lunana "s.i.o. "

Een onverwachte test

Ik keek er erg naar uit om weer naar mijn Meester te gaan. Ik had een heftige dag achter de rug dus juist vandaag had ik sterk het gevoel dat ik het nodig had om bij mijn Meester te zijn, om me onder de slagen van zijn zweep weer te kunnen ontspannen. Gek eigenlijk, maar dit was de eerste keer dat ik zelf echt voelde dat ik dit nodig had. In de dagen daarvoor had mijn Meester me al laten weten dat ik gelijk wat stevige tikken op mijn kont zou krijgen. Op mijn vraag of we niet eerst even koffie zouden drinken, was zijn antwoord dat dat aan zijn bui zou liggen. Met een lekkere spanning en toch wel wat zenuwen ging ik naar mijn Meester toe. Door zijn mailtje vroeg ik me des te meer af wat hij van plan was vandaag.

Bij mijn Meester aangekomen, mocht ik me eerst even omkleden en dronken we daarna toch eerst even koffie. Mijn Meester checkte dit keer gelijk of ik me slipje wel had uitgedaan, maar die had ik al uit dit keer. Ik moest mijn hakken aantrekken van mijn Meester en we praatte nog wat over mijn heftige dag. Mijn Meester zei dat ik voor hem moest komen zitten en gaf me een stevige knuffel, zijn armen om me heen maakte me gelijk alweer een stukje rustiger.

Mijn Meester zegt dat hij vandaag eens gaat kijken of ik alles wat ik geleerd had nog wist. We bespraken alles wat ik de afgelopen periode had geleerd en waar ik in gegroeid was. Ik wist alles nog en we waren het er over eens dat alleen het stukje met twee woorden spreken er nog niet helemaal in zit, dat vergeet ik eigenlijk nog te vaak. Mijn Meester wil dat ik mijn blouseje uittrek. Ik trek mijn blouseje uit en ik moet gaan staan met mijn handen in mijn nek. Als ik sta bekijkt mijn Meester me van top tot teen. Draai je maar om zegt mijn Meester. Ik doe wat mijn Meester vraagt en draai me om, weer bekijkt hij me van top tot teen terwijl zijn handen over mijn lichaam gaan. Buig maar voorover zegt mijn Meester. Ik buig voorover en voel dat mijn Meester zacht over mijn kutje en kont blaast. Als ik weer overeind mag komen, zegt mijn Meester dat ik me weer om mag draaien. Met mijn handen in mijn nek sta ik voor mijn Meester. Mijn Meester komt staan en zegt dat hij me even moest keuren en ik krijg een heerlijke zoen.

Als we naar boven gaan moet ik achter mijn Meester aan kruipen. Dit is de eerste keer dat ik er eigenlijk niet echt veel moeite mee heb en ik kruip gehoorzaam achter mijn Meester aan. Als we boven zijn gaat mijn Meester achter me staan, zijn handen glijden over mijn lichaam. Mijn lichaam reageert direct op zijn aanraking. Volgens mij heb jij je Meester gemist zegt mijn Meester, ja Meester bevestig ik. Mijn Meester pakt de halsband en doet deze bij me om gevolgd door de polsbanden. Ik krijg nog een knuffel en een zoen van mijn Meester en hij zegt, je bent al zo geil dat je bijna geen pijn voelt straks. Ik moet lachen, maar ergens heeft mijn Meester wel gelijk.

Mijn Meester laat de kettingen uit het plafond zakken. Even ben ik blij omdat ik denk dat mijn Meester me weer vast gaat zetten, maar dan zegt hij: Houdt de kettingen zelf maar beet, ik maak je er dit keer niet aan vast. Even voel ik een telleurstelling in me op komen en vraag ik me af waarom hij het dit keer op deze manier doet. Zonder protesteren pak ik de kettingen vast en mijn Meester pakt Mevrouw U.

De eerste slagen van Mevrouw U zijn heerlijk en ik word er alleen maar geiler van. Als mijn Meester wat harder gaat slaan voel ik het venijn van Mevrouw door mijn huid heen gaan. Je krijgt nog 5 van deze slagen van Mevrouw U zegt mijn Meester. Ik ontvang de 5 slagen van Mevrouw U en na de laatste ontspan ik. Nog eentje hoor ik mijn Meester zeggen. Nee nee Meester kom ik enigszins in opstand, dit waren er 5. Nee zegt mijn Meester, die ene die telde niet, die was te zacht. Zo frustrerend soms hoe mijn Meester de regels ineens soms aanpast. Ik ga weer staan en neem ook de laatste slag van Mevrouw U in ontvangst. Een scherpe pijn gaat door mijn huid, maar is eerlijk gezegd ook wel lekker.

Mijn Meester legt Mevrouw U weg en pakt een soort kammetje met scherpe punten, soort van naalden. Mijn Meester krast er mee  over mijn rug en armen en daarna over mijn buik en borsten. Dan zet mijn Meester het kammetje op mijn kutje, nee nee smeek ik mijn Meester. Mijn Meester kijkt me aan en zegt: Nee? Ik hoor anders geen genade. En zolang ik dat niet hoor betekend nee dus eigenlijk graag Meester. Ja Meester, en mijn Meester gaat weer verder met het kammetje gelukkig niet al te hard in mijn kutje te prikken. Op zich doet het niet echt heel pijn, het is meer de angst voor die naalden en dan ook nog op mijn kutje. Dit hoort bij de test zegt mijn Meester. Wat voor test vraag ik verbaasd. Dat merk je vanzelf zegt mijn Meester en hij legt het kammetje weg en pakt iets uit de kast.

Mijn Meester komt voor me staan en dan zie ik dat hij een mes uitklapt. Angst en paniek voel ik door me heen gaan en ik kijk mijn Meester geschrokken aan. Ik weet dat hier je angst ligt zegt mijn Meester, maar concentreer je op het vertrouwen. Ik probeer me te concentreren op het vertrouwen dat ik in mijn Meester heb. Mijn Meester slaat 1 arm om me heen en met zijn andere hand laat hij de achterkant van het mes over me lichaam glijden. Het is dan wel de achterkant van het mes, maar ik vind het nog steeds doodeng.

Ik richt mijn aandacht op de arm die mijn Meester om me heen heeft en zo lukt het aardig om het gevoel van de achterkant van het mes op mijn huid toe te laten. Mijn Meester draait het mes om en gaat met de scherpe kant over mijn huid. Angstig kijk ik mijn Meester aan, vertrouwen zegt hij zacht. En ik probeer me op de stem van mijn Meester te focussen. Dit hou ik niet lang vol, de paniek neemt de overhand en ik begin te huilen. Mijn Meester klapt het mes in en houd me stevig vast.

Ik sla mijn armen om zijn nek en kruip dicht tegen mijn Meester aan. De armen van mijn Meester om me heen zorgen dat ik me weer wat rustiger voel. Concentreer je op het vertrouwen zegt mijn Meester weer en als je het gevoel hebt dat je weer verder kan dan pak je de kettingen weer vast. Al vrij snel herstel ik me en pak ik de kettingen vast, goed zo zegt mijn Meester. Mijn Meester klapt het mes weer uit en volgt zijn weg weer over mijn huid. Ik richt mijn aandacht op mijn Meester en dat lukt me nu beter. Mijn Meester loopt om me heen en gaat achter me tegen me aan staan. Heel even voel ik weer die angst omdat ik mijn Meester nu niet zie. Maar zijn aanraking maakt me weer rustig. Ik voel het mes over mijn huid heen glijden, mijn lichaam leunend tegen dat van mijn Meester aan. Het gevoel van vertrouwen in mijn Meester overwint het van mijn angst en ik leg mijn hoofd achterover tegen mijn Meester aan en geef me over. Goed zo zegt mijn Meester en hij klapt het mes weer in elkaar. Je bent geslaagd voor de test zegt mijn Meester.

Verbaasd kijk ik mijn Meester aan. Ja zegt mijn Meester, je was bang, je onderging het, je reageerde en je gaf je over. Daarom maakte ik je ook niet vast aan de kettingen legde mijn Meester uit. Zo had ik het eigenlijk niet bekeken en ergens ben ik best een beetje trots op mezelf. De test had dus eigenlijk niet zozeer te maken met het ondergaan van pijn wat ik dacht maar met toewijding, vertrouwen en overgave aan mijn meester.


Mijn Meester sloeg zijn armen om me heen en ik kreeg een stevige knuffel . Mijn Meester zei dat ik vlak voor de spiegel moest gaan staan. Ik deed wat hij zei en keek een beetje rond. Mijn Meester haalde de tafel uit het frame en zo stond er ineens een lage tafel op de grond. Dit had ik nog niet eerder gezien en gelijk vroeg ik me weer af wat mijn Meester van plan was met me te doen. Toen de tafel stond mocht ik op me rug op de tafel gaan liggen. Ik keek naar het plafond en zag 4 kettingen boven me hangen. Mijn Meester pakte wat touwen en bond mijn handen bij elkaar vast. Mijn gebonden handen werden vast gemaakt aan de kettingen boven mijn hoofd. Mijn Meester pakte weer andere touwen en hij bond mijn ene onderbeen in opgetrokken houding vast aan mijn bovenbeen. Dit deed mijn Meester ook met mijn andere been. Gefascineerd keek ik toe wat mijn Meester aan het doen was. Ik vind het leuk om mijn Meester zo bezig te zien, altijd weer een verrassing met wat hij gaat doen. Mijn benen werden elk aan een ketting vastgemaakt. In een vrij open en overgeleverde houding lag ik daar.

Mijn Meester liep om me heen en de lekkere spanning in mijn lichaam nam toe. Mijn Meester komt tussen mijn benen en ik voel zijn heerlijke tong over mijn kutje en daarna over mijn kont glijden, zo gevoelig. Zo lekker als hij dit doet en ik mag klaarkomen van mijn Meester. Mijn Meester staat op en ik zie dat hij zich uitkleed. Ja het is niks dat ik voor jou de kachel aan zet zegt mijn Meester, maar ik krijg het er zelf ook zo warm van. Even moet ik lachen, ja ja dat zal vast de rede zijn waarom u zich uitkleed Meester! Mijn Meester loopt naar me toe en zoent me, ik proef mezelf op zijn lippen. Als hij overeind komt gaat mijn Meester over me heen staan en voel ik zijn pik tegen mijn lippen aan, ik open mijn mond en zijn pik glijd diep in mijn keel. Zo lekker als mijn Meester me diep in mijn mond neukt. Niet altijd makkelijk vol te houden omdat mijn lichaam dan in opstand komt, maar het is zo geil. Als mijn lichaam in opstand komt stopt mijn Meester even. Ik laat mijn tong over de ballen van mijn Meester glijden en neem dan zijn pik weer diep in mijn mond. Mijn Meester stopt en draait zich om, nu glijd zijn pik vanaf de andere kant diep mijn mond in. Mijn Meester neukt me diep in mijn mond en ik word er botergeil van. Als mijn lichaam weer in opstand komt en de tranen over mijn wangen lopen, stopt mijn meester. Ik ben inmiddels zo geil en ik verlang heftig naar mijn Meester. Ik lik zijn ballen en glij met mijn tong richting zijn kont. Even durf ik het niet, maar ik ben zo geil dat ik me laat gaan en de kont van mijn Meester lik. Ik heb dit echt nog nooit gedaan maar ik vond zo geil. Ik hoor aan de geluiden die mijn Meester maakt dat hij het lekker vind en ik ga door. Dan stopt mijn Meester en staat op. Jammer vond ik dat, dit had van mij nog wel even door mogen gaan. Mijn Meester doet een condoom om en komt tussen mijn benen in. Ik voel zijn harde pik mijn kutje inglijden. Ik voel me zo overgeleverd aan mijn Meester, zo vastgebonden in de touwen dat ik niet veel meer nodig heb en ik mag gelukkig klaarkomen van mijn Meester.

Mijn Meester gaat door en slaat me een paar keer hard in me gezicht, zo vernederend maar het voelt heerlijk om zo overgeleverd te zijn aan hem. Mijn Meester stopt en staat op. Hij pakt de dildo met de lange stang eraan. Vanaf een afstandje duwt mijn Meester de dildo in mijn kutje en neukt me ermee. Best een geil gezicht zoals mijn Meester daar staat en ik mag weer klaarkomen van mijn Meester. Mijn meester maakt me handen los maar laat me benen nog wel vastgebonden. Mijn Meester legt de blinddoek over mijn ogen en ik voel dat hij de letter B op mijn kutje krast. Dan voel ik wat scherps tegen mijn binnenste schaamlippen prikken. Ik vraag wat mijn Meester aan het doen is en hij zegt: "Iets gevaarlijks" Ik weet niet wat hij aan het doen is maar het voelt spannend en geil. Mijn Meester haalt de blinddoek weer weg en komt weer tussen mijn benen in, ik voel zijn heerlijke pik tegen mijn kont aan duwen. Ow god denk ik dat formaat van de pik van mijn Meester gaat nooit passen denk ik nog gespannen. Toch maar hierin hoor ik mijn Meester zeggen en ik voel zijn pik me kutje inglijden. Even haal ik opgelucht adem. Mijn Meester neukt me diep in mijn kutje en hij bijt me een paar keer flink boven mijn borst.  Dan komt mijn Meester luidkeels in me klaar, zo lekker als mijn Meester klaarkomt.

Als mijn  Meester weer opstaat trekt hij zijn broek weer aan en krijg ik nog een paar flinke tikken met een zweep onder me billen, die soms net me kutje ook raken. Dit ga je wel goed voelen als je gaat zitten zegt mijn Meester. Mijn Meester maakt mijn benen los, mijn benen trillen heel erg en ik heb er even geen controle over. Als ik weer een beetje ben bijgekomen mag ik op mijn buik gaan liggen. Mijn Meester pakt de strokenzweep en ik krijg nog flink wat slagen op mijn rug en kont. Mijn Meester wisselt het af met een andere zweep, volgens mij zijn het er 2. Sorry, Meester ik weet even niet meer de naam van deze zweep.

Hierna pakt mijn Meester de Cane, alleen een andere dan die ik gewent ben. Deze is dik en zwart. Ik krijg nog flink wat slagen met de Cane van mijn Meester en ook op deze Cane kom ik weer klaar. Dank u wel Meester. Als ik wat vraag over de zwepen pakt mijn Meester mijn hand en neemt me mee naar de wand met zwepen en laat me het één en ander aan zwepen zien. Als mijn Meester me vraagt of ik genoeg gehad heb, zeg ik net iets te nonchalant, Ja hoor! Ow je hebt nog niet genoeg zegt mijn Meester, ga maar even voorover bij de tafel staan. Even probeer ik nog tegen te stribbelen maar mijn Meester hoeft me alleen maar aan te kijken en ik doe wat hij zegt. Ik krijg nog een paar klappen met een rubberen zweep (ook daarvan ben ik de naam vergeten) Die zijn pijnlijk, maar ik had ze verdient.

Als ik overeind kom zie ik dat mijn Meester die elektronische vliegenmepper weer in zijn handen heeft. Nee Meester alstublieft niet, smeek ik hem, maar iedere keer als hij me raakt staat de vliegenmepper uit. Even daag ik hem uit en zeg ik dat ik de volgende keer als ik alleen in de kamer ben de batterijen  wel verwijder. Mijn Meester laat me zien dat hij altijd nog meer batterijen op voorraad heeft, hoe kon ik ook anders verwachten. Mijn Meester legt de vliegenmepper weg en geeft me een knuffel en een zoen. Dan mag ik mijn Meester bedanken en ik kus zijn voeten en zijn pik.
Mijn Meester haalt de polsbanden af maar laat de halsband nog even om.

Als we beneden zijn zegt mijn Meester dat ik weer een stapje hoger ben in onze D/s relatie en dat ik nu zijn submissive ben. Iets waar ik echt super trots op ben Meester!! Als ik een sigaret pak om te roken zegt mijn Meester, heb je dat gevraagd? Nee Meester, maar dat vroeg ik voorheen ook nooit, denk ik nog. Met de sigaret al in mijn hand vraag ik mijn Meester of ik mag roken. Dit keer mag het, maar in het vervolg moet ik het vragen. Als ik naar de wc moet vraag ik toestemming aan mijn Meester. Je gaat het steeds fijner vinden om het te vragen hé zegt mijn Meester. Ja Meester, hoe gek ik het in het begin ook vond om dingen te moeten vragen. Het voelt nu goed, u bepaald en dat voelt fijn!

Lieve Meester bedankt voor de fijne avond, waarin u mijn vertrouwen en toewijding naar u weer hebt laten groeien.

Liefs en een lekkere zoen van uw slavin in opleiding XXXX