Mindgame

Meester?

Ik vind dit vreselijk eng, hoor....ik hou niet zo van naalden....wil U die weer weg leggen? vraag ik wanneer Meester grijnzend voor mij staat, in zijn handen een doorzichtig bakje met daarin verpakte naalden.

Meester heeft vandaag weer iets gevonden wat mij compleet uit het lood doet slaan: naalden!

Met mijn armen sta ik vastgeketend in de speelkamer van Meester, ik dacht dat het een rustige zondagmiddag zou worden, maar nu slaat mijn hart minstens 3 x het normale ritme van schrik!
"Ga jij maar eens naar boven, slavin" had Meester gezegd en braaf als ik ben
*kuch* liep ik gedwee naar boven en bleef gedwee wachten op hetgeen Meester voor mij in gedachten had.
Mijn hals en polsboeien werden omgedaan, ik moest onder de takels gaan staan
en al snel stond ik vast genoeg om niet van schrik te kunnen weglopen. Want schrikken deed ik wel toen Meester uit het ladekastje een doosje tevoorschijn haalde en dit voor mijn neus opende....naalden!

Normaal gesproken ben ik niet zo bang aangelegd, maar nu....nu Meester mij het idee lijkt te geven mij eens eventjes als Zijn prive-speldekussen te willen gebruiken...nu breekt het zweet mij uit!

Meester zegt dat ik bof vandaag en doet de blinddoek om....het boffen ligt dus in het feit dat ik niet kan zien waar en of de naalden gebruikt gaan worden.
Ik voel de zweetdruppeltjes langs mijn rug gaan, maar besluit maar niet teveel tegen te spartelen, aangezien dit ook geen zin zou hebben, als Meester iets wil doen met mij, dan zal het ook gebeuren.

Gelaten sta ik te wachten wat het volgende zal zijn....ik voel Zijn hand over mijn lijf gaan en denk: owwww, dit is wel lekker, misschien was het wel
om mij eventjes gek te maken? Ik hoor wat geluiden in de kamer en schiet bijna meteen in de stress als ik iets prikkends, iets scherps op mijn tepels voel en jammer meteen: "Meester, arggggghhhhh.....het prikt!!! Het doet zeer!!! Ik probeer nog een stap naar achteren te doen om zo de naald (wat dat denk
ik dus dat het is) te ontwijken, maar voel mij meteen beperkt door de kettingen waarmee ik vaststa.

Ik twijfel of ik nu zal gaan jammeren of het stilletjes over mij heen zal laten komen, niet dat jammeren veel zal helpen, maar toch....
Ik heb weleens eerder iets van naalden gezien en gehoord en ondanks dat ik wel een beetje een durfal ben, hoef ik nog niet zo nodig hiermee kennis te maken. Het idee dat er een naald (of meer) door mijn huid gaat, door mijn tepel gaat of andere lichaamsdelen, beneemt mij bijna de adem. Het prikt en steekt nog steeds, wanneer ik ook iets voel aan mijn schaamlippen. Ik doe snel mijn benen bij elkaar om ze zo te beschermen, maar wanneer Meester streng zegt: "Doe je benen uit elkaar....NU!"...spreid ik snel mijn benen om Hem te gehoorzamen.

Ik heb het vreselijk warm nu en zie al hele taferelen van bloed over mijn tepels en schaamlippen voor mij....het idee alleen al boezemt mij angst in. En toch blijf ik nu stilletjes staan omdat Meester dat nou eenmaal wil van mij.Ik voel pijn aan mijn tepels, ik denk natuurlijk meteen aan naalden. Maar als door het schudden van mijn lijf mijn borsten bewegen, voel ik dat er iets zwaars aan mijn tepels hangt. Grrr.....het zullen toch niet die stomme witte klemmetjes met beertjes eraan zijn? Die vind ik zo vreselijk stom en daarbij, ze doen zeer!
Ook al weet ik dat dat natuurlijk de bedoeling is van Meester.

Wanneer ik sta te bedenken hoe stom ik dit vind, voel ik nu ook een snerpende pijn aan mijn schaamlippen. Meester heeft tijdens mijn overpeinzingen iets tussen mijn gespreide benen gerommeld en dat doet zeerrrrrrrrr!!! Ik durf het niet te zeggen, maar de woorden:" Meester, je hebt toch geen naalden gebruikt?" liggen op het puntje van mijn tong.Druppels zweet voel ik nogmaals over mijn rug gaan, het idee dat er naalden in mijn schaamlippen gestoken zijn doet mij rillen van angst...maar gek genoeg ook van genot. En dat kan ik bijna niet thuisbrengen bij mijzelf, dat gevoel van genot....ik vind die naalden ECHT eng!
Ik wiebel wat heen en weer op mijn benen en voel ook nu dat het geen naalden zullen zijn, maar klemmetjes.....Nou ja, klemmetjes??? Voor mijn gevoel lijken het wel bankschroeven...ook daar doet het pijn!

Nu voel ik iets in mijn kutje verdwijnen....ik denk dat het een flinke dildo
is die mij vult. Het neemt wat van de stekende pijn weg in mijn schaamlippen en tepels. "Doe je benen eens wijder en laat je zakken" zegt Meester nu. Ik voel hoe een krukje onder mij wordt gezet en laat mij langzaam zakken. "Ga maar dieper, laat je maar helemaal op de dildo zakken...voel maar hoe hij diep in je zit" zegt Meester.
"Owwwwwwwww, Meester...." roep ik...."die dildo is groottttttttttttt, dat lukt nooit!" en ik probeer angstvallig op mijn benen te blijven staan, zodat ik niet met mijn volle gewicht op de dildo hoef te gaan zitten.
"Laat je zakken, NU" beveelt Meester......ik zucht, ik zweet en laat mij zakken op de dildo. Ik voel de dildo nu helemaal in mij en bemerk dat ik er enorm geil van word. De pijn aan mijn tepels, de pijn aan mijn schaamlippen en een flinke dildo in mijn kutje maken dat ik er zweverig van wordt. Ik voel mijn vocht stromen en genot samenvloeien met pijn.

Dan hoor ik een zacht gebrom en voel ik trillen diep in mij...Meester heeft het trilmechaniek aangezet, blijkt! Gossss, dit is geil zeg......net wanneer ik mijn lippen wil aflikken omdat ik bijna sta te kwijlen, voel ik iets warms tegen mijn lippen drukken. Ik ruik en een heerlijke, bekende geur komt nu mijn neus binnen....ik herken het Meesterlijk vlees nu :-)
Gulzig sluit ik mijn lippen erom heen en laat het diep in en uit mijn keel glijden....ik pijp of mijn leven ervan af hangt en wordt overstroomd door een golf van geilheid. Geilheid van de pijn aan mijn tepels, mijn schaamlippen...maar ook van het trillen in mijn kutje en de keiharde paal van mijn Meester in mijn mond.
Ik voel een borrelend gevoel opkomen in mijn buik....het breidt zich uit over mijn gehele lijf, ik voel mij nu echt bijna zweven.Ik probeer mezelf in dit plaatje voor te stellen....ikzelf flink gevuld op een krukje, trillingen door mijn lijf, een Meesterlijke paal in mijn mond en dan nog de stekende pijn resterend aan mijn tepels en schaamlippen....hoe goddelijk en geil...
Belletjes gaan rinkelen, sterren fonkelen, vuurwerk wordt afgestoken...en ik kom schokkend klaar.....ow jee, wat is dat heerlijk zeg.Mijn benen trillen en gelukkig helpt Meester mij van de dildo af...alleen zou ik dit nu niet kunnen. Omdat ik zolang op de dildo heb gezeten in een behoorlijk ongemakkelijke houding eigenlijk (mij een beetje staande gehouden om de dildo zo lekker mogelijk te kunnen voelen) trillen mijn beenspieren en kan ik mij niet goed omhoog drukken. Wanneer Meester mij dus helpt, voel ik langzaam de grote dildo uit mijn natte kutje verdwijnen en ik denk eventjes aan het natte spoor wat dit zal achterlaten op het tapijt :-))

Ik voel mij echt zweven, trillen, nagenieten en warrig en ik voel de handen van Meester op mijn schouders drukken, ten teken dat ik aan Zijn voeten mag gaan zitten. Die plek neem ik graag in, daar voel ik mij prettig en zoals het hoort...van Hem.

Wanneer ik daar eventjes heb gezeten en ik de warmte van Meester nogmaals heb kunnen voelen, helpt Hij mij overeind en voert mij een paar stapjes verder. Het enige wat ik kan bedenken waarover ik nu heen wordt gelegd is de bondagetafel, aangezien ik Meesters kamer inmiddels bijna van buiten ken. Ik lig nu voorover op de bondagetafel, nog steeds geblinddoekt en ik voel touwen langs mijn huid gaan. Het gevoel van stevig vastliggen, niet weg te kunnen maakt dat ik mij wil overgeven, overgeven aan de (hopelijk evil) grillen van Meester.
En dat het maar goed is dat ik zo stevig vastgebonden lig, blijkt wel uit het volgende....want ik voel nu weer scherpe pijnprikken op mijn billen en gil van schrik. Ik probeer mij los te wurmen, maar moet dit al snel opgeven....ik kan niet los! Weer scherpe pijn op mijn billen en ik roep weer: "Meester, je steekt naalden in mijn kont?"....de verontwaardigde toon van mij zal Meester vast niet ontgaan zijn, maar gelukkig is Hij hier nu doof voor.
Nu voel ik niet zozeer scherpe pijn, maar hete pijn (om het zo te zeggen)....ik voel iets druppelen op mijn billen en het doet zeerrrrrrrrrrrrrrrr......en bedenk mij dat het kaarsvet is....... Menig keren heb ik Meester al bijna tot wanhoop gedreven wanneer ik mijn vinger het liefst in een vlam hou, mijn vinger in kaarsvet wil dopen en de brandende pijn hiervan mij een aangenaam gevoel geeft....Altijd haalt Meester mij dan uit mijn tranche, mijn gebiologeerd staren in een vlam, soms vergezeld van een tik, maar zeker altijd een flinke waarschuwing.
Vuur trekt mij, ik verafschuw het, het doet zeer, maar het trekt mij, het boeit mij, het fascineert mij.......en nu woedt er een vuur in mij wanneer ik het kaarsvet op mijn billen voel.
Het brandt, het doet zeer, het raakt mij diep van binnen..het te mogen voelen, eindelijk! Een ultieme, genot volle gloed breidt zich uit in mijn huid.....en lijkt naar binnen te slaan, mijn lijf in....het gloeit en brandt van binnen...en het is aangenaam, lekker....geil! Pijnlijk, vurig genot...eng, maar met liefde overgeleverd hieraan...Meester, wil Je Je uitleven op mij? De druppels vallen niet alleen op mijn billen, maar nu ook tussen mijn benen, Vlak bij mijn kontgaatje en mijn schaamlippen......hoe lager Meester de kaars houdt, des te vuriger de pijn is....en ik wil mij zo graag geven hieraan...
Mijn lichaam reageert tegenstrijdig......de eerste reactie is wegtrekken van de pijn, je huid beschermen tegen branden....mijn tweede reactie is het willen voelen, mijn lijf laten meebewegen met de hand van Meester, teneinde iedere druppel te kunnen opvangen.Die tegenstrijdigheid brengt mij nu niet in verwarring, integendeel. ik kom in een extase wat mij bijna doet klaarkomen.
Meester vindt het voor nu waarschijnlijk wel eventjes genoeg, dit vurige spelletje met deze extatische slavin....en besluit eens eventjes het kaarsvet passend van mijn lichaam te slaan. De zweep kletst over mijn rug en billen, slaat zelfs mijn schaamlippen niet over....en mijn huid doet zeer, zeer van het hete kaarsvet met daaroverheen het slaan van de zweep. Het raakt mij diep...

Wat mij ook diep raakt, maar dan op een andere manier is, wanneer Meester nu
een dildo in mijn kontgaatje duwt, langzaam maar zeker word ik nu ook hier gevuld...en ik kerm van genot. Ik steek mijn billen omhoog om Meester te laten blijken geheel als was (hoe treffend) in Zijn handen te zijn en tot Zijn beschikking te zijn.....wanneer Meester ook hier graag gebruik van maakt en een 2e dildo nu in mijn kutje steekt.
Zo dubbel gevuld te zijn, mijn huid nog gloeiend van het kaarsvet en de zweep, mijn tepels en schaamlippen nog zeerrrrrr gevoelig van de tepelklemmen (want DAT waren het, niet de naalden *grijns*) maken dat ik mij weg voel zweven in geil genot, maken dat ik hijgend en kreunend klaarkom, nogmaals klaarkom en blijf klaarkomen.....

Wanneer ik weer een beetje bij positieven kom, maakt Meester mij los en gebiedt mij eerst eventjes naar de douche te gaan, aangezien er op mijn huid nog wat kaarsvet zit. Meester zegt "Snel douchen nu, want Ik wil graag nog eventjes op een andere manier gebruik van je maken".....

Tjonge, wat kan een zondagmiddag anders verlopen dan je denkt als slavin, zeker als je het Bezit bent van een Meester die ervan houdt je zodanig op de kast te jagen, dat je na afloop hiervan snel eventjes in je tepels kijkt 'of er toch geen gaatjes van naalden inzitten' .....grijns...


Kus Meester
Jouw, Raven(MrBert}