hebben. 10 slagen Meester, zeg ik. En Meester gaat daarmee akkoord. Meester zegt dat ik mee moet tellen.

De slagen met de zwarte Cane voelen zo heftig en intens dat ik me na een paar slagen al weg voel zweven. Ik probeer mezelf bij de les te houden omdat ik dit vol wil houden voor mijn Meester. Maar na iedere slag met die Cane wordt dat steeds moeilijker. Ik voel me leeg in mijn hoofd en een heerlijk ontspannen gevoel gaat door me heen. Ik voel me wankel op me benen maar ik probeer mezelf staande te houden. Als de achtste slag met de zwarte Cane mijn billen raakt zak ik bijna door me benen heen en ga ik de subspace in. Ik voel de armen van mijn Meester om me heen, zodat ik niet kan vallen. Meester gaat op het bankje zitten en ik zak naar de grond tegen mijn Meester aan. Ik kan het gevoel niet zo goed omschrijven, maar ik voel me heerlijk, gelukkig en leeg. Veilig in de armen van mijn Meester. Ik heb geen idee hoe lang ik zo gezeten heb. Als ik weer een beetje op aarde kom mag ik op  de schoot van mijn Meester komen zitten om nog een beetje bij te komen. Meester zegt dat ik nog 2 slagen met de zwarte Cane tegoed heb en ik mag weer in de houding gaan staan. Ik krijg de laatste twee slagen met de zwarte Cane van mijn Meester. Deze Cane is inderdaad behoorlijk heftig, maar ook weer heel erg lekker. Meester zegt dat ik een lekker pijnsletje aan het worden ben. En ik voel een trots gevoel door me heen gaan. Mijn Meester heeft gelijk, ik ga de pijn en de heftigheid ervan steeds lekkerder en geiler vinden.

Meester neemt me mee naar het achterste gedeelte in de ruimte. Er staat een massagetafel, Meester legt er een handdoek op en ik moet op de tafel gaan liggen. Met de rode zweep krijg ik behoorlijk wat slagen op mijn rug en billen. Een heerlijke zweep. Als ik op mijn rug moet gaan liggen pakt mijn Meester de andere Cane. Ik krijg een paar flinke slagen met de Cane net boven mijn kut. Behoorlijk pijnlijke slagen, maar als de pijn wegtrekt voel ik het genot in alle heftigheid door mijn kut heen trekken. Een heerlijke geile pijn, die bijna niet is uit te houden maar waar ik ook weer meer van wil. Mijn Meester legt de Cane op tafel en ik voel zijn vingers mijn kut in glijden. Het duurt niet lang en ik kom heftig squirtend klaar. Lig je hier nou gewoon schaamteloos squirtend klaar te komen zegt mijn Meester. Even voel ik de schaamte door me heen gaan, maar het voelde ook lekker en spannend. Ik moet van mijn Meester weer op mijn buik gaan liggen. Ik merk dat ik toch natter was dan ik dacht want ik lig in mijn eigen geile vocht. Mijn Meester pakt de Cane weer en begint er ritmisch mee op mijn billen te slaan. Mijn Meester slaat met de Cane heerlijk hard op mijn billen en al snel voel ik mezelf weer helemaal wegzweven. Meester zegt dat hij het heerlijk vind dat er mensen toe staan te kijken. Normaal zou ik gelijk omkijken maar ik merk aan mezelf dat ik het ergens nog spannend vind ook. Als mijn Meester aan me vraagt hoeveel slagen met de Cane ik heb gehad, ben ik al zo aan het wegzweven dat ik het niet meer weet. Ik gok op vier slagen. Meester zegt dat het er al zes waren maar dat hij akkoord gaat met vier slagen. Ik heb dus nog 6 slagen te goed met de Cane, maar doordat ik steeds aan het wegzweven ben hou ik ook daarmee te tel niet meer bij. Na 10 slagen voel ik me heerlijk zweverig en geil. Ik heb nog slagen tegoed omdat ik verkeerd geteld had. Even denk ik dat ik mazzel heb want mijn Meester legt de Cane neer en duwt zijn pik diep mijn mond in. Mijn Meester neukt me heerlijk diep in mijn mond. Zo diep dat mijn lichaam in opstand komt en ik de tranen uit me ogen voel komen, omdat ik het bijna niet volhoudt. Even stopt mijn Meester, ik kan even op adem komen. Weer voel ik de pik van mijn Meester diep mijn mond in gaan. Het voelt heerlijk en geil dat mijn Meester zo gebruik van mij maakt. Even vraag ik me af of er nog steeds iemand staat toe te kijken hoe mijn Meester me in mijn mond neukt. Dat idee maakt me geil en ik pijp mijn Meester verder. Meester stoot diep in mijn keel en komt dan heerlijk klaar in mijn mond.

Mijn Meester heeft volgens mij heel goed in de gaten hoe geil me dit heeft gemaakt, want Meester begint met de Cane weer ritmisch op mijn kont te slaan. Ik mag klaarkomen op de slagen van de Cane van mijn Meester. Als ik heerlijk ben klaargekomen zegt mijn Meester dat ik nog twee slagen tegoed heb met de Cane. Ik krijg de twee heftige slagen met de Cane van mijn Meester en ik voel dat ik de subspace weer in ga. Ik voel me weer heerlijk ontspannen en leeg. De handen van mijn Meester gaan over mijn lichaam heen. Meester zegt dat ik overeind mag komen zitten als ik weer wat ben bijgekomen. Maar ik lig zo heerlijk weg te zweven dat ik helemaal niet wil komen zitten. Meester brengt me weer een beetje bij door hard in mijn toch al pijnlijke kont te knijpen. Ik ga zitten en Meester moet lachen. Als ik van de tafel mag komen zie ik dat er inderdaad iemand op het bankje zit toe te kijken. Ik heb geen idee hoe lang ze er al zit, maar eigenlijk maakt het me ook niet uit.

Meester zegt dat ik hem mag bedanken. Ik kniel voor mijn Meester en net als ik de laarzen van mijn Meester wil kussen zet Meester een paar stappen achteruit. Ik kruip over de grond naar mijn Meester toe. Als mijn Meester stilstaat bedank ik mijn Meester op gepaste manier.

Als ik de tafel heb schoongemaakt en mijn Meester zijn koffer heeft ingepakt gaan we weer naar binnen. Ik bestel wat te drinken voor ons en bied mijn Meester zijn drankje aan. Meester gaat op de bank zitten waar Kate en marinus ook zitten. En ik ga op de grond tussen de benen van mijn Meester zitten. Heerlijk tegen mijn Meester aan mag ik nu even helemaal wegzweven en bijkomen.

Lieve Meester, dank u wel weer voor de heerlijke en pijnlijke avond.

Liefs en een lekkere knuffel van uw pijnsletje, uw eigendom

Moona XXXXX