lunana "s.i.o. "

1e keer als slavin in opleiding

Of het nou kwam doordat ik een aantal dagen voor onze afspraak een aantal van mijn fantasieŽn naar mijn Meester had gemaild. Of doordat ik het gevoel had dat mijn muurtje langzamerhand aan het afbrokkelen was, waardoor ik me erg kwetsbaar voelde, maar ik was dit keer dat ik naar mijn Meester toe ging nog zenuwachtiger dan de vorige keren. Mijn lichaam leek wel een emotionele rollercoaster, een combinatie van spanning, opwinding, zenuwen en geiligheid gierde door iedere cel in mijn lichaam. Kate zou er dit keer ook weer zijn en dat vond ik wel heel leuk, zo leer ik haar ook beter kennen.

Toen ik bij mijn Meester aankwam, moest ik eerst mijn slipje weer uittrekken voordat ik naar binnen mocht om op de bank te gaan zitten. Nadat ik Kate drie zoenen had gegeven liep mijn Meester naar de bank en ik volgde hem. Op van de zenuwen ging ik op de bank zitten met mijn benen bij elkaar. Mijn Meester keek me doordringend aan en ik begreep al gauw dat ik met mijn benen uit elkaar moest doen. Ik deed mijn benen uit elkaar. We dronken koffie en we praten wat. Automatisch deed ik mijn benen toch weer steeds dichter naar elkaar toe. Mijn Meester zei kom maar voor me op je knieŽn zitten, met je benen uit elkaar. Zo kon ik mijn benen dus niet makkelijk meer sluiten. Ik was zo op van de zenuwen dat ik steeds in de lach schoot.

Mijn Meester viel het op dat ik dit keer wel erg gespannen was en zei dat we beter naar de kamer konden gaan. Mijn Meester stond op en zei dat ik achter hem aan moest kruipen tot aan de deur. Paniek kwam in me op, ik wist dat Kate daar zat achter de computer en dat zij mij dan kruipend door de kamer zou zien. Schaamte overviel me, dit voelde zo vernederend, maar ik deed wat mijn Meester van me wilde. Gelukkig keek Kate niet op en nog een stukje voor de deur wilde ik al snel opstaan. Mijn Meester keek me streng aan, wat gaan je doen vroeg hij me, tot aan de deur had ik gezegd. Weer die schaamte door me heen, maar ik deed wat hij zei. Eenmaal bij de deur was ik blij dat ik op mocht staan en ik liep achter mijn Meester aan naar boven naar de kamer. Alsof het mijn allereerste keer was stond ik daar met een ongemakkelijk gevoel. Ik vroeg me af waar die heftige spanning toch ineens vandaan kwam, wat bezielde me ineens? Ik probeerde mezelf tot rust te krijgen, wat niet echt lukte. Mijn Meester ging op het krukje zitten en zei dat ik voor hem moest komen staan. Ik moest mijn rokje en mijn shirtje uitrekken. Ik deed wat hij van me vroeg en legde mijn kleding op de stoel. Toen ik weer voor mijn Meester stond maakte hij me bh los, want mijn Meester wilde me naakt voor zich hebben. Mijn Meester sloeg ze armen om me heen en streelde mijn lichaam. Zodra ik de armen van mijn Meester om me heen voel, reageert mijn lichaam direct. Ik voel de spanning van me af glijden en mezelf rustiger worden. Hoe doet hij dat toch vraag ik me af, maar ik weet dat dit het effect is wat mijn Meester op mijn lichaam en heeft en ik geef me eraan over.

Mijn Meester zoent me en slaat tegelijkertijd op me kont, waardoor ik nog verder ontspan. Als ik weer mag gaan staan wil mijn Meester dat ik over zijn knieŽn heen kom liggen. De gedachte aan de harde klappen met zijn blote handen op mijn kont doen me huiveren en ik jammer nog nee Meester dat doet zeer. Wacht maar even zegt mijn Meester en hij zegt dat ik het tuigje met dat balletje van de muur moet halen. Ik krijg het balletje in mijn mond en mijn Meester maakt het tuigje vast om mijn hoofd en ik moet alsnog over zijn knieŽn gaan liggen. Mijn Meester slaat me hard op me kont en ik probeer de klappen zo goed mogelijk op te vangen. Als mijn Meester stopt gaan zijn handen strelend over mijn kont. Nog 25 klappen hoor ik hem zeggen, nee jammer ik tegen beter weten in. Ondanks de pijn brengen de klappen van mijn Meester me in een andere staat van zijn. Ik kreeg een beetje een wollig gevoel in mijn hoofd en voor ik het wist waren die 25 klappen voorbij. Ik kan me van die laatste klappen van mijn Meester zijn handen dan ook weinig meer herinneren. Mijn Meester voelt aan mijn kutje en voelt dat ik al behoorlijk nat ben. Als ik weer mag gaan staan voel ik me wankel op me benen en mijn Meester zegt dat ik naar mezelf moet kijken in de spiegel. Ow waarom nou toch, ik kijk al niet graag naar mezelf. Maar de dwingende stem en doordringende ogen van mijn Meester maken dat ik doe wat hij van me verlangt.

Ik zie dat mijn Meester wat touwen pakt en mijn ongemakkelijke gevoel verdwijnt en maakt plaats voor verlangen. Heerlijk die touwen. Mijn Meester pakt wat touwen en knoopt met touw een soort bh om mijn lichaam heen. Die touwen voelen echt geweldig. Naar mate ik de touwen strakker om mijn lichaam voel, kom ik al vrij snel weer in mijn gevoel van overgave aan mijn Meester. Mijn Meester komt achter me staan en speelt met mijn borsten en tepels. Ik leg mijn hoofd achterover in zijn nek. Mijn Meester legt zijn hand op mijn hals en houd me zo stevig vast. Geen angst, geen schrik alleen maar overgave en helemaal in de macht van mijn Meester. Deze vorm van overgave aan mijn Meester maakt me botergeil.

Mijn Meester geeft me wat ruimte zodat ik me om kan draaien, hij zoent me heerlijk en ik voel dat mijn Meester trots op me is dat ik me zo aan hem overgeef. Mijn Meester zegt dat ik de polsbanden van de muur mag halen. Ik pak de polsbanden en mijn Meester doet ze bij me om. Dan moet ik de halsband pakken. Ik leg mijn hals in de halsband en mijn Meester maakt hem vast. Ik heb het gevoel dat hij nu strakker zit dan de vorige keren, het is even wennen maar het voelt goed. Aan de halsband neemt mijn Meester me mee naar het kruis en maakt me daaraan vast. Mijn Meester pakt de tigernail en ik weet dat hij de letter B weer in mijn borst gaat krassen. Ik had er in de mail nogal wat uitdagend over gedaan omdat de vorige keer de letter binnen 2 dagen al verdwenen was. Ik wist dat mijn Meester de B er nu dieper in zou gaan zetten. Die tigernail diep in mijn huid is erg pijnlijk, maar ik heb het ervoor over. Ik vind het heerlijk als het merk van mijn Meester op mijn lichaam staat.

Mijn Meester zoent me weer, maar als ik hem verlangend terug wil zoenen doet hij een stapje achteruit, zo gemeen. Eerst ga je nog even voor me lijden zegt mijn Meester. Dit keer zal ik de kogger niet gebruiken zegt mijn Meester. Een opluchting gaat door me heen, maar wanneer ik zie dat hij de metalen klemmen heeft gepakt, zou ik wensen dat hij die kogger toch had gebruikt. Mijn Meester zette de klemmen op mijn tepels, mijn god, die dingen doen echt pijn. Jammerend en smekend, terwijl mijn Meester aan de klemmen trekt. Mijn Meester pakt een touwtje, hij maakt het touwtje vast aan ťťn van de klemmen, leidt het touwtje naar boven aan een haakje en vervolgens weer naar beneden, om hem daar aan de andere klem vast te maken. Heel snel bedacht ik in me hoofd hoe die constructie vast zat, waardoor ik besloot dat het het beste was om plat op mijn voeten te blijven staan.

Maar alsof mijn Meester zag dat ik me dat stond te bedenken, zei hij dat ik wel op mijn tenen kon gaan staan. Echt niet! Was mijn reactie, nu heb ik nog wat speling als ik op mijn tenen ga staan. Stom stom stom van mij, om te denken dat mijn Meester daar in zou trappen, want hij hing er gelijk een gewichtje aan in het midden boven mijn hoofd. Jammerend ging ik op mijn tenen staan, met als gevolg dat ik nu niet meer kon zakken, want dan zou het alleen maar meer pijn doen. Heerlijk hoe je daar staat te kermen en te kronkelen zei mijn Meester. Ik smeekte mijn Meester of ze eraf mochten en ik mocht kiezen of hij de klemmen op mijn tepels zou laten zitten of ze op mijn schaamlippen zou plaatsen. Alleen al voor de verlichting van mijn tepels koos ik voor het laatste. Mijn Meester haalde de klemmen om de beurt van mijn tepels af en een felle scherpe pijn trok door mijn tepels heen. Mijn Meester verzachte dit met zijn mond op mijn tepels. Pijn en genot, van alles tegelijk voelde ik door mijn lichaam. Mijn Meester plaatste de klemmen op mijn schaamlippen, weer stond ik te jammeren en te kermen. Ik smeekte mijn Meester of ze er alstublieft vanaf mochten.

Mijn Meester vroeg of ik er 10 Cane slagen voor over had als hij de klemmen verwijderde. Ja Meester graag zelf, alles beter dan die klemmen. Ergens vind ik de Cane ook niet zo heel erg, stiekem vind ik de Cane wel lekker, de Cane maakt me geil. Mijn Meester haalt de klemmen van mijn schaamlippen, weer die helse pijn. Auw jammer ik, maar als mijn Meester zijn vingers in mijn kutje laat glijden, merkt hij dat ik inmiddels wel drijfnat ben. Je staat hier gewoon schaamteloos geil te wezen zegt hij. Mijn Meester vingert me en net als ik bijna klaar kom stopt hij. Mijn lichaam blijft naschokken, dus mijn Meester slaat een paar keer op mijn kutje, waardoor het gevoel weggaat. Mijn Meester pakt een apparaatje met trilfunctie waarvan ik even de naam niet meer weet. Weer brengt mijn Meester me tot twee keer toe bij tot klaarkomen en stopt dan. Om gek van te worden, zo frustrerend.

Mijn Meester maakt me los van het kruis, hij opent de la van het kastje met weet ik het hoeveel dildo's erin. Ik zal eens een mooi maatje voor je uitzoeken zegt mijn Meester. Mijn Meester kiest er eentje uit die hij volgens mij klein duimpje noemt en stopt die in mijn kutje. Ik moet op het krukje gaan zitten, ow dit is wel uit te houden zeg ik. Mijn Meester kijkt me aan en pakt dat trillende apparaatje weer en legt die onder mijn kutje en zet hem aan. Intussen zet mijn Meester de tafel klaar. Als ik weer mag gaan staan haalt mijn Meester het apparaatje en klein duimpje weer uit me kutje en maakt hij de touwen die ik nog steeds om me heen heb los.

Mijn Meester vraagt voor- of achterkant. Dat ligt eraan wat u gaat doen Meester zeg ik. Maar dat vertelt hij natuurlijk niet. Omdat ik weet dat ik op mijn achterkant meer kan hebben dan op mijn voorkant, kies ik voor de achterkant. Ik moet op mijn buik op de tafel gaan liggen. Mijn Meester pakt de strokenzweep en ik krijg hier aardig wat slagen mee. De strokenzweep doet eigenlijk nooit echt pijn, die zorgt er eerder voor dat ik me overgeef en ontspan. Al kan mijn Meester er toch flinke klappen mee uitdelen. Op een gegeven moment raakt de zweep een plek net op mijn schouderblad wat echt pijn doet, maar niet op een lekkere manier. Om de pijn op te vangen kom ik met mijn bovenlichaam omhoog en mijn spieren zijn direct gespannen. Mijn Meester legt zijn hand op mijn rug en zegt: ontspan! Terwijl hij me zachtjes met zijn hand weer naar de tafel drukt. Door de hand van mijn Meester op mijn rug, voel ik de rust weer in me komen en ontspan ik me weer.

Mijn Meester legt de zweep over mijn handen en pakt een andere zweep, pijn en genot vloeien in elkaar over en maken me geil. Mijn Meester zegt dat hij zijn eigen zweep gaat pakken. Het is een zweep met, ik dacht 5 strengen leer. De zweep voelt eerst vrij heftig maar wanneer ik me aan de zweep overgeef wisselen pijn en genot elkaar weer af. Mijn Meester zegt dat ik me om moet draaien en met me rug op de tafel moet gaan liggen. Hij maakt mijn handen vast boven mijn hoofd. Mijn benen aan weerzijde van de tafel worden onder de tafel vast gemaakt. Mijn Meester pakt een kaars en paniek en angst gieren door mijn lichaam. Mijn Meester speelt eerst wat met die kaars boven mijn lichaam maar laat geen druppel vallen, waardoor ik kronkelend op de tafel lig, in afwachting van de eerste druppel. Het pesten met die brandende kaars boven mijn lichaam terwijl er niet gebeurd maken me gek van spanning, om mijn Meester terug te plagen kom ik iets om hoog en doe een poging om de kaars uit te blazen. Weer niet zo'n slimme actie van me, want mijn Meester pakt gelijk weer dat tuigje met dat balletje eraan. Ik krijg dat balletje weer in mijn mond en het tuigje word vast gemaakt om mijn hoofd. Ik heb toch al zo'n hekel aan dat ding, maar het was mijn eigen schuld. Niet zo slim om mijn Meester uit te dagen.

Mijn Meester pakt een doek en legt deze over mijn ogen heen. Ik hoor mijn Meester weglopen, maar er gebeurd verder niks. Ik vraag me af of hij nog in de kamer is. Vastgebonden aan de tafel en niets kunnen zien lig ik daar overgeleverd. Ik focus me op mijn gehoor, maar ik hoor mijn Meester niet. Ik luister naar de muziek en ik laat me meedrijven op de klanken. Ik voel een soort roes over me heen komen met een totale rust. Pas wanneer ik de voetstappen van mijn Meester op de trap hoor, besef ik dat hij helemaal niet in de kamer is. Opwinding gaat door mijn lichaam en ik wacht af wat er gaat gebeuren. Ik hoor een aansteker, ik weet dat mijn Meester de kaars weer aan heeft gestoken. Ik voel de druppels kaarsvet op mijn lichaam vallen, niet echt heel erg pijnlijk. De hete druppels maken mijn lichaam super gevoelig.

Dan voel ik ineens iets vreselijk kouds, ijsblokjes. De afwisseling van hitte en koude op mijn huis maken me helemaal gek van opwinding. Mijn Meester geeft me een kus, voor zover dat mogelijk is met dat balletje in mijn mond, en laat wat spuug in mijn mond lopen. Gatver, is mijn eerste reactie. Maar als mijn Meester vraagt wat het verschil is met zoenen, besef ik dat hij gelijk heeft. Ik smeek mijn Meester of het balletje alstublieft weer uit mijn mond mag. Ik beloof dat ik het kaarsje niet meer uit zal blazen. Gelukkig het balletje mag weer uit mijn mond.

Weer voel ik de hitte van het kaarsvet. Steeds geiler word ik van de afwisseling tussen de hitte en extreme kou van het ijsblokje. Mijn Meester stopt het laatste stukje van het ijsblokje in mijn mond en laat zijn vingers mijn kutje in glijden, gelukkig mag ik dit keer klaarkomen.

Mijn Meester komt naast me staan en maakt zijn broek los. Ik neem de heerlijke pik van mijn Meester in mijn mond en proef zijn lekkere vocht. Ik neem zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond en pijp hem. Ik hoor mijn Meester kreunen en dat wind me nog meer op. Dat vind jij wel wat hť, de pik van je Meester proeven zegt hij. Ja Meester echt wel. Maar dan haalt mijn Meester zijn pik weer uit mijn mond jammer genoeg.

Mijn Meester pakt wat scherps waarmee hij het kaarsvet van mijn lichaam krast. Dat is erg gevoelig. Mijn Meester maakt me los van de tafel en zeg dat ik het kaarsvet van de tafel moet halen zonder het op de grond te laten vallen. Ik schuif het kaarsvet op mijn hand en gooi het in de prullenbak. Ik moet de tafel voor mijn Meester schoonmaken en ik doe wat hij van me vraagt. Als de tafel weer schoon is moet ik voorover gaan staan met mijn handen op de tafel.

Ik had nog 10 Cane slagen tegoed van mijn Meester. Mijn Meester pakt de Cane en geeft wat zachte slagen achter elkaar op mijn billen. Iets te bijdehand zeg ik tegen mijn Meester dit zijn al meer dan 10 slagen. Dat worden 2 slagen extra zegt mijn Meester, we gaan hier niet de boel saboteren. Sorry, Meester het was maar een grapje, probeer ik nog, maar daar trapt hij niet in. Wees maar blij dat ik gewoon 2 slagen extra zeg en niet per bil zegt mijn Meester. Mijn Meester vraagt of ik er klaar voor ben, ja Meester antwoord ik. Ik ontvang de slagen van de Cane. Eerst weer die scherpe pijn, die al snel weer overvloeit naar genot. Na 8 heb ik het gevoel dat ik door mijn benen zak en ik zeg tegen mijn Meester dat ik dit niet vol houd. Mijn billen doen nog zeer van de vorige zweep. Draai je maar om zegt mijn Meester en hij geeft me de rest van de slagen op mijn bovenbenen.

Mijn benen voelen zwak aan en mijn Meester komt gelijk tegen me aan staan en ondersteund me. Ik nestel me even dicht tegen mijn Meester aan, opzoek naar geborgenheid. Mijn Meester zegt dat ik mijn eerste keer als slavin in opleiding goed heb doorstaan. Hij laat blijken dat hij trots op me is en dat voelt heel goed. Ik krijg weer een heerlijke zoen van mijn Meester. Mijn Meester zegt kies maar, wil je dat ik je neuk of wil je een slagenregen. Ik snap eerst even niet wat mijn Meester bedoeld en smeek alstublieft niet nog meer slagen. Je weet hoe je je voelt tijdens een slagenregen zegt mijn Meester. En dan dringt pas tot me door wat hij bedoeld en kies ik voor de slagenregen. Die slagenregen met de strokenzweep zorgt ervoor dat ik me ontspan en totaal overgeef. Waarna ik kronkelend en geil op het bed lig. Ik moet op mijn buik op het bed gaan liggen en mijn Meester pakt de strokenzweep. Ik voel de slagen op mijn rug en al snel geef ik me over aan de zweep. Hoelang dit geduurd heeft weet ik niet, ik voelde me ontspannen en geil worden van de slagen op mijn rug.

Mijn Meester komt tussen mijn benen in zitten en trekt mijn kont omhoog, terwijl ik met mijn bovenlichaam en hoofd op het bed moet blijven. Ik voel de pik van mijn Meester mijn kutje in glijden. Mijn Meester duwt me met zijn lichaam naar beneden zodat ik weer op het bed lig op mijn buik. Met zijn ene hand trekt mijn Meester aan mijn haar mijn hoofd achterover. Met zijn andere hand bedekt hij mijn mond en knijpt mijn neus dicht. Het gevoel dat ik nu volledig in de macht van mijn Meester ben zorgt ervoor dat ik bijna klaarkom. Laat je maar gaan hoor ik mijn Meester zeggen en ik mag klaarkomen. Daarna beneemt mijn Meester me weer de adem. Ik weet niet meer of ik nog een keer klaar kwam. Om zo in de macht van mijn Meester te zijn, zorgt ervoor dat ik in een diepgaand gevoel van overgave kom. Waardoor ik me niet gek veel meer herinner van wat er nou precies gebeurde. Deze roes voelt heerlijk.

Mijn Meester zegt dat ik op mijn rug moet gaan liggen en ik doe wat hij vraagt. Terwijl ik de pik van mijn Meester weer in mijn kutje voel glijden bijt en zuigt hij aan mijn borst. Je wilt graag mijn merkjes op je lichaam hebben hť vraagt mijn Meester me. Ja Meester dat wil ik heel graag. Mijn Meester bijt en zuigt weer op mijn borst, zodat er goed te zien is dat ik bij mijn Meester ben geweest. Waarna mijn Meester luidkeels heerlijk in mij klaarkomt. Voor we naar beneden gaan moet ik mijn Meester op gepaste manier bedanken. Ik kus zijn voeten en een kus op zijn pik. Dank u wel Meester. Als we eenmaal beneden zijn zitten mijn Meester en Kate op de bank en ik op de grond aan de voeten van mijn Meester.
Ik vind het heerlijk om zo bij mijn Meester te zitten.
We hebben nog een gezellige avond, waarin veel besproken wordt.

Dank je wel Meester en Kate voor de gastvrijheid, gezelligheid en de fijne gesprekken.

Het was een top avond!

Liefs lunana Uw slavin in opleiding XXX