slavin moona

Ingepakt

De dagen voor ik weer naar mijn Meester ging was ik al behoorlijk aan het stuiteren. Ik werd gek van mezelf. Een heerlijke spanning ging door mijn lichaam met een diep verlangen om weer naar mijn Meester te gaan. Door al dat gestuiter en het verlangen om weer voor mijn Meester te mogen lijden, begon ik mijn Meester wat uit te dagen via de mail. Dat maakte me ook wel weer een beetje zenuwachtig toen ik naar mijn Meester toe ging, want door dat uitdagen wist ik nu van ter voren in ieder geval zeker dat ik nog 50 strafpunten te goed had. Maar hoe mijn Meester dat in zou gaan vullen wist ik nog niet. Ik trok mijn nieuwe net-catsuit aan met open kruis met mijn hakken eronder. Thuis wel leuk om te zien en ik wist dat mijn Meester het leuk zou vinden. Ik merk aan mezelf dat ik met steeds meer trots mezelf sta te bewonderen in de spiegel, al voel ik me er in het openbaar nog wel iets wat ongemakkelijk in. Maar ik ga de kleding steeds leuker vinden, zeker wanneer ik zie dat mijn Meester het leuk vind wat ik aan heb. Mijn gewone kleding trok ik erover heen aan, dan hoefde ik dat alleen maar uit te trekken als ik bij mijn Meester was. Tot nu toe had ik steeds mijn hakken meegenomen naar mijn Meester en trok ik ze pas aan als ik bij mijn Meester thuis was. Maar ik had inmiddels al redelijk wat geoefend om op hakken te lopen, dus ik besloot om voor het eerst op mijn hakken naar mijn Meester toe gaan.

Zenuwachtig en met een heerlijke spanning ging ik onderweg naar mijn Meester. Me afvragend wat mijn Meester dit keer zou gaan doen en ook wel hopend op een heerlijk heftig spel. De vorige keer had ik een slipje aan toen ik naar mijn Meester toe ging, dus toen ik bij mijn Meester aankwam, kwam mijn Meester gelijk op me aflopen om te controleren of ik zonder slipje was gekomen. Ik mag geen slipje aan als ik bij mijn Meester ben, maar mijn Meester heeft ook liever dat ik zonder slipje naar hem toe kom.

k had dit keer geen slipje aan want ik had die catsuit met open kruis aangetrokken. Mijn Meester loopt naar binnen en ik trek mijn broek en blouseje uit. Ik voel me toch nog iets te ongemakkelijk om zo in die catsuit rond te gaan lopen dus ik laat mijn shirtje er nog even over aan. Het is een wat langer shirtje dus het lijkt net alsof ik er netkousen onder aan heb. Als mijn Meester terug komt gebaard mijn Meester naar me, zonder woorden en ik zak op mijn knieën voor mijn Meester neer. Ik kus de voeten en de pik van mijn Meester. Als ik weer mag komen staan krijg ik een heerlijke knuffel van mijn Meester. Mijn Meester loopt naar de keuken om koffie in te schenken en zegt dat ik alvast op de bank mag gaan zitten. Op de bank zitten, vraag ik verbaasd. Ik voel aan alles in mezelf dat ik helemaal niet op de bank wil zitten. Gelukkig verbeterd mijn Meester zichzelf daarna en zegt dat ik op de grond bij de bank moet gaan zitten. Een opluchting gaat door me heen. Als ik aan de voeten van mijn Meester zit praten we over van alles en nog wat. Mijn Meester heeft al gauw door dat ik onder dat shirtje wat anders aan heb dan kousen en ik moet gaan staan van mijn Meester.

ijn Meester wil kijken hoe toegankelijk ik ben. Ik moet mijn shirtje uitrekken van mijn Meester. Mijn Meester vind het gelukkig mooi wat ik aan heb. En zo moet ik het 2e kopje koffie voor ons in gaan schenken. Als de koffie op is neemt mijn Meester me mee naar boven. Als we in de speelkamer zijn zegt mijn Meester dat ik op de grond moet gaan zitten. Ik ga op mijn knieën op de grond zitten, met mijn benen iets gespreid en mijn handen open. Goed zo zegt mijn Meester, zo zit je gelijk in een open houding.

ijn Meester pakt de halsband, ik leg mijn nek in de halsband en mijn Meester doet hem om. Dan pakt mijn Meester de polsbanden en doet ook die bij me om. Ik mag weer komen staan en mijn Meester loopt om me heen, een heerlijke spanning gaat door me heen en ik wacht af wat er gaat gebeuren. Mijn Meester pakt het krukje en gaat voor me op het krukje zitten. Mijn meester gebaard naar zijn benen, Ik ga over de knieën van mijn Meester liggen. Ik krijg een paar flinken klappen op mijn kont van mijn Meester, maar ik vergeet mee te tellen. Mijn Meester vraagt hoeveel klappen ik op mijn kont heb gehad. Ik weet het niet, dus ik gok op 20. Nee zegt mijn Meester het waren er 23. Het moest opnieuw. Me overgevend aan de slagen op mijn kont, raak ik de tel weer kwijt. Als mijn Meester me vraagt hoeveel slagen het waren gok ik op 23, nee zegt mijn Meester het waren er 20 nu. Ik moet gaan staan van mijn Meester en Meester pakt iets wat verdacht veel op een tafeltennisbadje lijkt al is dat het niet.

Gaat u tafeltennissen vraag ik aan mijn Meester en ik schiet in de lach. Dat lachen vergaat me al snel als ik de eerste slagen van het badje op mijn billen voel. Mijn Meester zal me het verschil tussen 23 slagen en 20 slagen wel even laten voelen zegt hij. Me overgeven aan de slagen en tegelijkertijd tellen ben ik nog steeds niet erg goed in. Zeker niet wanneer mijn Meester in wat sneller tempo slaat, dan raak ik al gauw de tel kwijt. Gelukkig lukt het me na een paar keer wel om goed mee te tellen. Al heb ik dan inmiddels al wel een behoorlijk pijnlijk en gloeiende kont. Als ik weer mag komen staan maakt zet mijn Meester me vast aan het kruis. Een heerlijke spanning gaat door me heen, als mijn Meester naar de muur met zwepen loopt. Ik ben benieuwd welke zweep mijn Meester gaat pakken en ik verlang al naar de zweep die mijn huid zal gaan raken. Maar dan zie ik dat mijn Meester de plumeau pakt… De plumeau…. ff serieus Meester zeg ik waarom een plumeau. Mijn Meester laat de plumeau langs mijn lichaam glijden. Het kietelt en ik probeer me te ontspannen. Als ik me ontspan kan ik er wel tegen zeg ik tegen mijn Meester. Ik hou het niet lang vol want mijn Meester kent mijn lichaam inmiddels maar al te goed. Mijn Meester weet precies welke plekjes hij moet raken en al kronkelend sta ik vast aan het kruis. Als mijn Meester de plumeau langs mijn oor laat gaan word ik helemaal gek.

Oww nee Meester smeek ik alsjeblieft niet mijn oor. Stuiterend en kronkelend probeer ik de plumeau te ontwijken, al gaat dat niet zo makkelijk als je vast staat. Mijn Meester kijkt me met triomfantelijke blik aan, ow wat heeft mijn Meester het naar zijn zin als hij ziet dat ik het moeilijk heb. Dit is nog erger dan de slagen met een zweep. Ik ben opgelucht als mijn Meester me weer losmaakt van het kruis en de plumeau weer terug hangt. Mijn Meester haalt de polsbanden van mijn polsen af en pakt het touw, ik voel een heerlijk genot en blij gevoel door me heen gaan. Mijn Meester bind mijn polsen bij elkaar en bind ze vast in mij nek. Dit is niet zo makkelijke houding Meester zeg ik. Daar heb ik geen last vast krijg ik als antwoord van mijn Meester en met een ander touw maakt mijn Meester een bondage om mijn borsten heen. Wacht zegt mijn Meester ineens blij, ik heb een leuk een idee! Ow god denk ik bij mezelf, mijn Meester en zijn leuke ideeën bezorgen me meestal nogal wat spanning en ik kijk naar wat mijn Meester wil gaan pakken.

Mijn Meester pakt de blinddoek en doet die bij me om. Ik mag niet zien wat mijn Meester gaat doen en een heerlijke spanning en stuiterend gevoel gaat door mijn lichaam. Ik hoor mijn Meester door de kamer lopen. Mijn Meester loopt wat om me heen. Alleen al het horen van de voetstappen van mijn Meester maakt dat de spanning zich steeds meer opbouwt in mijn lichaam, een spanning waar ik heerlijk geil van wordt. Dan voel ik ineens iets erg kouds tegen mijn kontgaatje aan. Ik heb geen idee wat het is, als ik dat steenkoude ding mijn kont in voel glijden. Mijn Meester maakt hetgeen wat in mijn zit achter op mijn rug vast aan de touwen die aan mijn polsen gebonden zijn. Zo zegt mijn Meester nu mag de blinddoek wel af. Mijn Meester heeft een anaalhaak in mijn kont gedaan en vast gemaakt aan de touwen. Iedere keer dat ik nu mijn armen beweeg voel ik de anaalhaak dieper mijn kont in gaan. Stil blijven staan denk ik bij mezelf en ik denk slim te zijn door mijn handen in mijn nek nog iets te laten zakken zodat ik wat meer speling heb. Dit heeft mijn Meester jammer genoeg gelijk door en maakt het touw net weer even wat strakker vast. Nu voel ik iedere beweging nog veel beter.

Ik probeer zo stil mogelijk te staan maar dan pakt mijn Meester een zweep. Bij iedere slag die mijn huid raakt, lukt het me niet om stil te staan. Ik voel de anaalhaak in mijn kont bewegen. Een heftig intens gevoel gaat door me heen en maakt me erg geil iedere keer weer wanneer mijn Meester met de zweep mijn huid raakt. Mijn Meester maakt mijn handen los en haalt de anaalhaak uit mijn kont. De touwen worden losgemaakt van mijn polsen en ik moet voorover gebukt over de tafel gaan liggen van mijn Meester. Mijn Meester pakt de Cane en ik krijg 10 heerlijke geile slagen met de Cane op mijn kont en benen. Zo pijnlijk, maar zo geil word ik van de Cane. Zo dit zijn de eerste 10 die je nog te goed had zegt mijn Meester. Mijn Meester zegt dat ik op de tafel moet gaan liggen. Ik mag zelf weten aan welke kant ik met mijn hoofd ga liggen. De kant die ik kies bepaald wat mijn Meester gaat doen. Mijn Meester maakt mijn handen boven mijn hoofd vast en mijn benen maakt mijn Meester onder de tafel vast. Pas dan realiseer ik me wat mijn Meester zei en ik probeer nog tegen te stribbelen.

Mijn Meester vraagt nog of ik aan de andere kant wil liggen met mijn  hoofd en wil de tafel omdraaien. Nee laat maar Meester zeg ik, want ik weet eigenlijk ook wel dat het helemaal niet uitmaakt hoe ik lig. Mijn Meester doet toch wel wat hij met me wil doen ongeacht hoe ik lig. Als ik vastgebonden aan de tafel lig pakt mijn Meester de elektronische vliegenmepper en laat die aan me zien. Nee Meester nee jammer ik en ik probeer mezelf los te wurmen, maar dat lukt me natuurlijk niet. Een opluchting gaat door me heen als ik zie dat mijn Meester de vliegenmepper weer weglegt, ow wat haat ik dat ding inmiddels. Mijn Meester loopt naar de vitrinekast en pakt de vacuüm cupjes. Mijn Meester zet de vacuüm cupjes op mijn borsten. Hier kan ik een leuke quiz mee doen zegt mijn Meester. Verbaasd kijk ik mijn Meester aan… een quiz? Ja zegt mijn Meester, om te testen hoe goed je mij kent. Al denk ik ergens dat dat zo moeilijk niet kan zijn, ben ik ook wel op mijn hoede omdat er vast wel weer een addertje onder het gras zal zitten. Mijn Meester zet de vacuüm cupjes op mijn borsten.

Dan stelt mijn Meester de eerste vraag. Hoeveel boterhammen heb ik vandaag gegeten. Ja Meester, kom ik in opstand… hoe kan ik dat nou weten. Dat is niet eerlijk Meester, probeer ik nog en ik zie weer een grijns op het gezicht van mijn Meester verschijnen. Nou zegt mijn Meester, hoeveel boterhammen heb ik vandaag op.
4 boterhammen Meester gok ik. En ik heb het juiste antwoord.

Oké zegt met Meester, hoeveel van die boterhammen heb ik op met pindakaas. Even denk ik dat het misschien wel een strikvraag is. Ik vraag me af of mijn Meester wel pindakaas lust. Ik heb mijn Meester daar nog nooit over gehoord, dus ik gok maar op 2 boterhammen. Weer het juiste antwoord. Volgende vraag..

Hoe lang werk ik al bij het bedrijf waar ik nu werk vraagt mijn Meester. Jeetje wat een vragen, hoe kan ik dat nou weten! 6 jaar gok ik, maar dat is het foute antwoord. Mijn Meester draait voor het foute antwoord het vacuüm cupje wat strakker aan. Ik voel de pijn door mijn borst heen gaan. Dit is toch pijnlijker dan ik had verwacht.

Hoeveel kilometer is het rijden van mijn huis naar mijn werk vraagt mijn Meester. Meester… stribbel ik weer tegen, ik rijd zelf geen auto, dat kan ik toch niet weten. Ik weet alleen hoe lang je erover doet met de trein, probeer ik nog. Maar het heeft geen nut, ik moet antwoorden. Ik heb werkelijk geen idee en verstand van afstanden dus ik gok maar op 40 kilometer. Hartstikke fout natuurlijk en mijn Meester draait de vacuüm cupjes weer aan.

Dan nog een vraag over hoe oud de auto van mijn Meester is. Waar ik uiteraard ook het juiste antwoord niet op weet. Weer worden de cupjes strakker gedraaid en gaat er een pijn door mijn borsten heen. Ik vind deze cupjes wel eng hoor zegt mijn Meester want de vorige die hij had kon hij los maken door op een knopje te drukken. Maar bij deze cupjes zou je velletje er wel eens tussen kunnen komen en dat vind ik wel eng zegt mijn Meester.

De zenuwen schieten gelijk door mijn lichaam heen. Nee Meester please doe voorzichtig, smeek ik nog. En ik zie de grijns alweer op het gezicht van mijn Meester verschijnen. Mijn Meester is me weer op de kast aan het jagen dus.

Mijn Meester maakt mijn handen los. Ik moet mijn handen op mijn buik neerleggen van mijn Meester. Mijn Meester pakt een grote rol met doorzichtige folie. Dit heeft mijn Meester nog nooit bij me gedaan en ik vind het best wel spannend. Mijn Meester rolt de folie om mij en de tafel heen vanaf mijn bovenbenen tot mijn middel. Ik lig nu door de folie behoorlijk stevig vast aan de tafel. Ik probeer er wat beweging in te krijgen, maar de folie is toch sterker dan ik dacht.

Dan komt mijn Meester terug met een smaller stuk zwart folie. Mijn Meester bind de zwarte folie over mijn ogen en voorhoofd heen om de tafel heen. Ik voel een behoorlijke angst en paniek in me op komen. Terwijl mijn Meester bezig is om de folie ook over mijn kin te trekken, voel ik dat mijn hoofd helemaal vast ligt aan de tafel. Ik probeer mezelf rustig te houden, maar de angst en paniek neemt toe en het lukt me niet. Ik voel de tranen in mijn ogen branden. Ik probeer me te focussen op het vertrouwen dat ik in mijn Meester heb, maar mijn angst is op dat moment zo groot dat het me niet lukt. Ik krijg zelfs mijn eigen ademhaling niet onder controle als ik rustiger probeer te ademen.

\Mijn Meester begint tegen me te praten, ik weet dat je dit heel erg eng vind zegt mijn Meester. Ik voel de handen van mijn Meester op mijn lichaam. Mijn Meester zegt dat ik me op zijn stem moet concentreren en me moet proberen te ontspannen. Ik luister naar mijn Meester, naar de dingen die hij zegt. Ik concentreer me op de handen van mijn Meester die ik op mijn lichaam voel. Even voel ik me iets rustiger worden. Maar dan haalt mijn Meester zijn handen van me af en ik voel de paniek weer door me heen gaan.

Meester roep ik, niet weg gaan. Mijn Meester beloofd me dat hij niet weg gaat, hij heeft me losgelaten maar staat naast me. Mijn Meester zegt dat ik me op de rustige muziek moet concentreren en me daardoor mee moet laten voeren. Ik doe wat mijn Meester zegt en richt mijn aandacht op de rustige muziek die mijn Meester heeft opgezet. Langzaam voel ik mezelf rustiger worden, als ik wat rustiger ben lukt het me om me te focussen op het vertrouwen wat ik in mijn Meester heb. Wanneer ik rustiger ben volgt de ontspanning, de overgave met als gevolg een heerlijk leeg gevoel in mijn hoofd. Een bizarre ervaring… een rollercoaster van verschillende gevoelens. Angst, paniek, rust, ontspanning, overgave…. Allemaal gevoelens die in elkaar overvloeien tot een totale rust in mijn hoofd en zelf het genieten om totaal overgeleverd te zijn aan mijn Meester. Ik heb geen idee hoe lang mijn Meester me zo heeft laten liggen, al zal het denk ik niet gek lang geweest zijn. Maar het eindresultaat was heerlijk.

ijn Meester maakt me weer los en checkt uiteraard mijn kut, die inmiddels behoorlijk nat is geworden. Als ik een beetje bijgekomen ben mag ik van de tafel af komen. Ik moet van mijn Meester in het hoekje van de kamer op mijn kont gaan zitten. Mijn benen wijd en ik moet mezelf bevredigen van mijn Meester. Nee Meester please smeek ik, ik schaam me dood. Ik beweeg mijn vingers wat heen en weer over mijn klit maar ik voel me zo ongemakkelijk dat het me niet lukt om me daar echt aan over te geven.

erwijl mijn Meester het bondage bed laat zakken zegt hij, dat kan jij veel beter. Ik laat mijn vinger mijn kut in glijden en vinger mezelf. Dat ziet er al wat beter uit zegt mijn Meester. Ik hoop stilletjes dat ik niet hoef klaar te komen van mijn Meester want ik weet nu al dat dat nog lang kan gaan duren omdat ik me zo ongemakkelijk voel.

elukkig zegt mijn Meester al gauw dat ik op het bed moet gaan liggen. Mijn Meester komt met zijn pik bij mijn mond op me liggen. Ik laat de heerlijke harde pik van mijn Meester mijn keel in glijden. Ik vind het heerlijk om mijn Meester te pijpen en het geile vocht van zijn pik te proeven. Ik lik de ballen en kont van mijn Meester en laat mijn tong de kont van Meester glijden. Mijn Meester vingert me diep. Ik voel een heerlijk intens geil gevoel door mijn buik heen trekken.  En mijn Meester laat me tot 2 keer toe squirtend achter elkaar klaar komen.

Mijn Meester laat zijn harde pik mijn natte kut inglijden en neukt me diep. Mijn Meester bijt me in nek en schouder. Heerlijk geil zoals mijn Meester me laat voelen dat ik van hem ben en hoe mijn Meester gebruik maakt van zijn slavinnenkut. De grote harde pik van mijn  Meester komt zo diep in mijn kut dat ik nog een keer squirtend klaar kom. Waarna ook mijn Meester heerlijk klaarkomt in me. Als ik weer op mijn buik moet gaan liggen van mijn Meester weet ik dat ik de rest van mijn strafpunten nog te goed heb. Mijn Meester pakt dit keer alleen niet de Cane maar een soort wandelstok. Ik krijg de overgebleven strafpunten op mijn billen en mijn benen. Terwijl ik de harde slagen op mijn billen en benen ontvang heb ik het idee dat mijn Meester tussendoor ook de Cane gebruikt. Ik weet het alleen niet zeker en ik heb op dan moment ook niet echt de puf ervoor om ernaar te vragen. Ik geef me over aan de slagen en het pijnlijke gevoel vloeit over in een heerlijk genot. Na de zweepslagen kruip ik even dicht tegen mijn Meester aan. Een heerlijk moment altijd, even opzoek naar geborgenheid. Mijn Meester zegt dat hij mijn rug helemaal nog niet heeft laten lijden. Ik moet van mijn Meester weer op mijn buik gaan liggen. Mijn Meester pakt een zweep die ik nog niet ken. Het is de Cat with the nine tails en ik krijg als toetje nog een paar flinke slagen op mijn rug met deze zweep. Mijn Meester legt de zweep weg en gebaard naar me. Ik zak op mijn knieën voor mijn Meester. Een intens gevoel gaat door me heen en ik kus de voeten en pik van mijn Meester vol overgave.

Meester dank u wel voor deze hele bijzondere avond. Een hele nieuwe ervaring die behoorlijk wat angst in me opriep, maar waar ik me onder uw begeleiding aan over heb kunnen geven.

Liefs en een heerlijke knuffel
Vol overgave uw slavin XXXXX
moona