slavin moona

De Test

Mijn Meester en ik hebben de laatste tijd al een paar keer gesproken over mijn collaring. De collaring die steeds dichterbij komt. Ik kijk er heel erg naar uit, om straks helemaal het eigendom van mijn Meester te mogen zijn. Maar voordat het zover is moet ik eerst een test ondergaan van mijn Meester.

Voor de test heeft mijn Meester me uitgeleend aan Meesteres Kate. Meesteres Kate zal de test afnemen. Met behoorlijk wat mindfuck vooraf, waar mijn Meester en Meesteres Kate erg goed in zijn hebben ze mijn TomTom al behoorlijk op hol gebracht. Steeds wat kleine toespelingen over wat er zou kunnen gebeuren en mijn hoofd vulde de rest al in. Ik had er zin in en keek er naar uit, maar de zenuwen gingen als een razende door mijn lichaam heen. Ik voelde me net als toen ik voor de eerste keer naar mijn Meester ging, alleen voelde ik nu de angst niet zo, omdat het niet meer zo onbekend was allemaal. Eindelijk was het dan zover, stuiterend en vol zenuwen ging ik onderweg naar Meesteres Kate. Bij het station aangekomen zag ik dat de treinen niet reden. Ns-bussen nergens te bekennen. Alsof ik nog niet zenuwachtig genoeg was, krijg ik nu echt de zenuwen. Uitgerekend nu de test is, mijn eerste afspraak met Meesteres Kate en ik ga waarschijnlijk nog te laat komen ook. Verdient niet echt een schoonheidsprijs. Snel ren ik naar de dichtstbijzijnde stadsbus. Als ik bij de bushalte sta heb ik even tijd om Meesteres Kate te bellen. Gelukkig reageert ze begripvol, wat me weer een beetje ontspant. Al neemt het mijn zorgen niet helemaal weg want ik vraag me toch wel af of dit geen gevolgen zal hebben.

Na veel toestanden kom ik uiteindelijk 25 minuten te laat bij het huis van mijn Meester en Meesteres Kate aan. Gauw kleed ik me om en ik mag nog even naar de wc van mijn Meester. Als ik de huiskamer in kom begroet ik mijn Meester en geef ik Meesteres Kate een knuffel. We drinken eerst wat koffie en ik zit aan de voeten van mijn Meester, even bijkomen van de chaotische reis. Na eerst wat ontspannen gekletst te hebben, voel ik me ondanks de nog steeds aanwezige zenuwen weer wat rustiger. Totdat mijn Meester en Meesteres Kate laten me weten dat er boven iemand zit. Verbaasd kijk ik ze aan, waarom vraag ik? En Kate legt me uit dat hij alles zal noteren wat ik tijdens de test goed en fout doe. De zenuwen gaan direct weer als een razende tekeer door mijn lichaam. Ja maar je zal hem niet zien hoor, zegt mijn Meester op geruststellende toon. Heb je die kijkgaatjes in de muur dat nog nooit gezien vraagt mijn Meester. Ik probeer de speelkamer voor me te zien, maar ik kan me niets herinneren wat ook maar op een kijkgaatje lijkt. En is je dan nog nooit opgevallen dat die spiegel een doorkijkspiegel is vraagt mijn Meester. Waarom verraad je dat nou vraagt Meesteres Kate aan mijn Meester. Die reactie brengt me weer aan het twijfelen. Ik probeer me de spiegel voor me te halen, maar volgens mij zit die spiegel niet aan de muur vast maar aan het kastje. Ze spelen weer met mijn hoofd denk bedenk ik me, maar toch bouwt de spanning zich behoorlijk op.

Meesteres Kate zegt dat ik moet gaan staan. Als ik sta krijg ik de opdracht om alvast naar de speelkamer te gaan en in een mooie houding te gaan zitten. Als ik naar boven loop voelt het toch wel een beetje vreemd, ik ben nog nooit alleen naar de speelkamer gegaan. Boven aan de trap blijf ik heel even staan, ik probeer te luisteren of ik iemand boven hoor. Maar ik hoor alleen de muziek die aanstaat in de speelkamer. Ik loop de speelkamer in, de halsband, polsbanden en enkelbanden liggen netjes klaar op de grond. Ik kijk naar de spiegel, shit die zit wel aan de muur vast zie ik. Het zal toch niet dat er nu iemand naar me zit te kijken vraag ik me zenuwachtig af. Even bedenk ik me om met mijn rug naar de spiegel toe te gaan zitten, maar als ik dat zou doen zit ik ook met mijn rug naar Meesteres Kate toe als ze de kamer in komt en dat is ook weer ongepast. Ik zamel mijn moed bij elkaar en ik loop naar het midden van de kamer, ik ga in de Nadu houding op de grond zitten met mijn gezicht richting de spiegel. Vluchtig kijk ik de kamer rond maar ik zie zo gauw nergens kijkgaatjes, dus ik blijf er maar op hopen dat het mindplay is. Om daar zo alleen in de speelkamer in een wachtende houding te zitten is toch spannender dan ik had verwacht.

Erg lang heb ik volgens mij niet hoeven wachten al voelde het wel als een kwartier. Ik hoor de voetstappen van Meesteres Kate op de trap, mijn hart gaat tekeer, nu gaat het toch echt gebeuren. Meesteres Kate pakt het krukje en gaat voor me zitten, we bespreken waar mijn grenzen liggen. Grenzen waarvan ik nu inmiddels eigenlijk niet meer echt weet of het nou wel grenzen zijn. Grenzen die ooit in het begin voor mij heel duidelijk waren, maar diezelfde grenzen zijn in de loop van de afgelopen maanden ook behoorlijk vervaagd. Moet ik ze dan nu ineens weer als grens aangeven? Het voelt verwarrend. Als we de grenzen besproken hebben, moet ik gaan staan. Meesteres Kate legt uit dat ik met 2 woorden moet spreken, dus of ja Kate of ja Meesteres. Het maakt niet uit welk van de 2 ik kies, maar waar ik voor kies zal ik wel de gehele tijd moeten gebruiken. Ik kies ervoor om Meesteres te zeggen.

Meesteres Kate pakt de halsband en doet deze bij me om. Ik moet zelf de polsbanden en enkelbanden omdoen. Ik doe de polsbanden om en draai ze zo zodat de ringen aan de polsbanden bovenop zitten. Daarna doe ik de enkelbanden om. Ik moet mijn handen naar voren steken en Meesteres Kate bekijkt hoe de pols en enkelbanden zitten. Ik vraag me af waarom je de polsbanden wel goed draait en de enkelbanden zo laat zitten, die ringen horen ook naar voren zegt Meesteres Kate. Shit ik doe het fout denk ik, ik wist ook niet hoe ze moesten omdat ik de enkelbanden eigenlijk nog maar 1 keer om heb gehad. Ik zeg niks want ik wil niet tegen Meesteres Kate in gaan, dus ik draai de enkelbanden zonder wat te zeggen goed. Ik moet mijn handen in de lucht doen van Meesteres Kate met mijn handpalmen tegen elkaar. Langzaam moet ik ronddraaien. Als ik een halve slag gedraaid ben moet ik stil staan. Meesteres Kate loopt op me af en trekt één van mijn kousen een stukje omhoog. Meesteres Kate loopt naar de deur en ik hoor haar roepen:" 1 kous scheef!" Verbaasd kijk ik om. Ja zegt Meesteres Kate, hoe moet die slaaf anders weten wat hij moet noteren.

De spanning bouwt zich nu zo op dat ik van de zenuwen moet lachen. Ow je vind het grappig zegt Meesteres Kate, nee Meesteres antwoord ik en ik probeer mijn lach in te houden. Al is dat niet echt makkelijk. Ik moet weer verder draaien en als ik weer recht sta mijn armen wijd doen. Weer moet ik langzaam een rondje draaien. Ik voel me erg ongemakkelijk dat ik zo bekeken word door Meesteres Kate. Als ik weer teruggedraaid ben gaat Meesteres Kate op de tafel zitten. Meesteres Kate wijst naar de grond en zegt dat ik op mijn knieën voor haar moet gaan zitten. Ik ga op mijn knieën op de grond zitten. Meesteres Kate zegt dat ik het puntje van haar laarzen moet kussen. Ik kus de puntjes van de laarzen van Meesteres Kate. Van de zenuwen begin ik weer te lachen. Je vind het nogal grappig zegt Meesteres Kate, maar het is wel de bedoeling dat je dit heel erg serieus neemt. Ja Kate zeg ik en ik verbeter mezelf snel door ja Meesteres te zeggen. Meesteres Kate stapt van de tafel af en loopt weer naar de deur. "1 keer verkeerd aanspreken hoor ik haar zeggen ". Weer moet ik lachen, ik wil echt stoppen met lachen maar het lukt van de zenuwen echt niet.

Meesteres Kate gaat weer op de tafel zitten. Nu moet ik haar laars vastpakken en vanaf het puntje van de laars kusjes geven tot bovenaan de laars, die over de knieën komen van Meesteres Kate, en dan weer terug. Het voelt heel raar en vreemd maar ik doe wat er van me wordt gevraagd. Ik voel me vreselijk ongemakkelijk maar ik kus de laarzen van Meesteres Kate tot bovenaan en weer terug naar de punt. Als ik allebei de laarzen heb gekust mag ik weer gaan staan. Meesteres Kate staat tegenover me en steekt haar vingers uit. Meesteres Kate legt me uit dat haar vingers een soort afstandsbediening is voor mijn voeten en dat ik met mijn voeten dezelfde beweging moet maken als haar vingers. Ik heb geen idee wat we allemaal aan het doen zijn, en van de zenuwen moet ik soms weer lachen. Ik probeer zo goed mogelijk de vingers van Meesteres Kate te volgen, maar af en toe maak ik een foutje omdat ik dan in spiegelbeeld denk. Meesteres Kate loopt bij een foutje weer naar de deur, voetpositie niet goed hoor ik haar zeggen. Ik bedenk me dat ik er eigenlijk helemaal niks van geloof dat daar iemand zit, volgens mij is het hele idee van een slaaf die daar zit gewoon mindplay.

Meesteres Kate zegt dat ik mijn jurkje uit moet trekken en netjes opgevouwen op de stoel moet leggen. Ik moet weer op mijn knieën voor Meesteres Kate op de grond gaan zitten. En weer beide laarzen kussen van het puntje tot bovenaan de laars en weer terug. Zo naakt aan de voeten van Meesteres Kate en de laarzen kussen voelt toch heftiger en heel kwetsbaar.

Ik moet op mijn rug op de grond gaan liggen. Handen boven mijn hoofd en mijn voeten optrekken. Ik moet mijn voetzolen tegen elkaar aanleggen en mijn benen laten hangen. Meesteres Kate komt naast me op de grond liggen en streelt me over mijn lichaam me gezicht en haren. Ik voel me erg ongemakkelijk, maar ik doe mijn ogen dicht en probeer me te ontspannen en me eraan over te geven. Als ik me wat rustiger voel moet ik me omdraaien van Meesteres Kate en op handen en knieën gaan zitten. Ik voel de handen van Meesteres Kate over mijn lichaam gaan. Mijn lichaam wordt gekeurd. Meesteres Kate controleert of ik me goed geschoren heb. Terwijl Meesteres Kate mijn kut controleert ontdekt ze een heel klein stukje wc papier op mijn kut.

"Stukje wc papier" roept Meesteres Kate weer bij de deur.

Ik schaam me echt hartstikke dood. Echt zo gênant dit! Als mijn lichaam gekeurd is mag ik weer komen staan. Meesteres Kate pakt de gag met die enorme glazen dildo eraan van de tafel. Ow, god het zal toch niet bedenk ik me en Meesteres Kate maakt de gag vast op mijn hoofd. De glazen dildo is zo zwaar dat het me niet lukt om hem vast te houden. Ik mag de dildo ondersteunen met mijn hand. Meesteres Kate neemt me mee naar de spiegel zodat ik mezelf kan zien. Het ziet er best wel heftig uit.

Meesteres Kate maakt de gag weer los en leg hem weg. Dan zie ik dat Meesteres Kate bij zichzelf een soort gordel om doet. Pak maar een condoom en maak de verpakking open zegt Meesteres Kate. Ik voel de weerstand bij me op komen. Wat gaat Meesteres Kate doen, wat is ze van plan, wil ik dit wel, van alles schiet er door mijn hoofd. Meesters Kate maakt een voorbinddildo in de gordel vast. Ik moet het condoom om de voorbinddildo heen doen van Meesteres Kate. Ik doe het condoom om de voorbinddildo heen. Meesteres Kate zegt dat ik de voorbinddildo moet pijpen. Mijn weerstand wordt groter, maar ik doe wat me gevraagd wordt en ik pijp de voorbinddildo van Meesteres Kate. Meesteres Kate haalt de voorbinddildo uit mijn mond en loopt naar de spiegel. Voor de spiegel moet ik verder gaan met pijpen zodat ik mezelf kan zien. Dit is heel confronterend en voelt heel raar, met enige terughoudendheid ga ik door met pijpen. Het is wel de bedoeling dat ik me voor kan stellen dat ik hier geil van wordt zegt Meesteres Kate. Ik kan je anders ook bij je haar pakken en je in je mond neuken. Als Meesteres Kate dat zegt neem ik de voorbinddildo dieper in mijn mond en pijp ik wat harder en dieper. Je krijgt er een 7 voor zegt Meesteres Kate. En weer roept Meesteres Kate bij de deur "een 7 voor pijpen". Van de zenuwen moet ik weer lachen.

Meesteres Kate legt een handdoek op de tafel. Ik moet op de tafel gaan liggen. Ik moet mijn handen op mijn schouders leggen en Meesteres Kate maakt mijn onderarmen aan mijn bovenarmen vast met touwen. Nu knijp ik hem toch wel een beetje want Meesteres Kate heeft de voorbinddildo nog steeds om. En ik ben er toch niet zo zeker van of ik dat wel wil of kan. Meesteres Kate merkt de verandering in mijn stemming en zegt ja nu vergaat je het lachen wel hè? Ik moet mijn benen optrekken en mijn enkels worden met touw aan mijn benen vastgebonden. Meesteres Kate pakt de blinddoek en doet die bij me voor. Weerstand, zenuwen en spanning, allerlei verschillende gevoelens gaan door me heen. Meesteres Kate vind dat ik wat te laag op de tafel ligt en trekt met een ruk aan de handdoek zodat ik in een keer naar boven schuif op de tafel. Dit voelt echt doodeng zo op die tafel en niet zien wat er gebeurd. Velen handen maken licht werk, hoor ik Meesteres Kate zeggen, en de zenuwen gaan weer door me heen. Me afvragend of er nog iemand in de kamer is. Als Meesteres Kate vind dat ik nu te hoog lig word ik met een ruk weer met de handdoek naar beneden getrokken. Nu ik het gevoel herken, voelt het nog steeds wel eng maar ook wel spannend en lekker. Meesteres Kate draait de tafel voor mijn gevoel behoorlijk hard in de rondte. Het voelt doodeng. Ik ben heel mijn oriëntatie kwijt en heb geen idee waar ik nu in de kamer sta. Ik voel hoe Meesteres Kate met iets over mijn lichaam krast, ik heb geen idee wat het is, maar het voelt lekker.

Dan voel ik die voorbinddildo tegen mijn been aan, ik vraag me af waarom Meesteres Kate die niet af doet, want ik krijg er de zenuwen van. Als het krassen ophoud voel ik dat Meesteres Kate bij mijn voeten staat. Meesteres Kate houd mijn benen vast. Ik voel gekriebel bij mijn hoofd en nek. Even slaat de paniek toe, het niet anders kan dan dat iemand anders dit doet, omdat voel dat Meesteres Kate bij mijn voeten staat. Heb vertrouwen zegt Meesteres Kate en ik probeer me te ontspannen. Ik vraag me af of het mijn Meester is, maar dat kan haast niet want ik heb geen voetstappen op de trap gehoord. Terwijl ik eerst dacht dat het mindplay was begin ik nu toch wel te denken dat er echt iemand boven was.

Meesteres Kate laat mijn benen weer los, gespannen wacht ik af wat er gaat gebeuren. Ineens voel ik een koude vloeistof op mijn lichaam vallen en langs mijn lichaam glijden. De druppels vallen op mijn borst, mijn buik en in mijn navel. Het voelt koud en glijd langs mijn lichaam. Als ik ook een koude druppel op mijn kut voel vallen maak ik een kreet van schrik. Meesteres Kate blaast over mijn lichaam. Ik voel een koude gloed over mijn lichaam trekken.
Al heb ik geen idee wat het is, toch voelt het eigenlijk wel lekker. Meesteres Kate zegt me dat ze even naar beneden gaat om te overleggen, ik moet stil blijven liggen op tafel. Terwijl ik naar de muziek luister probeer ik me wat te ontspannen. Als Meesteres Kate weer terug komt, maakt ze de touwen los en helpt me overeind. Meesteres Kate zet een glas aan mijn mond en ik mag wat drinken. Als ik een paar slokjes gedronken heb moet ik mijn benen naar één kant van de tafel brengen en van de tafel afstappen. Ik stap van de tafel af en terwijl ik de handen van Meesteres Kate vasthoud moet ik haar geblinddoekt volgen. Als Meesteres Kate zegt dat er een drempeltje is, dringt tot me door dat we de speelkamer uit gaan.

Waarom gaan we de kamer uit, wat gaat ze met me doen vraag ik me af. Als we ongeveer bij de trap zijn moet ik gaan zitten van Meesters Kate. Zittend op mijn kont moet ik geblinddoekt de trap af. Dit voelt echt doodeng en de trap lijkt wel meters lang voor mijn gevoel. Meesteres Kate begeleid me naar beneden de trap af en ik probeer me vast te houden aan het vertrouwen hoe eng het ook is. Als we eindelijk beneden zijn neemt Meesteres Kate me mee de huiskamer in. Ik word naar een stoel begeleid en ik mag gaan zitten. Dan voel ik dat er in mijn ene hand een asbak word gezet. Ik houd de asbak vast en in mijn andere hand krijg ik een sigaret. Je mag roken zegt Meesteres Kate.

De blinddoek gaat af, mijn ogen moeten even wennen aan het licht. Mijn Meester zit tegenover me. Als mijn Meester tegen me begint te praten en vraagt hoe het gaat voel ik de spanning van me af glijden, ontlading, de emotie komt los en de tranen rollen over mijn wangen.

Ik ben geslaagd voor de test, niet de test die ik had verwacht. Maar een test op dienstbaarheid. Het was heftig, eng en spannend. Maar zeker ook heel fijn!

Lieve Meesteres Kate dank je wel voor de fijne avond. Ik had niet verwacht dat zonder pijn te ervaren het zo heftig kon zijn. Liefs en een dikke knuffel.
slavin moona XXXX