slavin moona

Slavinnennaam

De dag voordat ik naar mijn Meester en Kate ga, om mee te gaan naar de VSSM, krijg ik een mailtje van mijn Meester. Onderaan het mailtje eindigt mijn Meester met de tekst dat het wel wennen voor me zal zijn, iets nieuws in mijn mail. Verbaasd staar ik naar het beeldscherm. Wat bedoeld mijn Meester daarmee, vraag ik me af. Ik lees het mailtje nog een keer, maar ik zie niks nieuws of iets wat anders is dan anders. Ben ik nou gek, denk ik en ik lees het mailtje nog twee keer door. Ik begrijp werkelijk niet waar mijn Meester het over heeft. Ik stuur mijn Meester een mail terug en vraag wat hij daarmee bedoeld. Weer een mail terug van mijn Meester. Mijn Meester verteld me dat er de volgende dag wat zal gaan veranderen. En mijn Meester vraagt of ik al nieuwsgierig ben. De zenuwen en spanning vliegen door mijn lichaam, er gaat wat veranderen? Wat dan? Ik, die nogal nieuwsgierig is van aard… nieuwsgierig? Nieuwsgierigheid en spanning gaan als een razende door mijn lichaam.

Ik zie mijn Meester al voor me met die welbekende grijns op zijn gezicht. Snel mail ik mijn Meester terug en vraag ik, of mijn Meester me niet een kleine hint kan geven. Maar uiteraard krijg ik geen antwoord meer. Zo gemeen!! En ik stuiter werkelijk door mijn huis. De volgende dag voordat ik naar mijn Meester ga, moet ik eerst werken. Ik hou mijn telefoon de hele dag nauwlettend in de gaten, aangezien mijn Meester het had over wat nieuws in mijn mail. Wat gaat er in godsnaam veranderen vraag ik me meerdere malen af. Zou de VSSM niet doorgaan en gaan we dan ergens anders heen? Die gedachte geven me nog meer zenuwen. Ik weet dat mijn Meester nooit iets zou doen waarvan hij denkt dat ik daar niet aan toe ben, dat idee maakt me wel weer rustiger. Al stijgt de spanning met het uur omdat ik niet weet wat er staat te gebeuren. Ik kan mijn nieuwsgierigheid zowat niet bedwingen, al zal ik wel moeten, want mijn Meester laat er niets over los.
Als ik klaar ben met werken ga ik snel naar huis, nog steeds geen mail van mijn Meester. Ik snap er niks meer van. Er zit niks anders op dan maar geduldig af te wachten, al is dat niet bepaald mijn sterkste eigenschap als ik nieuwsgierig ben.


Ik heb mezelf voorgenomen om voor de eerste keer sinds ik bij mijn Meester kom, zonder slipje te gaan. Ik weet dat dit iets is wat mijn Meester graag ziet. Voor mij een hoge drempel, ik heb in heel me leven nog nooit zonder slipje gelopen. Maar al is die drempel nog zo hoog, toch wil ik dit graag doen voor mijn Meester. Onderweg naar mijn Meester voel ik me erg ongemakkelijk, ik weet wel dat niemand het kan zien, maar toch voel ik me open en bloot. De heerlijke spanning in mijn lichaam is behoorlijk aanwezig, zonder slipje en me nog steeds afvragend wat er zal gaan veranderen die avond. Als ik bij mijn Meester aankom begroet ik mijn Meester en Kate en ga ik op de grond zitten aan de voeten van mijn Meester. Een heerlijke plek wat voor mijn gevoel beter zit dan op de bank. Vrijwel direct vraag ik aan mijn Meester wat er die avond gaat veranderen. Nog steeds krijg ik geen antwoord en mijn Meester vind het natuurlijk heerlijk om met mijn nieuwsgierigheid te spelen. Mijn Meester wijst naar een briefje wat op tafel ligt. Op dat briefje staat de verandering, nu snap ik er helemaal niks meer van. Mijn Meester wil dat ik eerst in het midden van de kamer ga staan om mijn Meester te begroeten, ik begroet mijn Meester zoals het hoort. Ik kus de laarzen en de pik van mijn Meester. Daarna moet ik achter mijn Meester aan kruipen richting de bank. Mijn Meester zegt dat ik wel heel erg gegroeid ben in de afgelopen maanden maar dat het met twee woorden spreken er nog steeds niet helemaal in zit. Mijn Meester zegt dat als ik vijf keer achter elkaar netjes met twee woorden spreek zoals dat hoort dat hij me dan zal vertellen wat er gaat veranderen. Je zou denken dat dit een extra motivatie is om het goed te doen, maar door de hoeveelheid vragen die mijn Meester stelt lukt het me toch een paar keer niet om netjes met twee woorden te spreken. Als ook Kate zich in het gesprek mengt wordt het alleen maar lastiger om het in één keer goed te doen. Ik geef vaak net iets te snel antwoord zonder erbij na te denken. Uiteindelijk nadat ik regelmatig de fout in ben gegaan lukt het me om vijf keer Meester te zeggen achter de zinnen.

 

Mijn Meester pakt het briefje en vol spanning wacht ik af. Mijn Meester vraagt me hoelang ik nu bij hem kom en hoe lang ik nu slavin in opleiding ben. Mijn Meester is zichtbaar trots op mijn groei en verteld me dat ik vanaf nu geen slavin in opleiding meer ben, maar dat ik vanaf nu zijn slavin mag zijn. Een opluchting gaat door me heen, even was ik bang dat er iets engs ging gebeuren. Maar dit is helemaal geweldig. Ik voel me blij, trots en helemaal gelukkig. Bij het slavin zijn hoort een slavinnennaam en ik krijg mijn nieuwe naam van mijn Meester. Mijn nieuwe naam is moona. Op het briefje wat mijn Meester vast heeft staat mijn nieuwe naam geschreven. Een zorgvuldig uitgekozen naam, door mijn Meester en Kate waar ik heel erg blij mee ben en die ik met trots zal dragen. Mijn Meester zegt dat ik moet gaan staan en naar Kate moet lopen om mezelf netjes voor te stellen als slavin moona. Even voelt dit erg ongemakkelijk en verlegen. Maar ik doe wat mijn Meester vraagt en stel mezelf wat ongemakkelijk en verlegen voor aan Kate. Hoe ongemakkelijk ik me ook voel, tegelijkertijd voel ik me geweldig. Zo blij en trots dat ik de slavin van mijn Meester mag zijn. We hebben nog even wat tijd over voordat we naar de VSSM gaan dus mijn Meester en ik gaan nog even in de woonkamer zitten. Als ik aan de voeten van mijn Meester zit, vraagt mijn Meester of ik nog koffie wil. Voor het eerst vraag ik geheel uit mezelf of ik de koffie  zal halen. Daar had ik in het begin nogal wat moeite mee omdat ik het lastig vind om bij iemand anders thuis in de kasten te zitten, iets wat ik normaal nooit zou doen. Maar nu vind ik het fijn en doe ik dat graag voor mijn Meester. Als we nog even koffie gedronken hebben en nog wat hebben gepraat is het tijd om richting de VSSM te vertrekken. Mijn Meester loopt richting de keuken en ik vraag aan Kate of ik de jas van mijn Meester mag pakken. Als Kate toestemming geeft, pak ik de jas van mijn Meester en wacht tot mijn Meester weer in de woonkamer is. Als mijn Meester naar binnenloopt en mij met zijn jas ziet staan, zie ik een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Ik weet dat mijn Meester trots op me is dat ik dit nu uit mezelf doe en dat geeft me een goed gevoel.

Dan gaan we naar de VSSM, dit keer voor het eerst als slavin van mijn Meester, wat toch wel weer een speciaal gevoel geeft. Als we bij de VSSM zijn moet ik me eerst omkleden. Gelukkig mag dat van mijn Meester apart in een ruimte. Dat aan en uitkleden is nog wel een dingetje van me. Dat gaat gevoelsmatig tegenover mijn Meester en Kate wel steeds beter, alleen publiekelijk voel ik me daar nog niet heel prettig bij. Maar dat komt vanzelf wel, ik ben allang heel blij dat mijn Meester daarin niets forceert.
Als we naar beneden richting de bar gaan krijg ik van mijn Meester de halsband en de polsbanden om. Mijn zegt dat hij de ketting is vergeten mee te nemen. Even gaat er een schrik door me heen, zonder ketting lopen? Die ketting gaf me juist een veilig gevoel en een verbinding met mijn Meester. Ik roep mezelf weer even tot orde, want ik weet dat mijn Meester altijd goed op me let en dat ik zonder de ketting ook veilig ben. Mijn gevoel daarin hersteld zich vrij snel, want al snel denk ik er niet eens meer over na dat ik zonder ketting bij mijn Meester ben. Ik haal wat te drinken voor ons en ik bied mijn Meester en Kate hun drankje aan op gepaste wijze.

Er komt een andere Meesteres met haar slaaf bij ons aan het tafeltje zitten. Mijn Meester zegt dat ik mezelf aan haar voor mag stellen met mijn nieuwe naam. Weer dat ongemakkelijke gevoel en die verlegenheid die me overspoelen. Ik loop naar Meesteres TM toe en ik stel me voor als slavin moona. Je voorstellen aan mensen die je nog niet kent voelt toch anders dan je voor te stellen aan mensen die je eigenlijk al ken. Ik voel me erg ongemakkelijk en ik wilde dat ik eens niet zo verlegen was. Snel vraag ik aan mijn Meester of ik weer bij hem mag komen staan en dat mag gelukkig. Een plek waar ik me toch het meest zeker voel en meer op mijn gemak. Als we wat gedronken hebben neemt mijn Meester me mee naar boven.

We gaan een kamer in en ik krijg een heerlijke knuffel van mijn Meester. Mijn Meester zegt dat ik me uit moet kleden en voor hem moet komen staan.  Mijn Meester pakt wat uit zijn koffer. Ik moet mijn ogen dicht doen en mijn handen in mijn nek. Ik voel dat mijn Meester iets om me heen doet, het is een soort bh. Als ik kijk is het inderdaad een bh met gaatjes bij de tepels. Mijn inmiddels hard geworden tepels steken er doorheen. Mijn Meester drukt de bh wat steviger tegen me aan en dan voel ik allerlei prikjes in mijn borsten. Dit is een prik-bh zegt mijn Meester. Mijn Meester geeft me een knuffel en drukt zijn lichaam stevig tegen me aan waardoor ik de prikjes nog meer voel. Het is niet echt pijnlijk maar wel gevoelig.

Ik moet van mijn Meester op mijn buik op bed gaan liggen, nu voel ik de prikjes nog wat meer in mijn borsten gaan. Mijn Meester komt op me liggen en de prikjes gaan nog verder mijn borsten in. Het is erg gevoelig en ik zeg tegen mijn Meester, straks gaat het bloeden. Het is meer de angst voor het bloeden dan dat ik het echt erg zou vinden. Als mijn Meester de bh weer losmaakt mag weer komen staan. Mijn Meester knijpt me hard in mijn tepels. Ik moet mijn Meester aan blijven kijken, want hij wil in mijn ogen kunnen zien dat ik pijn heb. Dit houd mijn Meester voor mijn gevoel best lang vol, mijn tepels worden behoorlijk gepijnigd. Dan wil mijn Meester eerst mijn billen opwarmen. Mijn Meester vraagt hoeveel tikken op mijn kont ik kan verdragen. Omdat ik weet dat mijn Meester de slagen regelmatig per bil doet en ze dus verdubbelt kies ik nog enigszins veilig voor 20 tikken. Oké zegt mijn Meester, maar hij zegt er niet achteraan per bil. Ik moet over de knieën van mijn Meester gaan liggen. Er gaat direct weer van alles door mijn  hoofd. Ik weet dat mijn Meester nooit zomaar akkoord zou gaan met 20 tikken, want mijn Meester weet dat ik veel meer kan hebben. Wat is mijn Meester van plan?

Ik ga liggen over de knieën van mijn Meester en mijn Meester zegt dat ik mee moet tellen. Ik tel de slagen die ik krijg op mijn bil en als mijn Meester op de andere bil slaat tel ik door. Mijn Meester stopt en zegt dat dat fout is. Verbaasd vraag ik waarom en mijn Meester legt uit dat ik bij iedere bil opnieuw moet tellen. Als mijn Meester dan weer op mijn andere bil slaat moet ik verder tellen waar ik gebleven was. Ow god denk ik, dat gaat me nooit lukken, dit is niet echt iets waar ik goed in ben. Me overgeven aan de slagen en dan ook meetellen tegelijk is best moeilijk. Ik ga dan ook een paar keer de fout in voordat ik uiteindelijk goed tel. Zo zit ik in plaats van 20 tikken al gauw op 80 als het niet meer is. Inmiddels gloeien mijn billen behoorlijk en ik moet op mijn buik op het bed komen liggen van mijn Meester. Mijn Meester maakt me met mijn armen en benen wijd vast aan de pilaren van het bed. Mijn Meester doet me ook de blinddoek voor. Ik krijg flink wat slagen met verschillende zwepen van mijn Meester. Mijn Meester vraagt of ik mijn stopwoord nog weet. Ja Meester antwoord ik. Als mijn Meester dat vraagt weet ik dat het spel wat heftiger zal gaan worden. Verschillende zwepen voel ik op mijn rug en kont terecht komen. Onder andere Mevrouw U en mijn Meester zijn eigen zweep leven zich flink op me uit. De pijn gaat door mijn huid, overvloeiend naar het heerlijke genot. En ik merk aan mezelf dat ik ook de pijn steeds lekkerder ga vinden. Ik heb mijn stopwoord niet nodig, want ik weet en voel dat ik dit aankan voor mijn Meester. Als mijn Meester naast me gaat liggen krast hij met de tigernail over mijn rug. Dit keer wat harder en dieper dan anders naar mijn gevoel. Pijn en genot gaan door mijn lichaam en als mijn Meester met de tigernail langs mijn zij gaat kietelt het. Kronkelend lig ik  naast mijn Meester op het bed.

 

Mijn Meester stapt van het bed af, zijn voetstappen die door de kamer gaan en het gerommel in zijn tas zorgen ervoor dat ik een heerlijke spanning door mijn lichaam voel gaan. Angst, verlangen en spanning gaan door me heen en ik vraag me af wat mijn Meester gaat doen. Ik voel mijn Meester achter me op het bed komen, zijn vingers glijden mijn kontje in. Even ben ik gespannen maar het verlangen neemt al snel de overhand. Ik geef me eraan over en het verlangen om een keer door mijn Meester in mijn kontje genomen te worden groeit. Ik had echt nooit van mezelf verwacht dat ik dit zo geil zou vinden. Maar ik vind het heerlijk. Ik krijg nog een aantal slagen met verschillende zwepen. Zwepen die allemaal hun eigen intense gevoel geven en op een andere manier pijnlijk maar ook heerlijk zijn. Als mijn Meester de Cane pakt gaan we het spelletje harder en zachter spelen zegt mijn Meester. Een blij gevoel gaat door mijn lichaam als ik weet dat mijn Meester de Cane heeft gepakt. Bij iedere slag met de Cane moet ik meetellen en als ik toe ben aan de volgende moet ik zeggen harder of zachter Meester. Ik krijg een paar flinke slagen met de Cane van mijn Meester en ik kies iedere keer voor harder. Na een aantal flinke slagen, al weet ik op dit moment even niet meer hoeveel kies ik uiteindelijk toch voor zachter. Mijn Meester zegt dat er iemand naar me staat te kijken, even schrik ik, want vanaf het moment dat we bezig zijn met het spel en ik de blinddoek voor heb, ben ik me nauwelijks bewust van mijn omgeving. Wie vraag ik aan mijn Meester en mijn Meester zegt dat ze rood haar heeft. Het is Kate denk ik en ik ontspan. Mijn Meester komt weer naast me zitten en ik voel zijn handen over mijn rug gaan, dat voelt heerlijk na al die slagen met de zwepen. Ik geef me eraan over, maar dan voel ik een derde hand op mijn rug. Ik schrik en ik wil overeind komen. Liggen zegt mijn Meester streng. Verzet en angst voel ik door me heen gaan, maar mijn gehoorzaamheid aan mijn Meester is toch overheersender dus ik doe wat mijn Meester zegt. Ik focus me volledig op die derde hand, ik voel dat het een vrouwenhand is. Ik realiseer me dat dat Kate moet zijn. Die gedachte geeft me rust. Ik vertrouw Kate en ik voel me veilig bij haar, waardoor het me lukt om me eraan over te geven en er zelfs van te genieten.

 

Dan pakt mijn Meester iets waarmee hij over mijn rug rolt. Er zitten behoorlijk scherpe punten aan die pijnlijk en scherp over mijn rug rollen. Tegelijkertijd voel ik de handen van Kate die zacht strelend en wat zachte kneepjes geeft op mijn rug. Het zachte gevoel en tegelijkertijd het prikkende scherpe gevoel geeft me een vreemde sensatie. Het lukt niet om je over te geven aan het ene gevoel terwijl het andere ook nadrukkelijk aanwezig is. Het is bijzonder en moeilijk te omschrijven. Dan houd mijn Meester de rol met scherpe prikkels tussen mijn benen. Dat prikt behoorlijk en ik weet dat ik het beste nu maar zo stil mogelijk kan blijven liggen. Maar de strelende handen van Kate over mijn rug, maken dat ik lig te kronkelen van genot, waardoor het me niet lukt om stil te blijven liggen. Bij iedere beweging die ik maak voel ik de prikkende scherpe punten tegen mijn kutje en kont aangaan. Ondanks het scherpe gevoel maakt me dat ook weer geil.


Mijn Meester maakt de touwen los en ik moet op mijn rug gaan liggen. Mijn Meester verteld dat Kate op de bank in de kamer zit en toekijkt. Mijn Meester zegt dat ik nog 4 slagen met de Cane krijg op mijn bovenbenen. Nou ben ik echt heel erg gek op de Cane maar de Cane op mijn bovenbenen zijn behoorlijk pijnlijk. Dat is een snijdende pijn die door mijn huid gaat die wat langer duurt voordat dat over gaat in genot. Als ik de eerste klap met de Cane krijg voel ik de pijn door mijn huid heen trekken. Ik ben niet iemand die het snel uitschreeuwt van de pijn, meestal incasseer ik de pijn en maak ik daar zo min mogelijk geluid bij. Kate zegt dat ik het niet uitschreeuw dus dat de pijn wel mee zal vallen. Mijn Meester is het daarmee eens en een tweede klap met de Cane volgt. Dit keer wat hoger in mijn lies, waardoor het nog meer pijn doet en dit keer jammer ik het wat harder uit van de pijn. Als mijn Meester me nog een keer met de Cane wil slaan, trek ik al terug voordat de Cane me raakt. Je kant voor haar beter de watjeszweep gebruiken hoor ik Kate zeggen. Een zweep voor watjes denk ik?? En ik moet zo lachen dat ik de slappe lach krijg. Ik doe mijn best om niet te lachen maar ik kan niet meer stoppen. Het lachen vergaat je zo wel zegt mijn Meester en ik krijg nog twee slagen met de Cane van mijn Meester. Als mijn Meester de Cane weer weglegt krijg ik nog flink wat slagen met de paardenharenzweep van mijn Meester op mijn buik en borsten. Deze zweep voelt toch altijd wat apart, niet echt pijnlijk maar wel een prikkend gevoel dat door mijn huid gaat. Mijn Meester komt even naast me liggen en doet de blinddoek bij me af. Ik mag even heerlijk helemaal tegen mijn Meester aankruipen en bijkomen. Ik voel me heerlijk en een beetje zweverig. We gaan weer naar beneden en ik we drinken en praten gezellig wat met elkaar en anderen. Ik vraag aan mijn Meester of ik een sigaretje mag roken, mijn Meester heeft mijn sigaretten altijd in zijn beheer als we weg gaan. Ik mag gelukkig roken en mijn Meester geeft me mijn sigaretten.


Na een tijdje gezellig beneden in de bar te zijn geweest zegt mijn Meester dat we nog even naar boven gaan. In een kamer krijg ik een heerlijke knuffel en zoen van mijn Meester. Ik moet op het randje van het bed gaan zitten en mijn Meester vingert me diep in me kutje tot ik klaarkom. Jammer genoeg lukt het dit keer niet om te squirten. Als we weer gaan staan krijg ik nog een knuffel van mijn Meester. Hoe mijn Meester dat doet is me nog steeds een raadsel, maar mijn Meester voelt aan mij dat ik nog meer wil. Mijn Meester heeft gelijk, ik verlang ernaar om de pijn te voelen en te lijden voor mijn Meester. Mijn Meester gaat op de bank zitten en ik moet over zijn knieën gaan liggen. Mijn Meester zegt dat we doorgaan tot genade. Het geeft me een heerlijk gevoel, ik wil doorgaan tot ik niet meer kan. Ik betrap mezelf erop dat ik die grenzen op wil zoeken. Mijn Meester slaat me hard met zijn blote handen op mijn billen. Mijn billen worden steeds gevoeliger en pijnlijker. Ik hou het best een tijd vol, maar als ik uiteindelijk voel dat ik slap in mijn benen begin te worden en de pijn bijna niet meer vol te houden is zeg ik toch genade. Net als ik genade heb gezegd voel ik me licht worden in mijn hoofd, mijn benen voelen slap en ik hang over de knieën van mijn Meester met een space gevoel bij te komen.


Als ik weer wat overeind kom mag ik bij mijn Meester op schoot komen zitten. Ik voel me helemaal weg spacen en ik vind het heerlijk om zo bij mijn Meester helemaal weg te kruipen. Als we weer naar beneden gaan ben ik nog steeds een beetje van de wereld en hang ik tegen mijn Meester aan.

Lieve Meester en lieve Kate dank je wel voor deze hele fijne en bijzondere avond. Voor het eerst mee als slavin. Met trots zal ik mijn slavinnennaam dragen.
Liefs en een dikke knuffel voor jullie allebei.
Slavin moona