lunana "s.i.o. "

2e keer VSSM

Toen mijn Meester me mailde met de vraag of ik weer mee ging naar de VSSM was ik gelijk enthousiast en blij dat ik weer mee mocht. Even daarna kwam ook de spanning opzetten, want ik wist ergens wel dat mijn Meester nu een stapje verder zou gaan. Mijn eerste keer mocht ik nog veilig mijn jurkje aanhouden, maar ik wist wel dat die deze keer uit zou gaan. Mijn kledingstijl begint al langzaamaan te veranderen en ik had speciaal een leatherlook broek en andere hakken gekocht waar ik wat steviger op stond. Ik wilde dit keer niet weer bij mijn Meester aankomen in spijkerbroek. Mijn Meester zag de verandering en was tevreden.


We dronken eerst koffie en praten wat, toen ik aan de voeten van mijn Meester moest komen zitten. Een plek waar ik graag zit, zo aan de voeten van mijn Meester. Als ik een sigaret op wil steken kijkt mijn Meester me doordringend aan. Ik vraag toestemming en gelukkig mag ik roken. Mijn Meester vraagt of ik nog een 2e kop koffie wil, maar ik heb genoeg. Mijn Meester zegt dat hij wel wil en dat ik dat voor hem mag gaan halen. Hier heb ik wel moeite mee, omdat ik het raar vind om bij iemand anders thuis in de kasten te zitten. Als ik dat aangeef zegt mijn Meester dat het woordje raar vanaf nu op de verboden woordenlijst komt omdat het hem opvalt dat dat mijn stopwoordje is. Dat gaat lastig worden want ik bestempel inderdaad vaak dingen als raar wanneer ik dingen anders doe dan normaal. Even probeer ik er nog onderuit te komen door tegen Kate te zeggen dat mijn Meester nog koffie wil, maar ze trapt er niet in en wijst me de keuken. Ongemakkelijk als ik me voel, ga ik koffie halen voor mijn Meester en geef het aan hem. Als mijn Meester zijn koffie op heeft vertrekken we richting de VSSM.

Als we bij de VSSM aankomen voel ik me al wel wat meer op me gemak dan de vorige keer, al voel ik me nog steeds wel behoorlijk gespannen. We gaan eerst naar boven zodat ik me even om kan kleden. Gelukkig is er nog niemand, dus ik kan me rustig omkleden zonder me direct heel ongemakkelijk te voelen. Mijn Meester wil dat ik mijn string bij hem inlever en hij doet hem in zijn broekzak. Als we klaar zijn gaan we naar de bar om eerst wat te drinken. Voordat we de bar ingaan doet mijn Meester me eerst de halsband en de polsbanden om. In de bar bestel ik de drankjes en ik bied het drankje aan mijn Meester aan zoals hij mij geleerd heeft. Mijn Meester zegt dat ik het drankje van MrsKate op dezelfde manier ook aan haar aan moet bieden. Even voel ik me ongemakkelijk, maar ik doe wat mijn Meester van mij  wil. Eigenlijk was het best wel leuk om te doen.

Als we wat gedronken en gepraat hebben neemt mijn Meester me mee naar boven. Ik krijg een knuffel en een heerlijke zoen van mijn Meester. Mijn Meester zegt dat ik me uit mag kleden. Ik voel de weerstand in me opkomen, ik heb hier zoveel moeite mee om naakt te zijn in het bijzijn van anderen. Maar ik wil dit zo graag voor mijn Meester doen dat ik me eroverheen zet en me uitkleed. Ik moet in een mooie houding voor mijn Meester gaan staan. Mijn Meester bekijkt me en ik moet me omdraaien en voorover bukken. Mijn Meester bekijkt me weer en dan mag ik me weer omdraaien. Als ik voor mijn Meester sta komt er iemand binnen, ik voel me ongemakkelijk en schaamte gaat door me heen. Blijven staan zegt mijn Meester, ik blijf staan en concentreer me op mijn Meester door hem aan te blijven kijken. Door me zo om mijn Meester te concentreren voel ik me rustiger worden van binnen. Als diegene weer weg gaat pakt mijn Meester de tigernail en zet eerst weer een mooi B op mijn borst. Ik moet over de knieën van mijn Meester gaan liggen en ik krijg een paar flinke tikken op mijn kont.

Als ik weer overeind mag komen pakt Mijn Meester een touw en legt er wat knopen in, om een begin te maken voor de lichaamsbondage. Mijn gedachte slaan op hol en ik ben erg gespannen voor het idee dat ik misschien zo wel in de bondage naar beneden moet. Mijn Meester besluit het touw met de knopen weer in zijn koffer te doen en we gaan naar de speelruimte. Ik moet wat handdoeken op het bed neerleggen en op mijn buik op het bed gaan liggen. Ik krijg aardig wat harde slagen met strokenzweep. Mijn Meester doet me de blinddoek voor en ik krijg nog flink wat slagen met verschillende zwepen op mijn rug en kont. Ik voel de spanning uit mijn lichaam gaan en ik zak weg. Mijn Meester komt naast me zitten en zegt, je bent aan het wegzakken. Ja, Meester antwoord ik. Goed zo zegt mijn Meester, dit keer mag je wegzakken. Ik krijg nog meer slagen met een zweep, Ik voel niet echt pijn meer, ik word er alleen maar geil van. Mijn Meester zegt je word hier geil van hé. Ja Meester. Mijn Meester wil dat ik hardop zeg dat ik geil word van het slaan. Ik zeg dat ik geil word van het slaan, maar mijn Meester vind dat ik het niet hard genoeg zeg. Harder zegt mijn Meester, dit is alleen maar gefluister in mijn oor. Dit keer zeg ik harder dat ik geil word van het slaan. Goed zo zegt mijn Meester, ik ook, niks om je voor te schamen dus. Ik krijg nog wat slagen en dan mag ik even bijkomen terwijl ik de handen van mijn Meester over mijn lichaam voel gaan. Mijn Meester zegt dat ik mijn rug moet gaan liggen en ook aan de voorkant krijg ik wat slagen met de zweep van mijn Meester. Als ik weer van het bed af mag komen voel ik me zweverig. Aan de ketting en geblinddoekt moet ik mijn Meester volgen. Dit is wel een beetje eng op die hakken terwijl ik me wat gedesoriënteerd voel.

Als we in de andere ruimte zijn zegt mijn Meester dat ik met mijn gezicht naar de deur sta en dat iedereen die nu langsloopt me kan zien. Ik voel me ongemakkelijk en ik ben blij dat ik de blinddoek voor heb. Als ik stemmen in de kamer hoor zegt mijn Meester dat ik dit wel mag zien en hij haalt de blinddoek af en ik merk dat ik helemaal niet met mijn gezicht naar de deur sta. Een Meesteres en haar slaaf zijn binnen.

Mijn Meester pakt het touw weer en hij legt de lichaamsbondage bij me aan. De Meesteres die in de kamer aanwezig is zegt dat de lichaamsbondage erg mooi is. Ik zelf vind het ook heel mooi, alleen het idee dat ik zo naar beneden moet vind ik toch doodeng. Mijn Meester laat me kiezen of ik ga zo mee naar beneden of hij laat me daar klaarkomen in het bijzijn van de Meesteres en haar slaaf. Ik weet even niet wat ik erger vind maar het idee dat ik moet klaarkomen met anderen erbij vind ik ook geen fijn idee. Als ik nog even tegenstribbel dat ik het eng vind om zo bloot naar beneden te gaan, pakt mijn Meester nog 2 touwen. Mijn Meester bind om elke been een touw heen aan de lichaamsbondage vast. Zo zegt mijn Meester dat is al wat minder bloot. Dat is helemaal niet minder bloot natuurlijk, maar mijn Meester weet het weer leuk te brengen en ik moet lachen. Ik probeer me over mijn gevoel heen te zetten en ga met mijn Meester mee naar beneden. Onderweg naar beneden hebben we veel bekijks en andere bewonderen de lichaamsbondage van mijn Meester. Als we beneden onderaan de trap zijn komen er wat mensen aan die de bondage willen bewonderen. Als mijn Meester ziet dat ik zowat weg wil kruipen zegt mijn Meester dat ik mooi moet gaan staan. Met mijn handen in mijn nek sta ik daar terwijl de bondage door anderen wordt bewonderd. Gevoel van schaamte gaat door me heen, maar toch voel ik me ook ontzettend trots op het werk van mijn Meester.

Als we weer in de bar zijn krijg ik wat complimentjes van MrsKate dat het er mooi uitziet. Ik moet de drankjes gaan bestellen en ik voel me erg ongemakkelijk zo in die bondage aan de bar. Als ik ineens een hand op mijn kont voel schrik ik, maar als ik omkijk zie ik dat het mijn Meester is die achter me staat. Dat mijn Meester zo dichtbij me staat maakt dat ik me weer wat op mijn gemak voel. Ik bestel de drankjes en ik bied mijn Meester zijn drankje aan en op dezelfde manier bied ik ook het drankje aan, aan MrsKate. Ook in de bar krijgen we complimenten over de bondage. Ik merk dat als ik eenmaal een beetje aan het gevoel gewent raak ik me een klein beetje meer op me gemak ga voelen.

Als we weer naar boven gaan en we in de kamer staan komen er wat mensen kijken. Ik moet mooi gaan staan van mijn Meester zodat andere de bondage kunnen bewonderen. Ik moet me omdraaien van mijn Meester zodat ze ook de achterkant van de bondage kunnen zien. Dan hoor ik iemand zeggen, ik vind de bondage wel heel mooi maar de vrouw in de bondage vind ik nog veel mooier. Ik weet me geen houding te geven en ik ben blij dat ik met me rug naar ze toe sta en ze niet hoef aan te kijken. Als ze weer doorlopen maakt mijn Meester de bondage los. Mijn Meester werk de B op mijn borst nog een beetje bij en zet ook een B op mijn kont.

Mijn Meester zegt dat ik in een mooie houding bij het bed moet gaan staan en op zijn spullen moet letten. Waar gaat u heen vraag ik? Ik ben zo terug zegt mijn Meester. Ik ga bij het bed staan en ik hoop maar dat er niemand binnen komt nu mijn Meester even weg is. Ik vraag me af wat mijn Meester gaat doen. Gelukkig blijft mijn Meester niet lang weg en ik ben blij als hij weer binnenstapt. Mijn Meester legt wat handdoeken op het bed en ik moet op mijn buik gaan liggen. Mijn Meester pakt de roe en ik krijg wat tikken op mijn kont. Daarna pakt mijn Meester wat andere zwepen en ik krijg nog flink wat slagen. Mijn Meester zegt dat we een ander spelletje gaan doen.

Bij iedere slag van de Cane die ik krijg moet ik mijn Meester bedanken en aangeven of ik de volgende slag harder of zachter wil. De slagen zijn pijnlijk maar maken me ook erg geil, dus ik zeg alleen maar harder Meester. Ik zit steeds op het randje van klaarkomen, maar doordat ik denk dat er andere mensen in de kamer zijn lukt het niet.

Dan hoor ik ineens naast me, zo hard hoor! Verschrikt kijk ik op en zie ik MrsKate lachend naast me staan. Even voel ik schaamte door me heen gaan, maar ik moet er ook wel om lachen. Mijn Meester zegt dat ik op mijn knieën moet komen zitten met mijn bovenlichaam plat op het bed. Ik krijg nog aardig wat harde en pijnlijke slagen met een zweep op mijn kont. Een scherpe pijn voel ik door mijn huid gaan en het duurt iedere keer even voordat ik mezelf weer kan herstellen. Mijn Meester zegt dat ik op mijn rug op bed moet gaan liggen. Ik krijg nog 2 flinke slagen op mijn bovenbeen. Dan voel ik de heerlijke tong van mijn Meester over mijn kutje glijden en ik mag klaarkomen van mijn Meester. Ik ben inmiddels zo geil dat ik nog helemaal na lig te kronkelen op het bed.

Mijn Meester blaast op mijn kutje en dat voelt heerlijk. Mijn Meester blaast steeds harder op mijn kutje en klit dat ik er nog een keer van klaar kom. Wat gebeurde daar nou hoor ik mijn Meester zeggen, je komt gewoon klaar door het blazen op je kutje. Ik ben helemaal verbaasd hoe dit kan. Nou weet ik wel dat ik heel makkelijk en vaak kan klaarkomen, maar dat ik zo kon klaarkomen zonder dat mijn Meester me aanraakt verbaasd me. Mijn Meester zegt dat ik niet moet nadenken over hoe dat kan maar me moet concentreren op het gevoel en er van moet genieten. Mijn Meester geeft me een heerlijk zoen en ik krijg een knuffel.

Als we weer naar beneden gaan mag ik me aankleden van mijn Meester. We praten en drinken nog wat in de bar. Mijn Meester en MrsKate spelen nog wat mindgame spelletjes met me en mijn hoofd schiet alweer op hol met wat ze allemaal wel niet van plan zijn. Dan denk ik ineens aan mijn slipje die nog bij mijn Meester in zijn broekzak zit en ik bedenk me dat ik die wel zo terug wil en ik zeg tegen mijn Meester, ik krijg mijn string zo wel terug hé? Wat was de afspraak zegt mijn Meester, hoe moest je dat vragen? Mijn Meester haalt mijn string uit zijn broekzak en houd hem in de lucht, deze wil je terug zegt hij. Ik schaam me dood dat mijn Meester mijn string zo aan iedereen laat zien. Mijn Meester zegt tegen MrsKate dat we nog even naar een andere ruimte gaan omdat ik straf krijg voor het niet netjes terug vragen van mijn string.

In de kamer aangekomen moet ik over de knieën van mijn Meester gaan liggen en krijg ik Meester 10 harde slagen met zijn blote handen op mijn kont. Als ik weer mag staan krijg ik op iedere bil nog 5 slagen van mijn Meester. Als we weer in de bar zijn kletsen we nog wat voordat we weer naar huis gaan. In de kleedkamer vraag ik op een nette manier aan mijn Meester of ik mijn string terug mag en ik krijg hem terug. Als ik ben aangekleed bedank ik mijn Meester. Ik kus zijn voeten en zijn pik en dan gaan we richting huis.

Lieve Meester en MrsKate bedankt weer voor de hele fijne avond.
U was wat strenger voor me met het naakt naar beneden gaan, maar dat had ik nodig om me over die streep te trekken.
Ik ben trots op u en op mezelf dat ik dit gedaan heb. Doodeng maar het voelt goed.


Heel veel liefs en een dikke knuffel XXX

Lunana