lunana "s.i.o. "

HouseOfSubMission

Leuk! Nog op de valreep van 2014 een nieuwe afspraak met mijn Meester.
Mijn Meester vertelde me dat hij me dit keer mee zou nemen naar de HouseOfSubMission. Spannend want ik  had er inmiddels al het één en ander over gehoord dus ik was best wel nieuwsgierig geworden.

Bij mijn Meester aangekomen vertrokken mijn Meester, MrsKate en ik gelijk naar Den Haag. Toen we bij House of submission aankwamen ging Kate ons voor naar binnen. Mijn Meester en ik wachtte even in het halletje zodat Kate de verlichting aan kon doen. Toen we naar binnen gingen keek ik mijn ogen uit zoveel was het. Het was wel even overweldigend omdat ik zoiets nog nooit had gezien, maar het was een prachtige studio. Mijn Meester gaf me een rondleiding en liet me het één en ander zien. Alleen al door daar te zijn maakte dat er een lekkere spanning door mijn lichaam ging. We gingen achterin aan de tafel zitten en dronken eerst even koffie en praatte nog wat. Toen de deurbel ging, ging Kate naar een andere kamer om te spelen.

vroeg aan mijn Meester of ik eerst nog even naar de wc mocht en dat mocht gelukkig. Toen ik terug kwam zat mijn Meester in een grote stoel. Ik moest voor mijn Meester komen staan en me uitkleden. Ik heb er al minder moeite mee om me uit te kleden voor mijn Meester, maar als zijn doordringende ogen over mijn lichaam gaan weet ik me niet echt een houding te geven. Ik moet op mijn knieën voor mijn Meester gaan zitten. Mijn Meester geeft me een knuffel en een zoen en zegt dan dat ik hem eerst even moet begroeten. Ik kus de laarzen en de pik van mijn Meester. Mijn Meester doet me de halsband en de polsbanden om.  Als ik weer mag komen staan moet ik van mijn Meester op mijn knieën op een soort stoel voorovergebogen gaan liggen. Ik krijg flink wat harde slagen met de strokenzweep van mijn Meester. Ik hoor dat mijn Meester wat anders pakt en ik voel wat scherpe ding over mijn lichaam gaan. Mijn Meester  krast er best hard mee over mijn lichaam en ik merk dat ik er geil van word. Mijn Meester merkt dit ook en ik voel zijn vingers mijn kutje inglijden. Je word er geil van zegt mijn Meester en hij gaat weer door met krassen over mijn rug, billen en bij mijn kutje. Als ik weer mag komen staan krijg ik een knuffel en een heerlijke zoen van mijn Meester.

Ik weet al wat ik met je ga doen zegt mijn Meester en ik moet tussen een stelling in gaan staan. Ik zie dat mijn Meester wat touwen pakt en ik voel me al helemaal gelukkig worden. Heerlijk als mijn Meester me vastbind met de touwen. Mijn Meester legt een mooie en strakke lichaamsbondage bij me aan met één knoop precies op mijn kutje. Mijn Meester pakt nog meer touwen en hij maakt met de touwen een verbinding tussen de stelling en mijn lichaamsbondage. Ik vind het een mooi gezicht om te kijken hoe mijn Meester met de touwen bezig is. Het lijkt nu of ik gevangen zit in een spinnenweb, overgeleverd aan mijn Meester. Mijn Meester trekt mijn voeten los van de vloer en ik hang in de touwen, wat me een heerlijk gevoel geeft en mijn kutje wordt er nat van. Ik voel de vingers van mijn Meester over mijn klitje gaan, net als ik bijna klaarkom stopt mijn Meester. Mag jij al klaarkomen vraagt mijn Meester, nee Meester antwoord ik en mijn Meester geeft een klap op mijn kutje. Mijn Meester pakt de blinddoek en doet die bij om. Ik voel me heerlijk in die touwen zo overgeleverd aan mijn Meester. Mijn Meester maakt wat foto's van me. Als mijn Meester wat foto's heeft gemaakt komt hij achter me staan en streelt mijn lichaam. De vingers van mijn Meester glijden weer over mijn klitje en zijn andere hand houd hij over mijn neus en mond, breathplay heerlijk en ik wordt er botergeil van als mijn Meester dat doet. Als mijn Meester zijn hand weer weg haalt voel ik de geiligheid door me heen gaan. Weer legt mijn Meester zijn hand over mijn mond en neus en ik zit op het randje van klaarkomen. Als mijn Meester zijn hand weghaalt mag ik klaarkomen van mijn Meester.


Mijn Meester komt weer voor me staan en zegt dat hij de touwen los gaat maken, met een licht kreunend geluid kom ik in opstand, ik wil helemaal nog niet los uit de touwen. Je wilt nog niet los merkt mijn Meester op en hij knijpt in mijn tepels. Ik zie daar een mooie vliegenmepper staan zegt mijn Meester. Nee zeg ik, jawel hoor zegt mijn Meester ik zie hem wel. Niet die elektronische vliegenmepper denk ik bij mezelf. Mijn Meester heeft eigenlijk nog nooit iets met die vliegenmepper gedaan, behalve mij er gek mee gemaakt dat hij het zou gaan doen. Ik probeer na te denken of ik die vliegenmepper heb zien staan toen ik door de studio liep, maar ik kan me niet herinneren dat ik die gezien heb, dus ik ga er van uit dat mijn Meester weer met wat mindgame bezig is. Mijn Meester doet de blinddoek af en pakt dat kammetje met die naalden. Nee niet die naalden smeek ik mijn Meester. Daarnet vond je het anders erg geil toen je op die stoel voorovergebogen zat zegt mijn Meester. Mijn Meester is inderdaad met iets scherps over mijn lichaam gegaan alleen wist ik toen niet wat het was. Nu ik weet wat het is, verbaasd het me dat ik geil ben geworden van dat ding, aangezien ik het helemaal niet heb op naalden. Mijn Meester krast nog even met het kammetje over mijn lichaam en legt hem weer weg. Mijn Meester zegt dat hij de vliegenmepper gaat pakken en ik voel de angst voor dat ding door mijn lichaam gaan. Als mijn Meester weer voor me staat zie ik dat hij niet de elektronische maar een ander soort vliegenmepper in zijn handen heeft. Deze heeft 2 handjes en als mijn Meester op het knopje drukt klappen die hard tegen elkaar. Mijn Meester houd de vliegenmepper bij mijn borst en ik bereid me voor op de klap die komen gaat. Als mijn Meester het knopje indrukt voel ik de handjes zacht op mijn borst terecht komen. Opgelucht haal ik adem, mijn Meester zat me dus weer gek te maken.


Mijn  Meester maakt me los uit de touwen. Het touw is helemaal nat merkt mijn Meester op en ik voel wat schaamte door me heen gaan. Nog even een knuffel en een heerlijke zoen van mijn Meester. Mijn Meester zet met de tigernail weer opnieuw zijn B op mijn borst en ik moet van mijn Meester op een andere plek gaan staan, boven me hangt een ketting die ik vast moet houden. Mijn Meester pakt Mevrouw U en ik krijg een paar flinke slagen van Mevrouw U. Ik voel de scherpe pijn van Mevrouw U door mijn huid heen gaan, pijn afwisselend met genot. Mijn Meester wil dat ik voorover gebukt bij de tafel ga staan. Ik krijg weer flink wat slagen met de stroken zweep, dit keer erg hard, maar het voelt lekker. Daarna pakt mijn Meester de paardenharenzweep en ook daarmee krijg ik flink wat harde slagen op mijn rug. De paardenharenzweep vind ik wel lekker, een prikkende pijn voel ik door me rug gaan maar het voelt geil. Mijn Meester legt de zweep weg en ik vraag me af wat hij gaat doen. Als mijn Meester terug komt voel ik zijn hand op mijn billen. Zijn vinger glijd langs mijn kont en ik merk dat ondanks dat ik het eng vind, dat ik er erg geil van word. Mijn Meester houdt zijn vinger tegen mijn kont aan en ik duw geil tegen zijn vinger aan. De vinger van mijn Meester glijd langzaam mijn kont in en ik merk dat ik het eigenlijk heel lekker vind. Als mijn Meester zijn vinger zacht uit mijn kont laat glijden voel ik de tintelingen door mijn lichaam gaan. Mijn Meester pakt me vast en zijn handen glijden over mijn lichaam. Ik moet zo bij de tafel blijven staan van mijn Meester en Mijn Meester doet een condoom om. Ik voel de harde pik van mijn Meester mijn kutje in glijden, heerlijk zoals mijn Meester me neukt. Ik voel dat ik op het randje zit van klaarkomen maar het lukt me niet.
Mijn Meester haalt zijn pik uit me en gaat op een stoel zitten. Mijn Meester zegt dat ik op hem moet komen zitten. Ik ga op de schoot van mijn Meester zitten en laat mijn kutje over zijn pik heen glijden. Heerlijk om zo op mijn Meester te zitten en mijn Meester komt klaar in me. Als mijn Meester het condoom heeft afgedaan zegt hij dat ik hem mag bedanken. Ik kniel voor mijn Meester en kus zijn laarzen en zijn pik. Mijn Meester haalt zijn pik weer uit zijn broek en ik zijn lekkere pik in mijn mond. Heerlijk om de smaak van mijn Meester te proeven. Mijn Meester zegt dat ik nog even op de tafel mag komen liggen. Even ben ik verbaasd omdat ik mijn Meester net bedankt had. Ik ga op me rug op de tafel liggen en mijn Meester bind me vast aan de tafel. Mijn Meester zet tepelklemmen op mijn tepels met een kettinkje eraan vast. Het kettinkje hangt mijn meester over een stang heen boven me die hij elektronisch op kan takelen. De andere uiteinde van het kettinkje zet mijn Meester aan 2 andere klemmen vast die hij op mijn kutje vast zet. Mijn Meester takelt de stang iets op. Even ben ik blij en zeg ik iets te snel, hij kan gelukkig toch niet hoger. Dit had ik verkeerd gezien en mijn Meester takelt de stang nog iets verder op. Ik voel de pijn door mijn kutje gaan. Ik probeer de pijn wat te verlichten door mijn handen onder mijn billen te leggen. Als mijn Meester dat ziet wil hij de stang nog iets hoger takelen, waardoor ik mijn handen gauw maar weer weg haal. Als ik de pijn in mijn kutje bijna niet meer uithoud haalt mijn Meester de klemmen van mijn kutje af.

Ik kan er ook nog een koeienbel aan hangen zegt mijn Meester. Even moet ik lachen want ik denk dat hij een grapje maakt. Mijn Meester pakt een koeienbel en het geluid van de bel galmt door de studio. Nee, dit gaat hij echt niet menen denk ik maar mijn Meester legt de bel gelukkig weer weg. Als mijn Meester ook de tepelklemmen verwijderd voel ik een heftige pijn door mijn borsten gaan. Mijn Meester verzacht de pijn van tepels met zijn mond. Mijn Meester maakt de touwen los van het bed en pakt de Cane. Ik krijg nog een paar slagen met de Cane van mijn Meester. Als ik van de tafel af mag komen moet ik de spullen schoon maken van mijn Meester. Ik maak samen met mijn Meester de spullen schoon en ik mag mijn Meester weer bedanken. Ik kus de laarzen en pik van mijn Meester.

Als ik me weer aan mag kleden is Mrs Kate inmiddels ook klaar met spelen. Ik moet de koffie voor mijn Meester en Mrs Kate inschenken en we praten nog wat na. Mijn Meester vraagt aan Kate wat ze met het eten gaan doen en ze overleggen wat met elkaar. Dan zegt mijn Meester: Wat doen we dan met haar, ineens voel ik me erg ongemakkelijk. Dat geeft een raar gevoel als er zo over je gepraat wordt waar je bij zit. Ik zit erbij hoor, probeer ik nog en mijn Meester en Kate beginnen te lachen. Even weet ik me geen houding te geven. Als we richting het huis van mijn Meester en Kate gaan zijn mijn kont en rug behoorlijk gevoelig als ik in de auto ga zitten. Als we bij mijn Meester en Kate thuis zijn mag ik aan de voeten van mijn Meester gaan zitten.

Na het eten drinken we nog wat koffie en dan ga ik met zeer pijnlijke billen, maar met een grote big smile weer naar huis.

Meester en Kate bedankt dat ik mee mocht naar House of submission. Het was even wennen, maar wat een prachtige studio.
Meester ik heb weer erg genoten en me op bepaalde momenten ook erg ongemakkelijk gevoelt. Grote big smile, een pijnlijk en gevoelig lichaam waar ik nog heerlijk een paar dagen van na heb kunnen genieten.


Met trots uw slavin in opleiding XXXX