BDSM verhaal Kasteelfeets

Het kasteel feest

Ik voelde al een paar dagen een soort 'knoop' in mijn buik...eentje van opgewondenheid, nieuwsgierigheid, spanning en onwetendheid naar het Kasteelfeest...en onzekerheid over mijzelf....MrBert ‘wenste’ dat ik gekleed zou gaan als een echte slavin...d.w.z. (nauwelijks) gekleed in paarse organza, flink doorschijnend op de interessantste plekken, afzakkend waar nodig :-)), een grove ketting om mijn nek, kettingen om mijn polsen en een enkelbandje met belletjes, zodat Meester mij zelfs zou kunnen horen lopen. MrBert zelf was gekleed in een lange, zwarte rok, erboven een zwart leder tuig met ringen en gespen, verbonden aan een brede leren riem waaraan passend 'speelgoed' hing....

Op weg naar België lekker gekletst en genoten van de omgeving.....en af en toe ff peinzend..wegdromend...en de knoop weer voelend. Normaal gesproken ben ik niet zo erg onzeker, maar nu toch behoorlijk....er wordt nogal hoog opgegeven over dit feest en zijn gasten...kan ik het wel? ben ik niet te bloot? (domme vraag achteraf natuurlijk.....niks te bloot!) zou ik wel waardig genoeg kunnen zijn als Zijn slavin? val ik niet door de mand met mijn af en toe TE bijdehante blik??

Ik laat de knoop zitten waar ie zit en we begeven ons naar een nabijgelegen hotel, alwaar we de nacht zullen doorbrengen. Even wat kletsen en drinken met vrienden, die al eerder gearriveerd zijn en dan gaan we ons verkleden voor de avond.

Als ik de blik zie in de ogen van MrBert, weet ik eigenlijk al dat ik mij zorgen maak om niks....maar toch blijft er nog ff een klein knoopje zitten en ik huiver....bange schijterd! Mijn Meester heeft vanavond ook heel wat bloots te laten zien, maar zie ik hem huiveren??? Nee dus....hij geniet...en eigenlijk geniet ik met hem mee....kijk graag naar hem.
Eindelijk is het zover....het wachten op is voorbij....we stappen de auto in en gaan op weg naar het Kasteelfeest, wat lekker dichtbij is, alleen wat lastig te belopen als er tassen bij zijn waarin het nodige Meesterlijke 'speelgoed' zit :-))
We komen de parkeerplaats opgereden....een parkingboy gekleed in Middeleeuwse stijl wijst ons waar de auto te parkeren. Uitgestapt gaan we eerst op de foto, zoiets moet natuurlijk vastgelegd worden voor later (?) wanneer we in huize Tepelklem zitten te mijmeren over 'vroeger' ...of misschien nog wel flink actief zullen zijn :-))

De entourage was schitterend hiervoor, imagine...het mooie landschap van België, plaatsje Eijnatten...een tot soort van kasteel verbouwde immense boerderij...met grote tuin eromheen...afgeschermd om niemand ongewild een schok te bezorgen.


In de ontvangsthal staan de organisatoren van het feest iedereen persoonlijk welkom te heten...ook al zeer passend gekleed. Een warme ontvangst
eigenlijk...en dat voelt zeer prettig aan....een klein stukje van de knoop verlaat mijn buik als ik zie dat er meer mensen gedeeltelijk ontkleed zijn (en oh, wat geniet ik zelf toch ook altijd van de aankleding van anderen....mijn blikken gaan alle kanten op...ik vind de een er nog mooier, geiler of indrukwekkender uitzien dan de ander...een feest voor mijn kinky en creatieve geest).
Op weg naar de garderobe, alwaar we tassen en eventueel kleding kunnen achterlaten, krijgen we een rondleiding door het 'kasteel'....door een smalle gang, verlicht door kaarsen, komen we bij een grote hal, ingericht als speelruimte, met een grote open haard, takels, een kruis, een schandblok en banken rondom voor wie wil genieten van een spel of wil uitrusten..Eromheen een lange gang met kasteel-achtige ramen in de muur ertussen...zodat iedereen vanuit die gang ook een mooi kijkje had op het speelterrein....kleine lager gelegen loungeruimte, nog een speelkamer...een grote bar, welke ook weer uitkeek over de speelruimte, overal trappetjes, ramen, deuren (grote houten deuren met ijzeren beslag...hmmm)...veel kaarsen overal, gepaste muziek...de tuin idem dito ingericht met allerlei attributen, zithoekjes, een stand van The BlackRose...(kon je ook nog wat aanschaffen of je verlekkeren).....wat een sfeertje...

MrBert besloot na dit alles gezien te hebben, mij aan de ketting te zetten en de tuin in te gaan, om daar alles en iedereen eens te bekijken....(Dat ik aan de ketting liep, heb ik geweten....Mr hield mij soms zo kort...dat ik kleine pasjes moest nemen om hem niet op de hielen te trappen...Door deze kleine pasjes werd mijn aanwezigheid ook zeer klein...Normaal gesproken kan ik mijn mond niet houden...maar nu...in het begin van deze avond....timide zou ik achteraf zeggen...zeer timide!)
MrBert werd begroet door vele mensen, ikzelf werd voorgesteld als zijn slavin, vers gekocht op de slavinnenmarkt *grin* De complimentjes waren niet van de lucht, zeker niet toen MrBert grinnikend tegen iedereen vertelde dat hij mij voor maar 5 euro had gekocht...inclusief de kleding!!!! Een koopje!!!
Ik lachte maar weer eens als een boer met kiespijn...aan de ene kant vat ik het licht op...aan de andere kant lig ik met mijzelf overhoop.....en denk...ik zal mijn Meester eens eventjes waar voor zijn geld geven :-)) (en Meester, heb ik dat gedaan??? *lieflijk lachje*)(MrBert: het was zeker geen miskoop;-)
Wat mij al gelijk in het begin opviel was dat MrBert alle dominanten en hand gaf met zijn rechterhand, maar alle slavinnen met zijn linkerhand. Ik zag daarbij aan de verschillende reacties dat dat geen gewone hand was en toen ik aan mijn Meester vroeg waarom dat was liet hij een beetje gemeen lachend het verschil zien. In de linkerhandschoen zaten aan de binnenkant kleine prikkertjes. Deze geste werd door de Dominanten en slavinnen goed gewaardeerd. En ik was hierdoor nog extra trots op mijn Meester.
Aangekomen bij Mrs D en haar slaaf J vroeg Mrs D aan MrBert hoe het gegaan was met piercen van zijn slavin. Hierop werd mij door MrBert opgedragen mijn pas geplaatste piercings te laten zien aan hen....Ik voelde het verzet opkomen en een kort ogenblik speelde de gedachte in mijn hoofd om dat niet zomaar voor vreemden te doen, (ikzelf had hen nog nooit gezien, alleen de namen en hun status kende ik).....maar de blik van MrBert deed mij als vanzelf het doorzichtige lendendoekje opnemen en mijn benen spreiden, zodat de piercings goed zichtbaar waren. Brede grijnzen vielen mij ten deel :-))
Nadat wij wat gedronken en gekletst hadden, besloot Mr eens even langs het buffet te gaan, alwaar de bbq al flink opgestookt was en wij onze borden konden vullen....op dat moment was ik allang blij dat wij binnen aan een tafeltje met wat vrienden gingen zitten...zo kon ik mij eventjes richten op het eten en de knoop in mijn buik wegduwen, het restje wat er nog zat...zo eventjes rustig etend, om mij heen kijkend en luisterend naar de anderen...kon ik mij even concentreren op mijzelf...wat doe ik hier...wil ik dit...wat voel ik....Ik kon mijzelf enigszins geruststellen...wat doe ik hier? ik ga het hier naar mijn zin hebben! wil ik dit? ja, ik wil dit! wat voel ik? onrust, nieuwsgierigheid, kriebels in mijn buik, trots..Is dat erg? Nee! Mijn laatste hap verdween in mijn mond, ik rechtte mijn rug en haalde nog wat te drinken voor mijn Mr en mijzelf....

Zo onzeker als ik binnenkwam, zoveel zekerder werd ik over mijzelf (voorzover mogelijk natuurlijk) toen ik aan de blikken van sommigen zag dat mijn Mr toch wel een hele goede koop had gedaan...*grinn*...vele geile blikken voelde ik over mijn lichaam gaan...ik beantwoordde ze zo waardig mogelijk :-))
Zowel binnen als buiten werd inmiddels al gespeeld...een bondageshow was buiten aan de gang...hield mijn blik gevangen...ik kon er van genieten om het te zien. Waar ik niet zo van genoot, was de aanblik van een bench buiten....Mr wees mij erop: kijk raven, wat een leuke kooi!! (grrr...Meester...dat trekt mij niet zo......)
Toen wij eventjes wat stonden te snoepen, sloeg ik wat muggen weg bij Mr....waarop Hij zei: “raven, doe je best! Voor elke muggenbult die ik vanavond toch oploop, krijg jij een strafpunt!” Maar Meester.....sputterde ik tegen....moet ik...al die muggen....niet mijn schuld toch...??? Een blik van Mr was voldoende en ik verlangde eigenlijk naar de elektronische vliegenmepper van Mr....had hij die nou maar bij zich...dan zou het gemakkelijker voor mij zijn.... Wat niet erg slim van mij was, was dat ik daar zo nodig wat bijdehante opmerkingen over moest maken tegen Mr. Zo in de trant van “ zal ik U die vliegen mepper ook eens laten voelen Mr?” Toen ik daarna ook nog voor de grap de Mr een paar keer een klap wilde geven omdat er zogenaamd een mug zat, wist ik dat ik daar de gevolgen van zou moeten ondergaan.

Natuurlijk kon het niet alleen bij het genot blijven van het touw...al bleef ik tussendoor steeds met mijn neus naar het touw gaan, teneinde het weer even te kunnen opsnuiven....flinke slagen daalden op mijn rug en billen neer....de plak maakte zijn onmiskenbare geluid...mijn billen gloeiden, ze leken in brand te staan..Evenals mijn rug, gegeseld door de touwzweep. Mijn lijf kronkelde meer en meer, soms proberend te harde slagen te ontwijken, maar dit was bijna onmogelijk door de manier waarop ik vastgebonden was...meer en meer voelde ik mijzelf in een andere gemoedstoestand geraken....hoger en hoger....verder weg van alles...totdat...totdat Mr het zoete venijn pakte....
Zo noem ik de paardenharen zweep...scherp als duizend scheermesjes, aaiend als een zachte hand...verkoeling gevend wanneer voor mijn lichaam draaiend..en mij doet duizelen van genot wanneer de slagen als een flinke regenbui op mijn lichaam terechtkomen....
Mijn hersens leken te exploderen. Ik stopte met denken, met afvragen. Afvragen waarom ik genieten kan van pijn, genieten van deze vernedering ten overstaan van....genieten van het feit dat ik mijzelf overgeef aan mijn Meester....en toch...toch gaf ik me volledig over aan het laaiende vuur in mij, over aan mijn masochistische kant, over aan het gevoel van: Meester, ik ben van jou.....geniet van mij, gesel mij, laat mij voelen dat ik geheel van jou ben, ik geef mij over...over aan jou...... Mijn huid gloeide, het leek op barsten te staan, ik hoorde niets meer van de omgeving, wilde mij overgeven aan het overweldigende gevoel wat in mij brandde, mijn lichaam begon al licht te schokken.Ik probeerde heen en weer te wiebelen om een orgasme tegen te houden,zeker omdat Mr wenst dat ik om verlossing vraag, een moeilijk moment voor mij.Te moeten vragen om klaar te komen, vragen om mijn zinderende lijf haar goddelijke gang te laten gaan, vragen ten overstaan van iedereen om dez!e beslissing uit handen te geven, op die manier wel heel erg gewaar worden van het feit dat ik van Hem ben, dat mijn lijf van Hem is...... Het kon mij niet meer schelen...ik wilde meegaan in die gloeiende stroom van genot...dat vurige gevoel...die verbondenheid tussen Mr en slavin voelen door zijn toestemming te vragen...Hem genot te laten zien, als dank voor Zijn aandacht...Zijn gevoel naar mij toe...*en zeker zijn flinke inspanning*
FOTO Paardeharen zweep
Ik brulde: “Meester, mag ik klaarkomen???” ik hoorde mijn stem overslaan door de emoties en moest het zelfs nogmaals luidkeels herhalen...Hoorde Mr mij nou niet? of wilde hij mij nogmaals laten smeken?
Iedereen genoot mee van mijn gekerm en mijn luide brul door de ruimte om 'te mogen klaarkomen, Meester??? Het verlossende woord werd gegeven, terwijl de regen van slagen vlammend en goddelijk op mijn lijf terechtkwamen...Een schok vloog door mijn lijf, mijn knieën leken weg te zakken onder mijn lichaam...de wereld leek stil te staan...mijn lijf leek een lavastroom, kolkend en gloeiend...schok na schok trok nu nogmaals door mijn lijf...sidderingen vanuit mijn nek tot aan mijn billen...tintelingen in mijn huid, als kleine speldenprikjes. Genot 1000 (op een schaal van 1 tot 10...kun je nagaan)
Ik voelde armen om mij heen, lippen op mijn huid...een warme ademstroom langs mijn gezicht, een vreemd soort rust daalde in mij, ik probeerde mijn gedachten weer op te rapen en te ordenen, wat uiteraard mislukte. ik voelde hoe mijn armen werden losgemaakt en Mr mijn handen lager op de zuil een steuntje gaven. Mijn knieën herstelden zich een beetje voor zover mogelijk, mijn blinddoek bleef om. Zo kon ik even tot mijzelf komen..nou ja met een paar heerlijk opgebonden borsten….

Nadat ik hiervan bijgekomen was, voelde ik hoe ik werd omgedraaid en weer werd vastgemaakt...huh...umpppffttt....uhhh.....ik dacht dat mijn straf/genot erop zat, Meester???
Ik vroeg niet meer...ik wist intuïtief dat vragen hier niet op zijn plaats zou zijn en schikte mij naar de wensen van mijn Meester. Weer voelde ik het zoete venijn, waardoor ik helemaal niet stil meer kon staan. Afwisselend werden mijn borsten geraakt, soms bijna aaiend, dan ineens fel met en snijdend gevoel, het was onbeschrijfbaar,heerlijk genot en pijn in elkaar overgaand. Ik schudde mijn hoofd en lijf, toen was het stil. even voelde ik niets meer, hoorde niets meer, was Mr weg? Liet hij mij hier staan? Deed ik wat verkeerd? Wat????? Gelukkig... ik voelde hem weer, het is goed. Hij vraagt aan me of het gaat en ik zeg zachtjes 'ja' tegen hem en beantwoord zijn kus.
Ik voelde hoe een touw om mijn voorhoofd werd gebonden, zodat ik mij niet kon bewegen en ik vroeg mij af wat de reden hiervan was....alhoewel...Mr hoeft geen reden te hebben.Wat hij wil, dat gebeurd!!
Wat toen gebeurde, dit gaf mij een totaal nieuwe ervaring, een sensatie zelfs. Ik voelde hoe iets om mijn hoofd werd gewikkeld, snel en vaardig. nu hoorde en zag ik echt niets meer.Ik voelde met mijn tong langs mijn lippen en probeerde zo te ontdekken wat het was. ...Folie!!!! Arrrggg,....ik voelde de geilheid alweer stromen langs de binnenkant van mijn benen, .zo lekker. Ik stak het puntje van mijn tong uit om nog meer te voelen, plagend werd nu eventjes ook een stuk folie over mijn mond heen gedaan... hoezo monddood???
Mijn zintuigen stonden nu helemaal op scherp, iedere vezel in mijn lijf stond gespannen, afwachtend van wat komen zou?? Weer het zoete venijn, alleen heviger nu, harder...venijniger dan eerder... Over mijn borsten, buik, benen..een heerlijk tergend gevoel neemt bezit van mij. weer voel ik de energie in mijn lijf stromen, totdat ik iets heel anders gewaar word...

Iets heel scherp en koud glijdt over mijn lichaam, over mijn borsten, mijn buik...mijn armen...mijn benen...tussen mijn benen nu...omhoog naar mijn hals...langs mijn lippen... ik steek mijn tong uit en herken het, het is het mes van Mr!!! “Stil blijven staan , onbeweeglijk!”....zegt Mr nu...en ik gehoorzaam zo goed mogelijk, geef mij over ...Ik probeer zo onbeweeglijk mogelijk te blijven staan, angstig aan de ene kant voor het mes en aan de andere kant uiteraard vertrouwend in hem, maar ook die duistere kant van mij was aanwezig....kinky met mijn lijf het mes opzoekend....voorzichtig..rustig...maar zeker hongerig ernaar..ik wil het voelen...the edge...mijn geest roept erom..mijn lijf roept erom...
De foliebondage om mijn hoofd, de zweepslagen ervoor, de wetenschap daar zo te staan (en die wetenschap ook snel achter je te laten) het koude metaal en daarna weer de zweep. Na het mes weer even een wat zachtere stroken zweep in een rustig tempo over mijn borsten en tussen mijn benen. Het is gewoon lekker en ik voel iets van de rust terug komen maar ik hou het gevoel van wat ik zweven noem;-) Strelend, bijna kwellend gaan dan de vingers van MrBert langs mijn huid. Steeds weer net Die plek vermijdend…..Die zo verlangt naar Zijn hand… Tergend voel ik zijn vingers rond mijn in bondage gespannen borsten gaan, de tepels plagend.. ze lijken bijna te barsten van de energie die er uit wil… Dan ineens voel ik iets warms om mijn tepel en ik denk dat Mr de tepel in zijn mond heeft genomen! Hmmm zijn tong zo langs het puntje… dan plotseling mijn andere tepel.. die wordt ineens stevig beet gepakt… Mr voert steeds meer de druk op onderwijl de andere verwennend… beiden voelen lekker…. Maar die geknepen tepel krijgt het steeds moeilijker…nu weet ik wel welke de lekkerste is en er ontsnapt een gekreun uit mijn mond… nog iets harder knijpt Meester en het wordt bijna een zacht jammeren…Dan krijgt ook de gekwelde tepel de verwen behandeling…hmm genieten is dat ik voel het tussen mijn benen smelten.. veel te snel naar mijn gevoel stopt Mr…ga nou door denk ik…maar gelukkig...ik hou het binnen….
Dan ineens een soort van felle roffel op mijn linker borst.. en weer stilte…dan plotseling op mijn rechter borst… Dit moet haast de rijzweep met het handje zijn! Die geeft van die heerlijk petsen..Oei!! nu schrik ik even een beetje... mijn genotsheuvel moet het ontgelden, gelukkig is het alleen de voorkant en net voordat het echt pijn gaat doen gaat Mr verder met mijn benen. Wel een beetje gevoelig, zo op mijn dijen. Volgens mij zet mijn Mr er nu wat meer kracht achter... mijn lichaam gaat al weer wat meer van die andere aangename gloed krijgen.de gloeiende huid met de oplopende geilheid…Ik kan nauwelijks stil blijven staan en wil het liefste met mijn lichaam heen en weer wiebelen om me een beetje te bedwingen, maar ik ben me daardoor extra bewust hoe ik gefixeerd sta.
Het slaan houdt op. het is voorbij denk ik weer…maar daar is de paardenharen zweep weer.. opnieuw word ik van top tot teen gegeseld.
Mr raakt me over mijn hele voorkant.. en zelfs op mijn schaamheuvel, steeds iets lager..hij zal toch niet…. Dan een wat zachtere tik recht tussen mijn benen… het lijken wel honderden hele kleine prikjes..Maar het is goed vol te houden.. en weer raakt HIJ me vol op mijn kutje…ik weet het niet meer wat er precies gebeurt, op het ritme van de muziek danst de zweep over mijn lichaam elk plekje nemend naar believen…Dan stopt het slaan even
Ik voel iets koels tegen mijn lichaam maar kan het gevoel niet direct thuis brengen. Maar ik voel iets lekkers tegen me aan wrijven :-) En het voelt bekend… volgens mij voel ik zijn billen langs mijn lichaam gaan. hmmmmm Ik voel hem lekker tegen mij aandansen in de maat van de muziek… Alsof ik nog niet opgewonden genoeg was!! “Ga door Meester denk ik”! En ik kom hem met mijn lichaam zover als mogelijk is tegemoet. Ah dit mag van mij nog wel een halfuurtje zo door gaan. Maar helaas meer dan wat afkoelen van de gloed van de zweep staat Mr me niet toe. Opnieuw is daar de paardenharen zweep. weer neemt Hij waar Zijn rechten zijn. Er gaat een steeds sterker wordende gloed door mijn lijf, alles lijkt te gaan branden en ik voel het als steeds hoger opgejaagde golven aanzwellen. Ohh als ie nu maar door gaat…
“Mag ik komen Meester?” schreeuw ik uit!
Het wachten is een grotere marteling dan de zweep ik kan het bijna niet meer tegen houden.. Ik roep “PLEASE Meester, mag ik alstublieft komen?”
“OK slavin, laat maar zien hoe een sletje jij bent!” zegt hij.
Gelukkig! ik mag me laten gaan, dan mijn brul door de ruimte als de verlossing die ik van Hem krijg komt!!!!...het word mij teveel...golf na golf overspoelt mij...keer op keer...ik voel mij boven mijzelf zweven, mijn geest zich losmaken van het geheel, van mijn lichaam...trippend gewoon....en hang voor mijn gevoel in het luchtledige, het is aangenaam, sensationeel, niet angstig...zwevend...
Ik voel nog hoe het mes de folie doorsneed, hoe handen mij losmaken uit de bondage...mijn blinddoek gelukkig nog om...heel blij was ik daarmee...kon nu zeker niemand in de ogen kijken...eerst moest ik mijzelf terugvinden, terugkomen op aarde..leek het.
Mr zei mij op mijn knieën te gaan zitten, ik voelde iets zachts onder mij en leunde voorover, geknield...en het was goed zo...ver weg van alles, subspace, hoe goddelijk.....
Na een flinke tijd leek ik weer op aarde te komen en werd ik mij weer enigszins gewaar van de mensen om mij heen. Er.kwam een gevoel van trots, van houden van en voldaan zijn naar boven...ik voelde mij zo van Hem....de blinddoek ging af, armen om mij heen....een warme adem in mijn hals...en ik bedankte mijn Meester.
Na mijn slavinnengewaad te hebben aangetrokken, nog onwezenlijk en ietwat bibberig op mijn benen, ging Mr even zijn spullen wegzetten, zodat we beiden wat konden gaan drinken... dat hadden we wel verdiend! Ik moest even op hem wachten en op mijn plek blijven staan.”Gaat het wel?” vroeg Mr? Ik knikte van ja....maar zodra hij wegliep kon ik niet langer op mijn plek blijven staan...ik voelde mij vervreemd van de omgeving en ging eventjes tegen een muur in het gangetje staan.ik probeerde mijzelf weer even op orde te krijgen, uit de intensiteit te komen. De koelte van de muur hielp hier enigszins bij. Mr kwam weer snel aangelopen en nam mij mee achter hem aan naar de bar, waar ik stilletjes stond na te genieten...nog steeds niet helemaal bij!!!!
Na nog een tijdje met verschillende mensen gesproken te hebben (althans, Mr sprak en ik stond er eigenlijk zwijgend en knikkend bij...), nogmaals wat gedronken te hebben en vele mensen gedag te hebben gezegd, vertrokken wij naar het nabijgelegen hotel....Nog napratend over de avond...en nagenietend van elkaar....*ergens hoorde ik een mug zoemen...en grijnsde*

Het was een lange nacht, intens, verkwikkend, vermoeiend tegelijk, intiem, gezellig, verhelderend, enerverend....
Dank U Meester!! en ik hoop dat ik die 5 euro waard ben geweest!;-)


raven.