lunana "s.i.o. "

De bondage stoel


Dit keer dat ik naar mijn Meester zou gaan had ik me voorgenomen om eindelijk eens dat tuigje met kettinkjes aan te trekken. Een tuigje dat ik een tijdje geleden had gekocht. Een tuigje die ik gelijk leuk vond toen ik hem zag, maar toen ik hem thuis aan had, vond ik hem toch wel wat heftig. Het is niet iets wat ik normaal zou dragen en ik voelde me er erg ongemakkelijk in, te open, te bloot. Het tuigje belande in de kast en ik kon toch steeds de moed niet verzamelen om het aan te trekken.

Maar dit keer zou ik hem aantrekken voor mijn Meester. Ik wilde dit graag voor mijn Meester doen. Ik besloot het tuigje alvast thuis aan te trekken zodat ik bij mijn Meester niet al te veel hoefde te stuntelen. Dat was ook alweer een hele stap op zich omdat ik me altijd bij mijn Meester thuis pas omkleed. Onderweg naar mijn Meester overdacht ik dat het nu een half jaar geleden is dat ik voor het eerst contact opnam met mijn Meester. De eerste keer dat ik naar mijn Meester ging vol angsten en me afvragend of ik überhaupt wel onderdanig zou kunnen zijn. De moeite die ik had met de woorden slavin en slet. Dat was nu allemaal wel anders, alle angst was nu verdwenen en ik voel me helemaal thuis in het onderdanig zijn aan mijn Meester. Trots dat ik ben dat ik de slavin in opleiding van mijn Meester mag zijn. En zelfs wanneer mijn Meester me zijn sletje noemt, voel ik geen weerstand meer. Heerlijk om zo onderworpen te zijn aan mijn Meester. En heerlijk om nu met een behoorlijke lekkere geile spanning naar mijn Meester toe te gaan.

Als ik bij mijn Meester aankom geef ik mijn Meester een kus en mijn Meester zegt dat hij de koffie gaat zetten. Als ik naar de wc wil gaan, zegt mijn Meester, doe je dat zo? Oeps, even vergeten en ik vraag of ik naar de wc mag. Gelukkig mag dat en ik vervang mijn broek gelijk voor mijn rokje. Daar sta ik nu op de wc in me rokje en dat tuigje, ik voel me er dood ongemakkelijk in. Ik weet dat mijn Meester me weer helemaal zal gaan bekijken, ik praat mezelf moed in om naar binnen te gaan. Als ik wat onzeker naar binnen loop kijkt mijn Meester me aan en ik zie een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Ik zie aan mijn Meester dat hij het leuk vind dat ik dit heb aangetrokken. Mijn Meester vind het zo leuk dat hij er gelijk foto's van wil maken. Hoe ongemakkelijk ik me ook voel, ergens vind ik het ook wel leuk. Zeker als ik zie dat ik mijn Meester er blij mee maak. Als mijn Meester klaar is met het maken van de foto's zegt mijn Meester dat ik hem gelijk mag begroeten. Ik kus de laarzen en de pik van mijn Meester. Als ik weer mag komen staan krijg ik een knuffel van mijn Meester. Heerlijk hoe de armen van mijn Meester om me heen me weer tot rust brengen. Als mijn Meester koffie in gaat schenken loop ik alvast naar de bank. Ik ga dit keer gelijk op de grond zitten, want ik ben de stoel waar ik de vorige keer voor straf op moest gaan zitten, toen ik de fout maakte om op de bank te gaan zitten nog niet vergeten. Mijn Meester en ik praten wat en natuurlijk maakt mijn Meester me met wat mindfuck weer helemaal gek over zijn "spannende" speeltjes zoals de violet wand. Al weken lang maakt mijn Meester me er gek mee, ik krijg de zenuwen van die elektronische speeltjes van mijn Meester. Mijn Meester vraagt me of de blauwe plekken van de vorige keer nog zichtbaar zijn op mijn billen. Eerlijk gezegd heb ik geen idee, want nadat ze langzaam weg begonnen te trekken heb ik er niet meer naar gekeken. Ik moet gaan staan van mijn Meester en mijn rokje omhoog doen. Mijn Meester bekijkt mijn billen en ziet dat het heel licht nog zichtbaar is.

slavin moona in de bondagestoel

Mijn Meester komt achter me staan en legt van achter langs zijn arm om mijn nek. Dit voelt wel heftig maar ik geef me eraan over. Mijn Meester legt zijn hand over mijn neus en mond, breathcontrole, en ik word nog geiler als ik al was. Dat merkt mijn Meester natuurlijk ook en hij vraagt waar ik op schaal van 1 tot 10 zit. 8 geef ik eerlijk toe. Dat belooft nog wat zegt mijn Meester. Volgens mij zat je al op 7 toen je onderweg was hierheen zegt mijn Meester. Schaamte gaat door me heen, maar mijn Meester heeft wel gelijk. Als we naar boven gaan moet ik weer achter mijn Meester aan kruipen. Kruipen nog steeds niet mijn favoriet, maar ik vind het al minder erg dan in het begin. Terwijl we naar boven lopen bedenk ik me dat ook dat langzaam aan het veranderen is. In het begin zag ik al mijn veranderingen niet zo, maar ik bedenk me dat ik me steeds meer bewust wordt van de veranderingen die ik in het laatste half jaar heb ondergaan. Als we in de speelkamer van mijn Meester zijn, zegt mijn Meester, je ziet er wat gespannen uit. Even ben ik verbaasd want ik voel me juist goed en ontspannen. Nee hoor Meester zeg ik. Kijk dan maar eens achter je zegt mijn Meester en mijn blik valt op de violet wand. En de spanning giert gelijk door mijn lichaam heen. Nu wel zegt mijn Meester en begint te lachen. Ik vind dat ding echt doodeng en mijn TomTom gaat gelijk weer aan het werk.

Mijn Meester pakt de bondagestoel en schuift die wat naar het midden van de kamer. Mooie stoel hé zegt mijn Meester, ja enig zeg ik en ik vraag me af wat mijn Meester van plan is. Mijn Meester doet me de halsband, de polsbanden en de enkelbanden om en dan moet ik van mijn Meester op de stoel gaan zitten. Als ik op de stoel zit kijkt mijn Meester omhoog, ik kijk waar mijn Meester naar kijkt en ik zie de takels uit het plafond. Mijn Meester schuift de stoel recht onder de takels en mijn TomTom gaat direct weer met me op de loop. De spanning gaat door mijn lichaam. Hij zou toch niet…. denk ik verschrikt. En ik probeer mezelf gerust te stellen dat mijn Meester dat heus niet zou doen. Mijn Meester maakt me met de enkelbanden en polsbanden aan de stoel vast. Zo nu ben je echt overgeleverd zegt mijn Meester. En de spanning in mijn lichaam bouwt zich alleen maar meer op. Mijn Meester pakt dit keer in plaats van touw kettingen. Mijn hemel wat is hij van plan denk ik bij mezelf. Met de kettingen maak mijn Meester mijn benen, armen en bovenlichaam vast aan de stoel. De kettingen voelen koud op mijn lichaam. Als mijn Meester de ketting om mijn hals doet om die ook aan de stoel vast te maken, voel ik de angst in me opkomen. Om me hals dat vind ik wel eng, maar ik probeer me op het vertrouwen dat ik in mijn Meester heb te focussen.

Als mijn Meester me een zoen geeft voel ik mezelf weer wat rustiger worden en geef ik me over aan het gevoel. Zo, als je al van plan was om weg te lopen, dan kan dat nu niet meer zegt mijn Meester trots met een grijns op zijn gezicht. Dan laat mijn Meester de takels wat zakken en maakt die met karabijnhaken vast aan de stoel. De haken zijn niet zo groot, en ik hoor mijn Meester zeggen, nee dat houdt niet. Gelijk schiet de angst weer door mijn lichaam. Nee dit gaat mijn Meester toch echt niet menen denk ik… En mijn Meester vervangt de haken voor wat grotere. Even probeer ik logisch na te denken. Ik stel mezelf gerust met het idee, dat zolang mijn Meester geen kettingen aan de stoelpoten vast maakt, hij me op deze manier echt niet op zal takelen. Mijn Meester pakt Mevrouw U en ik krijg een paar stikken op mijn kutje, die zeer gevoelig zijn maar ook wel lekker en geil.

Dan zie ik dat mijn Meester de elektronische vliegenmepper weer pakt. Oww nee Meester niet weer dat ding, stribbel ik tegen. Het idee van al die ijzeren kettingen om me heen in combinatie met stroom, maakt me nog banger van dat ding als dat ik al was. Meester jammer ik, stroom met al dat ijzer is echt niet goed hoor. Dat kan nooit goed zijn voor je lichaam. Weer die grijns op het gezicht van mijn Meester. Mijn Meester geniet zichtbaar van mijn angst en gooit er nog een schepje bovenop door het knopje van de vliegenmepper aan te zetten, maar hem net niet tegen mijn lichaam te houden. Nadat mijn Meester me een poosje heeft lopen mindfucken met die vliegenmepper legt hij hem gelukkig weg. Opgelucht haal ik adem. Mijn Meester pakt de blinddoek en doet deze bij me om. Zo aan die stoel vast met alle gedachtes die ik erbij heb weet ik even niet of ik de blinddoek nu wel zo leuk vind. Mijn Meester maakt wat foto's van me. Mijn Meester zet klemmen op mijn schaamlippen en op mijn tepels. De klemmen op mijn schaamlippen doen echt zeer en gelukkig verplaatst mijn Meester ze als ze echt pijn gaan doen. Ow dit is ook wel leuk zegt mijn Meester en ik voel wat in mijn mond gaan. Ik kan niet thuisbrengen wat het is. Wat is dat Meester vraag ik. En ik krijg als antwoord, iets dat je nog niet kent. Tja, dat maakt me nog niks duidelijk, zover was ik namelijk zelf ook al. Dan voel ik dat er een druk op mijn kaken komt en mijn mond wordt verder open geduwd. Ik heb geen idee hoe het eruit ziet, maar het idee is verschrikkelijk en vernederend. Mijn Meester zoent me, voor zover dat mogelijk is met die mondklem en ik moet mijn tong uitsteken van mijn Meester. Ik doe wat mijn Meester vraagt, maar ik vind dit echt vreselijk. Schaamte en vernedering gaan door me heen. Gelukkig laat mijn Meester die mondklem niet al te lang zitten en haalt hem weer uit mijn mond. Ballgags en mondklemmen zijn dan wel niet mijn favorieten, maar de beloning die ik daarna kreeg was helemaal geweldig. Dan heb ik het er graag voorover! Ik hoor dat mijn Meester zijn broek los maakt en ik verheug me al op wat komen gaat. Ik voel de heerlijke pik van mijn Meester mijn mond in glijden. Diep laat ik de pik van mijn Meester mijn keel in glijden. De pik van mijn Meester smaakt heerlijk. Ik vind het heerlijk als mijn Meester me diep in mijn mond neukt, tot ik bijna niet meer kan.


Als mijn Meester zijn pik uit mijn mond haalt probeer ik te horen wat hij gaat doen. Ik hoor de vitrinekast open gaan en mijn Meester zegt, ik had je al gezegd dat ik elektronische dildo's had. Ow nee denk ik, niet weer dat gedoe met stroom, toch voel ik ook de spanning en de nieuwsgierigheid ernaar wel. Alleen het idee dat ik op een stoel zit met allemaal ijzeren kettingen en dan het idee in combinatie met stroom, geeft me een soort van elektrische stoel effect. Ik voel dat mijn Meester iets mijn kutje in laat glijden. En de mindfuck van mijn Meester begint weer. Mijn Meester kan me daarmee echt helemaal gek maken, terwijl hij eigenlijk niets doet. Mijn Meester haalt de blinddoek af zodat ik kan zien wat hij in me kutje had gestopt. Het is niet groot en er hangt wel een draadje aan, maar het is dus helemaal nergens op aan gesloten. Er staat dus niet eens stroom op en ik zat al te stuiteren op de stoel. Mijn Meester maakt de kettingen los en ik mag weer komen staan. Mijn Meester laat het bondage bed zakken en ik moet op mijn knieën op het bed gaan zitten van mijn Meester. We gaan weer verder met anaaltraining en mijn Meester zegt dat hij benieuwd is wanneer ik zijn pik in mijn kontje kan hebben. Eigenlijk ben ik daar ook wel benieuwd naar en het verlangen er naar groeit ook. Alleen vind ik het ook wel eng gezien het formaat van de pik van mijn Meester. Ergens ben ik bang dat dat nooit gaat passen. Ik voel de vinger van mijn Meester mijn kontje inglijden en volgens mij daarna twee vingers. Ik merk aan mezelf dat ik het steeds lekkerder ga vinden en me er beter aan over kan geven.

Als mijn Meester het genoeg vind moet ik op mijn rug gaan liggen. Mijn Meester kleed zich uit en komt als standje 69 op me liggen. De heerlijke pik van mijn Meester glijd weer diep mijn keel in. Terwijl ik de tong van mijn Meester over mijn kutje voel gaan. Ik lik de ballen en kont van mijn Meester. En ik voel de vingers van mijn Meester mijn kutje in gaan. Mijn Meester laat me heftig squirtend klaarkomen, waardoor er een behoorlijke plas vocht op het bed ligt. Ik vind het super geil om de kont van mijn Meester te likken en ik laat mijn tong een stukje naar binnen glijden. Daarna glijd de pik van mijn Meester weer diep mijn keel in. Als mijn Meester opstaat zegt hij dat hij me hard en diep gaat neuken. De harde pik van mij Meester glijd diep mijn kutje in en ik word flink genomen en gebruikt door mijn Meester. Als  mij Meester stopt, moet ik naast het bed komen staan, om te kijken hoe nat ik het bed heb gemaakt. Ik sta naast het bed en kijk naar al het vocht wat op het bed ligt. Lik op zegt mijn Meester ineens streng. En even voel ik wat weerstand in me opkomen. Met een strenge doordringende blik kijkt mijn Meester me aan en ik doe wat mijn Meester wil. Ik lik mijn eigen vocht van het bed. Weerstand, vernedering.. maar het voelt heerlijk. Ik moet weer op het bed gaan liggen en mijn Meester laat zijn pik diep mijn kutje in glijden. Ik kom een paar keer klaar, al heb ik geen idee hoe vaak. Mijn Meester bijt me in mijn nek en schouder, pijn en geiligheid gaan door me heen. Je weet dat ik een keer over je heen ga plassen zegt mijn Meester. Ik word er zo geil van als mijn Meester zulke dingen zegt en met het idee dat mijn Meester dat gaat doen een keer, kom ik weer klaar. Mijn Meester houd mijn handen boven mijn hoofd vast en drukt ze tegen het bed aan, terwijl hij me diep neukt. Dan komt ook mijn Meester luidkeels klaar in mijn kutje.

Als mijn Meester opstaat giet hij het condoom leeg over mijn borsten. Een heerlijk geil gevoel. Als we even zijn bijgekomen moet ik op mijn buik gaan liggen. Mijn Meester pakt de Cane en ik voel me helemaal blij worden. Ik ben gek op de Cane. De pijn, het genot en het zweverige gevoel wat ik ervan krijg. Ik kan heerlijk weg spacen op de Cane. Mijn Meester slaat eerst wat ritmisch steeds wat harder op mijn billen. Ik geef me helemaal over aan de slagen van de Cane. Na een paar flinke slagen die mijn Meester me geeft, vraagt mijn Meester hoeveel slagen ik heb gehad. Ik weet het niet antwoord ik. Ik ga zo op in het gevoel die de Cane me altijd geeft dat ik meestal geen besef heb van hoeveel slagen het zijn. Dan moet het overnieuw zegt mijn Meester en ik krijg weer een paar slagen met de Cane van mijn Meester. Als ik op mijn rug moet gaan liggen krijg ik ook op mijn bovenbenen nog 4 slagen met de Cane. Die zijn wel venijnig en ik jammer uit.


Ik moet weer op mijn buik gaan liggen van mijn Meester en ik krijg nog een flinke slagenregen met de strokenzweep. Steeds harder voel ik de klappen op mijn lichaam terecht komen en ik voel me weer wat gaan zweven. Als ik een beetje lig bij te komen komt mijn Meester even naast me liggen. Heerlijk in de armen van mijn Meester kom ik een beetje bij. Voor we naar beneden gaan doet mijn Meester de polsbanden, enkelbanden en halsband af. En ik bedank mijn Meester. Ik kus de voeten en de pik van mijn Meester. Dank u wel Meester. Nog een heerlijke knuffel en een zoen.

Lieve maar strenge Meester, bedankt weer voor de heerlijk "spannende" avond. U heeft mijn hoofd weer op hol gebracht en mijn TomTom behoorlijk in werking gezet. J
Met trots uw slavin in opleiding, Liefs XXXXX