slavin moona_B

De collaring

Het eerste moment dat mijn Meester me liet weten dat ik toe was aan een stap verder in mijn status, was op het moment dat mijn Meester en Kate op vakantie waren. Een gelukzalig gevoel ging door me heen en ik hoopte met alles in me dat mijn Meester doelde op de collaring. Mijn Meester vertelde me dat voordat ik gecollard zou worden, ik eerst een test zou moeten ondergaan. Voor de test zou mijn Meester me uitlenen aan Kate. Dit werd erg spannend, maar ik verlangde er naar. Ik was door het dolle heen, al wist ik dat het nog wel even zou duren. Ik besloot dat als het zover zou zijn, ik mijn Meester iets wilde geven. Iets dat iets over mij zou zeggen en symbool zou staan voor het diepgaande vertrouwen dat ik in mijn Meester heb gekregen. Dat was toch minder makkelijk dan ik dacht, want wat geef je je Meester die zeker op SM gebied al zoveel heeft. Maar gelukkig had ik nog genoeg tijd en ik besloot het los te laten, ergens wist ik dat  ik tijdens mijn eigen vakantie wel een ingeving zou krijgen. Tijdens mijn vakantie met veelal spirituele plekken beklom ik 's avonds met volle maan de Tor. Zittend in het gras bovenop de Tor in het licht van de volle maan dwaalde mijn gedachte af naar de collaring die eraan zat te komen en naar de afgelopen maanden dat ik bij mijn Meester kwam.  Alles kwam in gedachte voorbij. De groei die ik had doorgemaakt en daarbij de angsten waar ik doorheen was gegaan onder begeleiding van mijn Meester. Met als angstigste moment toch wel het mes van mijn Meester. Ik dacht na over het mes en ik wist dat dat was wat ik aan mijn Meester wilde geven. Mijn Meester kende mijn angst en ik wist zeker dat hij zou weten hoe groot dit gebaar van vertrouwen zou zijn. Ik wilde natuurlijk niet zomaar een mes, dus dat werd nog een hele zoektocht. Tot ik er eentje tegenkwam, een mooi mes die kracht uitstraalde en met een teken van de maan erop.

Na de test bij Kate waar ik voor slaagde volgde al snel de afspraak voor de collaring.  Een heerlijke spanning en intens verlangen om het eigendom van mijn Meester te worden ging door me heen. Het zou nu toch echt gaan gebeuren. Ik mocht van mijn Meester een vriendin uitnodigen als ik dat wilde. Ik nodigde mijn vriendin uit om bij de collaring te zijn. Dat voelde voor mij wel heel erg intiem, omdat ik wist dat mijn vriendin mij nu op een hele andere manier zou zien dan hoe ze mij kent. Mijn Meester en Kate hadden zelf ook wat vrienden uitgenodigd en de trainee van Kate zou ook aanwezig zijn.

Ik was op van de zenuwen en na een paar slapeloze nachten was het dan eindelijk zover. Mijn tas ingepakt en ik had een briefje getypt met wat ik voor wilde dragen aan mijn Meester als ik het mes zou geven. In de trein onderweg naar mijn Meester werd alle spanning me even teveel. De binding die ik aan zou gaan, het mes dat ik aan mijn Meester zou geven en het voornemen om waar iedereen bij was het briefje voor te lezen. Ik was blij dat ik mijn vriendin zag toen ik de trein uit stapte, dat gaf me weer wat rust. Samen reisde we verder naar het huis van mijn Meester en Kate. Bij mijn Meester aangekomen begroete ik mijn Meester zoals ik dat behoor te doen. Dat voelde toch wel anders deze keer, zeker omdat mijn vriendin erbij was. Mijn Meester en Kate zagen hoe gespannen en zenuwachtig ik was en ik kreeg van allebei een dikke knuffel. Mijn Meester pakte de halsband en de polsbanden en deed deze bij me om. Al snel kwamen de rest van de vrienden ook binnen en ik kleedde me snel om in de keuken. Terwijl Kate me hielp om het corset aan te rijgen, ging haar telefoon. Het was Miss-T, ze dacht dat de collaring in de studio plaats zou vinden, dus zij stond nu in Den Haag. Het wachten was nu op Miss-T en ik was toch al zo zenuwachtig. Mijn Meester was nog bezig met wat voorbereidingen boven dus ik ging alvast bij de bank op de grond zitten wachtend op mijn Meester. Toen iedereen beneden was, zorgde trainee enrico ervoor dat iedereen wat te drinken kreeg en er werd gezellig gepraat over van alles. Ik voelde me langzamerhand weer wat rustiger worden aan de voeten van mijn Meester. Al snel kwam het gesprek over de test die ik had gehad bij Kate en werd me duidelijk dat het trainee enrico was die tijdens mijn test met Kate boven verstopt had gezeten om alles te noteren. Het was dus toch waar dat er iemand bij was, terwijl ik nog wel zo dacht dat mijn Meester en Kate weer een behoorlijk mindplay met me hadden uitgehaald.

collaring slavin moona speechToen ook Miss-T uiteindelijk arriveerde duurde het niet zo gek lang meer voordat mijn Meester met iedereen naar de speelkamer ging. Ik moest beneden blijven bij Kate van mijn Meester. Het was erg warm in huis en Kate nam me mee om even voor de ventilator te gaan staan. Even wat verkoeling en wat kletsen terwijl de zenuwen door mijn lichaam gingen. Ineens hoorde ik een bel rinkelen, het was het teken dat Kate mij mee naar boven mocht nemen. Kate pakte de ketting en maakte die aan de halsband vast. Kate neemt me mee naar boven. Boven aan de trap verteld Kate me dat ik mijn handen beter op mijn rug kan houden, dat ziet er mooier uit. Ik vind het altijd erg lief van Kate dat ze me vaak een beetje helpt met zulke dingen. Kate neemt me aan de ketting mee de speelkamer in. Mijn Meester zit op de tafel en de rest van de aanwezigen staat langs de kant in de speelkamer. Kate geeft de ketting over aan mijn Meester die me doordringend aankijkt. Kate gaat naast mijn Meester op de tafel zitten en mijn Meester maakt de ketting los. Mijn Meester zegt dat ik hem nu nogmaals moet begroeten. Ik ga op mijn knieën zitten en ik kus de laarzen van mijn Meester.  Als ik weer mag gaan staan, doet mijn Meester de halsband bij me af en moet ik mijn handen in mijn nek leggen. Ik leg mijn handen in mijn nek en mijn Meester verteld dat we hier met zijn alle aanwezig zijn voor mijn collaring. Ik ben me continu bewust van de mensen die achter me staan. Ow wat heb ik er een hekel aan om zo in het middelpunt van de belangstelling te staan. En ik bedenk me nog hoe blij ik ben dat ik in ieder geval gekleed ben. Alsof mijn Meester gedachte kan lezen, krijg ik de opdracht om me uit te kleden. Ik kijk mijn Meester aan met een blik van nee, dit gaat u echt niet menen. Maar ik zie al aan zijn ogen dat hij het wel degelijk meent. Kate staat op en helpt me gelukkig mee om mijn corset uit te trekken. Met alle weerstand in me doe ik wat mijn Meester van me vraagt en ik kleed me uit.

Daar sta ik dan als enige naakt, met alleen nog mijn kousen en hakken aan. Wat voel ik me kwetsbaar op dat moment. Mijn Meester zegt dat ik in een mooie houding op de grond moet gaan zitten. Ik ga in de Nadu houding zitten. Als mijn Meester begint te praten, kijk ik op. Mijn Meester verteld over mijn eerste mailtje wat hij binnenkreeg en hoe de periode daarna verliep. Luisterend naar wat mijn Meester verteld voel ik me iets rustiger worden en vergeet ik een beetje dat ik naakt op de grond zit ten midden van iedereen. Ik voel zoveel bewondering voor mijn Meester dat hij zo tegenover iedereen een toespraakje houd, zonder daar een briefje bij te hebben. Wetende dat ik dat na de collaring ook wil doen met het mes, alleen kan ik dat echt niet zonder briefje omdat ik dan dichtklap. Als mijn Meester zijn verhaal heeft gedaan krijg ik van mijn Meester de opdracht om te gaan staan. Ik moet langs iedereen in de kamer en mijn billen aanbieden, om van iedereen een klap op mijn kont te ontvangen. Ook dit voelt weer zo ongemakkelijk, maar ik doe wat mijn Meester vraagt.

collaring slavin moona speechDe eerste klap op mijn kont krijg ik uiteraard van mijn Meester en daarna van Kate. De enige twee waarbij ik me op mijn gemak voel als ze me aanraken. Ik loop door en ik krijg ook van Connie en ilse een klap op mijn kont. Als ik bij Ronald aankom blijf ik rechtop staan in de hoop dat het niet opvalt. Je kont aanbieden hoor ik mijn Meester zeggen en ik doe wat mijn Meester zegt. Ronald staat al helemaal in de houding om me op mijn kont te slaan, wat me het idee geeft dat hij waarschijnlijk hard gaat slaan. Maar dat viel gelukkig mee. Dan is trainee enrico aan de beurt. Ik kijk hem aan en zie dat dit voor hem ook erg ongemakkelijk voelt. Iets wat ik me heel goed voor kan stellen. Ook bij Miss-T krijg ik even het idee dat ze hard zal slaan, maar ook dat valt gelukkig mee. Als laatste is mijn vriendin aan de beurt. Dit voelt wel erg ongemakkelijk en intiem. Mijn vriendin geeft me enigszins zacht een klap op mijn kont. Mijn Meester vind het niet hard genoeg en mijn vriendin moet het nog twee keer over doen tot mijn Meester de klap kan horen. De laatste klap van mijn vriendin komt harder aan en mijn Meester keurt het goed.

Ik moet weer in het midden van de kamer op de grond gaan zitten en mijn Meester pakt de collar. Een heerlijke spanning en opwinding gaat door me heen. Mijn Meester vraagt of ik de collar accepteer en dat ik dan volledig zijn eigendom ben. Ja Meester antwoord ik. Kate gebaard me dat ik mijn haar omhoog moet houden. Ik houd mijn haar omhoog. Mijn Meester loopt op me af met de collar, een heerlijk verlangende spanning gaat door me heen. Mijn Meester doet de collar bij me om. Het gevoel wat er dan door me heen gaat kan ik haast niet omschrijven. Maar de collar om nek geeft me een heerlijk gevoel, nu ben ik echt het eigendom van mijn Meester. Mijn Meester helpt me om weer te gaan staan en we geven elkaar een hele dikke knuffel. Dit voelt zo goed, zo intens. Hier hoor ik te zijn. Dan een intense knuffel met Kate. We geven elkaar een kus. Ik ben haar zo dankbaar dat dit kan en dat we het goed met elkaar kunnen vinden.

collaring slavin moona speechNa het moment dat iedereen ons gefeliciteerd heeft, weet ik dat dit het moment is waarop ik mijn cadeautje aan mijn Meester wil geven. Ik voel de twijfel, met name omdat spreken voor een groep niet mijn sterkste kant is. Maar ik wil het toch doen. Ik vraag aan mijn Meester of ik nog wat mag zeggen. Het mag van mijn Meester en hij zegt dat hij dan even goed voor wil gaan zitten. Ik geef mijn vriendin een seintje waardoor zij weet dat ze het mes en de envelop kan pakken voor me. Als mijn vriendin terug komt, sta ik met trillende benen en handen voor mijn Meester. Voor mij zo'n heftig moment. Met deze angst geef ik mijn Meester nu letterlijk een wapen in handen, maar aan de andere kant ook mijn grote vertrouwen. De emotie schiet aan alle kanten door me heen en met een grote brok in mijn keel lees ik het briefje voor.

Als mijn Meester het cadeautje uitgepakt heeft, komt bij mij de ontlading los. Ik kan het niet meer tegen houden. Mijn Meester houd me stevig vast en zegt dat het goed is. Ook van Kate krijg ik een heerlijke knuffel. Ze weten beide hoe heftig dit voor me is. En ondanks de ontlading en de tranen, voelt het heel goed. Kate neemt iedereen mee naar beneden, zodat mijn Meester en ik even alleen zijn. Mijn Meester laat me weten dat hij weet hoe heftig dit voor me was, maar dat hij heel erg trots op me is. Mijn Meester zegt dat ik alleen het corset aan mag trekken en er verder niks onder aan mag. Het corset bedekt niet veel, eigenlijk alleen mijn buik. Voor we naar beneden gaan bewonder ik in de spiegel nog even mijn nieuwe collar. De collar is echt super gaaf en mooi. Met de naam van mijn Meester erin gegraveerd, maakt dat hem helemaal af.

Als we beneden zijn proosten we met elkaar. Mijn Meester en Kate hebben voor champagne gezorgd. Mijn Meester benadrukt nog even één van mijn regels op het moment dat trainee enrico de hapjes op tafel zet, dat ik moet eten. Ja Meester. We hebben een gezellige avond met elkaar. Op sommige momenten word het trainee enrico even moeilijk gemaakt. Het is apart om te zien, want ik weet precies hoe hij zich soms moet voelen. Maar ik weet ook hoe lekker het kan voelen als het je soms met woordspelletjes zo moeilijk word gemaakt. Gelukkig word ik zelf op sommige kleine momentjes na redelijk ontzien en kan ik aan de voeten van mijn Meester heerlijk genieten en trots zijn met mijn collar. Halverwege de avond stuurt mijn Meester me naar boven omdat ik me weer aan mag kleden. Dat voelt eigenlijk toch wel fijn.

Halverwege de nacht is bijna iedereen weg, na een heerlijke en gezellige avond. Alleen ilse is er nog en we kletsen nog een beetje na. Ik zit tegen mijn Meester aan en ik voel hoe de rust in mijn lichaam terugkeert. Alle spanning is weg en ik voel me leeg in mijn hoofd. Ik kan het gesprek niet meer goed volgen en ik val in slaap tegen mijn Meester aan. Ik heb geen idee hoe lang ik zo tegen mijn Meester aan gezeten heb, als mijn Meester me wakker maakt. Mijn Meester brengt me naar boven naar het bed in de speelkamer. Het geeft me een heerlijk gevoel om door mijn Meester naar bed gebracht te worden. En met mijn nieuwe collar en de polsbanden om val ik heerlijk in slaap. Iets wat voor mij ook weer heel bijzonder is omdat ik eigenlijk nooit ergens anders slaap dan in mijn eigen bed. De volgende ochtend word ik rond een uur of 8 wakker. Ik voel de collar om mijn nek, een fantastisch gevoel. Ik kijk om me heen en zie de takels en de zwepen aan de muur. Heerlijk om zo wakker te worden in SM sfeer. Ik voel me zo gelukkig, zo veilig, zo vertrouwd dat ik al snel weer verder in slaap val. Als ik na 2 uurtjes weer wakker wordt, staat niet lang daarna mijn Meester voor me. Heerlijk om wakker te worden en mijn Meester al zo snel weer te zien. Mijn Meester neemt me mee naar beneden. Mijn Meester zegt dat ik de sinaasappels uit mag persen voor het ontbijt. Na een heerlijk ontbijt en gezellig gesprek frissen we ons op en gaan we op pad. Ik heb geen idee waarheen en dat gaan mijn Meester en Kate me uiteraard ook niet vertellen. Ik trek mijn jurkje aan en voor het eerst ga ik met mijn collar om naar buiten.

Ik ben zelfs nog nooit met de halsband om naar buiten geweest, dus het voel wel even apart. Maar ik ben zo trots op mijn collar dat het me eigenlijk ook niets uitmaakt dat ik gecollard buiten loop. Na een tijdje rijden zijn we op plaats van bestemming. Ik heb tijdens het rijden niet erg opgelet omdat ik met Kate aan het praten was. Ik heb geen idee waar we zijn. Als we een pand in lopen, kijk ik mijn ogen uit. Eén grote ruimte vol met leren kleding, zwepen, seksspeeltjes noem maar op. Ik weet niet wat ik zie, ik ben nog nooit bij zoiets binnen geweest. Mijn Meester neemt me mee en laat me overal wat rond kijken. Na wat rond gekeken te hebben zegt mijn Meester dat hij nieuwe polsbanden voor mij uit wil zoeken voor bij mijn nieuwe collar. Mijn Meester zoekt een paar hele mooie polsbanden uit van leer. Ze zijn super mooi, ik vind ze geweldig!

Als mijn Meester even staat te praten, vraag ik aan Kate of ze dat ding daar heeft zien staan. Welk ding vraagt Kate en ze neemt me ermee naar toe. Het is een soort dildo, maar dan zo ontzettend groot dat ik me serieus afvraag wat je daar in godsnaam mee moet en kan. Kate legt me het één en ander uit en we praten wat over de attributen die ik allemaal zie hangen. Dingen waar ik het bestaan niet eens van wist. Ik voel me soms zo'n groentje op dit gebied. Maar gelukkig vinden mijn Meester en Kate dat helemaal niet erg en leggen ze het me allemaal uit als ik vragen heb. En uiteraard maken ze graag gebruik van de situatie om me er zo nu en dan gek mee te maken. Mijn hoofd loopt soms over van de informatie.

Als we eenmaal weer thuis zijn bij mijn Meester en Kate gaan we eerst wat eten. Ik voel me heerlijk en vind het fijn om bij mijn Meester en Kate te zijn. Na het eten drinken we koffie. Mijn Meester en Kate zitten bij de computer en we kijken wat foto's. Pak maar een stoel of ga zitten zegt Kate tegen me. Ergens voelt het voor mij niet goed om een stoel te pakken. Dus ik besluit op de grond aan de voeten van mijn Meester te gaan zitten. Dat voelt beter. Na de koffie frissen we ons nog even op en ik krijg mijn nieuwe polsbanden om van mijn Meester. De nieuwe polsbanden en de collar voelen geweldig goed. Helemaal in het nieuw mag ik met mijn Meester en Kate mee onderweg naar de VSSM. Ik kijk er al helemaal naar uit om ter afsluiting van dit geweldige weekend weer voor mijn Meester te mogen lijden.

Lieve Meester en Kate, dank jullie wel voor het fijne weekend. Ik voel me zo gelukkig en ben er super trots op dat ik het eigendom van mijn Meester mag zijn.

Liefs en een dikke knuffel
moona XXXX

Iik mag me nu moona_B gaan noemen/