slavin moona_B

Heftig avondje VSSM

Net voordat ik onderweg ga naar mijn Meester, geeft Meester me de opdracht om een string mee te nemen. Gauw stop ik nog even een string in me tas en ga ik met een heerlijke spanning in mijn lichaam onderweg naar mijn Meester. Ik ben wel een beetje zenuwachtig, want ik heb nog een straf staan van 9 minuten vanwege een opdracht die ik niet volledig had vervuld afgelopen week. Ik heb geen idee hoe mijn Meester die 9 minuten in zal gaan vullen.

Als ik bij mijn Meester aankom hebben we nog genoeg tijd om even bij te kletsen en koffie te drinken. Voordat we naar de VSSM vertrekken kleed ik mezelf om en trek me rokje met kanten topje aan, zonder bh. Mijn Meester maakt het corset bij me vast. Toch wel wennen zonder bh en eigenlijk een beetje eng. Meester doet de polsbanden en de collar bij me om. Het blijft een heerlijk gevoel om de collar van mijn Meester te mogen dragen.

Als we bij de VSSM aankomen kleed gelukkig ook mijn Meester zich om. Mijn Meester had Zijn spijkerbroek nog aan en had mij al even laten denken dat Hij dat aan zou houden. Als ik zie dat mijn Meester zijn leren kilt uit zijn koffer haalt, voel ik een blij gevoel door me heen gaan. Die kilt staat Meester echt geweldig.

Als we allemaal klaar zijn gaan we naar beneden en drinken we met elkaar wat bij de bar. De slaaf van Kate is inmiddels ook gearriveerd en we staan gezellig te kletsen. Meester en Kate zijn weer goed op elkaar afgestemd als ze samen met wat mindplay mijn TomTom weer heerlijk aan de gang zetten. Al vrij snel neemt mijn Meester me mee naar de kluisjes. Meester gaat eerst nog even naar de wc en zet mij in de Engelse kamer neer. Ik moet van mijn Meester bedenken of ik wel of geen controle wil. Meester wil het antwoord hebben zodra Hij van de wc afkomt. Zo lastig die keuzes die ik soms van Meester moet maken, terwijl ik niet eens weet wat beide keuzes inhouden. Het makkelijkste zou zijn om zelf controle te hebben, terwijl het idee om geen controle te hebben wel een heel stuk spannender is. Die spanning wint het van mijn twijfel en als mijn Meester terug komt kies ik voor geen controle. En daar is die welbekende grijns op het gezicht van mijn Meester.

We lopen naar de kluisjes, ik moet mijn string uit mijn tas pakken van Meester. Ik moet mijn string losjes in mijn hand houden zodat die los bungelend in mijn handen hangt, zodat iedereen het kan zien. We lopen naar beneden en steeds als mijn Meester even niet kijkt probeer ik toch mijn string te verbergen. Als we beneden zijn staat Jan daar. Meester wil dat ik aan Jan laat zien wat ik in me handen heb. Het schaamrood stijgt naar mijn hoofd en ik voel me erg ongemakkelijk. Uiteindelijk laat ik Jan mijn string zien. Jan begint te lachen en zegt weet je wat nou het leuke is, als jou Meester je nu dit laat doen dan krijgen we vanavond vast nog meer van je zien.

Mijn TomTom draait gelijk weer overuren en ow wat hebben mijn Meester en Jan een lol samen. Gelukkig neemt Meester me mee naar een andere ruimte. Ik moet mijn string aantrekken en mijn Meester haalt een vibrator op afstandsbediening. Ow god, denk ik en ik probeer nog even terug te krabbelen voor toch maar wel controle. Maar daar trapt Meester niet in. Ik moet mijn string aantrekken van Meester en de vibrator inbrengen. We gaan weer terug naar de bar waar Kate en haar slaaf nog zitten. Iedere keer als ik net wat wil zeggen of een slokje van mijn drinken wil nemen zet mijn Meester de vibrator aan. Ik probeer mezelf stil te houden maar het is zo gevoelig dat mijn hele lichaam erop reageert. Ik schaam me dood en ik hoop maar dat het niet teveel opvalt, ook al weet ik wel beter.

Er komen wat nieuwe mensen binnen en die stellen zich voor, ze blijven vervolgens gewoon bij ons staan. Ik vraag me af of mijn Meester expres een praatje met ze maakt zodat ik me nog ongemakkelijker voel. Meester vraagt aan me of ik geil ben en ik zeg ja Meester. Iedere keer zit ik tegen het klaarkomen aan, maar ik probeer het tegen te houden want ik wil niet klaarkomen waar iedereen bij staat. Vertel maar aan Kate hoe geil je bent zegt Meester. Nee Meester zeg ik, dit meent u niet. Maar ik zie aan de ogen van mijn Meester dat hij het weldegelijk meent. Ik krijg het niet voor elkaar om het zo in groep te gooien dus ik buig wat naar voren en fluister naar Kate dat ik van Meester moet zeggen dat ik geil ben. Ow zegt Kate veel te hard zodat iedereen het kan horen, je moet zeggen van je Meester dat je geil bent, maar dat ben je helemaal niet. Schaamte overspoeld me en ik weet gewoon niet waar ik kijken moet. Jawel geef ik toe, maar Kate moet dit zo hard. Inmiddels komt de slaaf van Kate aan met de drankjes. Ik realiseer me ineens dat ik het drankje aan mijn Meester op gepaste wijze aan moet bieden. Ik durf niet door mijn knieën te zakken met de vibrator in mijn kut. Ik ben als de dood dat die eruit glijd en waar iedereen bij staat op de grond valt. Ik wil de vibrator met mijn andere hand tegenhouden maar dat mag niet van Meester. Ik span zo goed als ik kan mijn kutspieren aan en het lukt me zonder dat de vibrator valt door mijn knieën te zakken. Ik bied mijn Meester zijn drankje aan, maar ik ben er nog niet, want opstaan is nog veel moeilijker. Het zal me niet gebeuren dat die op de grond valt bedenk ik me. Ik span me kutspieren weer stevig aan en ik ga wat ongemakkelijk weer staan. Eigenlijk best trots op mezelf dat het gelukt is en me nog meer schaamte bespaard is gebleven. Meester zet de vibrator nog een paar keer onverwacht aan en uit. Het voelt heftig en ik voel hoe mijn kut zich steeds weer samentrekt. Uiteindelijk als ik tegen mijn Meester aan sta voel ik dat ik het bijna niet meer tegen kan houden.

Ik gebruik mijn stopwoord voor het klaarkomen. Meester zegt dat ik klaar mag komen. Het gevoel is heftig, maar ik ben me te bewust van de mensen om ons heen dat het me toch niet lukt. Meester heeft door dat het me niet lukt en neemt me mee naar boven naar een andere kamer. Daar mag ik klaarkomen van Meester.

Als ik klaargekomen ben ruimt Meester de vibrator op en moet ik me uitkleden. Ik krijg een heerlijke knuffel. Een onbekende toeschouwer komt de kamer in en vraagt aan Meester of hij even mag kijken. Meester vind het goed. Meester gaat op het randje van het bed zitten en ik moet over zijn knieën gaan liggen. Ik krijg een heerlijke harde spanking van mijn Meester. Ik geef me er aan over. Als mijn billen lekker gloeien moet ik op mijn buik op bed gaan liggen. Meester pakt de touwen en bind mijn polsen aan mijn enkels vast. Mijn rug en billen zijn vrij zodat mijn Meester overal goed bij kan. Ik krijg een paar flinke slagen met de slapper (zo heet die geloof ik) die zijn pijnlijk. Meester neemt me nog flink onder handen met andere zwepen. Het voelt heerlijk zo overgeleverd aan Meester te zijn.

Als Meester naast me komt liggen voel ik het scherpe gekras van de tigernail over mijn lichaam gaan, steeds wat harder in mijn huid. Het voelt heerlijk en geil. Meester zet wat strepen op mijn rug en zegt dat hij boter kaas en eieren op mijn rug gaat spelen. Ik voel hoe Meester de kruisjes en rondjes op mijn rug krast met de tigernail. Als Meester klaar is zeg ik uitdagend dat ik gewonnen heb. Meester staat op en ik krijg een paar flinke slagen op mijn rug en billen van Mevrouw U.  De gemene bijtende pijn trekt door mijn huid heen. Wie heeft er gewonnen vraagt mijn Meester. U Meester, U heeft gewonnen piep ik, terwijl ik stiekem ook heerlijk lig te genieten van de gemene pijn. Meester maakt de touwen los en komt nog even naast me liggen. Ik kruip heerlijk even tegen mijn Meester aan. Meester zegt dat we eerst nog even wat gaan drinken beneden en dat we daarna weer verder gaan spelen.   

Ik kleed me aan en we gaan naar beneden. Als we wat gedronken hebben gaan we opzoek naar Kate. We gaan naar de Engelse kamer waar Kate met haar slaaf aan het spelen is. We kijken even toe. Ik merk aan mezelf dat ik ook het kijken naar het spel van Kate steeds leuker vind. Meester neemt me mee naar de andere speelruimte.

Ik sta even naar het spel van anderen te kijken als Meester me naar de kooi begeleid. Shit niet weer die kooi denk ik en ik stribbel wat tegen. De angst om opgesloten worden zet zich in mijn lichaam om naar opstandigheid. Eén en al weerstand voel ik door me heen gaan. Meester praat geruststellend tegen me. Focus je op mij en het vertrouwen zegt Meester. Meester doet de deur van de kooi open. Meester legt uit dat de deur openblijft maar dat ik moet proberen een klein stapje in de kooi te zetten. Ik wil het doen voor mijn Meester maar het lijkt wel of mijn lichaam blokkeert en ik de stap de kooi in niet kan zetten. Als het me eindelijk lukt om me volledig op Meester te focussen zet ik een stapje in de kooi. Ik hoef er gelukkig niet lang in te staan en ik krijg een heerlijke knuffel van mijn Meester als ik weer uit de kooi mag. Mijn Meester is trots op me, dat geeft me een heerlijk gevoel. En eigenlijk ben ik ook wel een beetje trots op mezelf.

Als we weer naar Kate toe gaan, zijn ook zij klaar met spelen. Met z’n allen gaan we naar beneden om wat te drinken. Ik vraag aan Meester of ik mag roken. In ruil voor 10 slagen met de Cane zegt Meester. Daar hoef ik niet lang over na te denken dus ik zeg ja Meester. Een heerlijk verlangend gevoel trekt door mijn kut. Ik ben er in ieder geval van verzekerd dat ik de Cane vanavond nog ga voelen. Heerlijk!!

Het duurt niet gek lang voordat mijn Meester me weer mee naar boven neemt. De kamer waar mijn Meester wil spelen, daar zijn anderen net klaar, dus wij wachten even op de gang. Ik sta tegen de muur aan als Meester zijn hand over mijn neus en mond legt. Heerlijk breathe control! Terwijl Meester me de adem beneemt kijkt Hij me diep en doordringend aan. Die ogen en het niet kunnen ademen maken zo geil dat ik het vocht uit mijn kut voel komen. Als Meester zijn hand weghaalt vertel ik Hem hoe nat ik daar van werd. Meester laat zijn vingers over mijn kut glijden en voelt hoe vreselijk nat ik ben. Meester noemt me een geil sletje.

Als we de kamer in gaan zet mijn Meester het martelbankje in de kamer. Ik moet over het bankje gaan liggen met mijn knieën op de steunen. Als ik op het bankje lig neemt mijn Meester me flink onderhanden met de zweep. Meester pakt de Cane en ik krijg 10 slagen met de Cane per bil. Ik ga weer zo op in het gevoel dat ik verkeerd mee tel. Meester begint gelukkig niet opnieuw. Als ik de Cane slagen heb gehad voel ik de vingers van Meester mijn kut in glijden, ik mag heerlijk heftig klaarkomen van Meester en voel hoe het geile vocht mijn kut uit druipt. Dan pakt Meester de zwarte Cane, ik weet niet goed wat ik van deze Cane moet vinden. De zwarte Cane is zwaar en geeft een heftige pijn die lang blijft hangen, maar als het dan eenmaal overvloeit naar intens genot dan is ook deze heftige pijn echt vreselijk geil. Na twee slagen met de zwarte Cane haal ik mijn benen van de steunen af om de pijn op te vangen. Blijf liggen hoor ik Meester streng zeggen, of moet ik je benen vastbinden. Ja Meester zeg ik, want ik weet dat ik mijn benen waarschijnlijk niet op de steunen kan houden. Meester bind mijn benen aan de steunen vast en gaat verder met slaan. Meester gaat verder met slaan en na een paar slagen met deze heftige Cane voel ik de tranen prikken achter mijn ogen. Ik verzet me ertegen want ik wil dit volhouden voor mijn Meester. Na de 10 slagen met de zwarte Cane lig ik uitgeput een beetje zweverig over het bankje heen.

Ik hoor dat Kate en haar slaaf binnenkomen. Meester zijn handen strelen mijn rug als ik ook de handen van Kate over mijn rug voel gaan. Dan voel ik nog meer handen, even probeer ik de handen te tellen, maar doordat de handen door elkaar bewegen lukt dat niet. Mijn Meester is bij me bedenk ik me dus ik ben veilig en ik geef me over aan de strelingen op mijn rug. Het voelt heerlijk en ik zweef er lekker op weg. Als Kate en haar slaaf weer weggaan, pakt mijn Meester de strokenzweep. Langzaam opbouwend slaat Meester steeds harder en harder. Ik voel de tranen weer achter mijn ogen, ik vecht er tegen. Meester stopt met slaan en maakt me los van het bankje. Als ik wil gaan staan, sta ik nog al wankel op mijn benen. Ik moet op mijn rug gaan liggen van Meester met mijn benen wijd. Meester pakt zijn zweep en ik krijg er een paar slagen mee op mijn kut. Hoeveel slagen waren dat vraagt Meester. Weet ik niet Meester, ik heb niet meegeteld. Dit keer moet het wel opnieuw. Weer raak ik de tel kwijt, door de heftigheid van de slagen. Meester wil dat ik met mijn hoofd Zijn kant op kom liggen, zodat hij bij mijn hoofd staat. Ik moet mijn benen goed wijd houden en ik 2x 5 slagen met de zweep vol op mijn kut. Die slagen op mijn kut doen zo intens pijn, maar die spanning en pijn zijn echt vreselijk geil. Ik denk zelfs dat ik daar nog wel een keer op klaar kan komen, als het natuurlijk mag van Meester. Als ik weer gewoon op bed moet liggen van Meester, krijg ik de 10 Cane slagen die ik nog tegoed had omdat ik had gerookt. Ik krijg de slagen op mijn borsten, kut en billen. Gelukkig tel ik deze keer wel goed mee.

Meester zegt dat ik op mijn buik moet gaan liggen. Ik lig op mijn buik met mijn benen iets over de rand van het bed. Meester staat tussen mijn benen in en ik voel hoe de strokenzweep mijn huid raakt. Meester bouwt het langzaam op en steeds harder en harder voel ik hoe de zweep mijn huid raakt. De doffe klappen van de zweep dreunen door me heen als mijn Meester steeds harder slaat. Weer voel ik de tranen prikken achter mijn ogen. Ik vecht er tegen, ik wil niet huilen. Meester slaat door, harder heftiger. Ik voel ik het gevecht met mezelf verlies, totdat ik me eraan overgeef. Dan heb ik nog maar 2 harde slagen nodig en ik breek. De emotie komt los en ik begin te huilen. Meester stopt met slaan en komt naast me liggen. Meester laat me weten hoe trots Hij op me is. Geruststellende woordjes van mijn Meester, dat het goed is en dat ik me mag laten gaan.

Lieve Meester, dank u wel weer voor deze heerlijke avond. Nieuwe dingen, spannende dingen. Maar vooral de steeds dieper gaande overgave aan u. Het voelt heerlijk en bevrijdend.
Liefs en een lekkere knuffel. Vol vertrouwen uw eigendom
Moona XXXXX